Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok yok benim dünür kesin doğurdu yaaa hiç haber yok baya merak ettimmmmmm

rapum nerelerdesin kız inşallah bir sorun yoktur canımmmm

yabangülüm sen hareketlerini hissediyomusun ki canım...

yok canım ya sadece 1-2 sefer minicik bişi ama emin değilim...ben de aradan 1 hafta geçince başlıyorum endişeye....((çok zor oluyo gerçekten şu an 1 hafta oldu ve bugün hastaneler kapalı olmsa gidecektim valla...haftaya salı kontrolüm var ama gel de bekle.((

bu arada doktorun cinsiyetini ne zaman sölüyo ben çok merak ediyorum aynı haftadayız senle..16 da sölüyo bizimki genelde(((

damar gibi hissediyormuşsun bendede öyle oldu.benimde 3 hafta oldu gitmeyeli.bende ptesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada doktorun cinsiyetini ne zaman sölüyo ben çok merak ediyorum aynı haftadayız senle..16 da sölüyo bizimki genelde(((

valla ben 1 ay sonra gelelim cinsiyetide öğrenelim dedim,doktor bana 16 haftada belli olmayabilir dedi bilmiyorum belki gidince söyler sorarımda ben:)çok merak ediyoruz özellikle eşim.

merhaba kizlar nasilsiniz?
AYMES canimm nasil gidiyor?teste girdin mi?
insallah sorunsuz cikar hersey canimm
YABANGÜLÜM canimm gözün aydin
temiz cikmis ne güzel
massallah melegine
darisi bize insallah

temiz cikmis ne güzel
massallah melegine
darisi bize insallah

saol canım işallah sizinkilerde temiz çıkar.usgde sorun çıkmıyorsa testte bişey çıkmıyor.

slm arkadaslar nasilsiniz?
genclik bayraminiz kutlu olsun....

yabanim gozun aydin testin temiz cikmis, insallah allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin...

testin temiz çıkmasına çok sevindim canımmmm..
darısı bana ve arkadaşlarıma..
evet canım temiz çıktı çok şükür.işallah allahın izniyle temiz çıkacaklar.
slm arkadaslar nasilsiniz?
genclik bayraminiz kutlu olsun....

yabanim gozun aydin testin temiz cikmis, insallah allahim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin...
amin canım aminnnnnnn.doktor %80 sağlıklı doğacak dedi.%100 hiç kimse garanti veremez oda allaha kalmış dedi.sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza işallah.
insallah canimm...
usgde sükür bisey cikmiyor,ama insan korkuyor iste beklerken
Allah hepimizin bebislerine saglik versin..

evet biliyorum test yaptırıp sonucu göstermeye gittiğimiz zaman beklerken kalbim yerinden çıkacak gibiydi.içeri girdik doktorun yüzü asık dedim kötü bişey çıktı.sonra testleriniz çok güzel dedi ben gülümsedim,doktor bana baktı ben sevinince oda sevindi.sanırım 9 aya kadar böyle devam edecek.şimdide doktora gidene kadar acaba gelişiyormu,kalbi atıyormu gibi bir sürü soru.valla beklemek kadar hamile kalmakta zormuş ama güzel telaşlar allahım herkese nasip etsin.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
aymescim insallah hersey yolundadir bebisin iyidir insallah
yabangulum testin temiz cikmis gozun aydin

biz geldikkkkkkkk

bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh

ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişimi haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim hayırlısı bakalım

Günaydın arkadaşlar dün gittim bebişimi gördüm allaha çok şükür iyiydi çok özlemişim valla ayrı kalmak çok zor ama testi yapamadık bi türlü doktorun istediği pozisyonu almadı okadar uğraştı dr ama banamısın demedi biraz merdiven in çık 15 dakka yürü yine gel dedi gittim yürüdüm merdiven indim çıktım ama yine olmadı sürekli dönüyo aslında maşallah çok hareketli ama istediğim pozisyonda durmuyo dedi anlıycağınız testi yaptıramadık 1 ay sonra 3. testi yaparız daha fazla yormıyım seni dedi bende iyi dedim

aymesim ya daha dün hamileyim derken 12 haftalıkda oldunuz ha maşallah canım

inşallah güzel haberlerle gelirsiniz ikili testinizde güzel çıkar inşallahhhhhh

valla canım ya dün gibi herşey zaten hala inanamıyorum hayal gibi herşey inşallah 9 aylık olduğum günleride görürüz

dayanamadım valla canım ya içim içimi yiyodu biliyosun
1 ay sonra gel dedi yine ama ben 2 hafta sonra bizim orda bi dra gidicem
1 ay çok uzun dayanamıyom napıyım sen nasıl oldun?

canım yaptıramadım testi ama gördüm ya oda güzeldi
inşallah3lü test güzel çıkar

amin canım çok sağol inşallah dediğin gibi bebişlerimizi kucağımızdada görürüz

temiz cikmis ne güzel
massallah melegine
darisi bize insallah

canım çok şükür iyiyim bebişimi gördüm dahada iyi oldum
anlıycağın keyifliyim bugün ama testi yapamadık
çok inatçı benimki eşimde diyo zaten aha buda annesi gibi
biriyle uğraşırken iki kişi çıktı başıma diyezemuszemus

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur
aymescim insallah hersey yolundadir bebisin iyidir insallah
yabangulum testin temiz cikmis gozun aydin

sağol canım Allaha çok şükür yolunda
inşallah hep böyle devam eder

ay canim kiyamam yaa...yüregimiz agzimizda dolasir olduk zaten degil mi:)
cok sükür iyi cikmis canim hersey..Allahim tamamina erdirsin,saglikla gelsinler insallah..
bende öyle diyorum,beklemek cok zordu,Allah kimseyi aratmasin ama is hamile kalmakla bitmiyormus,esas simdi basliyormus tüm zorluklar...
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim :Saruboceq:

canimm sag salim dogsunda yarim kilo bir kilo hic önemli degil..dogunca sen beslersin onu bi güzel:))
ayy az kaldi yaa seninde doguma..
hayirlarla atlatirsin insallah canimm

bak sen su yaramazaa
keyifci olacak ufaklik desene:))simdiden kurallari kendileri koyuyorlar valla,masil bas edicez bilmem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…