siz ikinizde normalmi yaptınız doğumları canım. bide kaç haftalıkken suyunuz geldi kızlarrrrrrrrrrrr
biz geldikkkkkkkk
bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh
ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişimi haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim hayırlısı bakalım
dayanamadım valla canım ya içim içimi yiyodu biliyosun
1 ay sonra gel dedi yine ama ben 2 hafta sonra bizim orda bi dra gidicem
1 ay çok uzun dayanamıyom napıyım sen nasıl oldun?
ayy..maşallah canım çok az kaldı doğumuna..ne heyecanlısındır sen şimdi.delikafadulden
bebişin kilosunu da takma..2,5 üstü zaten iyi.bi de daha 2 hafta var nerden baksan..rahat ol tatlım..
dimek çok hareketli bi bebişin var..
ay maşallah ona..
üçlüyü yaptırırsın artık..
bu hüsamettin bey demek yine seni 1 ay sonray attı he..klava:
söyleseydin ya,ben dayanamıyorum,2 haftada bir geliyim falan deseydin..
biz de bugün gidicez işte..bakalım bebişimiz ne alemde??
lekelerim sağolsun hiç özletmiyo kendini..mutlaka her gün geliyo..:mymeka:
bugün bi de malum "kanlı perşembe" sempatiksalakcinni
merakla akşam saatlerini bekliyorumm..eyvahedigeldismile
inşallah bugün olmaz artıkk..
hayırlı olsun canım ablan evleniyor ha. bebeğin iyi olsunda kucağına aldığında bu senenin acısını ve diğer gelmediği senelerin acısını bol bol çıkarırsınız canım. teyzoşada beraber gidersiniz artıkkkkkkk
evet canım 2li temiz çıktı.3lüyüde yaptırmayız heralde.siz yaptırdınızmı yada yaptıracakmısınız?
biz geldikkkkkkkk
bugün kontrolümüz vardı kızlarr. herşeyimiz iyiydi çok şükür nst ye girdik oda iyi çıktı çok şükür haftaya salı gene kontrolümüz var o gün muhtemelen tarihi belirleyebiliriz dedi ama haziranı bulalım bir aksilik olmaz ise dedi yani 38 haftalık olalım dedi doktorumuz kızım 2,5 kiloya yakın gelişimi iyi dedi bakalım artık toplar kızımda aceleci davranmaz sa şu haftayıda atlatırız inşallahhhhh
ama bebişim tıfıl benimde 20 li haftalarda 2 haftaya kadar önde gidiyodu gelişimi ve kilosu ama bu kordon meselesinden sonra gelişimi haftasına uygun oldu kilo alımıda yavaşlamıştı bir ara ondan tıfıl kaldı kızım neyse doğuma kadar 3 kilo oluruz heralde bende 1 kilo vermişim hayırlısı bakalım
Günaydın arkadaşlar dün gittim bebişimi gördüm allaha çok şükür iyiydi çok özlemişim valla ayrı kalmak çok zor ama testi yapamadık bi türlü doktorun istediği pozisyonu almadı okadar uğraştı dr ama banamısın demedi biraz merdiven in çık 15 dakka yürü yine gel dedi gittim yürüdüm merdiven indim çıktım ama yine olmadı sürekli dönüyo aslında maşallah çok hareketli ama istediğim pozisyonda durmuyo dedi anlıycağınız testi yaptıramadık 1 ay sonra 3. testi yaparız daha fazla yormıyım seni dedi bende iyi dedim
günaydın güzel anneler ve anne adayları
biz geldikkkkkkkk
Günaydın arkadaşlar dün gittim bebişimi gördüm allaha çok şükür iyiydi çok özlemişim valla ayrı kalmak çok zor ama testi yapamadık bi türlü doktorun istediği pozisyonu almadı okadar uğraştı dr ama banamısın demedi biraz merdiven in çık 15 dakka yürü yine gel dedi gittim yürüdüm merdiven indim çıktım ama yine olmadı sürekli dönüyo aslında maşallah çok hareketli ama istediğim pozisyonda durmuyo dedi anlıycağınız testi yaptıramadık 1 ay sonra 3. testi yaparız daha fazla yormıyım seni dedi bende iyi dedim
valla canım ya dün gibi herşey zaten hala inanamıyorum hayal gibi herşey inşallah 9 aylık olduğum günleride görürüz
dayanamadım valla canım ya içim içimi yiyodu biliyosun
1 ay sonra gel dedi yine ama ben 2 hafta sonra bizim orda bi dra gidicem
1 ay çok uzun dayanamıyom napıyım sen nasıl oldun?
canım yaptıramadım testi ama gördüm ya oda güzeldi
inşallah3lü test güzel çıkar
amin canım çok sağol inşallah dediğin gibi bebişlerimizi kucağımızdada görürüz
canım çok şükür iyiyim bebişimi gördüm dahada iyi oldum
anlıycağın keyifliyim bugün ama testi yapamadık
çok inatçı benimki eşimde diyo zaten aha buda annesi gibi
biriyle uğraşırken iki kişi çıktı başıma diyezemuszemus
sağol canım Allaha çok şükür yolunda
inşallah hep böyle devam eder
yaramassss durmadı demek.2li testi kan verdirip öyle baktırdık biz.usgde ölçtü ense kalınlığını ama kandada bakıldı dawn sendromuna.
heee heee balım senin doktorun istemedi ama bizimki isterseniz yaptırın dedi bizde yaptıralım dedik.kan verdik ankaraya gitti sonuçlar geldi çok şükür rabbime temiz çıktı.günaydın kızlar :)
yabanum 2 li testin temiz cıkmıs hayırlı olsun cnm
ay canim kiyamam yaa...yüregimiz agzimizda dolasir olduk zaten degil mi:)
cok sükür iyi cikmis canim hersey..Allahim tamamina erdirsin,saglikla gelsinler insallah..
bende öyle diyorum,beklemek cok zordu,Allah kimseyi aratmasin ama is hamile kalmakla bitmiyormus,esas simdi basliyormus tüm zorluklar...
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim :Saruboceq:
canimm sag salim dogsunda yarim kilo bir kilo hic önemli degil..dogunca sen beslersin onu bi güzel:))
ayy az kaldi yaa seninde doguma..
hayirlarla atlatirsin insallah canimm
bak sen su yaramazaa
keyifci olacak ufaklik desene:))simdiden kurallari kendileri koyuyorlar valla,masil bas edicez bilmem:))
ikili testleri iyi çıkanlar gözünüz aydın ben kendi isteğimle ikili test yaptırmadım imza aldılar ense kalınlığı iyiydi çünkü kafamı karıştırmak hiç istemedim 3lüyü ise daha farklı bir teste daha bakılıyo beyin gelişimi ile ilgili diye yaptırdılardı
sağlıcakla gelsinler inşallah
evet inşallah allahım o güzel günleri nasip ederde oğlumla acısını çıkarırız artık eve köye girmekkk yokkkk
canım gözün aydın testin temiz çıkmış bende 2 li temiz çıkınca 3 lüyü istemedi doktorum ama bazıları istiyor bence tamamen para tuzağı birde 3 lüde bazen sorun çıkıyor taa amniyosenteze kadar gidiyor önemli olan onu doğurup doğurmuyacağının kararının vermek canım
oooo canm hadi bakalım az kaldı geri sayım başladı bebeğinin kilosunada takılma canım illaki ultrasondaki kiloyla aynı doğmuyorlar canım öyle bile olsa gayet maşallahı var kızımızın canım doğduktan sonra annnesi ona cok cok sütü verir kioda alır tosuncuk olur valla
canım bence seni 2 haftada bir alabilir canım riskli bir gebelik geçirdin kanaman oldu benimde halan 15 günde bir gidiyor randevularım baştan hemen doktorum öyle dedi başka doktorada git bencede birde hareketlerini hissetmeye başlayınca içiniz daha rahat olacak allahın izni ile
slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın
sorma canım durmadı hiç kanda bakarız ama ense kalınlığı almadığımız için pek bi önemi olmaz dedi ikisinin aynı anda olması gerekiyomuş birbirini tamamlıyomuş onlar o yüzden kanda bakmadı.
ense kalınlığı normal çıkarsa yaptırma 2li testi sen bilirsin yinede.insan o an ne cevap vereceğini bilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?