Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz ikinizde normalmi yaptınız doğumları canım. bide kaç haftalıkken suyunuz geldi kızlarrrrrrrrrrrr

bu zamanda nerdee normal doğum
benim daha önce geçirdiğim bi göz ameliyatı nedeniyle hep sezeyan olmam gerek benim 38artı 3 te suyum geldi
sevcan ocak sonuna doğruydu günü o yüzden bilmiyorum canem

ikili testleri iyi çıkanlar gözünüz aydın ben kendi isteğimle ikili test yaptırmadım imza aldılar ense kalınlığı iyiydi çünkü kafamı karıştırmak hiç istemedim 3lüyü ise daha farklı bir teste daha bakılıyo beyin gelişimi ile ilgili diye yaptırdılardı
sağlıcakla gelsinler inşallah

ayy..maşallah canım çok az kaldı doğumuna..ne heyecanlısındır sen şimdi.delikafadulden
bebişin kilosunu da takma..2,5 üstü zaten iyi.bi de daha 2 hafta var nerden baksan..rahat ol tatlım..

dayanamadım valla canım ya içim içimi yiyodu biliyosun
1 ay sonra gel dedi yine ama ben 2 hafta sonra bizim orda bi dra gidicem
1 ay çok uzun dayanamıyom napıyım sen nasıl oldun?

dimek çok hareketli bi bebişin var..
ay maşallah ona..
üçlüyü yaptırırsın artık..
bu hüsamettin bey demek yine seni 1 ay sonray attı he..klava:
söyleseydin ya,ben dayanamıyorum,2 haftada bir geliyim falan deseydin..
biz de bugün gidicez işte..bakalım bebişimiz ne alemde??
lekelerim sağolsun hiç özletmiyo kendini..mutlaka her gün geliyo..:mymeka:
bugün bi de malum "kanlı perşembe" sempatiksalakcinni
merakla akşam saatlerini bekliyorumm..eyvahedigeldismile
inşallah bugün olmaz artıkk..

bugün o perşembenin esareti kalkıcak inşallah
lekelerde azalsa artık ya insan sinir oluyo
gerçi bebek iyi olsun yeterki lekeler çok dert değil ama
yinede sinirleniyo insan
bizim bebiş baya yordu beni ama kurban olurum ben ona
okadar güzel hareket ediyoduki kıyamam yavruma
napalım bu olmazsa 3lü olur dedik bizde
hüsama dedim 1 ay çok uzun die gerek yok 2 haftada 1 gelmeye diyo
onun için dert değil tabi gıcık işte ama başka dr ismi aldım özkandan
ordaki tanıdıktan bahsetmiştimya ondan işte
2 hafta sona ona bi giderim bakalım hem doktoru tanımaya
hemde bebişimi görmeye

evet inşallah allahım o güzel günleri nasip ederde oğlumla acısını çıkarırız artık eve köye girmekkk yokkkk

evet canım 2li temiz çıktı.3lüyüde yaptırmayız heralde.siz yaptırdınızmı yada yaptıracakmısınız?

canım gözün aydın testin temiz çıkmış bende 2 li temiz çıkınca 3 lüyü istemedi doktorum ama bazıları istiyor bence tamamen para tuzağı birde 3 lüde bazen sorun çıkıyor taa amniyosenteze kadar gidiyor önemli olan onu doğurup doğurmuyacağının kararının vermek canım

oooo canm hadi bakalım az kaldı geri sayım başladı bebeğinin kilosunada takılma canım illaki ultrasondaki kiloyla aynı doğmuyorlar canım öyle bile olsa gayet maşallahı var kızımızın canım doğduktan sonra annnesi ona cok cok sütü verir kioda alır tosuncuk olur valla

canım bence seni 2 haftada bir alabilir canım riskli bir gebelik geçirdin kanaman oldu benimde halan 15 günde bir gidiyor randevularım baştan hemen doktorum öyle dedi başka doktorada git bencede birde hareketlerini hissetmeye başlayınca içiniz daha rahat olacak allahın izni ile

slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın

maşallah canım işallah tam vaktinde gelir.gerçi kızlar sabredemiyor bir an önce çıkmak istiyor.

yaramassss durmadı demek. 2li testi kan verdirip öyle baktırdık biz.usgde ölçtü ense kalınlığını ama kandada bakıldı dawn sendromuna.

yaramassss durmadı demek. 2li testi kan verdirip öyle baktırdık biz.usgde ölçtü ense kalınlığını ama kandada bakıldı dawn sendromuna.

sorma canım durmadı hiç kanda bakarız ama ense kalınlığı almadığımız için pek bi önemi olmaz dedi ikisinin aynı anda olması gerekiyomuş birbirini tamamlıyomuş onlar o yüzden kanda bakmadı.

günaydın kızlar :)

yabanum 2 li testin temiz cıkmıs hayırlı olsun cnm
heee heee balım senin doktorun istemedi ama bizimki isterseniz yaptırın dedi bizde yaptıralım dedik.kan verdik ankaraya gitti sonuçlar geldi çok şükür rabbime temiz çıktı.

dediğim gibi güzel telaşlar bunlar.sağlıkla alalımda kucağımıza işallah.

aslında gerek yok çünkü usgde normal çıkınca sorun çıkmıyor.biz doktor söyleyince kabul ettik yaptırdık.ama insan çok stres oluyor 3lüyü yaptırmayı düşünmüyoruz ama bakalım duruma göre.

teşekür ederim işallah 3lü istemez.sanki istemeyecekmiş gibi konuştu 2li,ye bakınca ama dediğin gibi para olunca akan sular durur.

canım işallah tam vaktinde gelirler.demek bir an önce çıkmak istiyorlar tabi sıkıştılar orada yeter anne biz çıkmak istiyoruz dediler:)sağlıkla gelsinler işalah.

ense kalınlığı normal çıkarsa yaptırma 2li testi sen bilirsin yinede.insan o an ne cevap vereceğini bilemiyor.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum
dün dr ense kalınlığına bakabilmek için çok zorladı yazmıştım
o usg cihazıyla baya bastırdı dünden beri sol tarafım
çok acıyo hani insanın bi yeri çürürde ağrır ya öyle
sizdede hiç böyle oldumu? bu kadar nie acıttıysa göstermio bırak işte
bebeğime zararı olmaz dimi bu kadar bastırmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…