arkadaşlar bişey sormak istiyorum
dün dr ense kalınlığına bakabilmek için çok zorladı yazmıştım
o usg cihazıyla baya bastırdı dünden beri sol tarafım
çok acıyo hani insanın bi yeri çürürde ağrır ya öyle
sizdede hiç böyle oldumu? bu kadar nie acıttıysa göstermio bırak işte
bebeğime zararı olmaz dimi bu kadar bastırmanın
çok geçmiş olsun canım...kızlar size bişi sorucam özellikle YABANGÜLÜM sana sen bilgilisin zannediyorum, tabi sorumu okuyunca bilgisi olupta cevap veren başka arkadaşlarda olursa sevinirim, arkadaşlar kardeşimin eşi 4buçuk aylık hamile geçen hafta dra gitti devlet hastanesine gidiyo, ultrasyona girmiş bebeğin kafasında KORYOİD KİSTİ varmış 3lü testten sonra çıkan sonuca göre ya hamilelini sonlandırcaz ya tedavi edicez demişler, bu pztesi gitti 3lü testi yaptırdı, bu seferde sonuç pek net çıkmamış 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona gircen demişler sonra karar vercez demişler, hastaneye güvenemediler bide özel doktora gittiler oda hastanenin verdiği ultrasyon sonuçlarına göre konuşmuş kendisi tahlil falan yapmamış, bu sonuçlara göre bebeğinin DOWN SENDROMU olma ihtimali çok yüksek demiş, yani net bişi söyleyen yok beklemekten kardeşimde gelinde harap oldular, bende şimdi nette arştırıyorum önemli biş olmadını hatta anne karnındayken bile kendilinden eridiğini bebeğin gayet sağlıklı olucanı beynine falan zarar vermedini yazıyo, burda böyle diyo doktor başka türlü diyo iyice kafamız karıştı, net sonucu öğrenmek için 3haftada az bi zaman değil, sizlerden bu konu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim, ÇOK UZUN YAZDIM GALİBA :kedi: BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN opuyorumnanaktan
günaydın en kısa zamanda allahın izni ile anne adayı olacak olan arkadaşım
kızlar size bişi sorucam özellikle YABANGÜLÜM sana sen bilgilisin zannediyorum, tabi sorumu okuyunca bilgisi olupta cevap veren başka arkadaşlarda olursa sevinirim, arkadaşlar kardeşimin eşi 4buçuk aylık hamile geçen hafta dra gitti devlet hastanesine gidiyo, ultrasyona girmiş bebeğin kafasında KORYOİD KİSTİ varmış 3lü testten sonra çıkan sonuca göre ya hamilelini sonlandırcaz ya tedavi edicez demişler, bu pztesi gitti 3lü testi yaptırdı, bu seferde sonuç pek net çıkmamış 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona gircen demişler sonra karar vercez demişler, hastaneye güvenemediler bide özel doktora gittiler oda hastanenin verdiği ultrasyon sonuçlarına göre konuşmuş kendisi tahlil falan yapmamış, bu sonuçlara göre bebeğinin DOWN SENDROMU olma ihtimali çok yüksek demiş, yani net bişi söyleyen yok beklemekten kardeşimde gelinde harap oldular, bende şimdi nette arştırıyorum önemli biş olmadını hatta anne karnındayken bile kendilinden eridiğini bebeğin gayet sağlıklı olucanı beynine falan zarar vermedini yazıyo, burda böyle diyo doktor başka türlü diyo iyice kafamız karıştı, net sonucu öğrenmek için 3haftada az bi zaman değil, sizlerden bu konu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim, ÇOK UZUN YAZDIM GALİBA :kedi: BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN opuyorumnanaktan
ay canim kiyamam yaa...yüregimiz agzimizda dolasir olduk zaten degil mi:)
cok sükür iyi cikmis canim hersey..Allahim tamamina erdirsin,saglikla gelsinler insallah..
bende öyle diyorum,beklemek cok zordu,Allah kimseyi aratmasin ama is hamile kalmakla bitmiyormus,esas simdi basliyormus tüm zorluklar...
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim :Saruboceq:
canimm sag salim dogsunda yarim kilo bir kilo hic önemli degil..dogunca sen beslersin onu bi güzel:))
ayy az kaldi yaa seninde doguma..
hayirlarla atlatirsin insallah canimm
bak sen su yaramazaa
keyifci olacak ufaklik desene:))simdiden kurallari kendileri koyuyorlar valla,masil bas edicez bilmem:))
bu zamanda nerdee normal doğum
benim daha önce geçirdiğim bi göz ameliyatı nedeniyle hep sezeyan olmam gerek benim 38artı 3 te suyum geldi
sevcan ocak sonuna doğruydu günü o yüzden bilmiyorum canem
ayy..maşallah canım çok az kaldı doğumuna..ne heyecanlısındır sen şimdi.delikafadulden
bebişin kilosunu da takma..2,5 üstü zaten iyi.bi de daha 2 hafta var nerden baksan..rahat ol tatlım..
dimek çok hareketli bi bebişin var..
ay maşallah ona..
üçlüyü yaptırırsın artık..
bu hüsamettin bey demek yine seni 1 ay sonray attı he..klava:
söyleseydin ya,ben dayanamıyorum,2 haftada bir geliyim falan deseydin..
biz de bugün gidicez işte..bakalım bebişimiz ne alemde??
lekelerim sağolsun hiç özletmiyo kendini..mutlaka her gün geliyo..:mymeka:
bugün bi de malum "kanlı perşembe" sempatiksalakcinni
merakla akşam saatlerini bekliyorumm..eyvahedigeldismile
inşallah bugün olmaz artıkk..
evet inşallah allahım o güzel günleri nasip ederde oğlumla acısını çıkarırız artık eve köye girmekkk yokkkk
canım gözün aydın testin temiz çıkmış bende 2 li temiz çıkınca 3 lüyü istemedi doktorum ama bazıları istiyor bence tamamen para tuzağı birde 3 lüde bazen sorun çıkıyor taa amniyosenteze kadar gidiyor önemli olan onu doğurup doğurmuyacağının kararının vermek canım
az kaldı canım az gelecek o günlerde allahın izni ileeeee
oooo canm hadi bakalım az kaldı geri sayım başladı bebeğinin kilosunada takılma canım illaki ultrasondaki kiloyla aynı doğmuyorlar canım öyle bile olsa gayet maşallahı var kızımızın canım doğduktan sonra annnesi ona cok cok sütü verir kioda alır tosuncuk olur valla
canım bence seni 2 haftada bir alabilir canım riskli bir gebelik geçirdin kanaman oldu benimde halan 15 günde bir gidiyor randevularım baştan hemen doktorum öyle dedi başka doktorada git bencede birde hareketlerini hissetmeye başlayınca içiniz daha rahat olacak allahın izni ile
slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın
maşallah canım işallah tam vaktinde gelir.gerçi kızlar sabredemiyor bir an önce çıkmak istiyor.
kızlar size bişi sorucam özellikle YABANGÜLÜM sana sen bilgilisin zannediyorum, tabi sorumu okuyunca bilgisi olupta cevap veren başka arkadaşlarda olursa sevinirim, arkadaşlar kardeşimin eşi 4buçuk aylık hamile geçen hafta dra gitti devlet hastanesine gidiyo, ultrasyona girmiş bebeğin kafasında KORYOıD KıSTı varmış 3lü testten sonra çıkan sonuca göre ya hamilelini sonlandırcaz ya tedavi edicez demişler, bu pztesi gitti 3lü testi yaptırdı, bu seferde sonuç pek net çıkmamış 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona gircen demişler sonra karar vercez demişler, hastaneye güvenemediler bide özel doktora gittiler oda hastanenin verdiği ultrasyon sonuçlarına göre konuşmuş kendisi tahlil falan yapmamış, bu sonuçlara göre bebeğinin DOWN SENDROMU olma ihtimali çok yüksek demiş, yani net bişi söyleyen yok beklemekten kardeşimde gelinde harap oldular, bende şimdi nette arştırıyorum önemli biş olmadını hatta anne karnındayken bile kendilinden eridiğini bebeğin gayet sağlıklı olucanı beynine falan zarar vermedini yazıyo, burda böyle diyo doktor başka türlü diyo iyice kafamız karıştı, net sonucu öğrenmek için 3haftada az bi zaman değil, sizlerden bu konu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim, ÇOK UZUN YAZDIM GALıBA :kedi: BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN opuyorumnanaktan
slm kızlar, nasılsınız???
biz iyiyiz çok şükür, benim bebişler aceleci çıktı azdaha doğacaklardı :)
pazartesi sancıyla doktora gittim doğum başlamış 3 - 5 gün daha durdurmamız gerek dedi
hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptı serumlar iğneler falan derken durdu çok şükür,
şimdi evdeyim geldim alelacele çantamızı hazırladık bekliyoruz,
yatıyorum heran gidebiliriz doğuma,
ama ne kadar dururlarsa o kadar kar onlar için, 2 kilo olmuş ikiside
cumartesi tekrar kontrolümüz var doğuma alabilir doktorum
sizede bi haber vereyim dedim sonra giremeyebilirim kendinize iyi bakın hoşçakalın
kızlar size bişi sorucam özellikle YABANGÜLÜM sana sen bilgilisin zannediyorum, tabi sorumu okuyunca bilgisi olupta cevap veren başka arkadaşlarda olursa sevinirim, arkadaşlar kardeşimin eşi 4buçuk aylık hamile geçen hafta dra gitti devlet hastanesine gidiyo, ultrasyona girmiş bebeğin kafasında KORYOİD KİSTİ varmış 3lü testten sonra çıkan sonuca göre ya hamilelini sonlandırcaz ya tedavi edicez demişler, bu pztesi gitti 3lü testi yaptırdı, bu seferde sonuç pek net çıkmamış 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona gircen demişler sonra karar vercez demişler, hastaneye güvenemediler bide özel doktora gittiler oda hastanenin verdiği ultrasyon sonuçlarına göre konuşmuş kendisi tahlil falan yapmamış, bu sonuçlara göre bebeğinin DOWN SENDROMU olma ihtimali çok yüksek demiş, yani net bişi söyleyen yok beklemekten kardeşimde gelinde harap oldular, bende şimdi nette arştırıyorum önemli biş olmadını hatta anne karnındayken bile kendilinden eridiğini bebeğin gayet sağlıklı olucanı beynine falan zarar vermedini yazıyo, burda böyle diyo doktor başka türlü diyo iyice kafamız karıştı, net sonucu öğrenmek için 3haftada az bi zaman değil, sizlerden bu konu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim, ÇOK UZUN YAZDIM GALİBA :kedi: BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN opuyorumnanaktan
inşallah canım inşallah sizin dualarınızla...sen nasılsın tatlım...
slm arkadaslar nasilsiniz?
testleri guzel cikan arkadaslar gozunuz aydin, darisi bizlere insallah....
ense kalinligi ne zaman bakiliyodu?
eryasu cok gecmis olsun insallah doktorlar yanilmistir, zaten kan tahlilleride ihtimal uzerine kurulu, cok zor bi durum basimizdan gecti kardesim 4aylik bebegini kaybetti ama allahim simdi tekrar bebek nasip etti ona insallah herkesin bebegi saglikla dogar
slm arkadaslar nasilsiniz?
testleri guzel cikan arkadaslar gozunuz aydin, darisi bizlere insallah....
ense kalinligi ne zaman bakiliyodu?
eryasu cok gecmis olsun insallah doktorlar yanilmistir, zaten kan tahlilleride ihtimal uzerine kurulu, cok zor bi durum basimizdan gecti kardesim 4aylik bebegini kaybetti ama allahim simdi tekrar bebek nasip etti ona insallah herkesin bebegi saglikla dogar
canım benimde birkeresinde rahim ağzı ölçümü yapmak ve miyoma bakmak için çok bastırmıştı kasık bölgelerime benimde epeyce acımıştı canım merak etme sorun yok yani
canım çok geçmiş olsun test sonuçları kesinlik vermiyor ihtimal üzerine ama 3 hafta daha bekleuip detaylıda herşey açığa çıkar canım down sendromu olsa amniyosentez önermesi lazımdı demekki ultrosonda teşhis koyulabilecek bir sorun ama hiççç üzülmeyin yüzde yüz sakat deyip allahımın sağlıklı yarattığı okadar çok bebek dünyaya geliyorki o yüzden allahtan ümit kesilmez canım
ben iyiyim allahıma şükürler olsun canım işte gün sayıyoruz biran önce zamanın akıp geçmesini istiyorum tek dileğim sağlıcakla nnoksansız kusursuz zamanında yavruma kavuşmak olmaması büyük bir dert canım ama sonrası yani hamilelik insanın ömründen ömür alıyor valla bu benim şahsi fikrim canım o yüzdenn sağlıklı hamilelikler nasip etsin allahım sizlere
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile zman geçmek bilmiyor dimi yinede sen bizden çok öndesin.rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.
canlarım arkadaşlarım ben alıntı yapamıyorum ama şimdi tek tek isim yazamasamda destekleriniz bilgilendirmeniz ve dualarınız hepinize çok teşekkür derim çok sağolun, ALLAHIM bebek bekleyenler inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar, doğumu yakın olanlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin, benim gibi azolularada biran önce hamile kalmayı nasipetsin, hepiniz çok sağolun kızlar....
YABANGÜLÜM testin sonucunu sormuşsun şimdi geline tlfda sordum 3 veya yukarısı diye bişi söylememişler, böyle grafik gibi bi şekil varmış üzerndede çeşitli sayılar varmış, gelinimizle ilk fırsatta görüştüğümde sonucu alır sonuçta yazanları buraya yazarım, yorumlayabilirsin belki...
canlarım arkadaşlarım ben alıntı yapamıyorum ama şimdi tek tek isim yazamasamda destekleriniz bilgilendirmeniz ve dualarınız hepinize çok teşekkür derim çok sağolun, ALLAHIM bebek bekleyenler inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar, doğumu yakın olanlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin, benim gibi azolularada biran önce hamile kalmayı nasipetsin, hepiniz çok sağolun kızlar....
YABANGÜLÜM testin sonucunu sormuşsun şimdi geline tlfda sordum 3 veya yukarısı diye bişi söylememişler, böyle grafik gibi bi şekil varmış üzerndede çeşitli sayılar varmış, gelinimizle ilk fırsatta görüştüğümde sonucu alır sonuçta yazanları buraya yazarım, yorumlayabilirsin belki...
öndeyim ama canım asıl bundan sonrası insana çok zor geliyor birgün bile bebeklerimiz için kar canım o yüzden sıkıntı yapıyor insan aminnnnnnnnnn sağlıkla gelsin noksansız kusursuz vaktinde bizimle olsun darısıda sizlerin başına canım
siz ikinizde normalmi yaptınız doğumları canım. bide kaç haftalıkken suyunuz geldi kızlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?