Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

korkma canım bişey olmaz.bizimkini ölçerken dondurup öyle ölçtü demek seninki o pozisyonu vermedi.

kızlar size bişi sorucam özellikle YABANGÜLÜM sana sen bilgilisin zannediyorum, tabi sorumu okuyunca bilgisi olupta cevap veren başka arkadaşlarda olursa sevinirim, arkadaşlar kardeşimin eşi 4buçuk aylık hamile geçen hafta dra gitti devlet hastanesine gidiyo, ultrasyona girmiş bebeğin kafasında KORYOİD KİSTİ varmış 3lü testten sonra çıkan sonuca göre ya hamilelini sonlandırcaz ya tedavi edicez demişler, bu pztesi gitti 3lü testi yaptırdı, bu seferde sonuç pek net çıkmamış 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona gircen demişler sonra karar vercez demişler, hastaneye güvenemediler bide özel doktora gittiler oda hastanenin verdiği ultrasyon sonuçlarına göre konuşmuş kendisi tahlil falan yapmamış, bu sonuçlara göre bebeğinin DOWN SENDROMU olma ihtimali çok yüksek demiş, yani net bişi söyleyen yok beklemekten kardeşimde gelinde harap oldular, bende şimdi nette arştırıyorum önemli biş olmadını hatta anne karnındayken bile kendilinden eridiğini bebeğin gayet sağlıklı olucanı beynine falan zarar vermedini yazıyo, burda böyle diyo doktor başka türlü diyo iyice kafamız karıştı, net sonucu öğrenmek için 3haftada az bi zaman değil, sizlerden bu konu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim, ÇOK UZUN YAZDIM GALİBA :kedi: BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURUMA BAKMAYIN opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım...

canım çok geçmiş olsun.tek doktora takılı kalmayın başka doktorlarada gösterin sonucu.ölçüm kaç çıkmış 3ten yukarısı dawn sendromu riskini gösteriyormuş.işallah doktorlar yanılmıştır.

evet canım az kaldı hayırlısı ile bekliyoruz artık

bu zamanda nerdee normal doğum
benim daha önce geçirdiğim bi göz ameliyatı nedeniyle hep sezeyan olmam gerek benim 38artı 3 te suyum geldi
sevcan ocak sonuna doğruydu günü o yüzden bilmiyorum canem

evet bu zamanda en çok sezeryan oluyo canım 38+3 te geldi demek suyun bizimkide o haftaları bekler inşallah

evet canım heyecanlar tavanda rüyalarımda bile sezeryan doğum görüyorum hatta kapıda sıra bekliyorum doğu için :roflol: sizlerinde bu haftalara geldiğinizi görücez allahın izni ile

daha pazartesi burda konuştuk bu kızların işi belli olmuyo diye aceleci oluyolar bide seninkiler ikiz dedim şu çantanı hazırla demiştim görüyomusun öğlen konuştuk akşamada sancılandın demek neyse sağlıklı gelsnlerde canım hadi hayırlısı
benide heyecan bastııı şimdi kızz allahım yardımcınız olsun canım

maşallah canım işallah tam vaktinde gelir.gerçi kızlar sabredemiyor bir an önce çıkmak istiyor.

evet canım bu kızlar aceleciler bak can isonun durdurmamış görüyomusun onunkızı tam alttaydı aceleci

yok canım zarar vereceğini zannetmiyorum bendede bastırıyo doktor iyi görebilmek için hatta dedim ben ben karnımı ellemeye kıyamazken doktor nasıl bastırıyo. hele son haftalarda bebek dahada büyüdüğünde de acıyo canım herkesde öylemi bilmiyorum ama bende öyle

canım allah yardımcınız olsun konu ile pek bilgim yok ama birkaç doktora sprun tek doktora göre davranmayın canım. bazılarında böyle sorun olduğu söylenipde doğğduğunda problem olmadığınıda çok okudum nette iyi araştırmalısınız canım

Son düzenleme:
slm arkadaslar nasilsiniz?
testleri guzel cikan arkadaslar gozunuz aydin, darisi bizlere insallah....
ense kalinligi ne zaman bakiliyodu?

eryasu cok gecmis olsun insallah doktorlar yanilmistir, zaten kan tahlilleride ihtimal uzerine kurulu, cok zor bi durum basimizdan gecti kardesim 4aylik bebegini kaybetti ama allahim simdi tekrar bebek nasip etti ona insallah herkesin bebegi saglikla dogar

bak sen bizim yaramazlara dayanamadılar demekki annelerine bu kadar hasret kalamadılar biran önce kucağına gelmek istiyorlar allahım inşallah biraz daha onları içinde tutsun azcık daha gelişsinler canım dualarımız seninle tatlım hayırlı haberler almak dileğiyle canım

canım benimde birkeresinde rahim ağzı ölçümü yapmak ve miyoma bakmak için çok bastırmıştı kasık bölgelerime benimde epeyce acımıştı canım merak etme sorun yok yani

canım çok geçmiş olsun test sonuçları kesinlik vermiyor ihtimal üzerine ama 3 hafta daha bekleuip detaylıda herşey açığa çıkar canım down sendromu olsa amniyosentez önermesi lazımdı demekki ultrosonda teşhis koyulabilecek bir sorun ama hiççç üzülmeyin yüzde yüz sakat deyip allahımın sağlıklı yarattığı okadar çok bebek dünyaya geliyorki o yüzden allahtan ümit kesilmez canım

inşallah canım inşallah sizin dualarınızla...sen nasılsın tatlım...

ben iyiyim allahıma şükürler olsun canım işte gün sayıyoruz biran önce zamanın akıp geçmesini istiyorum tek dileğim sağlıcakla nnoksansız kusursuz zamanında yavruma kavuşmak olmaması büyük bir dert canım ama sonrası yani hamilelik insanın ömründen ömür alıyor valla bu benim şahsi fikrim canım o yüzdenn sağlıklı hamilelikler nasip etsin allahım sizlere

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
cevap yazan arkadaşlar çok sağolun içimi rahatlattınız

canım ense kalınlığı 11 le 14 hafta arası bakılıyomuş.
Ben baktıramadım pozisyon vermedi benim bebiş
16. haftada 3 lü test yapılıyomuş onu deniycez bakalım
inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırım

Kızlar takılmayın 2li 3 lü testlere ben daha hiçbirini yaptırmadım haftaya 18.haftada 3 lü ütesti yaptırcam ama hıc korkmuyorum nedense ..Allahım herşeyin en iyisini bilir .ense kalınlıgından az cok anlıyo doktorlar

biz gittiğimizde 11+1 di bakmıştı.

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile zman geçmek bilmiyor dimi yinede sen bizden çok öndesin.rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.

canlarım arkadaşlarım ben alıntı yapamıyorum ama şimdi tek tek isim yazamasamda destekleriniz bilgilendirmeniz ve dualarınız hepinize çok teşekkür derim çok sağolun, ALLAHIM bebek bekleyenler inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar, doğumu yakın olanlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin, benim gibi azolularada biran önce hamile kalmayı nasipetsin, hepiniz çok sağolun kızlar....
YABANGÜLÜM testin sonucunu sormuşsun şimdi geline tlfda sordum 3 veya yukarısı diye bişi söylememişler, böyle grafik gibi bi şekil varmış üzerndede çeşitli sayılar varmış, gelinimizle ilk fırsatta görüştüğümde sonucu alır sonuçta yazanları buraya yazarım, yorumlayabilirsin belki...

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile zman geçmek bilmiyor dimi yinede sen bizden çok öndesin.rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin.

öndeyim ama canım asıl bundan sonrası insana çok zor geliyor birgün bile bebeklerimiz için kar canım o yüzden sıkıntı yapıyor insan aminnnnnnnnnn sağlıkla gelsin noksansız kusursuz vaktinde bizimle olsun darısıda sizlerin başına canım

inşallah allahın izni ile kardeşinin bebeğinin sağlık haberini alırsınız sonrada senin hamile haberini alırsınız canım dualarımız hepiniz içiin

canım usg kağıdında bebeğin resmi varya boyun kısmında ölçüm yapmıştır.NT diye yazar oradaki değer ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…