Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz?
cumanizda mubarek olsun, allahim kimsenin kucagini bos birakmasin....

kizlar ben biraz keyifsizim, randevum sali gunu ama 2gundur sanki kasiktaki agrilarim arti ve devamli bi batma var, aslinda agrimiyo ama kafama takildi!!!!

slm kızlar,hayırlı cumalar,ne güzel bende artık buraya yazabilirim,inşallah diğer topiğimizdeki arkadaşlar da en yakın zamanda aramıza katılırlar.
dilem ağrılar için doktorunla konuş istersen ama doktorum bu ağrıların normal olduğunu söylemişti bana,benimde ara sıra bel ,kasık ve karın ağrılarım oluyor.

sagol canim banada normal rahim genisliyo dedi ama iste takinti yaptim, gecen gunde biraz usudum, herhalde birazda ondan kaynaklaniyo

ayşem canım bu ağrılar bende başından beri oluyorr .. kime sorsam olur diolar doktorada her gittigimde soruyorum

sagol balum durduk yere skinti yapiyorum iste eyvahedigeldismile
senin nasil gidiyo? cinsiyet belli oldumu ?

sagol balum durduk yere skinti yapiyorum iste eyvahedigeldismile
senin nasil gidiyo? cinsiyet belli oldumu ?

canım bulantılar geçti gibi artık arada oluyor kokular hala devam tiksinme v.s. her ay farklı oluyor insan :)) korkularım var hala leke gelicekmi dıye sukur ılk haftalar olmust daha olmadı ama dr olabılır dıyo endişe icinde geçiyor ıste..cıonsıyet allah ızıın ederse oğlan

benimde kokulara bi hassasiyetim var, guzel cirkin butun kokulari abarti sekilde aliyorum...
allaha sukur hiç lekelenmem olmadi, insallahta olmaz...ama bulantilar inisli cikisli var...

ya demek erkek, bi zamanlar avatarindaki oglan gibi oglusun olsun, zaten ben senin için nedense hep erkek diye dusunuyodum....
insallah saglikla kucagina alirsin canim, bebislerimiz allaha emanet

kizlar nasilsiniz?
balsurat,yabangülümmmve diger cicis anneler
kizlar siz kacinci haftalarda bebisinizi hissetmeye basladiniz?:CüvCüv:

canım endişelenme oluyor bende çok korkuyordum kasık ağrısı bide belime vuran sancı diyordum kesin düşük yapıyorum.allaha şükür bişey olmadı.bizim yerimizde olan herkes endişelenir o kadar çabadan sonra bulmuşuz,allahım esirgesin hepsini.
kizlar nasilsiniz?
balsurat,yabangülümmmve diger cicis anneler
kizlar siz kacinci haftalarda bebisinizi hissetmeye basladiniz?:CüvCüv:

canım ben yeni yeni hissediyorum oda sadece damar gibi 1-2 defa pıt pıt yapıyor.iyice hissetmeyi çok istiyorum.

selam kılar ne guel yazıyosunuz kocaman masallah size nazar degmesin bu mucizeyi doyasıa yasayın ozluyorum tombik zamanlarımı kolay gecer insallah

casper benim suyum 38+0 da geldi.
Tam 15 gün erken geldi bebişkom.

ebe açılmama baktı
2 cm açılmam vardı
suyum geldiği için normal doğum yapabilirsin dedi
ama ben normal doğuma cesaret edemedim
sezeryana aldılar hemen

hadi ya 38 olunca her an gelebiliyoda demekki benimde yaklaştıkça tedirginliğim artmaya başladı

sagol canim banada normal rahim genisliyo dedi ama iste takinti yaptim, gecen gunde biraz usudum, herhalde birazda ondan kaynaklaniyo

canım doğal olarak zor bulunca her şeye takar oluyoruz biz ama o ağrıların gayet normal rahim genişliyo bebişin büyüyü ama sen her seferinde doktoruna söylemeyide ihmal etme genede bilgisi olsun canım

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur

iyi olmanıza sevindim böylede devam edersiniz inşallah canım

oyyyy oyyyy prens geliyo haaaaa allahım esirgesin canım

meryemcim senin bebişlerin hareketleri nasıl bir de 3 tane birden maşallah....

normal gebelik süresi 40 hafta canım...ama 36 dan sonra sağlıklı bebişler ve sağlıklı doğum oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…