Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slllmmmmm
nasilsiniz kizlar?
bizden allaha sukur iyilik...
bugun doktorumuzla gorustuk, 3lu testimiz temiz cikmis, zaten sorun olsaydi sizi arardik dedi doktorum cok sevindirik oldum zemuszemus
bugun biraz dolastim bol bol ip aldim tontise bikac bisey orecem

hayırlı olsun canım allahın izniyle sende bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah...

Günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller herkese
Rabbim hamile olan bütün kardeşlerime sağlıkla kucağına almayı
doğuran kardeşlerimede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarını
herkesin duaları kabul olur inşallah bu mübarelk gecede:Saruboceq:

canım testiniz temiz çıkmış gözün aydın çok sevindim

çok şükür yabanım
oğlanla zaman geçiriyorum işte
sen nasılsın çok şükür 20 hafta olmuşsun yolu yarılamışsın

hayırlı kandiller kızlar,
dilem testlerin iyi çıkmasına sevindim,gözünaydın,bende bugün ikili test sonucumu bekliyorum,inşallah benimd esonuçlar güzel çıkar,dün oğluma hastane çıkışı aldım henüz erken belki ama hepsini bir anda almak istemiyorum,yavaş yavaş birde bebek arabası aldı babası kaydirigubbakcemile3 sağlıkla gelirde biner inşallah :Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur allahima rabbime sukurler olsun bu haftaya kadar geldik bebeklerimle rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eder insallah

kandiliniz mubarek olsun rabbim hepimize saglikla zamaninda bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah

slm, nasilsmis bugun bizim guzel annelerimiz?

biz iyiz, cumaniz mubarek olsun opuyorumnanaktan

yabanım usg fotosunda sen kız Allahu ekber demiş
yalnız cinsiyet net değil ama içimden kız geçti hayırlısı olsun

kıslarrrr nasılsınızzz ugrayamadım ne zamandırrr ne var ne yokkkk
ben iyiym dinleniyorum bol bol göbek büyütüyorum ekranda gördüğünüz gibi teyzeleri burda 19+2 yizzz kızlarımla çok yaramazlarrr arada bir kıpırdayamıyorum bile öptümmm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…