canım bendede başladı ayakta şişme.ne yapalım mucizelerimiz için katlanacaz 9 ay:ecrin_bebek:amannnn hep iyi olun canım bizde iyiyiz çok şükür
şu ayak şişmelerimde olmasa daha iyi olucaz ama bunada şükür
:))evet daha net değil ama değişeceğinide sanmıyorum.süpriz yapmazsayabanım usg fotosunda sen kız Allahu ekber demiş
yalnız cinsiyet net değil ama içimden kız geçti hayırlısı olsun
kıslarrrr nasılsınızzz ugrayamadım ne zamandırrr ne var ne yokkkk
ben iyiym dinleniyorum bol bol göbek büyütüyorum ekranda gördüğünüz gibi teyzeleri burda 19+2 yizzz kızlarımla çok yaramazlarrr arada bir kıpırdayamıyorum bile öptümmm hepinizi
kızlar yapmayın ya günah böyle göbek resimlerini internete koymakk herkez görebiliyor bu resimleriii ..gerci size kalmışş fikrimi yazmak istedimm..rabbim bizlere verdiği mucizeyii nette böyle yayınlanamaması düşüncesindeyim
ozlemcim masallah kizlarina allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
kıslarrrr nasılsınızzz ugrayamadım ne zamandırrr ne var ne yokkkk
ben iyiym dinleniyorum bol bol göbek büyütüyorum ekranda gördüğünüz gibi teyzeleri burda 19+2 yizzz kızlarımla çok yaramazlarrr arada bir kıpırdayamıyorum bile öptümmm hepinizi
maşallah canım.işallah sonuna kadar sağlıkla giderler.slm kizlar nasilsiniz
biz iyiyiz allaha sukur kontrolumuz iyi gecti sukur insallah hep boyle gider
selam arkadaşlar ben geldim herkes iyidir inşallah bugün kontrolum vardı allaha çok şükür herşey yolundaymış veeeeee en sonunda cinsiyetimizi öğrendik minik meleğim PRENSES mişopuyorumnanaktan
canım rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip etsin.dikişin niye vardıki?canlarım selamlar
ben yarın sabah 9 da sezeryna giriyorum oğluşuma kavuşacağım allahın izni ile
bugün nst de kasılmam çıktı benim dikişim olduğu için rahim ağzını zorlamaması lazım sancı ve kasılmalar artmadan bebeği almak gerekiyormuş o yüzden doktorum yarın sabah almaya karar verdi
hepiniz için dua edicem allahım sizlerinde sağlıklı hayırlı ve noksansız bir şekilde vaktinde doğum nasip etsin inşallahhhh
aymesim saglikla kavusursun kizina insallah
yabangulum insallah canim sagol hepimiz insallah sonuna kadar gideriz
canzi hayirli dogumlar canim saglikla al kucagina oglunu allahim bizlerede nasip etsin o gunleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?