slm aymsecim prenses nasil? opuyorumnanaktan
valla oglus cok iyi haftaya gorucez insallah, zaten o zaman cinsiyetimizde kesinlesir, gerci erkege benziyo demesi yetti bi suru kiyafet aldim oglusa
canim benim ayaklarim biraz daha iyi, burda gecen haftaki sicaklar kalmadi, hala sicak ama fazla bunaltici degil, bu yuzden herhalde daha iyi...
ama sisligi hafifledide simdide sanki çuruk agrisi gibi agri var anlamadim gitti
bende şu ana kadar hiçbişey almamıştım dr kız deyince başladım artık kırmızılı pembeli şeyler almaya hastane çıkışı falan aldım içimden diyorumki bide değişirmiş erkek dermiş sonradan ozaman o doktoru naparım ben oğluma pembe giydirememya inşallah öyle bişey olmaz.
Benim ayaklarım berbat canım ya sıcaklarda çok burda onunda etkisi var tabiki benimde ağrı yapıyo üzerine basamıyorum hiç o kıadar kötükü inş. geçer olmazsa doktora söyliycem albüm testi falan yaptırıcam
bende şu ana kadar hiçbişey almamıştım dr kız deyince başladım artık kırmızılı pembeli şeyler almaya hastane çıkışı falan aldım içimden diyorumki bide değişirmiş erkek dermiş sonradan ozaman o doktoru naparım ben oğluma pembe giydirememya inşallah öyle bişey olmaz.
Benim ayaklarım berbat canım ya sıcaklarda çok burda onunda etkisi var tabiki benimde ağrı yapıyo üzerine basamıyorum hiç o kıadar kötükü inş. geçer olmazsa doktora söyliycem albüm testi falan yaptırıcam
canım bol bol gez şişmez ayakların.demek almaya başladın bişeyler bende aldım 5 tane zıbın ama renkleri ikisinide gider.tam kesin bişey demeden doktor pembe almak istmedim.yarın kontrolümüz var işallah bu defa kesin der artık.boshayallersmile
canım bol bol gez şişmez ayakların.demek almaya başladın bişeyler bende aldım 5 tane zıbın ama renkleri ikisinide gider.tam kesin bişey demeden doktor pembe almak istmedim.yarın kontrolümüz var işallah bu defa kesin der artık.boshayallersmile
benimde haftaya randevum bende soylicem, aslinda fazla tuzluda yemiyorum, bol bol yuruyorum, dinlenirken, uyurken ayaklarimin altinda yastik koyuyorum, sislik indi agri kaldi!!!!
hadi bakalim insallah bu sefer kesin ogrenirsin cinsiyeti, ve insallah guzel haberlerle donersin...
benim randevum haftaya, sabredemiyorum valla!!
slm,
aymescim haklisin canim, sen calisiyosun durumun daha zor, allah yardimcin olsun!!!
benimde ayakkabilarim terliklerim hicbiri olmuyo artik, en son bi ayakkabi aldim, 39 numara ancak onu giyebiliyorum, hem rahat hem esnek!!!!
sende eve gidince hep dinlen canim, sonucta ayaklarimiz bizi tasiyo...
bide bi kac tavsiye okumustum calisanlar icin,
masa basinda calisan hamilelere, ayaklarinin altina biseyler koyup biraz yukseltmeleri gerekiyomus, birde otururken diz arkalarini sandalyeye fazla dayayip kan dolasimini engellemeyecekmissin
ayni zamanda kiyafetler icinde gecerli, diz arkasini skacak corap tayt gibi seylere dikkat, kan dolsamini bozuyomus, varislere bile neden olabilir....
slm kizlar nasilsniz?
biz iyiz....
yabanim demek gidemedin neyse hayirlisi artik 3guncuk daha sabredecez bebisin cinsiyeti icin olumunekankayizsmile
meryem canim insallah sonuna kadar kizlarin uslu uslu dururlar gobiste..
dun aksam arkadasima bebek gormeye gittim,tek yumurta ikizleri oldu, cok tatlilar, gunsuz dogdular, 32haftalikken, bastan biraz saglik sorunu oldu ama simdi masallahlari var..arkadasimin rahim agzi acilmis sancisi baslamis ama bizimki hic bisey anlamamis randevuya gidiyo acilen hastaneye yatiriyolar, 4kadar hastanede kaldi..sonunda acilden sezaryen yaptilar, bebisleri 2aya yakin hastanede kaldilar, ama simdi masallahlari var...
dun oylesine konusuyodukta belcikada artik 25haftadan itibaren bebeklerin yasama sanslari varmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?