Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar dün yazdığım mesajların hiçbiri yok nedense:dilcikar: dün sitede çalışma vardı ondan herhalde

valla oglus cok iyi haftaya gorucez insallah, zaten o zaman cinsiyetimizde kesinlesir, gerci erkege benziyo demesi yetti bi suru kiyafet aldim oglusa

canim benim ayaklarim biraz daha iyi, burda gecen haftaki sicaklar kalmadi, hala sicak ama fazla bunaltici degil, bu yuzden herhalde daha iyi...
ama sisligi hafifledide simdide sanki çuruk agrisi gibi agri var anlamadim gitti

bende şu ana kadar hiçbişey almamıştım dr kız deyince başladım artık kırmızılı pembeli şeyler almaya hastane çıkışı falan aldım içimden diyorumki bide değişirmiş erkek dermiş sonradan ozaman o doktoru naparım ben oğluma pembe giydirememya inşallah öyle bişey olmaz.

Benim ayaklarım berbat canım ya sıcaklarda çok burda onunda etkisi var tabiki benimde ağrı yapıyo üzerine basamıyorum hiç o kıadar kötükü inş. geçer olmazsa doktora söyliycem albüm testi falan yaptırıcam

canım bol bol gez şişmez ayakların.demek almaya başladın bişeyler bende aldım 5 tane zıbın ama renkleri ikisinide gider.tam kesin bişey demeden doktor pembe almak istmedim.yarın kontrolümüz var işallah bu defa kesin der artık.boshayallersmile

benimde haftaya randevum bende soylicem, aslinda fazla tuzluda yemiyorum, bol bol yuruyorum, dinlenirken, uyurken ayaklarimin altinda yastik koyuyorum, sislik indi agri kaldi!!!!

hadi bakalim insallah bu sefer kesin ogrenirsin cinsiyeti, ve insallah guzel haberlerle donersin...
benim randevum haftaya, sabredemiyorum valla!!

Günaydın arkadaşlar

inşallah bugün kesin olarak cinsiyetini öğrenmiş olarak gelirsin canım

ne güzel senin şişlikler inmiş inş. bidahada olmaz
valla yeni terlik falan aldım ama onlar bile ayağıma olmuyo çok zor bi durum
bide malum çalışıyorum evde olsam sürekli kaldırıcam ayağımı
ama akşamdan akşama kaldırabiliyorum ancak.

slm,

aymescim haklisin canim, sen calisiyosun durumun daha zor, allah yardimcin olsun!!!

benimde ayakkabilarim terliklerim hicbiri olmuyo artik, en son bi ayakkabi aldim, 39 numara ancak onu giyebiliyorum, hem rahat hem esnek!!!!

sende eve gidince hep dinlen canim, sonucta ayaklarimiz bizi tasiyo...

bide bi kac tavsiye okumustum calisanlar icin,
masa basinda calisan hamilelere, ayaklarinin altina biseyler koyup biraz yukseltmeleri gerekiyomus, birde otururken diz arkalarini sandalyeye fazla dayayip kan dolasimini engellemeyecekmissin
ayni zamanda kiyafetler icinde gecerli, diz arkasini skacak corap tayt gibi seylere dikkat, kan dolsamini bozuyomus, varislere bile neden olabilir....

canım benim çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için
masamın altına çöp kovasını ters çevirip koydum ama ayaklarımı üstüne koyamıyorum sürekli okadar terski benim masam pc köşede duruyo yazı yazdığım yer ortada pcyi kullanırken ayaklarımı kaldıramıyorum sadece irsaliye falan hazırlarken yada telle konuşurken koyabiliyorum ama günün yarısından fazlası pcde geçiyo napalım artık idare edicez böyle bakalım allah başka dert vermesin kızım için herşeye değer. Evde allahtan dinleniyorum eşim çok anlayışlı hemen yat diyo eve gidince o konuda rahatım.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur allahima
agarlastim ama idare ediyorum
allaha sukur bu haftalara kadar geldik kizlarimla allahim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin insallah hepimize

meryemcim maşallah bebişlerin artık yaşama şansına sahipler allahın izniyle...inşallah biz de görürüz o haftaları hayırlısıyla...

bu arada meryemcim doktorun rahim boyuyla ilgili bişi dedi mi..

Günaydın arkadaşlar meryemcim maşallah kızlarına inşallah sonuna kadar böyle sağlıkla ilerlersiniz cümlemizde buna dahil tabiki

meraba kızlar dün doktora gidemedim.p.tesi erteledikeşim mesai kaldığı için p.tesi daha uygun diye düşündük 3 gün daha dayanacaz artık.

slm kızlar,nasılsınız?oğlumla iyiyiz çok şükür ,14 ağustosta randevumuz var o zaman daha da büyümüş olacak inşallah,özlüyorum valla bir an önce o gün gelsede görsem oğlumu ....
aymescim kızın olacakmış,gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:

ozceliksena insallah canim rahim boyum iyi canim dikis falanda yok bende insallah sonuna kadar boyle giderim en az 1 ay daha sabreder insallah kizlarim
aymesim insallah canim hepiniz gorursunuz bu haftalari

slm kizlar nasilsniz?
biz iyiz....

yabanim demek gidemedin neyse hayirlisi artik 3guncuk daha sabredecez bebisin cinsiyeti icin olumunekankayizsmile

meryem canim insallah sonuna kadar kizlarin uslu uslu dururlar gobiste..

dun aksam arkadasima bebek gormeye gittim,tek yumurta ikizleri oldu, cok tatlilar, gunsuz dogdular, 32haftalikken, bastan biraz saglik sorunu oldu ama simdi masallahlari var..arkadasimin rahim agzi acilmis sancisi baslamis ama bizimki hic bisey anlamamis randevuya gidiyo acilen hastaneye yatiriyolar, 4kadar hastanede kaldi..sonunda acilden sezaryen yaptilar, bebisleri 2aya yakin hastanede kaldilar, ama simdi masallahlari var...
dun oylesine konusuyodukta belcikada artik 25haftadan itibaren bebeklerin yasama sanslari varmis..

evet canım sabredemiyorum ama mecburum.eşim gitmek istiyorsan git diyor ama 3 haftada önceki kontrolümüzede gelememişti bu defa o olsun istedim.sağlıklı olsunda 3 gün daha sıkarız dişimizi.

valla canim bende haftaya carsamba gidecem, en son 21 haziranda gittim tam 5hafta olacak, gerci bi acil maceramiz oldu o'da 3.5hafta onceydi, sanki gunler gecmiyo doktoruma dicem bana bi daha boyle uzun aralikli randevu vermesin cok stres yapiyorum o'da iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…