Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım allah razı olsun

ozceliksena insallah canim rahim boyum iyi canim dikis falanda yok bende insallah sonuna kadar boyle giderim en az 1 ay daha sabreder insallah kizlarim
aymesim insallah canim hepiniz gorursunuz bu haftalari

aminnnnnnnn canım inşallah

cumanız mübarek olsun kızlar
Aymesimmmmm canımmmm kızın olcakmışş..hAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLICAKla kucağına almayı nasip etsin prensesini

cumanız mübarek olsun kızlar
Aymesimmmmm canımmmm kızın olcakmışş..hAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLICAKla kucağına almayı nasip etsin prensesini

sanada hayırlı cumalar canım evet kızım olucak kısmetse çok sağol tatlım allahım cümlemize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin geçlende msnede yazmışsın ama cevap veremedim kusura bakma geç gördüm senin oğluşun nasıl iyimi ?

kimse uğramıyo gerçekkten artık ben hergün yazıyorum topik geride kalmasın die gelen giden yok doğru dürüst bi kaç kişi var işte ayakta tutmaya çalışıyoruz topiği

iyiyiz allah sukur canım rabbim cümlemizi korusun inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

aymesim hazırlıklara başladınınmıııı vakit yaklaşıyorr beni heyecan sardıı şimdiden.eksikleri al al bitmiyorrr

sizinkiside çok vermiş valla ben o kadar dayanamazdım.3 hafta zor geçiyor.boshayallersmile

aymesim hazırlıklara başladınınmıııı vakit yaklaşıyorr beni heyecan sardıı şimdiden.eksikleri al al bitmiyorrr

bende çok heyecanlıyım canım ya her gördüğümden almak istiyorum herşey okadar güzelki daha ben çok bişey almadım teyzem ve arkadaşlarım bi kaç hediye aldılar sağolsunlar hastane çıkışı zınıb biberon şapka badi falan. Bende netten şu küçük beşikler varya septte diyolar onları araştırdım yatak odasına koymak için ilk günlerde oda yapmayı düşünmüyorum aynı odada kalıcam bebemle yaza doğruda onun odasını hazırlarım kısmetse. Eksikler hiç bitmez bu arada hep yeni bişey çıkar

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

bugün öykümle 50. günümüz. bu zamana kadar baya bir uğraştırdı kilo almıyodu allahdan şimdi düzene girdi anne sütüne mama takviye yapmak zorunda kaldık daha yeni 4 kilo oldu kızım çok şükür. bundn sonrada böyle devam eder inşallah ama öyküm aynı karnımda olduğu gibi yaramaz bir kız olacak bu kesin allahım esirgesin varsın yaramaz olsun.

bu arada maşallah takvimler yarıları geçmiş hızla ilerliyo inşallah hepde sorunsuz bir şekildeherkesin takvimi ilerlemeye devam ederrrrrrrrrrrrr

bende kızıma yapmaya çalıştım ama beceremedim bir daha deneyeyim bakayım

canım hoşgeldin maşallah öyküye 50 günlük olmuş bile ne kadar güzel inşallah bizde o günleri görebiliriz.
Kilo da almaya başlamış kızımız inş. Herşey bundan sonra dahada güzel olur
sen nasılsın sezeryandan sonra çok zorlandınmı?

yabanumm canım iyiyiz allah sukur senin nasıl gidiyor :))

aymesimm canım biliyorum o sepeteri yanlız o sepetlerde en fazla 4-5 ay yatabiliyor bilgin var demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…