- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
slm kızlar,nasılsınız?oğlumla iyiyiz çok şükür ,14 ağustosta randevumuz var o zaman daha da büyümüş olacak inşallah,özlüyorum valla bir an önce o gün gelsede görsem oğlumu ....
aymescim kızın olacakmış,gözün aydın canım,sağlıkla gelsin inşallah :Saruboceq:
ozceliksena insallah canim rahim boyum iyi canim dikis falanda yok bende insallah sonuna kadar boyle giderim en az 1 ay daha sabreder insallah kizlarim
aymesim insallah canim hepiniz gorursunuz bu haftalari
kızlar erkek ınferlıtesı ıle tup bebek yaptırıpta hamıle kalnınız kımler????
kızlar erkek ınferlıtesı ıle tup bebek yaptırıpta hamıle kalnınız kımler????
cumanız mübarek olsun kızlar
Aymesimmmmm canımmmm kızın olcakmışş..hAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLICAKla kucağına almayı nasip etsin prensesini
sanada hayırlı cumalar canım evet kızım olucak kısmetse çok sağol tatlım allahım cümlemize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin geçlende msnede yazmışsın ama cevap veremedim kusura bakma geç gördüm senin oğluşun nasıl iyimi ?
kimse uğramıyo gerçekkten artık ben hergün yazıyorum topik geride kalmasın die gelen giden yok doğru dürüst bi kaç kişi var işte ayakta tutmaya çalışıyoruz topiği
valla canim bende haftaya carsamba gidecem, en son 21 haziranda gittim tam 5hafta olacak, gerci bi acil maceramiz oldu o'da 3.5hafta onceydi, sanki gunler gecmiyo doktoruma dicem bana bi daha boyle uzun aralikli randevu vermesin cok stres yapiyorum o'da iyi degil
aymesim hazırlıklara başladınınmıııı vakit yaklaşıyorr beni heyecan sardıı şimdiden.eksikleri al al bitmiyorrr
balım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
bugün öykümle 50. Günümüz. Bu zamana kadar baya bir uğraştırdı kilo almıyodu allahdan şimdi düzene girdi anne sütüne mama takviye yapmak zorunda kaldık daha yeni 4 kilo oldu kızım çok şükür. Bundn sonrada böyle devam eder inşallah ama öyküm aynı karnımda olduğu gibi yaramaz bir kız olacak bu kesin allahım esirgesin varsın yaramaz olsun.
Bu arada maşallah takvimler yarıları geçmiş hızla ilerliyo inşallah hepde sorunsuz bir şekildeherkesin takvimi ilerlemeye devam ederrrrrrrrrrrrr
bende kızıma yapmaya çalıştım ama beceremedim bir daha deneyeyim bakayım
yabanım senin tam doğum tarihin bellimi:uhm:
yabanumm canım iyiyiz allah sukur senin nasıl gidiyor :))
aymesimm canım biliyorum o sepeteri yanlız o sepetlerde en fazla 4-5 ay yatabiliyor bilgin var demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?