Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağlıklı olsunda kilo alır.rabbim esirgesin hepsini.:Saruboceq:

güzel anneler ne hebr nasılsınız
melekleriniz naslıllar

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar ve hayırlı kandiller diliyorum herkese rabbim cümlemizin evladını bağışlasın bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

yabanumm canım iyiyiz allah sukur senin nasıl gidiyor :))

aymesimm canım biliyorum o sepeteri yanlız o sepetlerde en fazla 4-5 ay yatabiliyor bilgin var demi

var tatlım yaza kadar kullanıcam zaten kısmetse yaza girerken odasını yapıcam inşallah kızımın şimdi kış diye hazırlamak istemedim zaten yanlız yatırmıycağıma göre gerek yok şimdiden hazırlamaya diye düşünüyorum

doktorum 15 kasım dedi artık bakalım ne zaman gelmek isterse yaramazlar:)

aramızda 5 gün var benimde 20 kasım dedim doktorum
hayırlısı artık bakalım inşallah zamanında gelirler:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Kaan hastalandı diş çıkardı ardından 3 günlük antalya derken iii
bizde böyle işte
ayrıca oğlum çok şükür 7 aylık oldu

bizde böyle işte

selam canım maşallah kocaman olmuş kaanımız
allah sağlık versin geçmiş olsun bu arada şimdi iyi olmasına sevindim
bende allaha çok şükür iyiyim ama uykusuzluk beni mahvediyor
1 haftadır geceleri uyuyamıyorum hiç hem sıcaktan hemde bende bilmiyorum
ama uyku düzenim tamamen dağıldı salak gibiyim resmen

yabangülüm alttaki hareketli avatarı nerden nasıl yaptın....:)

herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr

evet canım gitgide büyüyor çok şükür.az kaldı sizinde canım sizde allahın izni ile kucağınıza alacaksınız canım. ben sezeryndan sonra baya zorlandım canım ama kişiden kişiye fark ediyomuş eğer sezeryan olacaksan gözün korkmasın yani. bide epidural anestezi alerji yapmıştı bana vücut reaksiyon göstermişti herkesde böyle olacak diye bişi yok canım. kimisinede sor hiç anlamıyolar bile ameliyat olduklarını sonrasında ağrıları bile olmayan var. ama benim tavssiyem norml doğum olabilirse normal yapmandır canım. gerçi tüpbebek olduğu için pek normal doğuma bırakmıyolar.sen sezeryanmı düşünüyosun canım

caspercim maşallah öyküne....

çok sağol canım.sizede maşallah canım ikizlerimiz nasıllarmış canımmmm nasıl gidiyooo

kızlar ben bu zamana kadar 11 kilo aldım:)51 kiloyla hamile kaldım 62 olmuşum ilk kez bu kadar kilo aldım.

bende toplamda 12 kilo almıştım şimdi 10 kilosu gitti )))

hamilelik canım tabi alacaksın kilo haliyle. sağlıklı olunda canım kilolar gider sonra

sağlıklı olsunda kilo alır.rabbim esirgesin hepsini.:Saruboceq:

amin canım amin. tabi canım sağlıklı olsunda kilo nasılsa alır dedim bende. ama genede üzüldüm bir ara yavrumu besleyemiyomuyum bakamıyomuyum diyeee.

bizde böyle işte

geçmiş olsun canım. dişde zor bebeklerde kolaylıkla atlatıverirsiniz inşallahhhhh.

maşallah kaanımızaaaaa7 ay oldu ha. allahım esirgesin

nevro dan haber yok dimi kızlarrrrr iyilerdir inşallah.

canım ben aslında normal doğum istiyodum doktorada söyledim öyle istediğimi ama tüp bebekte normal doğum olmaz dedi riske atamam ben diyo belki bu senin son anne olma şansın allah bilir ama bişdaha olucağının garantisi yok dedi biz tüp bebek olanlara sezeryan yapıyoruz normal hiç yapmadık dedi mecburiyetten öyle olucak anlıycağın yoksa normal gbisi varmı ama napalım kısmet.

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah.
bizde böyle işte
ooo maşallah kocaman olmuş.darısı başımıza.
yabangülüm alttaki hareketli avatarı nerden nasıl yaptın....:)

canım netten bulduğum resmi ekledim.editörler ve prokartlılar ekleyebiliyor.

bu gün doktora gittik ve kesin kızımız olacak.kız demiştim değilmi dedi,bizde evet dedik kız dedi.bende kesinmi dedim riske atmıyor usg bizleri yanıltabiliyor bende yanıldığımı gördüm filan dedi.artık eminiz 4.defadır kız diyince artık değişeceğini sanmıyorum.

Kızın tekrar hayırlı olsun canım nasılmış sağlığı kilosu ne kadar olmuş bilgi ver bakalım kızımız hakkında bayanssulusmile

slm anneler,
nasılsınız,kandilimiz kutlu olsun,sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :Saruboceq:

tahminimde yanılmamışım,gözünaydın yabangülüm,artık yavaş yavaş kızının cicilerini almaya başlarsın sende,sağlıkla gelsin inşallah a.s.

ayyyyy ayyyyy seninkide prenses ha allahım esirgesin ya hayırısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.

evet canım tüp bebek oluncaa normal doğum riskine atmıyo doktorlar. benim doktorumda aynı şeyleri söylemişti. bende normal istiyodum doktorum kabul etmedi daha sonra kordon olayı olunca zaten hiç riske atamazdım. şimdiye kadar ne yaptıysak onlara kavuşmak içindi sezeryanada katlandık valla. allahım onları esirgesinde herşeye katlanılıyo

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur ama artik agarlastik zorlaniyoruz allahim kolaylik versin
kandiliniz mubarek olsun
allahim saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

HAYILI KANDİLLER
RABBİM DULARINIZI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN
PEYGABERİMİZ (S.A.V) ŞEFATİNDEN MAHRUM ETMESİN BİZLERİ
EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLANI GÖNDERSİN
SAĞLIK HUZUR VERSİN
EŞLERİMİZLE YANIMIZDAN EKSİK ETMESİN
HEPİMİZE MUCİZELERİMİZİ GÖREMEYİ YAŞAMIYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…