slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
bugün öykümle 50. günümüz. bu zamana kadar baya bir uğraştırdı kilo almıyodu allahdan şimdi düzene girdi anne sütüne mama takviye yapmak zorunda kaldık daha yeni 4 kilo oldu kızım çok şükür. bundn sonrada böyle devam eder inşallah ama öyküm aynı karnımda olduğu gibi yaramaz bir kız olacak bu kesin allahım esirgesin varsın yaramaz olsun.
bu arada maşallah takvimler yarıları geçmiş hızla ilerliyo inşallah hepde sorunsuz bir şekildeherkesin takvimi ilerlemeye devam ederrrrrrrrrrrrr
bende kızıma yapmaya çalıştım ama beceremedim bir daha deneyeyim bakayım
güzel anneler ne hebr nasılsınız
melekleriniz naslıllar
yabanumm canım iyiyiz allah sukur senin nasıl gidiyor :))
aymesimm canım biliyorum o sepeteri yanlız o sepetlerde en fazla 4-5 ay yatabiliyor bilgin var demi
doktorum 15 kasım dedi artık bakalım ne zaman gelmek isterse yaramazlar:)
güzel anneler ne hebr nasılsınız
melekleriniz naslıllar
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Kaan hastalandı diş çıkardı ardından 3 günlük antalya derken iii
bizde böyle işte
ayrıca oğlum çok şükür 7 aylık oldu
canım hoşgeldin maşallah öyküye 50 günlük olmuş bile ne kadar güzel inşallah bizde o günleri görebiliriz.
Kilo da almaya başlamış kızımız inş. Herşey bundan sonra dahada güzel olur
sen nasılsın sezeryandan sonra çok zorlandınmı?
caspercim maşallah öyküne....
kızlar ben bu zamana kadar 11 kilo aldım:)51 kiloyla hamile kaldım 62 olmuşum ilk kez bu kadar kilo aldım.
sağlıklı olsunda kilo alır.rabbim esirgesin hepsini.:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bizde böyle işte
herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrrr
evet canım gitgide büyüyor çok şükür.az kaldı sizinde canım sizde allahın izni ile kucağınıza alacaksınız canım. ben sezeryndan sonra baya zorlandım canım ama kişiden kişiye fark ediyomuş eğer sezeryan olacaksan gözün korkmasın yani. bide epidural anestezi alerji yapmıştı bana vücut reaksiyon göstermişti herkesde böyle olacak diye bişi yok canım. kimisinede sor hiç anlamıyolar bile ameliyat olduklarını sonrasında ağrıları bile olmayan var. ama benim tavssiyem norml doğum olabilirse normal yapmandır canım. gerçi tüpbebek olduğu için pek normal doğuma bırakmıyolar.sen sezeryanmı düşünüyosun canım
çok sağol canım.sizede maşallah canım ikizlerimiz nasıllarmış canımmmm nasıl gidiyooo
bende toplamda 12 kilo almıştım şimdi 10 kilosu gitti)))
hamilelik canım tabi alacaksın kilo haliyle. sağlıklı olunda canım kilolar gider sonra
amin canım amin. tabi canım sağlıklı olsunda kilo nasılsa alır dedim bende. ama genede üzüldüm bir ara yavrumu besleyemiyomuyum bakamıyomuyum diyeee.
geçmiş olsun canım. dişde zor bebeklerde kolaylıkla atlatıverirsiniz inşallahhhhh.
maşallah kaanımızaaaaa7 ay oldu ha. allahım esirgesin
nevro dan haber yok dimi kızlarrrrr iyilerdir inşallah.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah.Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar ve hayırlı kandiller diliyorum herkese rabbim cümlemizin evladını bağışlasın bizlere sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
var tatlım yaza kadar kullanıcam zaten kısmetse yaza girerken odasını yapıcam inşallah kızımın şimdi kış diye hazırlamak istemedim zaten yanlız yatırmıycağıma göre gerek yok şimdiden hazırlamaya diye düşünüyorum
aramızda 5 gün var benimde 20 kasım dedim doktorum
hayırlısı artık bakalım inşallah zamanında gelirler:Saruboceq:
ooo maşallah kocaman olmuş.darısı başımıza.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bizde böyle işte
yabangülüm alttaki hareketli avatarı nerden nasıl yaptın....:)
bu gün doktora gittik ve kesin kızımız olacak.kız demiştim değilmi dedi,bizde evet dedik kız dedi.bende kesinmi dedim riske atmıyor usg bizleri yanıltabiliyor bende yanıldığımı gördüm filan dedi.artık eminiz 4.defadır kız diyince artık değişeceğini sanmıyorum.
bu gün doktora gittik ve kesin kızımız olacak.kız demiştim değilmi dedi,bizde evet dedik kız dedi.bende kesinmi dedim riske atmıyor usg bizleri yanıltabiliyor bende yanıldığımı gördüm filan dedi.artık eminiz 4.defadır kız diyince artık değişeceğini sanmıyorum.
canım ben aslında normal doğum istiyodum doktorada söyledim öyle istediğimi ama tüp bebekte normal doğum olmaz dedi riske atamam ben diyo belki bu senin son anne olma şansın allah bilir ama bişdaha olucağının garantisi yok dedi biz tüp bebek olanlara sezeryan yapıyoruz normal hiç yapmadık dedi mecburiyetten öyle olucak anlıycağın yoksa normal gbisi varmı ama napalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?