canım teşekür ederim.çok iyiydi maşallah.yerinde durmuyordu bi türlü.doktor güzel bi resim alsın diye o kadar çok uğraştıki anlatamam.600gr olmuş.herşey yolunda çok şükür.Kızın tekrar hayırlı olsun canım nasılmış sağlığı kilosu ne kadar olmuş bilgi ver bakalım kızımız hakkında bayanssulusmile
evet almazmıyım daha net bişey söylesin öyle alayım istiyordum artık kimse durduramaz beni:)slm anneler,
nasılsınız,kandilimiz kutlu olsun,sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :Saruboceq:
tahminimde yanılmamışım,gözünaydın yabangülüm,artık yavaş yavaş kızının cicilerini almaya başlarsın sende,sağlıkla gelsin inşallah a.s.
ayyyyy ayyyyy seninkide prenses ha allahım esirgesin ya hayırısı ile kucağına almayı nasip etsin canım.
kızlar bu gün dr gittim görüşme ye
tekrar tedaviye başlamak için
(biz eylül gibi düşünüyoruz )
yumurta kalitemle ilği sorun olduğu için yine aynı şeylerle kerşılama olssılığı olduğunu buna hazırlıklı yola çıkmam gerektiğini söledi
bende naturel denesek nasıl olur diye sordum
buda bir şık ama seçin sana düşüyor
istersen deneriz dedi ilaçlı mikro enjeksiyonda şans %60 ise naturelde %20 olur
artık bir karar verip eylül ekim gibi tekrar deneyeceğiz kısmetse
yumurta kalitemle ilği sorun olduğu için yine aynı şeylerle kerşılama olssılığı olduğunu buna hazırlıklı yola çıkmam gerektiğini söledi
canım teşekür ederim.çok iyiydi maşallah.yerinde durmuyordu bi türlü.doktor güzel bi resim alsın diye o kadar çok uğraştıki anlatamam.600gr olmuş.herşey yolunda çok şükür.
evet almazmıyım daha net bişey söylesin öyle alayım istiyordum artık kimse durduramaz beni:)
amin canım teşekür ederim.opuyorumnanaktan
dilemcim amin canim insallah
bulantilar cok kotu bende cok cektim ama allaha sukur gecti
benimde yarin randevum var kizlarim iyidir insallah biraz daha beklerler aceleci olmazlar insallah
slm arkadaslar nasilsiniz?
yabanim kizimiz oluyomus, zaten nazlanip gostermeyisinden belliydi, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah, sana ve butun hamilelerimize....
yetercim allah yardimcin olsun, hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun canim, allah buyuktur insallah sabirla bekleyen herkesin gonlune gore verir...
meryem, bugune kadar gelmen bile harika insallah dahada ilerlersiniz canim allah yardimcin olsun....
bana gelince yarin randevumuz var, sabirsizlikla bekliyorum, cok ozledim yavrumu, ustelik ben daha hareketlerini pek hissetmiyorum, sadece bazen baloncuklar varmis gibi oluyo arasirada cok hafif tekmeler, ama ben hissediyorum esim daha hissedemiyo..
bide benim bulantilar hala devam ediyo, dun ne yediysem cikardim, herhalde sonuna kadar boyle gidecek artik!!!
canım inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olur
Allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur
dün burdaki tüm kardeşlerim için dua ettim allah kabul eder inşallah
ama senin ve bi kaç arkadaşım için isimlerini sayarak dua ettim
çok beklediler gönlünün muratlarını ver rabbim onlara diye
Rabbim dualarımızı görüyo ben eminimki sende kavuşucaksın yavruna
maşallah kızımıza hep böyle hareketli olsun ne güzel
kilosuda çok iyiymiş aman nazar değmesin
isim düşündünmü hiç canım
amin canım sizlerde işallah.canım bundan sonra daha net hissedersin.şimdide hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur.aynı damar atar gibi hissediliyor.benimkisi sürekli hareket halinde maşallah yerinde durmuyor ama bu gün sakin biraz nedense.bundan sonra bulantın olmaz daha merak etme.slm arkadaslar nasilsiniz?
yabanim kizimiz oluyomus, zaten nazlanip gostermeyisinden belliydi, saglikla kucagina almak nasip olsun insallah, sana ve butun hamilelerimize....
yetercim allah yardimcin olsun, hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun canim, allah buyuktur insallah sabirla bekleyen herkesin gonlune gore verir...
meryem, bugune kadar gelmen bile harika insallah dahada ilerlersiniz canim allah yardimcin olsun....
bana gelince yarin randevumuz var, sabirsizlikla bekliyorum, cok ozledim yavrumu, ustelik ben daha hareketlerini pek hissetmiyorum, sadece bazen baloncuklar varmis gibi oluyo arasirada cok hafif tekmeler, ama ben hissediyorum esim daha hissedemiyo..
bide benim bulantilar hala devam ediyo, dun ne yediysem cikardim, herhalde sonuna kadar boyle gidecek artik!!!
dilemcim amin canim insallah
bulantilar cok kotu bende cok cektim ama allaha sukur gecti
benimde yarin randevum var kizlarim iyidir insallah biraz daha beklerler aceleci olmazlar insallah
herkese hayırlı aksamlar gecmıs kandılınız mubarek olsun hayırlar getırsın ara ara bakıp cıkıyorum bende buraya transfer olayım dedım aslında yenı gordum bu sayfayı 7 haftamı dolduruyorum ınsallah bebısım 2 ayına gırecek bazen korkuyorum adet agrısı gıbı agrım oluyor doktor olabılecegını soyledı sızdede oluyormuydu benım cok mıdem bulanmadı fakat paradan ve duduklu tencereye dokununca mıde bulantım oldu :bbo::bbo:cok tuhaf ama ne bılım bunlardan huylandım
geldim canımmmm ben iyiyim şükürler olsun göbeği büyütüyorum şu 5-6 haftayıda atlatsam korkum kalmayacak ama bakalım ALLAHIMın dediği olur RABBİM ne yazdı kaderimize eet meryemin riskli gunleri geçti şükürler olsun artık dogsada bebekleri yasarlar şükürler olsun darısı bizlerin basına canımmeryemcim vallahi senin haftan ilerledikçe bana moral oluyo ınanmıcan ama....allahım esirgesin..
bir de özlemden haberiniz var mı acaba....
Günaydın arkadaşlar :lepi:
günaudın göbüşlü hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?