Erkek kardeşim bencil olduğumu düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlı annene kıyamıyorsan neden çocuk baktırıyorsun?
Kıyamıyorum diyorsan neden kendi evine almayıp kadının düzenini yerle bir ediyorsun?
Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum

Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba

Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın

Konular farklı ama diğer konuda görümce kendi istediği gibi kalıyor biz kalacağız siz kalmayın kavgası yok, dolayısıyla sanane alan razı veren razı denmiş sizinkinde ise siz bencillik yapıp ben kalacağım benim odam var tartışması var, alttan alttan gelip kalmalarını istemiyorsunuz yani. O konuda tabiki görümce savunulur, kendi annesinin evinde kalmak istiyor. Bu konuda tabiki oğlan savunulur çünkü kız kardeş bencillik yapıyor.

Akıllarda tek soru eşiniz ve gelininiz kendi evlerinden uzak kalmaya nasıl razı oldu konuya gelecek olursak evet biraz bencillik etmişsiniz gibi

Görümceyi ben

Tamam şimdi bunun önemi ne.

E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlar

Senin gelmen abartı olduğu için karışıyor olabilirler mi acaba?
Her ay 1 hafta kalmak ne demek yahu? Annenizi seviyorsanız yapın evinize bir oda anneniz babanız orada kalsın ayda 1 hafta. Neden bunu istemiyorsunuz. İnsanlar sizin yüzünüzden bir sürü şeyden mahrum kalmış,(yenidoğan bebek bakımı yardımı gibi.) anneniz sizin 2 çocuğunuzu büyütmüş hala yakasını bırakmamışsınız. Siz kardeşsiniz o da kardeş. Siz yeterince kalmışsınız neden onların yerleşmesine mani oluyorsunuz? Yapsınlar çocuk odası ne olacak? Geldiğinizde bir oda verirler size ya da oturma odasında yatarsınız.
Aslında ne siz kalın ne o,evlendiyseniz ayrı bir yuvanız varsa neden zırt pırt insanların düzenini bozuyorsunuz? Ha annenizi de çok sevdiğiniz kıyamadığınız yaşlı kadına 2 çocuğunuzu büyüttürmenizden belli de neyse.

Ajan Bond gibi kılık değiştirerek bir arkadaş kılığına giren konu sahibi, tüm çelişkide kalan gizli yorumlara erişerek ipliğimizi pazara çıkarıp, "İşte orada öyle yazdım, şimdi de bu ağızdan yazdım" dedi ve hepimizi dumura uğrattı arkadaşlar. Haydi itiraf edin, bu gerçek karşısında sarsıldık.

Çok inanmıştım bir arkadaşı olduğuna... Gidip günlüğüme yazarak ağlayacağım çünkü konu sahibi "Bir önemi yok!" dedikçe, önemseyen ponçik kalbim de kırıldı.

15 dakikalık mesafede kalacağim mi diyorsunuz illa. Yetmemiş beraber yaşamanız.

Her ay bir hafta kalmak nedir ayrıca? Eşiniz de sizinle mi kalacak? Neden o kadar insan aynı evde yaşasın sürekli. Şaka gibi.

Kardeşiniz yaşayacaksa ailenizin evinde odayı da onlara bırakın bir zahmet. Sanki kaç odalik ev de birini kendinize ayırıyorsunuz.

İki tarafta bencil ama sizi daha bencil buldum. Evin tek kızı, biricik görümce.

Ay çok ilginç bir konu. Anlayamayacağım durumlar. Anneme yatıya gitmiyorum. Zaten tek gitsem bile odam yok şu an. Kayınvalidem uzak orada da bize ait oda yok. Misafir odası gibi bir yer var yılda 1-2 kez zaten orada yatıyoruz.

Mesela siz ve kardeşiniz evlenmeden önce ayrı ayrı odalarınız var mıydı? Şimdi o odalar ne durumda. Sizin ve eşinizin neden odası var? O odayı kim yaptı yani? Eşyalarını siz mi aldınız?

Anlyamıyorum tam olarak. Hani evde bir oda varsa orası misafir odası olur kim gidiyorsamo odayı kullanır. Orada eşya meşya kalmaz. Sizin eviniz değil sonuçta.

Bir de ayda bir hafta annede kalmak değişik değil mi? Neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz anlmadım. Ben annemde yatıya kalmak zorunda kalırsam bir şey olur falan. Zaten koltukta yatırıyor beni sabaha kadar uyuyamıyorum. Bir de evimi düzenimi çok özlüyorum. Çok değişik geldi

İşte tek çocuk olup başka bir tek çocukla evlenmeyince böyle sorunlar çok normal tabii

Siz bu hikayedeki gelin misiniz görümce mi ? Önce onu bir itiraf edin bence Konuların aynı olduğu gayet açık
Diğer konuda sanırım herkes görümceyi tutup kendisi tepki alınca şimdide görümce olarak açmış aynı konuyu.

Bekarkenki odam duruyor yatak aldım oraya beşiklerde var. Bilmiyorum bizim orda da herkes konuşuyor ama normal geliyor bana

Eşiniz size nasıl dayandı? Çok mu seviyor sizi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…