- 19 Mayıs 2020
- 47.935
- 215.666
- 598
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Yaşlı annene kıyamıyorsan neden çocuk baktırıyorsun?
Kıyamıyorum diyorsan neden kendi evine almayıp kadının düzenini yerle bir ediyorsun?
Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum
Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
Benim görümcem bıraksaydı yardım alabilecek bir durumum olucaktı olmadı. Kendim büyüttüm çok şükür. Ne güzel söylüyosun insanlar yurt dışına evleniyorlar tek başına kalıyorlar görümcem de evlenöeseydi o zaman bakamayacaksa dimi çelişmeeee
Görümceyi benSiz bu hikayedeki gelin misiniz görümce mi ? Önce onu bir itiraf edin benceKonuların aynı olduğu gayet açık
Tamam şimdi bunun önemi ne.
Konular farklı ama diğer konuda görümce kendi istediği gibi kalıyor biz kalacağız siz kalmayın kavgası yok, dolayısıyla sanane alan razı veren razı denmiş sizinkinde ise siz bencillik yapıp ben kalacağım benim odam var tartışması var, alttan alttan gelip kalmalarını istemiyorsunuz yani. O konuda tabiki görümce savunulur, kendi annesinin evinde kalmak istiyor. Bu konuda tabiki oğlan savunulur çünkü kız kardeş bencillik yapıyor.Evet şimdi kendi dilimden yazdım tepki alınca bakim nolucak dedim o zaman beni savunanlar şimdi başkasını savunuyor oldu. Bişe danışacağımıza pişman ediyorsunuz. Bişe danıştım eski konunun ne önemi var
Akıllarda tek soru eşiniz ve gelininiz kendi evlerinden uzak kalmaya nasıl razı olduMerhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Görümceyi ben
E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlarKonular farklı ama diğer konuda görümce kendi istediği gibi kalıyor biz kalacağız siz kalmayın kavgası yok, sizinkinde ise siz bencillik yapıp ben kalacağım benim odam var tartışması var, alttan alttan gelip kalmalarını istemiyorsunuz yani. O konuda tabiki görümce savunulur, kendi annesinin evinde kalmak istiyor. Bu konuda tabiki oğlan savunulur çünkü kız kardeş bencillik yapıyor.
Siz yeterince kalmışsınız. Bırakında biraz da onlar kalsın. sizin eviniz değil orası ve sadece sizin anne ve babanız değil.E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlar
Senin gelmen abartı olduğu için karışıyor olabilirler mi acaba?E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlar
Annemler yaşlı bu yüzden yalnız bırakmak istemiyorum
Eski konunuz ile yeni konununuz birbirini teyit ediyor bencilliğiniz konusunda. Nasıl önemi olmaz?Görümceyi ben
Yani anne evi mi kardeş evi mi ona göre yorum yapayım.E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlar
15 dakikalık mesafede kalacağim mi diyorsunuz illa. Yetmemiş beraber yaşamanız.E burda bende kalmasınlar demiyorumki benim gelmeme karışmasınlar
Merhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Gelinimiz de istiyor benim düzenim olucak bu evde imaları yapıyor.Yani anne evi mi kardeş evi mi ona göre yorum yapayım.
anne eviyse odan olur
kardeş eviyse odan olmaz
Bilemedim kardeşin neden annenle yaşamak istiyor gelin ne diyo
Diğer konuda sanırım herkes görümceyi tutup kendisi tepki alınca şimdide görümce olarak açmış aynı konuyu.Siz bu hikayedeki gelin misiniz görümce mi ? Önce onu bir itiraf edin benceKonuların aynı olduğu gayet açık
Bekarkenki odam duruyor yatak aldım oraya beşiklerde var. Bilmiyorum bizim orda da herkes konuşuyor ama normal geliyor banaAy çok ilginç bir konu. Anlayamayacağım durumlar. Anneme yatıya gitmiyorum. Zaten tek gitsem bile odam yok şu an. Kayınvalidem uzak orada da bize ait oda yok. Misafir odası gibi bir yer var yılda 1-2 kez zaten orada yatıyoruz.
Mesela siz ve kardeşiniz evlenmeden önce ayrı ayrı odalarınız var mıydı? Şimdi o odalar ne durumda. Sizin ve eşinizin neden odası var? O odayı kim yaptı yani? Eşyalarını siz mi aldınız?
Anlyamıyorum tam olarak. Hani evde bir oda varsa orası misafir odası olur kim gidiyorsamo odayı kullanır. Orada eşya meşya kalmaz. Sizin eviniz değil sonuçta.
Bir de ayda bir hafta annede kalmak değişik değil mi? Neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz anlmadım. Ben annemde yatıya kalmak zorunda kalırsam bir şey olur falan. Zaten koltukta yatırıyor beni sabaha kadar uyuyamıyorum. Bir de evimi düzenimi çok özlüyorum. Çok değişik geldi
Ordaki yazışmaları tam okumadım. Görümceyim gelinimiz bana dolmuş birazDiğer konuda sanırım herkes görümceyi tutup kendisi tepki alınca şimdide görümce olarak açmış aynı konuyu.
Eşiniz size nasıl dayandı? Çok mu seviyor sizi?Merhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?