Erkek kardeşim bencil olduğumu düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İki taraftan da konu çok saçma. Gelinin de sizin de annenizin evinde kalmak istemesi saçma gelmiştir insanlara. O yüzden hangi ağızdan açarsanız açın siz savunulmayacaksınız muhtemelen. Bi yerlerde kalma fikri komik çünkü.

O benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift karakter

Bekarkenki odam duruyor yatak aldım oraya beşiklerde var. Bilmiyorum bizim orda da herkes konuşuyor ama normal geliyor bana
Sizin odanız var ama başka bir oda da var mı onların kalabileceği o da önemli. Benim durumumda başka kalınacak oda da yok. Zaten uzun aralıklarla bir kaç gün gidiliyor o da şehirden uzaklaşmak için. Gelin de neden yaşamak istiyor anlayamadım. Yani kısacası kalmanız değil daha çok odanızın olması sorun. Bir misafir odası olur gelmek isteyen gelir. Oda yapıp kalmalarına istemeden de olsa engel oluyorsunuz ve evet gelin sizin eşinizle aynı evde kalmak istememekte haklı.

Görümceyim
E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift karakter

E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift

Tamam lütfen daha yorum yapmayın başka yerlere çekiyorsunuz. Eski konunun ne önemi var hemen yargılamaya geçiyorsunuz. Kimseyi salak yerine koymak istemedim sizi tanımıyorum öyle bişey yapıvak biri değilim. Arkadaşın konusunda görümcesiyle yaşadıklarında bende onu eleştirdim çünkü tamamen farklı düşünüyorum. Yaşadıklarımız aynı inanmamak sizin tercihiniz ilk defa Bi konu açim dedim konu nerelere geldi.

Kızz yoksa sen benim görümcenmisin oda annesine geldimmi 1 hafta gitmiyor evine yazık eşine acıyoruz adam perişan oluyor kv gilde

Siz itiraf ettiniz yalnız birkaç yorum önce, diğer konuyu da kendinizin açtığını, iyi misiniz?

Siz itiraf ettiniz yalnız birkaç yorum önce, diğer konuyu da kendinizin açtığını, iyi misiniz?
Benim telefonumdan açılan bir konu bunu demek istedim ya neyse neyin lafını anlatıyorum tamam lütfen yorum yapmayın linç de edin isterseniz

Benim telefonumdan açılan bir konu bunu demek istedim ya neyse neyin lafını anlatıyorum tamam lütfen yorum yapmayın linç de edin isterseniz
Üstte ki yorum sizin hanımefendi, sizin telefondan sizin tarafınızdan açılan iki konu, roller değişmiş sadece.

Söyleyecek lafınız olmaması konusunda haklısınız tabi.

Fatma, ilk konusunda "kv evine çöken görümcesinden dertli gelin" olarak dert yandı ama üyeler görümceyi tuttu. Bunun üzerine Fatma "kv evine çöktüğü için gelinin doldurduğu kardeşiyle arası bozulan görümce" olarak konu açtı ama üyeler bu kez de gelini tuttu
Yukarıdaki öyküde kk üyeleri neden hiç Fatma'yı tutmuyor? Fatma'ya garezleri mi var?
A) Konu saçma neresinden tutsan elinde kalıyor, Fatma konuyu tümden değiştirip bir daha denesin
B) Fatma kardeşinin hesabına geçip bir de oradan denesin
C) Hepsi
D) Hiçbiri

Joker hakkımı kullanmak istiyorum

sizin hesabınızı sizden başkası kullanamaz. yasak. siz üye olurken kuralları okumuyor musunuz gerçekten ? Mune

Gelin ne diyor bu duruma en önemlisi o. Gelinin KV kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorum

Var kalmak isteyen gelinler. Teyzemin bir gelini ayrı evi olmasına ragmen teyzemden cikmiyor yatili kaliyordu. teyzem cok becerikli pratik hizlidir. Guzel yemek yapar camasirlarini bile yikayip katlayip odalarina birakıyormuş . bu arada mutfak fatura masrafları olmadigi icin kendilerine luks telefon alabiliyorlar karı koca o yuzden hallerinden memnunlardı. tabi cocugu istedikeri zaman birakip disari cikmakta cabası.

Teyzemin diger gelini isyan etti. o gitsin artık ben gelip kalacagım diye ve onlar gider gitmez onunda ayrı evi olmasina ragmen toplayip bavullunu cocuklarıni geldi. teyzem ona da hizmet etti. en sonunda isyan etti herkes evine ben kimsenin hizmetcisi degilim yatiya gelmek yok istemiyorum diye kural koydu kaynana olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…