- 5 Ekim 2020
- 14.605
- 39.964
- 548
- 36
- Konu Sahibi Fatmaemirali
-
Evet şimdi kendi dilimden yazdım tepki alınca bakim nolucak dedim o zaman beni savunanlar şimdi başkasını savunuyor oldu. Bişe danışacağımıza pişman ediyorsunuz. Bişe danıştım eski konunun ne önemi var
E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift karakterO benim konum değildi arkadaşımın konusu ben üye olduğum için burdan fikir almak istemişti
Sizin odanız var ama başka bir oda da var mı onların kalabileceği o da önemli. Benim durumumda başka kalınacak oda da yok. Zaten uzun aralıklarla bir kaç gün gidiliyor o da şehirden uzaklaşmak için. Gelin de neden yaşamak istiyor anlayamadım. Yani kısacası kalmanız değil daha çok odanızın olması sorun. Bir misafir odası olur gelmek isteyen gelir. Oda yapıp kalmalarına istemeden de olsa engel oluyorsunuz ve evet gelin sizin eşinizle aynı evde kalmak istememekte haklı.Bekarkenki odam duruyor yatak aldım oraya beşiklerde var. Bilmiyorum bizim orda da herkes konuşuyor ama normal geliyor bana
GörümceyimAjan Bond gibi kılık değiştirerek bir arkadaş kılığına giren konu sahibi, tüm çelişkide kalan gizli yorumlara erişerek ipliğimizi pazara çıkarıp, "İşte orada öyle yazdım, şimdi de bu ağızdan yazdım" dedi ve hepimizi dumura uğrattı arkadaşlar. Haydi itiraf edin, bu gerçek karşısında sarsıldık.
Çok inanmıştım bir arkadaşı olduğuna... Gidip günlüğüme yazarak ağlayacağım çünkü konu sahibi "Bir önemi yok!" dedikçe, önemseyen ponçik kalbim de kırıldı.
E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift karakter
E yuh. Sizin arkadaşınız geliliniz mi yoksa sjsjaj. Sizin gibi üyeler bizi salak yerine koymaya çalışıyor ama bence IQ ları yarıştırmayalım. Siz zararlı çıkarsınız sayın çift
Görümceyim
Kızz yoksa sen benim görümcenmisin oda annesine geldimmi 1 hafta gitmiyor evine yazık eşine acıyoruz adam perişan oluyor kv gildeMerhaba hanımlar. Bi tane erkek kardeşim var 5 sene oldu evleneli eşiyle yıldızımız hiç barışmadı neden bilmiyorum. Bende evin tek kızıyım evliyim iki çocucuğum var. Evim anneme yakın ama 5 senedir kendi annemlerle yaşıyordum şimdi kendi evimdeyim. erkek kardeşim buna bozulmuştu. Onlarda kalmak istiyorlarmış ama Ben eşimle kaldığım için kardeşim eşiyle gelemediğini söylemiş anneme . Şimdi annemlerle bir oturmak istiyor kardeşim. Benim babamda babasıyla oturmuştu bu normal bizde çok ama Evde benim odam var yazları gidiyorum eşimle kalıyorum . Çünkü anneme çok düşkünüm hep yanımda olsun istiyorum. Evlendiğimden beri 2 çocuğumu annemle büyüttüm gelinimiz doğum yaptı ben çalıştığım için annem ona gidemedi bunları mı düşünüp bana karşı doldu mu bilmiyorum.neyse şimdi benim annemlerdeki odamı kendi çocuklarının odası yapmak istiyorlar. Kardeşim anneme bizimde bir düzenimiz olucak tabiiki ablamında evi ama her ay 1 hafta kalınmaz demiş napıcam bilmiyorum
Siz itiraf ettiniz yalnız birkaç yorum önce, diğer konuyu da kendinizin açtığını, iyi misiniz?Tamam lütfen daha yorum yapmayın başka yerlere çekiyorsunuz. Eski konunun ne önemi var hemen yargılamaya geçiyorsunuz. Kimseyi salak yerine koymak istemedim sizi tanımıyorum öyle bişey yapıvak biri değilim. Arkadaşın konusunda görümcesiyle yaşadıklarında bende onu eleştirdim çünkü tamamen farklı düşünüyorum. Yaşadıklarımız aynı inanmamak sizin tercihiniz ilk defa Bi konu açim dedim konu nerelere geldi.
Benim telefonumdan açılan bir konu bunu demek istedim ya neyse neyin lafını anlatıyorum tamam lütfen yorum yapmayın linç de edin istersenizSiz itiraf ettiniz yalnız birkaç yorum önce, diğer konuyu da kendinizin açtığını, iyi misiniz?
Evet şimdi kendi dilimden yazdım tepki alınca bakim nolucak dedim o zaman beni savunanlar şimdi başkasını savunuyor oldu. Bişe danışacağımıza pişman ediyorsunuz. Bişe danıştım eski konunun ne önemi var
Üstte ki yorum sizin hanımefendi, sizin telefondan sizin tarafınızdan açılan iki konu, roller değişmiş sadece.Benim telefonumdan açılan bir konu bunu demek istedim ya neyse neyin lafını anlatıyorum tamam lütfen yorum yapmayın linç de edin isterseniz
Joker hakkımı kullanmak istiyorumFatma, ilk konusunda "kv evine çöken görümcesinden dertli gelin" olarak dert yandı ama üyeler görümceyi tuttu. Bunun üzerine Fatma "kv evine çöktüğü için gelinin doldurduğu kardeşiyle arası bozulan görümce" olarak konu açtı ama üyeler bu kez de gelini tuttu
Yukarıdaki öyküde kk üyeleri neden hiç Fatma'yı tutmuyor? Fatma'ya garezleri mi var?
A) Konu saçma neresinden tutsan elinde kalıyor, Fatma konuyu tümden değiştirip bir daha denesin
B) Fatma kardeşinin hesabına geçip bir de oradan denesin
C) Hepsi
D) Hiçbiri
sizin hesabınızı sizden başkası kullanamaz. yasak. siz üye olurken kuralları okumuyor musunuz gerçekten ?Benim telefonumdan açılan bir konu bunu demek istedim ya neyse neyin lafını anlatıyorum tamam lütfen yorum yapmayın linç de edin isterseniz
İma var o söylediğimde.Üstte ki yorum sizin hanımefendi, sizin telefondan sizin tarafınızdan açılan iki konu, roller değişmiş sadece.
Söyleyecek lafınız olmaması konusunda haklısınız tabi.
Hı hí.İma var o söylediğimde.
Gelin ne diyor bu duruma en önemlisi o. Gelinin KV kalmak isteyeceğini hiç sanmıyorum
Gerçi şimdi de herkes gelini tutmuşDiğer konuda sanırım herkes görümceyi tutup kendisi tepki alınca şimdide görümce olarak açmış aynı konuyu.
sizin hesabınızı sizden başkası kullanamaz. yasak. siz üye olurken kuralları okumuyor musunuz gerçekten ?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?