- 10 Nisan 2020
- 345
- 415
- 18
- 35
- Konu Sahibi daisyleeyim
-
Kendi bölümünde is bulması bi mucize bana göre. Bu işler nasıl ilerliyor yaş sınırı var mı bilmiyorum ama uzman çavuş,polis jandarma falan olmayı düşünemez mi? Bir an önce kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Kimse ölene kadar baba gölgesi altında yaşayamaz ki kardeşinizin bunu bilmesi gerekiyorO kadar masraf yaptı annem babam, onlar da üzülüyorlar, 1 yıldır iş de aramıyor .
bazen düşünüyorum keşke okumasa mıydı ?
Kendi alanında sorarlar adama ;Erkek kardeşim 91 doğumlu, 2013 yılında halkla ilişkiler ve reklamcılık lisans alanında mezun oldu. Mezun olduğundan beri annem ve babamın yanında kalıyor Kütahyada. 7 yıl oldu orada yaşıyor .
Bir ara benim yanıma geldi istanbula burada da iş görüşmesi yaptı ama bulamadı iş . 4 ay kadar kaldı bende .
Kendi alanında çalışmak istiyor boşuna mı okudum kendi bölümümü diyor.
Annemle telefonda konuştum, psikolojisi iyice bozulmuş.
Ne tavsiye edersiniz ? Yanıma mı alayım tekrar ? Nasıl bir yol izlemeli ?
7 yıldır iş bulamayıp yatıyosa bahane ediyo artık derim.yanınıza falan almayın koca adama da bakmayın , çalışmak zorunda hissetseydi sorumluluk alırdı şu zamana kadar kazık kadar adam ailesine çökmüş yaşıyo ekmek elden su gölden diye resmen.şu saatten sonra kendi alanında iş görüşmesine gitse bile 7 yıldır yatan adamı kimse güvenip işe almaz ki, zaten o bölümden iş bulunması zor mühendisler bile işsiz kalırken.Erkek kardeşim 91 doğumlu, 2013 yılında halkla ilişkiler ve reklamcılık lisans alanında mezun oldu. Mezun olduğundan beri annem ve babamın yanında kalıyor Kütahyada. 7 yıl oldu orada yaşıyor .
Bir ara benim yanıma geldi istanbula burada da iş görüşmesi yaptı ama bulamadı iş . 4 ay kadar kaldı bende .
İyi bir iş hatta iş bulması için rakiplerinden farklı olarak kendisini geliştirmesi gerekli, iş tecrübesi yoksa bile eğitim alanında sertifikaları, projeleri ile gerçekten bir farkı olacak ki seçilsin. Artık alandaki sertifikaların da hepsi talep görmüyor gerçekten işe yarar bir şeylere sahip olması gerekiyor ne yazık ki... Ekmek Aslanın bağırsağındaErkek kardeşim 91 doğumlu, 2013 yılında halkla ilişkiler ve reklamcılık lisans alanında mezun oldu. Mezun olduğundan beri annem ve babamın yanında kalıyor Kütahyada. 7 yıl oldu orada yaşıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?