annem çocuğa bakmak için kalıyor. daha şimdiye kadar hiç kalmadım ilk olacaktı
O zaman çok ayıp etmiş..
annenizden rahatsız oluyordur başka birşey düşünemedim.. bakıyor da olsa annen neden kalıyor diye sorun çıkartabilir.
Kendi evi uzak mı annenizin?
arabayla 30 dakika . kalıyor çünkü sabah ikiside 8 de işe gidiyor çocuğa bakmak için mecbur kalıyo
Bir defa orası kardesinizin ve yengenizin ortak evi. Dolayısıyla gelen misafirin kalıp kalamayacagina anneniz karar veremez. Size kalın demë hakkına sahip değil. Ayrıca siz anneniz böyle dese bile yengenize kalıp kalamayacaginizi musait olup olmadıklarını sormaliydiniz, ben bu gece burda kalicam gibi bir emri vaki yapmamaliydiniz. Anneniz ve siz burda hatalisiniz.
Kardeşiniz ve eşi ise daha önceden konuşup anlasip ailelere yatılı misafir kabul edemeyeceklerini soylemeliydiler.
Gelin hanımın ailesi de gelip kalmiyormus ysni sadece size karsi bir tavır söz konusu değil.
Gelelim sorunuza, kardeşime gider miydim? Insan kırılır elbette gitmezdim sanırım ama kardesimle gorusurdum. Hem sorunu derinlestirmemek için hem de o benim kardeşim ne olursa olsun. ..
Önce annemi ordan alırdım gitsinler bakıcı tutsunlar .ve kardeşimde olsa bir daha asla görüşmezdim ...
Senin gelin mi bilmem ama sen bekar 45 yaşında isen bu konu aynen açıldı.
Annen sen gidince gelmedi mi arkandan.Eğer kardeşinin seni kovmasina rağmen orada kaldıysa torun bakacam diye sen annenle konuşma zaten bundan sonra.
Sanırım kardeşinle barışmaya düşünüyorsun kardeşin çoktan silmiş seni.hiç barışma.
Anneni bakıcı tutmuşlar utanmadan söylüyor gelin hanım. Annen halen çocuk bakıyorum çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?