erkek kardeşim karısı istemiyo diye beni resmen evden kovdu!

siz olsanız görüşürmüydünüz böyle kardeşle

• Ankete Katılan
    40

sashauk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
16
6
1
41
hala soktayım kızlar! 3 aydır iş icabı şehir dışındaydım . benden 2 yaş küçük erkek kardeşim evli bide 3 yaşında kızı var. evelsi gün onlara oturmaya gittim evden pasta filan yaptım .. annem de yatılı orda kalıo yeğenime bakıyo. hem annemi hem yeğenimi özledim öğlen 2 gibi gittim vakit su gibi aktı akşam kardeşim ve eşi işten geldi. beraber yemek yedik. annem onlar yokken bana gece kal istersen yarın da yeğeninle oynarsın yarın akşama doru gidersin dedi . bende olur dedim. yemekten sonra 8 gibi salonda oturuyorduk kardeşimin yılan eşi çocugu yatırmaya gitti o ara içerde fıs fıs konuştular. kardeşim yanıma geldi abla seni eve bırakiyim dedi. bende yok cnm ben bugece kalırım dedim . bir anda gözleri açıldı yüzüme baktı nasıl yanii? der gibi. bende noldu ki kalamazmıyım dedim . bana "eşimin ailesi de yatılı kalmıo sadece bakıcı kalsın dedi gece diyo " dedi. !!!! anneme de bakıcı dedi!! ağzından bi anda çıktı bakıcı lafı yada karısıyla aralarında böyle konuşuyolar !! şok oldum . halbuki karısının ablası geldi gecen kış 15 gün yatılı kaldı!!ordan annem yok oğlum kalsın ablan bu gece deyince bana bakıp "ama sabah gideceksin dimi" dedi 2 kez bende sinirlendim kalktım çıktım gittim evden.. lanet olsun sonra da ona ağır bir mesaj attım kılıbık yazıklar olsun filan diye ve engelledim telefonumdan. annem sinirden gece sabaha kadar uyumadı ..sizce ne yapsam nasıl davransam bundan sonra? size kardeşiniz böyle yapsa napardınız??

Anneniz neden kalıyor orda? Ve ne kadardır kalıyor? Kendi ablasıyla kendinizi kıyaslamayın. Belki annenizin kalmasından rahatsız oluyordur ve şöyle bir durum var orası gelinin evi anneniniz kal demesi de hoş değil. Tabi kardeşiniz ayıp etmiş ona diyecek lafım yok. Sürekli de kalmaya gidiliyorsa rahatsız olmuş da olabilir.

Benim kardeşim böyle yapsa bir süre konuşmam ama sonra mecbur konuşurum kardeşim neticede :)

annem çocuğa bakmak için kalıyor. daha şimdiye kadar hiç kalmadım ilk olacaktı

annem çocuğa bakmak için kalıyor. daha şimdiye kadar hiç kalmadım ilk olacaktı

O zaman çok ayıp etmiş..
annenizden rahatsız oluyordur başka birşey düşünemedim.. bakıyor da olsa annen neden kalıyor diye sorun çıkartabilir.
Kendi evi uzak mı annenizin?

O zaman çok ayıp etmiş..
annenizden rahatsız oluyordur başka birşey düşünemedim.. bakıyor da olsa annen neden kalıyor diye sorun çıkartabilir.
Kendi evi uzak mı annenizin?

arabayla 30 dakika . kalıyor çünkü sabah ikiside 8 de işe gidiyor çocuğa bakmak için mecbur kalıyo

adımımı atmam bırdaha evıne o gelın ayagıma gelecek benden ozur dıleyecek yoksa knusmam, kardesımle dısarda knısurum kafede falan otururum evıne adım atmam anamı da cagırırım napıyorlarsa yapsınlar kendılerıne bı BAKICI bulsunlar.

Offf valla su kadinlarin çalışması da sorun. Çocuklar ortalikta çin mali gibi tövbe tövbe. Sonra böyle bir sürü problemler çıkıyor. Olayin köküne indim suan. Yanlış anlasilmasin. Ikisininde yaptığı tabikide cok saygısızca..

Bir defa orası kardesinizin ve yengenizin ortak evi. Dolayısıyla gelen misafirin kalıp kalamayacagina anneniz karar veremez. Size kalın demë hakkına sahip değil. Ayrıca siz anneniz böyle dese bile yengenize kalıp kalamayacaginizi musait olup olmadıklarını sormaliydiniz, ben bu gece burda kalicam gibi bir emri vaki yapmamaliydiniz. Anneniz ve siz burda hatalisiniz.

Kardeşiniz ve eşi ise daha önceden konuşup anlasip ailelere yatılı misafir kabul edemeyeceklerini soylemeliydiler.

Gelin hanımın ailesi de gelip kalmiyormus ysni sadece size karsi bir tavır söz konusu değil.

Gelelim sorunuza, kardeşime gider miydim? Insan kırılır elbette gitmezdim sanırım ama kardesimle gorusurdum. Hem sorunu derinlestirmemek için hem de o benim kardeşim ne olursa olsun. ..

Kalmanızın ne zararı olacaktı bilmem de,
Emrivaki gibi olmuş ondan istememiş olabilir,
Kardeşinizin yılan eşi..
Ben bi süre görüşmez evlerinede gitmezdim gönül alana kadar.

Ben bir insana en cok evimde saygi duyarim
Tabiri caizse agzima da etse evimin sınırı icinde oldugu surece hos tutmaya bakarim
Ve sana yapilan bana yapilsa gundd 478762779 kez de ozur dilense benim icin bitmistir o is...
Bana gore en buyuk ayiplardan biri bir insanin evinden kovulurmuscasina gitmesi

Önce annemi ordan alırdım gitsinler bakıcı tutsunlar .ve kardeşimde olsa bir daha asla görüşmezdim ...

Sen git beleş bakıcı kalabilir.
Ay şaka mı bu konu lütfen şaka olsun çünkü.

Senin gelin mi bilmem ama sen bekar 45 yaşında isen bu konu aynen açıldı.
Annen sen gidince gelmedi mi arkandan.Eğer kardeşinin seni kovmasina rağmen orada kaldıysa torun bakacam diye sen annenle konuşma zaten bundan sonra.
Sanırım kardeşinle barışmaya düşünüyorsun kardeşin çoktan silmiş seni.hiç barışma.
Anneni bakıcı tutmuşlar utanmadan söylüyor gelin hanım. Annen halen çocuk bakıyorum çok merak ettim.

arabayla 30 dakika . kalıyor çünkü sabah ikiside 8 de işe gidiyor çocuğa bakmak için mecbur kalıyo

Sadece emir vaki olması biraz kötü olmuş belki kardeşin ona takılmıştır. Gelin böyle şeylerden hoşlanmıyordur,zaten anneniz orda kalıyor ki büyük ihtimalle bu da sorun oluyordur,gözüne batıyordur. Bide siz de kalıcam diyince şimdi tartışma çıkar diye kardeşin ondan öyle tepki vermiş olabilir. Ama ne olursa olsun çok ayıp. Yine de o sizin kardeşiniz zamanla kızgınlık geçer eşine de düşman olmayın..

Yanlış olan,kal diye teklifte bulunanın anneniz olması.Sonuçta kendisi de orda misafir kal diye gelininizin ya da kardeşinizin demesi lazım.Belli ki gelininiz kardeşinizi sıkıştırmış o da ne diyeceğini bilemeyip saçmalamış,kardeşinizin bir suçu yok arada kalmış.Bence ev sahibi teklif etmeden yoo ben burda kalıcam demeniz yanlış.

ben burda kalacam demenız hoş olmamış ben olsam bende çok sinirlenirım annenle se nhata yapmışsınız ,

ama kardesinin yaptıgı terbiyesizliği yapmazdım , kendilerine gerçekten bir bakıcı bulsalar iyi olacak

kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!

BEN EVLİYİM EŞİM YURTDIŞINDA . DEMEK BOYLE BAŞKA OLAYLAR DA OLUYOMUŞ .. VAYBE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…