kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!
Tapu olarak babanızın evi olabilir ama şuan orda yaşayan o evi yuva yapan kardeşiniz ve eşi. Ev onların oluyo tapuya bakmadan :) yani kimin kalıp kalmayacağına tapu sahibi değil evde yaşayan insanlar karar verir. Tapu babanızın diye kalmanız gerektiği sonucunu mu çıkardınız?kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!
Neden annesiyle konuşmasın. Neden bir anne evlatları arasında taraf tutsun. Abla kardeş arasındaki probleme neden anne karıştırılıyor. Kız hata yapsa anne erkek tarafına geçermi ?Senin gelin mi bilmem ama sen bekar 45 yaşında isen bu konu aynen açıldı.
Annen sen gidince gelmedi mi arkandan.Eğer kardeşinin seni kovmasina rağmen orada kaldıysa torun bakacam diye sen annenle konuşma zaten bundan sonra.
Sanırım kardeşinle barışmaya düşünüyorsun kardeşin çoktan silmiş seni.hiç barışma.
Anneni bakıcı tutmuşlar utanmadan söylüyor gelin hanım. Annen halen çocuk bakıyorum çok merak ettim.
Kaynanalık görevini artık görümceler üstlendi ...sırf sizi evinde yatılı istemedi diye babanız bunları yapacak kadar cahil olamaz olmamalı. Erkekler kadınların bu hilelerine pabuç bırakmazO evden annemi de alıp öyle çıkardım, hatta babamla konuşur evi sattırır (ya da saymış gibi yapar) kira almasını söylerdim. Ne demek bakıcı? Kendi hallerine bırakırdım yani. Ha ev sizin diye evin hanımına sormamak da olmamış belli ki bariz bir anlaşamamazlık var ortada. O burnu biraz sürtmek lazım
Bütün kararlar ana- kız arasında alınır , erkek evlat+ gelin onaylamak zorundadır dimi.Orası kardeşiniZin evi, kardeşiniz evdemi müsaitmi, belki misafiri gelecek , belki bir programları var vs vs adamın hiç haberi yok kalacağınızdan.Seni bırakim abla dediğinde kalamazmıyım yani diyorsun. Kelimelerinizden anlaşılıyor emrivaki yaptığınız bu tavrınız gelinin hoşuna gitmiyordur muhtemelen. annemde kalacaksam bile ararım evdemisin , müsaitsen bu gece sende kalacam derim. Ki zaten bütün gün ordaymışsınız geceyi ertesi gündüzü orda geçirmenin ne lüzumu var. Orası babanıza ait olabilir ama abiniz yaşıyor.sizin eviniz değil. Sizin kirada falan eviniz olsa gidip yatılı kalmak istersiniz galiba ne de olsa siİn eviniz. Düşün insanların yakasından.huzur verin.Hak vermiştim size ama yazımı sildim editledim. Sizin düşüncenizdeki bir insanı kapımın eşiğinden sokmam. Gelininiz iyiymiş bence.
Anne haklı tarafında bulununsun tabij8de. Böyle bir terbiye sizlik olmazki.Çocuğuna sevmediğin gorumenin anasına baktir görümce yi kapıya koydur.Tabiki de bu annenin kızının koluna girip o evden çıkması lazımdı.Neden annesiyle konuşmasın. Neden bir anne evlatları arasında taraf tutsun. Abla kardeş arasındaki probleme neden anne karıştırılıyor. Kız hata yapsa anne erkek tarafına geçermi ?
Çocuğuns görümcesinin annesi bakmıyor, çocuğunun babaannesi bakıyor, kocasının annesi bakıyor. Sapla saman karışmış sizde. Ortalığı karıştıran kayınvalideyi geline düşman eden sizin gibi kalbi kararmış görümceler. Çok kötüsünüz kusura bakmayınAnne haklı tarafında bulununsun tabij8de. Böyle bir terbiye sizlik olmazki.Çocuğuna sevmediğin gorumenin anasına baktir görümce yi kapıya koydur.Tabiki de bu annenin kızının koluna girip o evden çıkması lazımdı.
Burada gelinin terbiyesizliğine wtek kardeşte eşlik etmiş. Bir bayan evden kuvilacak kadar rencide edilmez. Ben o kaynana yerinde olacam o gelını o gece kapıya koydururdum.
Neyseki konu sahibi saygıdeğer bir bayan anneside eli öpülecek kadar saygıdeğer bir kayinvalideymis .
Görümce sinin annesi çocuğun Baban nesi olmuyormu arkadaşım benim.senin gibi fesat gelinler yüzünden evlat anneye kardeşe dUsman oluyor.Senin gibi uyanık gelinlere lafanlatmakta imkansız .Çocuğuns görümcesinin annesi bakmıyor, çocuğunun babaannesi bakıyor, kocasının annesi bakıyor. Sapla saman karışmış sizde. Ortalığı karıştıran kayınvalideyi geline düşman eden sizin gibi kalbi kararmış görümceler. Çok kötüsünüz kusura bakmayın
Böyle fesatlık yapıp tırununa baktırmayacaksa ömrünü annesiyle geçirsin, başka akrabaya yiğene abiye falan ihtiyacı yok o görümcenin.benim çocuğuma bakmayı bırak benimle bile ilişkisini bir başkası yüzünden bozan kişinin karakteri zaten problemlidir.hamdolsun rabbime kimseyi kimseye düşman etmediğim gibi kv bile kaç yaş büyüğümdür saygıda kusur etmez bana. Kv olduğunuzda bu söylediklerinizi harfiyen uygulayın çok karlı çıkarsınız emin olun.Görümce sinin annesi çocuğun Baban nesi olmuyormu arkadaşım benim.senin gibi fesat gelinler yüzünden evlat anneye kardeşe dUsman oluyor.Senin gibi uyanık gelinlere lafanlatmakta imkansız .
BEN gene tekrar ediyorum o kaynana ben olaçaktım gelin geceyi istediği parkta geçirebilirdi. Konu sahibi gorumenin sevgili annesinin ellerinden öperim iyi kalbi için.
Eee derdin ne o zaman sanki konu sahibi yazdigi gelin sensin gibi davranıyorsun.Böyle fesatlık yapıp tırununa baktırmayacaksa ömrünü annesiyle geçirsin, başka akrabaya yiğene abiye falan ihtiyacı yok o görümcenin.benim çocuğuma bakmayı bırak benimle bile ilişkisini bir başkası yüzünden bozan kişinin karakteri zaten problemlidir.hamdolsun rabbime kimseyi kimseye düşman etmediğim gibi kv bile kaç yaş büyüğümdür saygıda kusur etmez bana. Kv olduğunuzda bu söylediklerinizi harfiyen uygulayın çok karlı çıkarsınız emin olun.
Senin derdin büyük , benim derdimi boşverEee derdin ne o zaman sanki konu sahibi yazdigi gelin sensin gibi davranıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?