erkek kardeşim karısı istemiyo diye beni resmen evden kovdu!

siz olsanız görüşürmüydünüz böyle kardeşle

• Ankete Katılan
    40
kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!

Bakın yaşadığınız şey hiç hos olmamış. Kardeşiniz ve gelin hanımın yaptığını tasvip etmiyorum ancak kardesiniz babanızın evinde oturuyor olsa da orası kardesinize ve geline ait. Babanızın evinden kovulmadiniz farkı anlayabiliyor musunuz?

sizde sanırım kocasının ailesini sevmeyen bir gelinsiniz yazık yorum atmayın forumuma kininizi başka yerde dökün
bu mesajdan aile içi ilişkilerimizi çözebildiğinizi zannetmeniz ve bunu yazıya dökmeniz takdir edilesi!! ben sadece mesajlarınızdan durum değerlendirmesi yaptım.ev-hane değerlendirmesi böyle yapılmaz.O evin ücretinin nasıl ödendiğiyle belli olmaz.O evde kim yaşıyorsa o ev,o evin içindeki özel hayat ona aittir.Siz mesajınızda babamın evi dediğiniz için açıklama yaptım.Benim kimseye bir kinim bulunmamaktadır,ayrıca sizi tanımadığım gibi her hangi bir kinim de bulunamaz,bence mesajları açıp tekrar okuyunuz...
Not: Eşimi,ailemi,ailesini çok severim...Bana kötülük yapmadıkları müddetce hepsi başımın tacıdır.
Daha fazla bir yorumda bulunmayacağım sizin için iyi dileklerimi sunuyorum.

Ya hanımlar neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum..Kardeşinin karısına bu gece burda kalabilir miyim diye mi soracaktı konu sahibi.Kardeşinin evi tabiki de kalacak.Annesi de zaten çocuğuna bakıyor.Adı bakıcı oluyor.Oh valla evde zaten konu sahibinin babasınınmış.Ayrıca geçen kış kendi ablası 15 gün kalmış bu kadının bir gün kalmak istemesi mi göze batıyor..Ben olsam senin yerinde konu sahibi annemi alırdım yanlarından sonra nasıl bakıyorsa baksınlar çocuklarına..Bizim evden hiç yatılı misafir eksik olmaz.Kırk kat el bile gelip kalmak istediğinde elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlarız..Yaptıkları çok ayıp..Bunu savunan kadınları da anlamıyorum..Çok yazık İnsan Kardeşinin evinde kalamayacaksa..

Ya hanımlar neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum..Kardeşinin karısına bu gece burda kalabilir miyim diye mi soracaktı konu sahibi.Kardeşinin evi tabiki de kalacak.Annesi de zaten çocuğuna bakıyor.Adı bakıcı oluyor.Oh valla evde zaten konu sahibinin babasınınmış.Ayrıca geçen kış kendi ablası 15 gün kalmış bu kadının bir gün kalmak istemesi mi göze batıyor..Ben olsam senin yerinde konu sahibi annemi alırdım yanlarından sonra nasıl bakıyorsa baksınlar çocuklarına..Bizim evden hiç yatılı misafir eksik olmaz.Kırk kat el bile gelip kalmak istediğinde elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlarız..Yaptıkları çok ayıp..Bunu savunan kadınları da anlamıyorum..Çok yazık İnsan Kardeşinin evinde kalamayacaksa..

haklısınız. insanlar kendi başına gelmedigi olaylara nasıl da acımasız yorumlar yazıyor. kardeşimin kılıbıklığı gelinin bu kılıbıklığı bilip zeytinyaglık yapması. başka birşey deil. kardeşim diyemedi o benim ablam tabbii de kalacak senin ablan da kalmıştı.. deseydi olay biterdi. ama iyi oldu insanların gerçek yüzlerini böyle zamanlarda görürsünüz. düşmez kalkmaz bir allah elbet birgün geli,r o bana bir konuda muhtaç olur Allah büyük ..

annenizin yerinde olsam bakmam çocuğa..

Annem sirf bakici cocuga zarar verir dover uyutur iyi beslemez diye neler duyuyoryz sirf ondan bakiyo yoksa cocuga acimasam bidakka dyrmam dedi

Valla benim de var ablam , hatta minik bebeği var . Asla böyle bir emrivaki yapmam. İçten içe kalma niyetiyle bile gitmiş olsam eğer dile getirilmesiyse akşam olunca ayaklanirim , 'aaa nereye ,kal ya' falan demezlerse de paşa paşa evime giderim (ki mesafemiz ortalama altmiş yetmiş dakika-öyle yakın da sayilmaz)

Kimse kimseyi yatılı ağırlamak zorunda değil.
Ki ben gelinin halini az çok anladım.
Kendi evinin hanımı gibi muamele görmüyor.
Bir şekilde kayınvalide evinde oturulmaya razı olmuş.
Ama ev önceden başkasının olduğu için herkesin ev üzerinde hakkı var. Yüz yıl da geçse o kadın o evin hanımı olamayacak , tüm erkek tarafı 'bizim ev yeaa' kafasında çünkü .
Ayrıca belli ki annenizi de çok sevmiyor, belki de çocuğuna kendi bakmak istiyordu, ama kardeşiniz maddi sebeplerle allem etti kallem etti çalışmaya ikna etti.
Hal böyle olunca kadın zaten dolmuş taşmış bir de kendisini sevmediği ve saygı duymadigi apaçık belli görümcenin onun ise gittiği çocuğuyla olamadığı o güzel zamanlarda kendi bebeğiyle zaman geçirmesini kiskanmiş olabilir. Ayrıca hickimse kendi evde yokken evinde biri olsun istemez. Bu çok rahatsız edici.
Ayrıca onların tavrı ne kadar çirkinse sizin beddualar etmeniz de o kadar çirkin. İstenmediginizi anladığınizda gitmeniz lazımdı.
Bir daha kardeşimle konuşur muyum falan diye düşünmeniz boşuna , zaten beddualarınızı duyduktan sonra zaten o sizinle konuşmaz artık (yeğeninizin de nişanına gidersiniz en yakın)

Annemi de alır çıkarım evden kim bakıyosa baksın cocuğuna gerçekten bakıcı tutsun bakalım aklı başına gelsin...
Eğer sürekli gidip kalsanız emrivaki yapsanız anlarım belki.. Ama ilk defa kalcaksnıZ kardeşinizin evinde kardeşinize de yazıklar olsun..

Annem sirf bakici cocuga zarar verir dover uyutur iyi beslemez diye neler duyuyoryz sirf ondan bakiyo yoksa cocuga acimasam bidakka dyrmam dedi
Çıksın işten baksın o zaman çocuğuna madem o kadar kıymetli anneni de bakıcı yapmıi maaş sigorta yaptı mı acaba?? Ne kadar ayıp yaa

Aranizda önceden birşeyler yasandimi o yüzden olabilir çünkü bende esimin ablasını istemiyorum ama yüzüne git demedim.

Annenizin size kal demesiyle kalma karari vermeniz yanlis
Abla seni eve birakayim diyen kardese yok ben bu gece burda kalicam demeniz de yanlis
Gelin belli ki bikmis annenizden,cocugunu ona baktirmasi da yanlis
Ben yanlislari yazdim,siz konusursunuz veya konusmazsiniz o ayri

Kardeşin çok saf o nasıl cevap öyle eşi onu çok yönlendiriyor belli. Sizin, geline bakıpta ne yani kalamazmıyım demeniz biraz antipatik kaçmış. Sadece bozulduğunuzu belli etseydiniz tavırlı bir şekilde kalkıp gitseydiniz bence daha iyi olurdu sanki. Neyse ama gelin terbiyesiz ve eli maşalı biri.. çok ayıp etmiş mesaj atmakla iyi etmişsiniz. kardeşinizin hiç bir suçu yoktur kalıbımı basarım bütün hata gelinde, çok güzel dolduruyor adamı. o bakıcı kelimesini derken annesine dediğini bile fark etmemiştir. gelin ve onu diyen her kimse klasik adam her şeyden bir haber... çocuk doğunca baba güzel kekleniyor bilirim benim yengemde öyle bir kaç gün ses etmeyin tavrınızı koruyun bakalım ne olacak duruma göre gidip gitmeyeceginizi düşünürsünüz...

Çok ayıp etmişler ikiside. Bakıcı derken çocuğa bakan kişi anlamında kendi ablası kalmış ya bakıcı olarak kaldi demek istemiştir belki. Ben olsam küserdim ya...

Ayrıca kardeşimin yılan karısı filan yazmissin ama kabahatin çoğu kardesinde ve kendi fikirleri gibi geldi bana kendi fikri olmasa bosanmakla tehdit etse yine böyle söylemez insan

Görüşürdüm çünkü bu kardeşinin değil gelinin başının altından çıkıyor.

Hani buraya da sürekli yazan kv mi istemiyorum, görümcem bizde kalmak istedi vs diye yazan gelinler :)

Kadın artık nasıl dırdır etti, nasıl sindirdiyse, nasıl korkuttuysa adamı, ipleri eline almış adamcağızı da arada bırakmış. Hep gelin tarafını dinliyoruz ya sanki görümceler ve kayınvalideler canavar gibi, şimdi de bir görümce ağzından cadı gelin dinlemek iyi geldi

Ali kıran baş kesen gibi emri vaki yaparsanız evden de kovulursunuz ne bekliyordunuz ki acaba?? Ev benim olacak densiz görümcem de bana müsait olup olmadığımı sormadan yatıya kalıcam diyecek!! oldu he canım buyur yat mi diyecekti. Su götürmez şekilde Hatalısınız!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…