- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!
tapusu babanıza ait diye böyle davranamazsınız.o zaman ev sahibi kiraya verdiği eve istediği gibi girer.kardeşimin YASADIĞI EV BABAMA AİT. BABAM KİRA BİLE ALMADAN ONUN ORDA YAŞAMASINA İZİN VERDİ BABAMIN EVŞNDEN KOVULDUM TERBİYESİZLER YÜZÜNDEN!
tapusu babanıza ait diye böyle davranamazsınız.o zaman ev sahibi kiraya verdiği eve istediği gibi girer.
bu mesajdan aile içi ilişkilerimizi çözebildiğinizi zannetmeniz ve bunu yazıya dökmeniz takdir edilesi!! ben sadece mesajlarınızdan durum değerlendirmesi yaptım.ev-hane değerlendirmesi böyle yapılmaz.O evin ücretinin nasıl ödendiğiyle belli olmaz.O evde kim yaşıyorsa o ev,o evin içindeki özel hayat ona aittir.Siz mesajınızda babamın evi dediğiniz için açıklama yaptım.Benim kimseye bir kinim bulunmamaktadır,ayrıca sizi tanımadığım gibi her hangi bir kinim de bulunamaz,bence mesajları açıp tekrar okuyunuz...sizde sanırım kocasının ailesini sevmeyen bir gelinsiniz yazık yorum atmayın forumuma kininizi başka yerde dökün
Ya hanımlar neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum..Kardeşinin karısına bu gece burda kalabilir miyim diye mi soracaktı konu sahibi.Kardeşinin evi tabiki de kalacak.Annesi de zaten çocuğuna bakıyor.Adı bakıcı oluyor.Oh valla evde zaten konu sahibinin babasınınmış.Ayrıca geçen kış kendi ablası 15 gün kalmış bu kadının bir gün kalmak istemesi mi göze batıyor..Ben olsam senin yerinde konu sahibi annemi alırdım yanlarından sonra nasıl bakıyorsa baksınlar çocuklarına..Bizim evden hiç yatılı misafir eksik olmaz.Kırk kat el bile gelip kalmak istediğinde elimizden geldiğince en iyi şekilde ağırlarız..Yaptıkları çok ayıp..Bunu savunan kadınları da anlamıyorum..Çok yazık İnsan Kardeşinin evinde kalamayacaksa..
annenizin yerinde olsam bakmam çocuğa..hala soktayım kızlar! 3 aydır iş icabı şehir dışındaydım . benden 2 yaş küçük erkek kardeşim evli bide 3 yaşında kızı var. evelsi gün onlara oturmaya gittim evden pasta filan yaptım .. annem de yatılı orda kalıo yeğenime bakıyo. hem annemi hem yeğenimi özledimöğlen 2 gibi gittim vakit su gibi aktı akşam kardeşim ve eşi işten geldi. beraber yemek yedik. annem onlar yokken bana gece kal istersen yarın da yeğeninle oynarsın yarın akşama doru gidersin dedi . bende olur dedim. yemekten sonra 8 gibi salonda oturuyorduk kardeşimin yılan eşi çocugu yatırmaya gitti o ara içerde fıs fıs konuştular. kardeşim yanıma geldi abla seni eve bırakiyim dedi. bende yok cnm ben bugece kalırım dedim . bir anda gözleri açıldı yüzüme baktı nasıl yanii? der gibi. bende noldu ki kalamazmıyım dedim . bana "eşimin ailesi de yatılı kalmıo sadece bakıcı kalsın dedi gece diyo " dedi. !!!! anneme de bakıcı dedi!! ağzından bi anda çıktı bakıcı lafı yada karısıyla aralarında böyle konuşuyolar !! şok oldum . halbuki karısının ablası geldi gecen kış 15 gün yatılı kaldı!!ordan annem yok oğlum kalsın ablan bu gece deyince bana bakıp "ama sabah gideceksin dimi" dedi 2 kez bende sinirlendim kalktım çıktım gittim evden.. lanet olsun sonra da ona ağır bir mesaj attım kılıbık yazıklar olsun filan diye ve engelledim telefonumdan. annem sinirden gece sabaha kadar uyumadı ..sizce ne yapsam nasıl davransam bundan sonra? size kardeşiniz böyle yapsa napardınız??
Çıksın işten baksın o zaman çocuğuna madem o kadar kıymetli anneni de bakıcı yapmıi maaş sigorta yaptı mı acaba?? Ne kadar ayıp yaaAnnem sirf bakici cocuga zarar verir dover uyutur iyi beslemez diye neler duyuyoryz sirf ondan bakiyo yoksa cocuga acimasam bidakka dyrmam dedi
Aranizda önceden birşeyler yasandimi o yüzden olabilir çünkü bende esimin ablasını istemiyorum ama yüzüne git demedim.hala soktayım kızlar! 3 aydır iş icabı şehir dışındaydım . benden 2 yaş küçük erkek kardeşim evli bide 3 yaşında kızı var. evelsi gün onlara oturmaya gittim evden pasta filan yaptım .. annem de yatılı orda kalıo yeğenime bakıyo. hem annemi hem yeğenimi özledimöğlen 2 gibi gittim vakit su gibi aktı akşam kardeşim ve eşi işten geldi. beraber yemek yedik. annem onlar yokken bana gece kal istersen yarın da yeğeninle oynarsın yarın akşama doru gidersin dedi . bende olur dedim. yemekten sonra 8 gibi salonda oturuyorduk kardeşimin yılan eşi çocugu yatırmaya gitti o ara içerde fıs fıs konuştular. kardeşim yanıma geldi abla seni eve bırakiyim dedi. bende yok cnm ben bugece kalırım dedim . bir anda gözleri açıldı yüzüme baktı nasıl yanii? der gibi. bende noldu ki kalamazmıyım dedim . bana "eşimin ailesi de yatılı kalmıo sadece bakıcı kalsın dedi gece diyo " dedi. !!!! anneme de bakıcı dedi!! ağzından bi anda çıktı bakıcı lafı yada karısıyla aralarında böyle konuşuyolar !! şok oldum . halbuki karısının ablası geldi gecen kış 15 gün yatılı kaldı!!ordan annem yok oğlum kalsın ablan bu gece deyince bana bakıp "ama sabah gideceksin dimi" dedi 2 kez bende sinirlendim kalktım çıktım gittim evden.. lanet olsun sonra da ona ağır bir mesaj attım kılıbık yazıklar olsun filan diye ve engelledim telefonumdan. annem sinirden gece sabaha kadar uyumadı ..sizce ne yapsam nasıl davransam bundan sonra? size kardeşiniz böyle yapsa napardınız??
hala soktayım kızlar! 3 aydır iş icabı şehir dışındaydım . benden 2 yaş küçük erkek kardeşim evli bide 3 yaşında kızı var. evelsi gün onlara oturmaya gittim evden pasta filan yaptım .. annem de yatılı orda kalıo yeğenime bakıyo. hem annemi hem yeğenimi özledimöğlen 2 gibi gittim vakit su gibi aktı akşam kardeşim ve eşi işten geldi. beraber yemek yedik. annem onlar yokken bana gece kal istersen yarın da yeğeninle oynarsın yarın akşama doru gidersin dedi . bende olur dedim. yemekten sonra 8 gibi salonda oturuyorduk kardeşimin yılan eşi çocugu yatırmaya gitti o ara içerde fıs fıs konuştular. kardeşim yanıma geldi abla seni eve bırakiyim dedi. bende yok cnm ben bugece kalırım dedim . bir anda gözleri açıldı yüzüme baktı nasıl yanii? der gibi. bende noldu ki kalamazmıyım dedim . bana "eşimin ailesi de yatılı kalmıo sadece bakıcı kalsın dedi gece diyo " dedi. !!!! anneme de bakıcı dedi!! ağzından bi anda çıktı bakıcı lafı yada karısıyla aralarında böyle konuşuyolar !! şok oldum . halbuki karısının ablası geldi gecen kış 15 gün yatılı kaldı!!ordan annem yok oğlum kalsın ablan bu gece deyince bana bakıp "ama sabah gideceksin dimi" dedi 2 kez bende sinirlendim kalktım çıktım gittim evden.. lanet olsun sonra da ona ağır bir mesaj attım kılıbık yazıklar olsun filan diye ve engelledim telefonumdan. annem sinirden gece sabaha kadar uyumadı ..sizce ne yapsam nasıl davransam bundan sonra? size kardeşiniz böyle yapsa napardınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?