- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Ay çok güldüm yaAaaa görümce gelse kalsa ve bunlar üşüse ortalığı yikarlar. Ama şimdi konu sahibini elestiriyorlar
Hamile olduğum için bakamam diyorum . Sığıntı nedir ya ??
Bir abla olarak gerçekten ağır konuşmuşsunuz. Ben olsam bir dakika durmazdım. Fakat sizde haklısınız hissettiğiniz duyguyu anlayabiliyorum. Ama sizin yapabileceğimiz birşey yok. Uygun dille annenizle konuşun desem sanırım bunu anlayacak annede yok. Zor durum gerçekten insallah anneniz biran önce çağırırMerhabalar ..
Kısaca anlatim ailem uzakta 12 mesafede oturuyor ben 2 ay önce memleketteydim dönerken annem kardeşimi götürmem için ısrar etti ben istemedim 17 yaşında ve hal hareketi düzgün olmayan bir çocuk laf dinlemez yani ..
Yok dememe rağmen yine gönderdi annem neyse dedim kalsın kaldı da 2 aydır yanimda kalıyor ben kv ile altli ustlu oturuyoruz onlarında gözüne batıyor. Ve evim sobalı kardeşim üzerini açık bırakıyor diye sobalı odada yatıyor benle esim kendi odamızda kışa girdigimizden beridir hastayım grip boğaz agrisi çekiyorum.
Annem kardeşimin orda ki çevresinden uzak kalsın diye yolladı ama ben bakamıyorum artık kendi odama elektrikli ısıtıcı aldım yinede soğuk. Birlikte yatamayız zaten. Annemler orda doğalgazlı evdeler.
15 gün sonra kardeşimin sınavı var orda sınava gircek ve gidicek bir kere gelme dedim laf arasında ben rahatsızım bakamam artık sana dedim . Bana mi bakıyorsun dedi bende sinirle yatağını serip topluyorsun sadece dedim yemeğin icmen camasirin kimin üzerinde dedim alındı biraz bağırarak söyledim.
Bunun için uzgunum ama anneme citlatiyorum bazen gelsin yeter rahat degilim diye annem küsüyor hemen .
Napicam bilmiyorum babama soylesem kardeşimin burdaki halini tavrını çok kızar ona nasıl nazikçe git artık dicem.
Bugün bile ben kendime bakamıyorum dedim çocuğum olucak ona mi bakım kendime mi yoksa sana mi dedim bisi demedi ama alındı belli .
Nolur yardım edin napabilirim bu durumda???
Yazıklar olsun sana ..ne diyeyim ? Kardeş bu be ..benim de 17 yaşında bir kardeşim var .gelsin diye ayaklarına kapanicam nerdeyse .yalvar yakar getiriyorum .en fazla 2 hafta kalıyo ..gitmesin diye çok uğraşıyorum .babam kanser ..BİRAZ kafası rahat etsin diyorum .bazen ben gidip orda (ailemin yaninda)kalıyorum .çok zor bi cocuk . Beni de çok sever ..nasıl diyeyim kalk git zor geliyo sana bakmak ,keyfimi bozdun ?ne severse onu pişiriyorum .pasta börek tatlı yapıyorum .oturup saatlerce konuşuyorum .hiç de vaktim yok böyle şeylere ..Hem iki çocuğum var hem öğrenciyim .ama kardeşim benim canım. .ondan degerli değil .ilk mesajını okudum kan beynime sicradi. .bakalim daha ne gibi şikayetlerde bulunmussunMerhabalar ..
Kısaca anlatim ailem uzakta 12 mesafede oturuyor ben 2 ay önce memleketteydim dönerken annem kardeşimi götürmem için ısrar etti ben istemedim 17 yaşında ve hal hareketi düzgün olmayan bir çocuk laf dinlemez yani ..
Yok dememe rağmen yine gönderdi annem neyse dedim kalsın kaldı da 2 aydır yanimda kalıyor ben kv ile altli ustlu oturuyoruz onlarında gözüne batıyor. Ve evim sobalı kardeşim üzerini açık bırakıyor diye sobalı odada yatıyor benle esim kendi odamızda kışa girdigimizden beridir hastayım grip boğaz agrisi çekiyorum.
Annem kardeşimin orda ki çevresinden uzak kalsın diye yolladı ama ben bakamıyorum artık kendi odama elektrikli ısıtıcı aldım yinede soğuk. Birlikte yatamayız zaten. Annemler orda doğalgazlı evdeler.
15 gün sonra kardeşimin sınavı var orda sınava gircek ve gidicek bir kere gelme dedim laf arasında ben rahatsızım bakamam artık sana dedim . Bana mi bakıyorsun dedi bende sinirle yatağını serip topluyorsun sadece dedim yemeğin icmen camasirin kimin üzerinde dedim alındı biraz bağırarak söyledim.
Bunun için uzgunum ama anneme citlatiyorum bazen gelsin yeter rahat degilim diye annem küsüyor hemen .
Napicam bilmiyorum babama soylesem kardeşimin burdaki halini tavrını çok kızar ona nasıl nazikçe git artık dicem.
Bugün bile ben kendime bakamıyorum dedim çocuğum olucak ona mi bakım kendime mi yoksa sana mi dedim bisi demedi ama alındı belli .
Nolur yardım edin napabilirim bu durumda???
Yazıklar olsun sana ..ne diyeyim ? Kardeş bu be ..benim de 17 yaşında bir kardeşim var .gelsin diye ayaklarına kapanicam nerdeyse .yalvar yakar getiriyorum .en fazla 2 hafta kalıyo ..gitmesin diye çok uğraşıyorum .babam kanser ..BİRAZ kafası rahat etsin diyorum .bazen ben gidip orda (ailemin yaninda)kalıyorum .çok zor bi cocuk . Beni de çok sever ..nasıl diyeyim kalk git zor geliyo sana bakmak ,keyfimi bozdun ?ne severse onu pişiriyorum .pasta börek tatlı yapıyorum .oturup saatlerce konuşuyorum .hiç de vaktim yok böyle şeylere ..Hem iki çocuğum var hem öğrenciyim .ama kardeşim benim canım. .ondan degerli değil .ilk mesajını okudum kan beynime sicradi. .bakalim daha ne gibi şikayetlerde bulunmussun
Sizi tanimiyoruz anlatmak sizi rahatlaticaksa anlatin.Anlatamadigim şeylerde var . Ama hamile halimle bana yüklenmesi benimde zoruma gidiyor
Hazırım bekliyorum
Birazdan "peki sen gorumceni kabul eder miydin?, her kardes iliskisi ayni degil gibi cevaplar alacaksin hazir ol..
Ben bu tarz yorumlarda bulunmam hiç .açıp bakabilirsin mesajlarıma. Cok sinirlenirsem çıkarım sayfadan .ama konu cansa susmam arkadaşım . Şuursuzluk bu..Bİz kardeşimle çok ağır imtihanlardan geçtik ..ama koymadik kapiya .yada cekmedik elimizi ustunden ..ablaysan fedakar olacaksın net .Bayiliyosunuz milleti taslamaya. Her evin icine girdiniz her olani biliyosunuz. Forum forum degil agir ceza mahkemesi sanirsin. Herkes bi kendine baksin. Herkesin aile kardes iliskisi ayni degil.
Ayrica bu tavirdan sonra da hala gitmeyip o eve coreklenen kardes de amma yuzsuzmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?