[ı]sophiacima az kaldi.
ınsallah bebeklerin sana simsiki tutunurlar.
Lamyay sana emre bakircioglu'nun mail adresini yazdim not ettin[/ı] mi ?
Merhaba arkadaşlar sabırsızlıkla 12 günün geçmesini bekiyorum ama bir türlü geçmek bilmiyor geçsede burdan hepinizle paylaşsam sonucu
lamyaycım eşim dün doktoro gitti kontrole bu arada sizin degerleride yazmıştım biryere göstermiş doktor bu degerlere ilaç veremeyiz demiş hadi verdik birini düzeltelim derken digerlerini bozabiliriz demiş bu degerlerdeki hastalarımıza microteseyi tavsiye ediyoruz sadece tese de işe yaramaz demiş eşimde sizin mail i versem yardımcı olurmusunuz demiş oda tabi verebilirsin demiş yardımcı olmaya çalışırım demiş adres eşimde kalmış akşam yazarım onada mail atarsın vericegi cevaba görede digerlerinin cevaplarınıda degerlendirir öyle karar verirsin Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuşturur inşallah canım haberlerini bekliyorum canım habersiz bırakma
canim cok tesekkur ederim ilgilendigiiz sordugunuz icin insallah bizim icinde bir tedavi yolu vardir hayirlisi ins.
ins senin tarnsferinde cok iyi gecer ,canim insallah sende bizde hepimiz meleklerimize kavusuruz en kisa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?