Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar sabırsızlıkla 12 günün geçmesini bekiyorum ama bir türlü geçmek bilmiyor geçsede burdan hepinizle paylaşsam sonucu

lamyaycım eşim dün doktoro gitti kontrole bu arada sizin degerleride yazmıştım biryere göstermiş doktor bu degerlere ilaç veremeyiz demiş hadi verdik birini düzeltelim derken digerlerini bozabiliriz demiş bu degerlerdeki hastalarımıza microteseyi tavsiye ediyoruz sadece tese de işe yaramaz demiş eşimde sizin mail i versem yardımcı olurmusunuz demiş oda tabi verebilirsin demiş yardımcı olmaya çalışırım demiş adres eşimde kalmış akşam yazarım onada mail atarsın vericegi cevaba görede digerlerinin cevaplarınıda degerlendirir öyle karar verirsin Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuşturur inşallah canım haberlerini bekliyorum canım habersiz bırakma

canim cok tesekkur ederim ilgilendigiiz sordugunuz icin insallah bizim icinde bir tedavi yolu vardir hayirlisi ins.
ins senin tarnsferinde cok iyi gecer ,canim insallah sende bizde hepimiz meleklerimize kavusuruz en kisa zamanda...

canim cok tesekkur ederim ilgilendigiiz sordugunuz icin insallah bizim icinde bir tedavi yolu vardir hayirlisi ins.
ins senin tarnsferinde cok iyi gecer ,canim insallah sende bizde hepimiz meleklerimize kavusuruz en kisa zamanda...

Canım Doktorun erişim bilgileri aşağıdaki şekilde,
Anadolu Sağlık Merkezi Ürolog Op. Dr. Aslan Demir

amin canım inşallah hepimizin olur, emre bakırcıoğlundan cevap alabildin mi? bu arada gelişmelerden haberdar edersin

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar

uzun zamandır giremiyorum nete şimdilik herşey yolunda gibi ama yinede insan tedirgin oluyor bugün tam 10.gün sabırla ve merakla 12.günü bekliyorum zaman bir türlü geçmek bilmiyor bide ben sabırsız davranıp 6. gün kanda baktırdım negatif çıktı senağlama çok moralim bozuldu hala düzelemedim daha perşembe günü 12.gün o gün gelsin hayırlısıyla tam sonuçu ozaman ögrenicez hayırlısı neyse o olsun

bende hiçbir agrı sızı yok burda okuduklarımın çogunda lekelenmeler akıntı çok fazla kasık agrısı gibi şikayetleri olan var ama bende hiçbirşey yok ara ara kasıklarım agrıyor ama çok hafif ve kısa süreli ayrıca birde gögüslerimde şişlik var oda tedaviye başladıgımdan beri var yani anlıcagınız bende bir anormallik var galiba anlamadım gitti neyse şu gün gelsin de hayırlısıyla bi sonucu netleştirelim ozaman anlarım ne oldugunu şimdilik hoşçakalın arkdaşlar

Insallah hamilesin sophiacim. çok eken yaptin testi hemen çikmayabilir. Az kaldi gününü tamamlamak için. Güzel haberini bekliyoruz persembe günü.

merhaba kızlar kusara bakmayın anca toparladım kendimi malesef olmadı tutunamadılar bana ve babalarına moralim çok bozuk o kadarda ümitlenmiştik sizlerede burdan güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı napalım kısmet böyleymiş inşallah birdaha ki sefere olur hepiniz çok sagolun verdiginiz destekler için inşallah hepinizin güzel haberlerini en kısa zamanda alırım ve mutlu olurum yarın Ramazan ayının 1. günü Allah bu günlerde kullarının iyi dileklerini kabul edermiş hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar inşallah bir gün bizde ANNE OLUCAZ sizlerde gelişmelerinizi burdan yazında destek olalım birbirimize şimdilik hoşcakalın

hayirlisi olsun sophia arkadasim herseyin bir zamani vakti vardir.
Sen sikma canini hersey yoluna girecek anne olacagiz elbet bir gün.

sophia canım sıkma canını demekki henüz zamanı degil allah büyük elbet birgün kabul olacak dualarımız...

canım benim çok üzüldüm ama olsun belkide bebeğin kendilinden gelcek canım üzme kendini her şerde ir hayır vardır

Sophia canım hayırlısı buymuş demek ki inşallah vakti saati olduğunda Allah ın izniyle gelir bebişin. Allah sabır versin canım

Şu mübarek günlerde sahurda iftarda aklıma her geldiğinde herkes için dua ediyorum inşallah biz de bir gün anne olucaz Allah nasip etsin hepimize inşallah ettiğimiz duaları geri çevirmez hepimiz için..

sophıacım coktandır gırmıyorum takıp edemedım ama tesen basarılı gecmıs 1. asamayı gecmıssın ama tutmaması bızı uzdu ama olsun canım ınanıyorum kı hersey yoluna gırecek tuplerde bebişler senı beklıyor ne mutlu kı sana umudun var bız hala belırsızlık ıcındeyız alllah hepımızın yuzunu guldursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…