sophıa canım eşim spermegrofa gıtmeden bır gun once senın bu yazılarını okudum ve allah bıze de bu guzel haberı vermeyı nasıp etsın dedım ve sımdı verıyorum eşim dun yaptırdıgı tahlıde sperm bulundu bızım mart 3 de tam bır sene olacak yanı 1 sene olmadan cıkış oldu hala inanamıyorum senın adınad acook sevındım allah sonunu getırsın işalh....
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı bileniniz varsa acil tarafından cevaplayabilirse çok memnun oluruz.bu hafta heyet raporu almaya gidecektik devlet hastanesine heyet raporu almak için gerekli evraklar v.s var mı ? bizim yapmamız gereken birşey var mı ? hazırlamamız gereken evrak v.s kısacası nasıl alınıyor heyet raporu.ilaçlar için kocam için olacaktı.cevaplar için çok teşekkürler...
Sakın acele etmeyin.. Bizde iyi bir doktorun eline düşmeseydik tese şu bu uğraşıp duracaktık. Sperm sayımız sıfırdı iğnelerden sonra 27 milyon oldu. Hala devam ediyoruz . Belki yaza tüp bebek yaptıracağız .İğneleri sabırla olun
Merhaba gözdemm geçmiş olsun sizede acaba kaç ayda 27 milyona ulaştınız ögrenebilirmiyim sakıncası yoksa normal yollarla hamile kalabilmek için 20 milyon yeterli diye biliyorum ben ve buşekilde normal yolla hamile kalan arkadaşlarımız da var merak ettim şimdiden teşekkürler inşallah tüp bebege gerek kalmadan hamile haberini alırız burdan
sophia size de geçmiş olsun. Tam 2 yıl oldu. 27 milyonu 5 ay önce gördük. Yarın tekrar tahlil var. Doktor acele etmeyin tüp bebek için dio ama ben biraz bunaldım. Sizin tedavi hangi aşamada?
sagol canım biz 20 aydayız ve geçen yıl sperm cıkışı yokken microtese ile tüp bebek denemesi yapmıştık ve malesef negatifle sonuçlanmıştı ignelere devam (preglin ve menegona) degerlerin yükselmesini bekliyoruz muhtemelen haziran temmuz ayları içerisinde 2.yi denemeyi düşünüyoruz biz henüz milyonlu rakamları görmedik bu ayki testte inşallah görücez :Saruboceq: gelişmelerden haberdar et bizi tüpbebek denemesine başlıcaksanız tarihlerini paylaşki destek olalım birbirimize
Esma cım istanbul da bulabileceğin yerler konusunda yardımcı olabilirim. Tanıdık birileri varsa alıp size yollasın. eğer istersen eczanede var. Bu arada preglyn ile otrivin kadınlar için muadil. Erkekler için aynı işi görmüo.arkadaşlar lütfen acil yardım edebilirseniz çok memnun oluruz.dün en sonunda ilaç raporunu çıkarttık ama çıkarmakta bir işe yaramıyor.dün koskoca antalyanın altını üstüne getirdik ayaklarımıza kara sular indi bu prenglyn 5000 bulamadık eczacıların hepsi çok zor bulmanız diyorlar 4-5 aydan beri üretimi yokmuş hiçbir eczanede yok sadece 1 tane bulabildik o da rastgele.ecza depolarında v.s hiçbir yerde yok.daha tedaviye başlamadık iğnelerin hepsini ayarlayıp öyle başlayacağız daha işin başında strese sokuyor bu iğne.hadi biz neyse de ilk defa başlayacağız ama tedavisi yarı da olupta bulamayanlarıın allah yardımcısı olsun.ileri de nasıl olacak hep böyle sorunlar yaşanıyor mu.bu konuda siz tecrübeli kader arkadaşlarımdan yardımcı olmalarını istiyorum.tedaviye başlasan bir türlü başlamasan bir türlü.tedavinin yarısında bu şekilde sıkıntı yaşansa ne yapmamız gerekir.eşdeğeri olan ovitrellayı doktor illa prenglyn olsun dedi ve de ovitrella yı devlet karşılıyor mu o da belli değil.nakit olarak ovitrellayı alsak tanesi 82,39 tl ayda 8 iğneden 700 tl ye yakın para yağıyor o da ağır bir külfet.ne yapacağız ne edeceğiz bilemez haldeyiz.sinir bozucu bir durum.acil önerilerinizi bekliyoruz...
arkadaşlar lütfen acil yardım edebilirseniz çok memnun oluruz.dün en sonunda ilaç raporunu çıkarttık ama çıkarmakta bir işe yaramıyor.dün koskoca antalyanın altını üstüne getirdik ayaklarımıza kara sular indi bu prenglyn 5000 bulamadık eczacıların hepsi çok zor bulmanız diyorlar 4-5 aydan beri üretimi yokmuş hiçbir eczanede yok sadece 1 tane bulabildik o da rastgele.ecza depolarında v.s hiçbir yerde yok.daha tedaviye başlamadık iğnelerin hepsini ayarlayıp öyle başlayacağız daha işin başında strese sokuyor bu iğne.hadi biz neyse de ilk defa başlayacağız ama tedavisi yarı da olupta bulamayanlarıın allah yardımcısı olsun.ileri de nasıl olacak hep böyle sorunlar yaşanıyor mu.bu konuda siz tecrübeli kader arkadaşlarımdan yardımcı olmalarını istiyorum.tedaviye başlasan bir türlü başlamasan bir türlü.tedavinin yarısında bu şekilde sıkıntı yaşansa ne yapmamız gerekir.eşdeğeri olan ovitrellayı doktor illa prenglyn olsun dedi ve de ovitrella yı devlet karşılıyor mu o da belli değil.nakit olarak ovitrellayı alsak tanesi 82,39 tl ayda 8 iğneden 700 tl ye yakın para yağıyor o da ağır bir külfet.ne yapacağız ne edeceğiz bilemez haldeyiz.sinir bozucu bir durum.acil önerilerinizi bekliyoruz...
sophia geriye dönüp okudum ama bizizm dozumuz daha fazla. Belki o yüzden milyonları göremiyosunuz. Yan etkisi falan yokmuş bu iğnelerin. Doktor yarım çay bardağı süte eş değer dio. Eşin kaç yaşında ?
Esma cım istanbul da bulabileceğin yerler konusunda yardımcı olabilirim. Tanıdık birileri varsa alıp size yollasın. eğer istersen eczanede var. Bu arada preglyn ile otrivin kadınlar için muadil. Erkekler için aynı işi görmüo.
selam gözdem kardeşim ve sophia kardeş her zaman ki gibi ilginiz ve alakanıza çok teşekkürler.gözdem kardeşim bana özelden acaba eczane ismi v.s verebilir misin rica etsem.organon ilaç fabrikasına telefon açtım onlardan yurt dışından bize sınırlı sayıda geliyor ve hemen tükeniyor yapacak birşeyimiz yok deniliyor.sağlık bakanlığına bu konuda şikayet maili atacağım.hadi biz başlamadık ama tedavide yarıda olanlar ne yapacak böyle saçmalık olamaz.çoookkk acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.selamlar...
hangisini daha fazla kullanıyorsunuz bizim dozlar çok mu düşük siz nekadar kullanıyorsunuz dozları eşim 34 yaşında yaştan dolayımı az veriyor dersin aman bilmiyorumki arttırsak sakıncası olurmu ki gerçii genel anlamda herkez daha yüksek kullanıyor galiba
selam gözdem kardeşim ve sophia kardeş her zaman ki gibi ilginiz ve alakanıza çok teşekkürler.gözdem kardeşim bana özelden acaba eczane ismi v.s verebilir misin rica etsem.organon ilaç fabrikasına telefon açtım onlardan yurt dışından bize sınırlı sayıda geliyor ve hemen tükeniyor yapacak birşeyimiz yok deniliyor.sağlık bakanlığına bu konuda şikayet maili atacağım.hadi biz başlamadık ama tedavide yarıda olanlar ne yapacak böyle saçmalık olamaz.çoookkk acil cevap ve yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?