Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba bu sayfayı coktandır zıyaret etmıyordum nasılsınız tedavınız hangı asamda bız pregnl ve monegon iğnelerini 10 aydan berı kullnıyoruz degerlerımız yukselmeye basladı emre beyde tedavımıze devam edıyoruz sız neler yapıyorsunuz?

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz )

topiğinde mail günü lütfen topiğe uğrayıp hazırlanan dilekçeyi gerekli yerlere mail olarak atarmısınız

lütfen herkese haber verelim

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girip bakamadım buraya uzun zamandır bekleme aşamasındaydık eşim ignelere devam ediyordu hem maddi hem manevi kendimizi toparlamaya çalışıyorduk biliyorsunuz eşim microtese oldu çıkan spermler dondurulmuştu hala beklemedeler gerçi ama eşim geçende verdigi normal sperm testinde(yıkamalı test degil) 500 bin canlı sperm hücresi bulundu tabi biz şokdayız en kısa zamanda doktoro gidip bununla ilgilli bilgi alıcaz bu arada doktora falan gitmiyorduk geçen yıldan beri

arkadaşlar hipo tedavisi görüyorsa eşleriniz verdigi igneleri mutlaka ama mutlaka aksatmadan vurdursunlar eşim şuan o ignelerin meyvesini yiyor hastaneden test sonucunu almaya giderken hiç ümitli degildi çünkü her test yaptırdıgında degerler hep 0 dı sonunda da AZOSPER yazıyordu ve ilk defa orda o yazı yoktu ve tüm degerlerin karşılıgı vardı sonuçları aldıgındaki yüz ifadesini hayatımın sonuna kadar unutmayacagım hamile haberimi alsaydık bukadar sevinemezdik herhalde inşallah birgün o haberide alıcaz ve ıNŞALLAH Allah hepinize bu duyguyu yaşatır en kısa zamanda ve sizinde güzel haberlerinizi burdan okuruz

çok sevindim canım. 0 dan 500bine çıkması çok iyi. inşallah daha da artar canım.

sophia çok sevindin canım allahım bebeğine kavuştursun seni peki eşin hangi iğneleri kullanıyordu hangi dr vermişti bu iğneleri..

çok sevindim canım. 0 dan 500bine çıkması çok iyi. inşallah daha da artar canım.

Amin canım İnşallah dahada artar ve normal yolla bebek sahibi olabilirim tüp bebek tedavisinde ki o bekleme aşamasını bidaha yaşamak zorunda kalmam Allah herkeze bu mutlulugu yaşatır inşallah :Saruboceq:

sophia çok sevindin canım allahım bebeğine kavuştursun seni peki eşin hangi iğneleri kullanıyordu hangi dr vermişti bu iğneleri..

Amin canım inşallah herkes en kısa zamanda kavuşur bebeklerine

canım benim eşim istanbulda prof dr tufan tarcana gidiyor daha önce micro teseyi de orda yaptırdık çıkan spermleri dondurduk orda ikinci tüpbebek için bekliyorlardı ama şimdi normal yollarla canlı çıkışı olunca onlara pek ihtiyacımız kalmadı çok memnun kaldık doktorumuzdan eşim haftada 2 defa prehglyn ve 3 defada menegon ignesi yaptırıyor nihayetinde okadar ignenin sonucunu Allah herkeze nasipeder inşallah

peki senin eşinin durumu ne siz hangi doktora gidiyorsunuz tedavinin hangi aşamasındasınız teşhisiniz hipo mu eger hipoysa kesinlikle igneleri kullanmaya devam etsin eşiniz cevabınızı bekliyorum

merhaba tosbikcim degerlerinizin yükselmesine çok sevindim bizim durumumuzu daha önceden biliyorsun ve nihayet güzel haberi aldık ve eşimde pregnly ve menegon kullanıyordu 20. ayın sonunda canlı sperm çıkışımız oldu çok acele etmiyorsanız eger microteseye gerek kalmaya bilir mümkün oldugunca beklemeye çalısın belki sizde 20 aya kalmadanda çıkabilir belki geçede bilir ama mutlaka olumlu sonuca kavuşacaksınız inşallah sabırla ve dua ile bekleyin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim eşim hipo degil sanırım hipo hormonların düşük olmasımı oluyor benim eşimin fsh 15 filan benim eşimde pregnyl kullandı biz kaan aydosla tedavideyiz eşimin ilk tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu bir umut belki gelişir diye çabalıyoruz allahım hepimize yardımcı olsun cuma günü dr gitcez spermiyogram yaptıracagız inşallah bizdede çıkış olur.amin.seninde gözünaydın arkadaşım.

evet canım hormon degerlerinin düşük olmasından kaynaklanan bir rahatsızlık sagolasın inşallah en kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız burdan

inşallah canım eşin daha önce tese olmuş ve bulunmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam peki nerede yaptırmıştınız.

inşallah canım eşin daha önce tese olmuş ve bulunmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam peki nerede yaptırmıştınız.

Evet daha önce microtese yaptırdı ve canlı bulundu bi kısmıyla tüp bebek denedik olmadı 2 tüp bebek denemelik spermide dondurttuk istanbul anadolu saglık merkezinde yaptırdık tufan beye biz ondan memnun kaldık ayrıca marmara üniversitesindede prof.luk yapıyor sizin gittiginiz doktorun da iyi oldugunu duymuştum ama biz gitmedik inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız

merhaba benim eşimde hipogonadizm hastası.hormon değerleri LH : 0,208 FSH : 1,08 testesteron : 0,097
doktor haftada 2 defa prengnly 5000 ve menogon 75 verdi.6 ay kullanacağız canlı sperm bulunmazsa 3 ay daha deneriz o da olmazsa biyopsi yaparız dedi biyopsi en son çare olmalı bence tedaviye sabırla inatla uzun aylar devam etmek gerekir canlı sperm çıkana kadar devam ettirmeyi düşünüyorum gerekirse 2 yıl devam ederiz.araştırmalarıma göre ilaç etkiyi en az 12 aydan sonra yapıyor.yalnız aklıma takılan prengnly 5000 haftada 2 defa dozu çok yüksek gibi geldi bana.genelde herkes haftada 2 defa 1500 prengnly kullanıyor.bize doktor dozajı yüksek yazdı gibime geldi.birde bu ilaçlardan sonra erkeklerde vücudunda kızarıklık morarma sivilceler aşırı kilo alma gibi durumlar oluyor mu ? bakalım bu ay heyet raporu çıkarttırıp tedaviye başlayacağız.rabbim herkesin dualarını kabül etsin.

merhaba öncelikle herşeyin bilincinde olup ilaçları kullanmada kararlı olmanız çok güzel onu belirtmek istedim benim eşimde 3,5 yılın sonunda istedigimiz bekledigimiz sonuca ulasmış olduk testesteron normal aralık degerlerine ulaştıgında canlı sperm çıkışı başlıyor sadece sabırla prengnly 5000 banada çok geldi benim eşim 1500 lük haftada 2 defa kullanıyor geneldede öyle veriyorlar zaten doktorunuza tekrar bir danışın isterseniz evet en büyük sorun sivilceler ve baya büyük çıkıyorlar canını açıtıyorlar yanı sıra kilo aldırıyor 10- 15 kilo arası kilo aldırdı kızarıklık ve morarma gibi şeyler olmadı Allah en kısa zamanda tedavinizden sonuç almanızı nasip eder inşallah hayırlı olsun tedaviniz

sophıa canım eşim spermegrofa gıtmeden bır gun once senın bu yazılarını okudum ve allah bıze de bu guzel haberı vermeyı nasıp etsın dedım ve sımdı verıyorum eşim dun yaptırdıgı tahlıde sperm bulundu bızım mart 3 de tam bır sene olacak yanı 1 sene olmadan cıkış oldu hala inanamıyorum senın adınad acook sevındım allah sonunu getırsın işalh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…