çok sevindim canım. 0 dan 500bine çıkması çok iyi. inşallah daha da artar canım.
sophia çok sevindin canım allahım bebeğine kavuştursun seni peki eşin hangi iğneleri kullanıyordu hangi dr vermişti bu iğneleri..
arkadaşlar merhaba bu sayfayı coktandır zıyaret etmıyordum nasılsınız tedavınız hangı asamda bız pregnl ve monegon iğnelerini 10 aydan berı kullnıyoruz degerlerımız yukselmeye basladı emre beyde tedavımıze devam edıyoruz sız neler yapıyorsunuz?
canım benim eşim hipo degil sanırım hipo hormonların düşük olmasımı oluyor benim eşimin fsh 15 filan benim eşimde pregnyl kullandı biz kaan aydosla tedavideyiz eşimin ilk tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu bir umut belki gelişir diye çabalıyoruz allahım hepimize yardımcı olsun cuma günü dr gitcez spermiyogram yaptıracagız inşallah bizdede çıkış olur.amin.seninde gözünaydın arkadaşım.
inşallah canım eşin daha önce tese olmuş ve bulunmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam peki nerede yaptırmıştınız.
merhaba benim eşimde hipogonadizm hastası.hormon değerleri LH : 0,208 FSH : 1,08 testesteron : 0,097
doktor haftada 2 defa prengnly 5000 ve menogon 75 verdi.6 ay kullanacağız canlı sperm bulunmazsa 3 ay daha deneriz o da olmazsa biyopsi yaparız dedi biyopsi en son çare olmalı bence tedaviye sabırla inatla uzun aylar devam etmek gerekir canlı sperm çıkana kadar devam ettirmeyi düşünüyorum gerekirse 2 yıl devam ederiz.araştırmalarıma göre ilaç etkiyi en az 12 aydan sonra yapıyor.yalnız aklıma takılan prengnly 5000 haftada 2 defa dozu çok yüksek gibi geldi bana.genelde herkes haftada 2 defa 1500 prengnly kullanıyor.bize doktor dozajı yüksek yazdı gibime geldi.birde bu ilaçlardan sonra erkeklerde vücudunda kızarıklık morarma sivilceler aşırı kilo alma gibi durumlar oluyor mu ? bakalım bu ay heyet raporu çıkarttırıp tedaviye başlayacağız.rabbim herkesin dualarını kabül etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?