sophia35 inşallah hayırlısıyla pozitif haberini ve sağlıklı bir hamişlik sonunda bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri de görürüz :)) böyle güzel haberler geldikçe herkese moral oluyor :)) inşallah hayırlısıyla şu sitedeki ve dünyanın neresinde olursa olsun bu dertten muzdarip herkese allah evlat sevgisini tatmayı nasip etsin. Dün gece buradaki herkese dua ettim inşallah kabul olmuştur :))
Sophia zoru basardiniz. Insallah hamis haberini aliriz simdi.
Sizin adiniza çok sevindim. Bizede umut oldu.
Sophiacim sen esinin mikrotese ameliyatini anlatin. Birde bize bastan neler kullandigini söylersen seviniriz. Mutlaka bitkisel seyler kullandi esin detayli sekilde söylersen sevinirim.
Simdiden tesekkürler.
canım benim çok sevindim senin ve eşinin adına allah inşallah hamile olmanıda nasip eder
Lamyaycım kendini bu kadar üzme ve strese sokma bu her şeyi daha çok zorlaştırır tek bir doktorun dedigiyle sakın kalma ben tufan beyi tesadüfi buldum çünkü o hastane bize yakındı onun için bende cep telefonu ve mail adresi falan yok ama anadolu salık merkezinde üroloji bölümünde çalısıyor asm yi arayıp sordugunuzda randevu veriyor biz hep öyle yaptık ayrıca benim eşime teşhisi ilk olarak endokrin doktoru koydu çünkü hormonlarla alakalı bütün sorunlara endokronoloji bölümü bakıyormuş bizim ilk gittigimiz ürolog demişti biz haftaya pansumana gidicez o sırada durumunuzla ilgili bilgi almaya çalışırım ne kadar yeterli olur bilmiyorum çünkü genelde doktorlar hastayı görmek istiyorlar görüp ona göre bir tedavi uyguluyorlar sakın umudunu yitirme mutkala bir çaresi vardır Allah en kısa zamanda sonuç olmanızı nasip etsin canım
sophia bilgiler için tesekkür ederim. Transferine az kaldi. Insallah iyi geçer.
Sophia arkadasım hormonlar nasıldı eşinin bide bitksel olarak ne kullandın
sophia ben bizim degerleri sana yazayim sen sizin doktorunuza gosterirsen cok sevinirim.biz simdi dr arastiriyoruz zaten bulursak eylul ekim gibi kontrole gelicez turkiyeye.
esimin hormon degerleri su
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
normal olmasi gereken araliklar su
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00
sen bunu doktorunuza sorabilirsen cok sevinirim.cok tesekkur ederim ilgilendigin icin.
nedemek canım tabiki elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım hem bişey yapmıcam ki sadece sorucam ben sorduktan sonra sana haber vericem moralınizi yüksek tutun sakın ümitsizlige kapılmayın Allah birşekilde bize en hayırlısını verir diye dua edin tek doktorun söyledigiylede kalmayın araştırmaya devam bir çogumuz bu zorlu yollardan geçtik ama tam umudun bittigi yerde güzel haberle mutlu olan çok çift te var o yüzden sakin ve sabırlı olun kendinizi yalnız hissetmeyin canım :teselli:
öncelikle hepinizden Allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız evet bütün detayları yazıcam ki merak ettiginiz bişey olursa burdan görün yada sorun diye
eşim zaten tedavi oluyordu ama hiç spermimiz yoktu istanbul anadolu saglık merkezinde tufan bey diye prof var ona gitmiştik oda tüpbebekte eşinizin tedavisi başlasın yumurta toplanıcagı gün microtese yaparız bulunursa canlıcanlı dölleme işlemi yapılır dedi bizde tamam dedik zaten başka şansımızda yoktu
neyse benim tedavim başladı adetimin 2 günü akşamları tep aynı saatte igne kullandım(yumurtaların çogalıp büyümesi için) daha sonra buna sabah ignesi eklendi (kendi kendine çatlamasını engellemek için) bu arada bende pco da oldugu için dikkatli ilerledik sonra yumurta toplancagı zaman eşimin doktoru devreye girdi mikrotese için eşime sabah 9 a banada 11 e randevu alındı günübirlik cerrahiden sabah biz gittik eşime lokal anestezi yapıldı o bölgeye eşimin hissettigi 4 tane igne yapmışlar daha fazla yaptılarsada ben hissetmedim dedi sonra tabi uyanık oldugu için içerde dokturların konuşmalarını falan hep duymuş hatta doktorlarla espiri falan bile yapmışlar sadece bir ara pensegibi birseyle testisini çok sıkmışlar acı yok ama sıkma baskısını çok hissettim dayanamayıp doktora söyledim dedi oda genel anestezi vericekti o sırada orda ki embriyologlara arkadaşlar size seçmece parça gönderiyorum alın bunda bir sürü var demiş onun üstüne eşim istemiyorum böyle devam edin demiş sonuna kadar konuşarak olmuş 8 tane örnek alınmış bunlardada sperm bulunmuş
eşimi ameliyathaneden getirirlerken yüzükıpkırmızı olmuş suratı asık çıktı ne yapıcagımı şaşırdım herhalde sperm bulunamadı morali bozuldu diye düşündüm odaya yatırdılar yanından ayrıldıklarında nasıl oldugunu agrısının olup olmadıgını sordum oda sessizligin arkasından bana başardık canım yeterikadar sperm bulundu dedi ama biryerdende gözlerden yaşlar süzülüyor o an neyapıcagımı şasırdım biyandan gözlerim yaşaryo bir yandan kendimi sıkıyorum konuşamadım sadece eşime başarıcagımızı biliyordum dedim hemen arkaşından hemsire girdi yanımıza sizi yukarıdan opu için bekliyorlar dedi hemen kendimi toparlayıp yukarı çıktım ben daha üstümü çıkarmadan eşim geldi yanım niye kalktın falan dedim ama tabiki beni dinlemedi eşimin operasyon 1 saat 15 dak sürdü benimkide 20 dak sürdü 16 tane yumurta topladıklarını söyledi doktorum ama nasıl olduklarını bilmiyorum embiyoloklar sizi bilgilendiricek dedi tamam dedik 1 saat kadar dinlendim genel anestesi yaptılar diye sonra çıktık eve geldik eşimin kardeşi arabayı kullanmak için geldi ama eşim kendini cok iyi hissediyordu dün akşam 1 tane agrı kesici aldı bişeyi kalmadı bugun hafif bir agrısı var oda dün çok koşturdugu için onun dışında birşeyi yok hiç yatmadı yani zaten çok küçük bir kesigi var oda iki testisin tam ortasında çok hareket ettiginde agrısı oluyor okadar
biraz önce embriyoloklardan biri aradı benim yumurtalardan sadece 7 tanesinin iyi oldugunu digerlerinin boş oldugunu söyledi bu 7 yumurtanın 5 tanesi döllenmiş digerleri döllenememiş yarın eger bölünmeleri çogalırsa cumartesi günü trasferi gerçekleştirebiliceklerini söyledi geri kalan spermlerin ise iki tüpbebek denemesine yetecek kadar oldugunu ve bunları dondurduklarını söylediler şuan için 5 küçük bebegim annelerinin yanına gelmeyi bekliyorlar Allah onları kucagıma almayıda nasıp eder inşallah hepiniz için bolbol dua ediyorum arkadaşlar benim şuan yaşadıgım bu duyguları Allah sizlerede nasip etsin diye
ordan oraya atlayarak yazdım detaya giremedim belki sormak istediginiz bişey olursa sorun ben cevaplarım tamam mı birşey olursa ben zaten burdan haber vericem hepinize ama sizde tedavilerinizden bahsedin nasıl gittigine dair paylaşalım ki destek olalım birbirimize şimdilik hoşcakalın
merhaba arkadaşlar gecikmelide olsa nihayet cevap verebiliyorum size şimdilik çok iyiyim agrısız bir işlem geçirdim 10 dak sürdü emriyoların durumları fena degildi ama dondurma şansımızın olmadıgını söyledi doktorumuz 4 tanesi 1 kalite 1 tanesi 2. kalite dedi hepsini trasfer edelim gebelik şansını yükseltelim dedi bizde tamam dedik bundan sonrası Allaha kalmış inşallah annelerine tutunurlar da dünyalar bizim oldur Allah bu duyguları hepimize yaşatır inşallah biz bundan sonra 12 günü beklicez bakalım hayırlısı ilginiz için teşekkürler arkadaşlar sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?