Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lamyaycım kendini bu kadar üzme ve strese sokma bu her şeyi daha çok zorlaştırır tek bir doktorun dedigiyle sakın kalma ben tufan beyi tesadüfi buldum çünkü o hastane bize yakındı onun için bende cep telefonu ve mail adresi falan yok ama anadolu salık merkezinde üroloji bölümünde çalısıyor asm yi arayıp sordugunuzda randevu veriyor biz hep öyle yaptık ayrıca benim eşime teşhisi ilk olarak endokrin doktoru koydu çünkü hormonlarla alakalı bütün sorunlara endokronoloji bölümü bakıyormuş bizim ilk gittigimiz ürolog demişti biz haftaya pansumana gidicez o sırada durumunuzla ilgili bilgi almaya çalışırım ne kadar yeterli olur bilmiyorum çünkü genelde doktorlar hastayı görmek istiyorlar görüp ona göre bir tedavi uyguluyorlar sakın umudunu yitirme mutkala bir çaresi vardır Allah en kısa zamanda sonuç olmanızı nasip etsin canım

AMİN canım Allah ettigin tüm duaları kabul etsin bende bolbol ediyorum hepimiz için Allah o annelik babalık duygusunu isteyen herkese yaşatsın diye hiç ümidimizi yitirmeyelim hep pozitif olalım bir gün bizimde olucak diye seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

İnşallah canım bende herkezin güzel haberlerini alırım burdan tabiki yazarım eşim zaten menegon ve praglyn diye igne kullanıyordu doktorun verdigi onun yanı sıra ben eşime çakşır kökü kaynattım her akşam ve sabah onu içirdim yanı sıra yarım kilo çiçek balının içine 1 çay kaşıgı gingseng, 1 tatlı kaşıgı trabulus, arı sütü, 2 tatlı kaşıgı arı poleni, 2 tatlı kaşıgı çakşır tozu , üzüm çekirdegi , karanfil tozu , toz tarçın hepsini üzelce karıştırdımsabah akşam 1 tatlı kaşıgı yedirdim yalnız bunları yaparkende yedirirken de tahta kaşık kullandım metal kaşık gingsengin etkisini azaltıyormuş oyuzden bunların yanı sıra bolbol ceviz, domates yedi ve sık sıkda nar suyu içti ama katkısız olanlar varya onlardan bunları daha önce araştırıp öyle verdim kimyasallardan uzak durdu sigaradanda düzenli kullanıldıgında fayda ediyor en azından biz gördük faydasını bunların dışında başka birşeyde yapmadı tabiki moral stresden uzak durduk ve inandık hepsi bu canım inşallah sizdede işe yarar ve güzel haberlerinizi alırız burdan

Sophia arkadasım hormonlar nasıldı eşinin bide bitksel olarak ne kullandın

sophia ben bizim degerleri sana yazayim sen sizin doktorunuza gosterirsen cok sevinirim.biz simdi dr arastiriyoruz zaten bulursak eylul ekim gibi kontrole gelicez turkiyeye.
esimin hormon degerleri su
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

normal olmasi gereken araliklar su
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00

sen bunu doktorunuza sorabilirsen cok sevinirim.cok tesekkur ederim ilgilendigin icin.

sophia bilgiler için tesekkür ederim. Transferine az kaldi. Insallah iyi geçer.

sagol canım evet az kaldı bugün tekrar aradılar hastaneden herşeyin güzel gittigine dair 3 embriyom 1. kalitedeymiş yani normalde 2 gün 3ila 4 arası hücreli olması gerekiyormuş bizimki 4 hücreli olmuş diger 2 taneside 2. kalitedeymiş yarına onlarında çogalmasını bekliyorlar çok iyi oldugumu söylediler yarın saat 10 da trasferimi yapıcaklarmış yani yarın büyük gün bizim için sonrada 12 günün geçmesini beklicez umutla inşallah pozitif görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

Sophia arkadasım hormonlar nasıldı eşinin bide bitksel olarak ne kullandın

merhaba canım benim eşimin hormon degerleri normal aralıkların altındaydı çok düşük oldugu için dışarıdan horman takviyesi alıyordu ( menegon ve praglyn) bunun yanı sıra bitkisel şeylerde kullandık bir kaç mesaj öncesinde yazdım ama tekrar istersen yazabilirim başka bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım ama öncelikli olarak doktorunuzun dedikleini yapın sonra bunları uygulayın enkısa zamanda sonuç alırsınız inşallah:Saruboceq:

nedemek canım tabiki elimden gelen birşey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım hem bişey yapmıcam ki sadece sorucam ben sorduktan sonra sana haber vericem moralınizi yüksek tutun sakın ümitsizlige kapılmayın Allah birşekilde bize en hayırlısını verir diye dua edin tek doktorun söyledigiylede kalmayın araştırmaya devam bir çogumuz bu zorlu yollardan geçtik ama tam umudun bittigi yerde güzel haberle mutlu olan çok çift te var o yüzden sakin ve sabırlı olun kendinizi yalnız hissetmeyin canım :teselli:

sophia35 hayirlisiyla yarin transeferin bebeginize kavusmayi az kaldi zoru basardiniz simdisi kolay.
Insallah bizede nasip olur bu günleri yasamayi.

canim benim cok sagol umitleniyorum moralim duzeliyo siz boyle soyleyince
ins rabbim bizede sifamizi verir
umutsuzluk cok kotu yiyip bitiriyo adamin zihnini her an kemiriyo
ne bileyim tesede bulunamadi tamam
3 aydir bitkisel kullaniyoruz doktor arastiriyoruz tam hersey yoluna girecekmi derken doktor umit vermek istemem diyo
yani hepsi ust uste geldi
canim insallah senin transferinde cok iyi gecer Rabbim yardimcin olsun...

Allah devamını getirsin canım. hayırlısıyla transferinde gerçekleşir inşallah. bebişlerde sana tutunur. Allah yardımcın olsun.

Amin arkadaşlar Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatır bu duyguları hep dua ediyorum inşallah yarınıda güzel atlatırım sonrası Allaha kalmış ol derse olur yarında gelişmeleri burdan paylaşmaya çalışıcam gecikmelide olsa şimdilik hoşçakalın

sophiacim nasilsin ? Bugün transferin oldu insallah hayirli olmustur.
Kendini nasil hissediyorsun. Nasil geçti transferin.
Az kaldi anne olmana
;

merhaba arkadaşlar gecikmelide olsa nihayet cevap verebiliyorum size şimdilik çok iyiyim agrısız bir işlem geçirdim 10 dak sürdü emriyoların durumları fena degildi ama dondurma şansımızın olmadıgını söyledi doktorumuz 4 tanesi 1 kalite 1 tanesi 2. kalite dedi hepsini trasfer edelim gebelik şansını yükseltelim dedi bizde tamam dedik bundan sonrası Allaha kalmış inşallah annelerine tutunurlar da dünyalar bizim oldur Allah bu duyguları hepimize yaşatır inşallah biz bundan sonra 12 günü beklicez bakalım hayırlısı ilginiz için teşekkürler arkadaşlar sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum

CANIM INS TUTUNURLAR INS HIC BIR PROBLEM CIKMAZ
Allah yardimcin olsun ,dualarimiz seninle

sophiacima az kaldi.
Insallah bebeklerin sana simsiki tutunurlar.

Lamyay sana emre bakircioglu'nun mail adresini yazdim not ettin
mi ?

sophia canım inşallah 12 gün sonra burada sevinç çıglıkları atarız dualarım seninle canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…