sophia orda mısın?
Pazartesi , çarşamba pregnyl 5000 oluyoruz. 3 günde menagon 75 ama her seferinde çift doz karıştırıyorlar. Yani 150 mg ve 3 kez . Haftada 450 mg yani. Bu arada eşlerimiz aynı yaşta.
bizim degerlerin çok üstünde kullanıyorsunuz biz haftada 3 defa 1500 pregnyl haftada 2 defada 75 lik menegon kullanıyor baya çok fark var yan etkisi falan olmadı degilmi ilaçların bizim milyonlu rakamları daha göremememizin sebebi anlaşıldı şimdi siz hangi doktoro gidiyorsunuz
bizim degerlerin çok üstünde kullanıyorsunuz biz haftada 3 defa 1500 pregnyl haftada 2 defada 75 lik menegon kullanıyor baya çok fark var yan etkisi falan olmadı degilmi ilaçların bizim milyonlu rakamları daha göremememizin sebebi anlaşıldı şimdi siz hangi doktoro gidiyorsunuz
esmacım bızde gecen sene bu zamanlarda tedavıye basladık ama pregnly bulamadık istanbul a gıtmek zorunda kaldık tek tek eczanelerı gezdık ve yeterı kadar bulduk suan yıne bulamıyoruz emre bey ovıtrelle kullanıyoruz tanesı 82 tl ve 5 gunde bır kullanılıyor esıme ben kendım gobekten atıyorum aylık 560 tl oduyoruz bunun yanında dıger iğnesınıde devlet artık cok az tutarını oduyormus anlayacagınız aylık 1000 tl odeme yapıyoruz bızde sperm sayısının yukselmesını beklemden tup bebek yapmayı dusunuyoruz...
gozdecım sızde tup bebek dusunuyorsunuz sanırım tup bebek için rapor aldınız mı? erkek faktorlu oldugunda daha kısa zamanda cıktıgı soylenıyor dogrumudur? bırde rahım fılmı istenıyor mu? tesekkur ederım:)
evet gozdecım tek embrıyo yasası gercekten kötü oldu bızde hazıranda dusunuyoruz rahım fılmı olmamasına sevındım:) maliyet olarak ne kadar dedıler tabı sakıncası yoksa paylaşabılır mısın? hangı hastanede yaptıracaksınız? tesekkur ederım..:)
Bu arada dr. istanbul da. Mutlaka görüşün derim
merhaba gözdem yanılmıyorsam bahsettigin doktor emre bey oysa eger adını heryerden çok duyuyorum iyi bir doktor ilaç dozlarını sormak için gidebiliriz belki
bu arada ben de tüp bebek tedavisine yeniden start verdim bu sefer kocaeli tıp fakültesinde denicem en azından devletten bu konuda yayarlanalım diye orda başlıyacagız bende de polikistik over sendromu oldugu için sorunlu oluyoruz biraz tek taraflı değil bizim sorunlarımız bakalım hayırlısı
hayır canım çapa dan refik bey
merhaba canım biraz araştıdım refik beyi galiba emekli olmuş bir kaç kitap falanda yazmış galiba iyi bi doktor
biz şimdi tıp fakültesinde tüp bebekge başladık rapor alabilmemiz için oranın üroloji prof. ne muayne olması gerekiyor onunlada konuşup imzaları alınca tam olucak tahmini bu ayın 22 sindeki adetlerimle ignelere başlıcaz inşallah bu sefer çift çizgiyi bizde görücez:Saruboceq:
işallah canım bende hazıran 13 de adet olucam ve bı aksılık cıkmazssa iğnelere başlayacagız...
sophıacım tup bebek için hangı aşamalarda n gecılıyor hangı tahlıller tranferde toplamada ağrı oluyor mu ? iğneler nasıl gobısten mı yapılıyor ?:) tesekkur ederım....
canım benim hala orda prof. ama üroloji değil. endokrinci. zaten bizim hastalığımızın kaynağı hipofiz o da endokrin. Hiç bir üroloji doktoru bizi bu hale getiremezdi. Bu arada bende tahlillerimi yaptırmaya başlayacağım.. Haziran adetiyle başlıyoruz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?