canım tosbikim hayırlı olsun tedavin inallah güzel sonuç alırsın iğneler göbekten yapılıyor hepsi sadece tarnsfer sonrası bir iğne var o haftada bir kez kalçadan yapılıyor toplama dersen benim anestezi ile olmuştu ama anesteziden kalkınca çok ağrım oldu sbebei ise benden çok yumurta toplanmasıymış benim eşimd eogün tese olduğu için o benden daha kötü durumdaydı mecbur her işe ben koştum ama çok zordu allahım inşallah bu sefer tesseye gerek kalmadan sperm bulunurda tüp bebeğimiz yapılır
canım merjaba eşim iğneleri geeçen sene bıraktı tese öncesi şimdide klomen ve proxed pulus kullanıyor haberdar ederim tabi
eşiminde gittigi dr endokrinciydi bu arada hepimiz haziranda ki adatle başlıyoruz tedaviye herhalde inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
tospik 13 haziran
ben 22 haziran
senin tahmini adet tarihin kaç
Bu arada eşlerimizin rahatsızlığı nedeniyle 2 tansfer yapılabilir mi acaba?? Bana erkekle ilgili bi yasa yok dediler. Sadece kadın faktörü olursa 2 olailir dediler. Siz bişey biliyor musunuz bu konuda?
canım ben en son nisan 3 olmuştu. Bu ay hala beklemedeyim. Gecikti baya. Bende tahlillerimi bu ay hazırlıyım diyorum. 3. gün mü yaptırmam lazım? Bi daha ki ay bayağı heyecanlı olacağa benziyor..
canım senin eşin hipo hastası degilmiydi tam teşhis neydi eger hipo ise igneleri bırakmamak gerekiyor inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haber alırız
arkadaşlar erkek faktöründe bencede tek embriyo pek mantıklı degil çünkü tese veya diger yöntemle sperm bulunup sonrada tekini verelim olmassa digerinide veririz diye bişey yoktur herhalde ama yasa olarak yürürlüge girdi fakültelerde uygulanıyor bunun için moralinizi bazmayın dün tv de izledim önceki tüpte üçüzlere hamile kalmış erken dogumda üçünüde kaybetmiz 2. denemede tek embriyo ile hamile kalmış gebeligi gayet iyi gidiyormuş yani Allah vericek oldumu tek çift farketmez dua edicez
yasa olarak aralarda boşluk olması mümkün yaş farkı etkili sonra hastanın durumu bunların hepsi bir etken bunları hiç düşünmeden sadece herşeyin güzel olacagını düşünerek morallerimizi en yüksek seviyede tutarak başlayalım bu işe herkez için hayırlısı olsun
kızlar ben 2. ignelerede başladım tahmini salı günü yumurtalarım toplanıcak en geç cumayada transferim yapılıcak inşallah bu sefer tutunucaklar sizde gelişmelerinizden haberdar edin neler yapıyorsunuz anlatın
Canım sesin soluğun çıkmayınca tahmin ettim başladığını. Ben im tahlillerim çıktı, görüşmem bitti. Biraz prolaktinim yüksekmiş dr. ilaç verdi. Adet bekliyorum ama daha var. Başlamak için sabırsızlanıyorum.Senin adına sevindim. Başlamışsın ne gizel. Beni haberdar et. Neler hissediyosun ayrıntılı yaz. Ağrı, sızı var mı? bi de tek embrio mu? öpüyorum..
Canım inşallah hayırlı haberler vereceğiz birbirimize.. Prolaktin önemli değilmiş zaten . Ücret konusunda senin kadar şanslı değiliz maalesef.. Bakalım nası çıkıcaz işin içindenteşekkürler canım evet başladım ama banada süpriz oldu haziranda başlarız sanıyorduk bende sorun görmeyince hemen başladı ne oldugunu şaşırdık bizde :) ne hissettigimi bilmiyorum bile igneler biraz agır geliyor bir yandan şişiriyor bir yandan yumurtalar büyüdügü için kasıklarımda hafif agrı var onun dışında herşey güzel gidiyor pazargünü tekrar konturol var sonra pazartesi veya salı yumurtaları toplayacaklar galiba perşembe veya cumada transferi yapıcaklar galiba herşey çok hızlı gidiyor Allah dan hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutar embryo sayısı hakkında henüz birbilgim yok ilk gün sormayı unuttum sonrada hocayı göremedim malum tıp fakültesi :) pazar günü sorar detaylı bilgi alırım doktordan ama umdugumdan iyi çıktı fakülte ayrı bölüm açmışlar herkezle ayrı ayrı ilgileniyorlar özel gibi yani raporumuzuda zorlanmadan çıkardık 1 günde ilaçlar toplamda 3,5 tutarken biz 800 falan vericez acayip avantajlı geldi bide şansımızı burda denicez haziranda seninde tedavin başlar inşallah da güzel haberlerini alırım burdan prolaktin hormonu yanılmıyorsam süt hormonuydu biraz fazla olması çok sorun yaratmaz sanırsan sıkıntı yaratma kendine düzelir ve sende en kısa zamanda anne aday adayı olursun :Saruboceq: dahasonra gelişmelerden haberdar ederim tekrar
Canım inşallah hayırlı haberler vereceğiz birbirimize.. Prolaktin önemli değilmiş zaten . Ücret konusunda senin kadar şanslı değiliz maalesef.. Bakalım nası çıkıcaz işin içinden
Amin canım inşallah ilk denemede bizde bu kadar şanslı degildik micro tese ile tüp bebek artı ilaçlar geçen sene 10 milyarı bayılmıştık üstüne eşimin 3 yıldır kullandıgı ilaçların parası iyice belimizi bükmüştü toparlayana kadar baya zorlanmıştık bu denemeyı fakültede yapmak istedik nasıl olsa devlet 2 denemeye kadar karşılıyor ve fakülte hastanelerinde başarı oranlar % 50 %60 özellerden farkı kalmamış herşeyin hayırlısı olsun
inşallah ilk ve son denemen olurda bebegine bir an önce kavuşursun siz hangi merkezde yaptırıcaksınız
memorial de başlıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?