Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba sevgidolu sizin durumlar nasıl eşin ignelere devam ediyormu inşallah birdaha ki denemede sizinde güzel haberlerinizi alırız gelişmelerden haberdar et bizi mutlaka

canım merjaba eşim iğneleri geeçen sene bıraktı tese öncesi şimdide klomen ve proxed pulus kullanıyor haberdar ederim tabi

canım merjaba eşim iğneleri geeçen sene bıraktı tese öncesi şimdide klomen ve proxed pulus kullanıyor haberdar ederim tabi

canım senin eşin hipo hastası degilmiydi tam teşhis neydi eger hipo ise igneleri bırakmamak gerekiyor inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haber alırız

eşiminde gittigi dr endokrinciydi bu arada hepimiz haziranda ki adatle başlıyoruz tedaviye herhalde inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
tospik 13 haziran
ben 22 haziran
senin tahmini adet tarihin kaç

canım ben en son nisan 3 olmuştu. Bu ay hala beklemedeyim. Gecikti baya. Bende tahlillerimi bu ay hazırlıyım diyorum. 3. gün mü yaptırmam lazım? Bi daha ki ay bayağı heyecanlı olacağa benziyor..

Bu arada eşlerimizin rahatsızlığı nedeniyle 2 tansfer yapılabilir mi acaba?? Bana erkekle ilgili bi yasa yok dediler. Sadece kadın faktörü olursa 2 olailir dediler. Siz bişey biliyor musunuz bu konuda?

Bu arada eşlerimizin rahatsızlığı nedeniyle 2 tansfer yapılabilir mi acaba?? Bana erkekle ilgili bi yasa yok dediler. Sadece kadın faktörü olursa 2 olailir dediler. Siz bişey biliyor musunuz bu konuda?

bu konuyu ben de merak ediyorum. keşke öyle olsa gerçi halen boşluklar olduğunu zannediyorum bu yasada. 3. denemede 1den fazla embriyo yerleştirmeye izin var ama daha önce deneme yaptığın yerlerden herhangi bir rapor falan istenmiyormuş. Tüp bebek forumunda okudum geçen gün biri yazmıştı. Eğer herhangi bir belge istenmiyorsa o zaman 3. deneme dense olabilir mi acaba...

canım ben en son nisan 3 olmuştu. Bu ay hala beklemedeyim. Gecikti baya. Bende tahlillerimi bu ay hazırlıyım diyorum. 3. gün mü yaptırmam lazım? Bi daha ki ay bayağı heyecanlı olacağa benziyor..

canım baya geçikmiş test falan yaptırdın mı bebiş olmasın sakın :ecrin_bebek: gecikmesinin bir sebebi olmalı mutlaka 2. veya 3. günü tahlilleri yapıyorlar orda çıkar zaten nedeni ben 2. günü yaptırıyorum 3. sürdügü için daha saglıklı oluyor bende tüm tahlilleri bu ay yaptırıcam ki bidahaki aya bişey kalmasındiye

bidaha ki ay hepimizde heyecanlı olucaz dedigin gibi ve inşallahta bebişlerle dönücez :Saruboceq:

arkadaşlar erkek faktöründe bencede tek embriyo pek mantıklı degil çünkü tese veya diger yöntemle sperm bulunup sonrada tekini verelim olmassa digerinide veririz diye bişey yoktur herhalde ama yasa olarak yürürlüge girdi fakültelerde uygulanıyor bunun için moralinizi bazmayın dün tv de izledim önceki tüpte üçüzlere hamile kalmış erken dogumda üçünüde kaybetmiz 2. denemede tek embriyo ile hamile kalmış gebeligi gayet iyi gidiyormuş yani Allah vericek oldumu tek çift farketmez dua edicez
yasa olarak aralarda boşluk olması mümkün yaş farkı etkili sonra hastanın durumu bunların hepsi bir etken bunları hiç düşünmeden sadece herşeyin güzel olacagını düşünerek morallerimizi en yüksek seviyede tutarak başlayalım bu işe herkez için hayırlısı olsun

sophia bizim hormonlarda sanıyoruz sorun yok sadece FSH istedi emre bey, inmemiş falan yok ama azospermiyiz maalesef... Senin daha önceki denemeni takip etmiştim herkese ettiğim gibi sana da dua etmiştim ama hayırlısı böyle imiş elden gelen bişey yok.. inşallah bi daha ki ne rabbim yaşatır o güzel duyguları. Biz inşallah temmuz gibi tedaviye başlamak istiyoruz bu ay ben de bi kontrole gidicem artık bakalım doktor ne zaman derse hayırlısı hakkımızda....

canım senin eşin hipo hastası degilmiydi tam teşhis neydi eger hipo ise igneleri bırakmamak gerekiyor inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haber alırız

canım bizde öyle biliyorduk ama kaan bey sizde hipo yok dedi ve iğnelere gerek yok dedi hormonlar normale dönmüştü şuan ise sadece klomene devam bırakınca fsh düşüyor anlamadım bende emre beyede gittik oda eşime bakınca hipo değil eşiniz dedi hipo olanda tüy sorunu olur sakal çıkmaz felan dedi

Bu gün adet oldum. Öbürsü güne testlerimi yaptırmaya ve memorialle ön görüşmeye gidicem. Sizi embrio konusunda bilgilendiririm. Aslında telefonla ayrıntılı biçimde konuştuk. Kesinlıkle yok dediler ama bizizm tedaviye başlamadan önce ki sperm sayımız sıfırdı . En son 27 milyon oldu. Doktor iğneleri bırakırsak başa döneriz dedi. Yani tek transfer bize saçma. Ayrıca biz özelde yaptırıyoruz kime ne ?Anlamadım valla. Hem parayı veriyoruz hem de istediğimiz gibi olmuo.

merhaba kızlar bir süredir bakamıyordum nete malum ben bu sefer tıp fakaültesinde başladım ve gitgel sıra bekle oraya git imzalat buraya git imzalat derken yorgunluktan halim kalmıyor ama herşeye ragmen hem mutluyum hemde umutlu dün ilk ignemi yaptım ve 15 gün sonra hamile olup olmadıgı ögrenmek için gün sayıyor olucam ben haziran adetimle başlıcam derken mayıs adetimle tedaviye başladım hem süpriz oldu hem acele oldu anlamadım inşallah bu sefer güzel sonuç alıcaz ve inşallah sizlerde bu mutlulugu en kısa zamanda paylaşırsınızda hep beraber seviniriz merak ettiginiz birşey olursa cevaplamaya çalışırım elimden geldigince gelişmelerimizden haberdar edelim birbirimizi

kızlar ben 2. ignelerede başladım tahmini salı günü yumurtalarım toplanıcak en geç cumayada transferim yapılıcak inşallah bu sefer tutunucaklar sizde gelişmelerinizden haberdar edin neler yapıyorsunuz anlatın

Canım sesin soluğun çıkmayınca tahmin ettim başladığını. Ben im tahlillerim çıktı, görüşmem bitti. Biraz prolaktinim yüksekmiş dr. ilaç verdi. Adet bekliyorum ama daha var. Başlamak için sabırsızlanıyorum.Senin adına sevindim. Başlamışsın ne gizel. Beni haberdar et. Neler hissediyosun ayrıntılı yaz. Ağrı, sızı var mı? bi de tek embrio mu? öpüyorum..

teşekkürler canım evet başladım ama banada süpriz oldu haziranda başlarız sanıyorduk bende sorun görmeyince hemen başladı ne oldugunu şaşırdık bizde :) ne hissettigimi bilmiyorum bile igneler biraz agır geliyor bir yandan şişiriyor bir yandan yumurtalar büyüdügü için kasıklarımda hafif agrı var onun dışında herşey güzel gidiyor pazargünü tekrar konturol var sonra pazartesi veya salı yumurtaları toplayacaklar galiba perşembe veya cumada transferi yapıcaklar galiba herşey çok hızlı gidiyor Allah dan hayırlısını diliyorum inşallah bu sefer tutar embryo sayısı hakkında henüz birbilgim yok ilk gün sormayı unuttum sonrada hocayı göremedim malum tıp fakültesi :) pazar günü sorar detaylı bilgi alırım doktordan ama umdugumdan iyi çıktı fakülte ayrı bölüm açmışlar herkezle ayrı ayrı ilgileniyorlar özel gibi yani raporumuzuda zorlanmadan çıkardık 1 günde ilaçlar toplamda 3,5 tutarken biz 800 falan vericez acayip avantajlı geldi bide şansımızı burda denicez haziranda seninde tedavin başlar inşallah da güzel haberlerini alırım burdan prolaktin hormonu yanılmıyorsam süt hormonuydu biraz fazla olması çok sorun yaratmaz sanırsan sıkıntı yaratma kendine düzelir ve sende en kısa zamanda anne aday adayı olursun :Saruboceq: dahasonra gelişmelerden haberdar ederim tekrar

Canım inşallah hayırlı haberler vereceğiz birbirimize.. Prolaktin önemli değilmiş zaten . Ücret konusunda senin kadar şanslı değiliz maalesef.. Bakalım nası çıkıcaz işin içinden

Canım inşallah hayırlı haberler vereceğiz birbirimize.. Prolaktin önemli değilmiş zaten . Ücret konusunda senin kadar şanslı değiliz maalesef.. Bakalım nası çıkıcaz işin içinden

Amin canım inşallah ilk denemede bizde bu kadar şanslı degildik micro tese ile tüp bebek artı ilaçlar geçen sene 10 milyarı bayılmıştık üstüne eşimin 3 yıldır kullandıgı ilaçların parası iyice belimizi bükmüştü toparlayana kadar baya zorlanmıştık bu denemeyı fakültede yapmak istedik nasıl olsa devlet 2 denemeye kadar karşılıyor ve fakülte hastanelerinde başarı oranlar % 50 %60 özellerden farkı kalmamış herşeyin hayırlısı olsun

inşallah ilk ve son denemen olurda bebegine bir an önce kavuşursun siz hangi merkezde yaptırıcaksınız

memorial de başlıyoruz canım

memorial de başlıyoruz canım

hayırlısıyla emekleriniz boşa gitmez inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun o merkezin çok iyi oldugunu duymuştum sizede iyi sonuçlar verir inşallah oranın fiyatları ne kadar işlem artı ilaç nekadara maloluyor bilgilendirirsen sevinirim yanılmıyorsam ankaradasın istanbulda nerde kalıcaksınız biyer ayarladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…