hayırlısıyla emekleriniz boşa gitmez inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun o merkezin çok iyi oldugunu duymuştum sizede iyi sonuçlar verir inşallah oranın fiyatları ne kadar işlem artı ilaç nekadara maloluyor bilgilendirirsen sevinirim yanılmıyorsam ankaradasın istanbulda nerde kalıcaksınız biyer ayarladınızmı
Canım 1900 euro artı ilaçlar. İlaçların ne tutacağını bilmiyorum. Reçetede 150 ile başlayan gonal f var. Ama 150 ile devam edilmeyecekmiş. Azalacakmış. Cetrodit var. Ama bu transfere kadar olan kısmı. Bu arada ben istanbul da yaşıyorum. Orası nası ankara oldu ben de anlamadım.Yanlışlıkla heralde. Bu arada senin ilaçların neler?
iyiymiş fiyatlar :) istanbulda oturuyor olmanız çok iyi çünkü birde konaklama masrafı çıkıyorya onun için sormuştum senin gonal f yerine ben pregon 300 le başladım dozu düşürücez dediler yumurtalar geç oluşunca düşürmediler öyle devam ediyorum yanındada çatlamaması için orgalutran 0.25 lik kullanıyorum senin cetrodit de aynı görevi görüyor olabilir transferden sonrada jel verdi önceki denemede igne kullanmıştım sonra asprin vitamin vs onları saymıyorum zaten sanada detaylı bilgi vericeklerdir ordan sen bu ayki adetinle başlıyorsun degilmi ?
Canım ikisi de karından mı oluyo? merak ettim. Ben adet bekliyorum ama daha var. Ayın 16 sı gibi. Senin ki o zamana bitmiş olur hayırlısıyla. Yumurta toplamayı merak ediyorum asıl. Ödüm kopuyo vaalla. Tek embrio olyını araştırdın mı bu arada. Gelişmeleri yaz canım.
sophia tedavin hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşallah:) Bu sefer evladınıza kavuşursunuz :Saruboceq: Allah yüzünüzü güldürsün inşallah :)
sophıa ve gozdemmm nasılsınız yazdıklarınızı okudum ben de hazıran 13 de hastalanacagım 16 da kontrole gıdecegız doktorumuz muayene edecek rahım içine sıvı verıp problem olup olmadıgına bakacakmıs eger problem varsa rahım fılmı ekılecek yoksa iğnelere basklanacak...
umarım hepımız hayırlı haberler alırız....
bu akşam çatlatma ignesini yapıyorum ve perşembe sabah 8 de yumurta toplama işlemine alınıcam kızlar hayırlısıyla bu sefer olurda rahat bir nefes alırız inşallah hepinizin işlemleri hiç aksilik çıkmadan rahat rahat olsun da bitsin bebişlerinizle evinize dönersin inşallah bu arada tek emriyo transfer ediliyormuş kadının yaşı 33 ve üstü oldugunda micro tese ile sperm bulundugunda vs yani özel durumda 2 embriyo koyuyorlarmış okadar bizimkiler öyle yapıyormuş bunuda ögrenmiş oldum hoşçakalın
sophıa ve gozdemmm nasılsınız yazdıklarınızı okudum ben de hazıran 13 de hastalanacagım 16 da kontrole gıdecegız doktorumuz muayene edecek rahım içine sıvı verıp problem olup olmadıgına bakacakmıs eger problem varsa rahım fılmı ekılecek yoksa iğnelere basklanacak...
umarım hepımız hayırlı haberler alırız....
Hadi bakalım az kaldı. İnşallah hayırlı sonuçlarla geleceğiz. Sizde sperm çıkışı vardı değil mi? Biz tedaviyle 27 milyonu bulduk sizde durum nasıldı?
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz evet canım geçtte olsa sperm çıkışı oldu şimdi biraz daha dozları yükselttik şu anki durum ne bilmiyoruz perşembe günü belli olur size göre bizimki çok az beşyüzbin çıkış oldu bidaha yaptırmadık testi ama sorun degil çünkü bir tanesi yetiyor şimdilik herşey çok güzel
Ewet haklısın bi tane bile yeter.. Bizim 27 milyon olduda ne oldu gene tüp bebek yapıyoruz. Bizim olmasada Allah eşlerimizin yüzüne baksın iğnelerden mahvoldular..
canım geçmiş olsun inşşalah emeklerini karşılığını alcaksın allah yardımcınız olsun canım senin eşinden normal yoldan çıkış olmuştu dimi tatlımbu arada kızlar yeni geldim eve yumurtalarım toplandı 20 tane toplamışlar 8 tanesi embriyo olmuş yarın kaça bölünmüşler bilgi vericekler duruma göre transfer tarihinide vericekler bu sefer biraz agrım var yarına bişeyim kalmaz herhalde şimdilik bu kadar
canım geçmiş olsun inşşalah emeklerini karşılığını alcaksın allah yardımcınız olsun canım senin eşinden normal yoldan çıkış olmuştu dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?