sophıa................................ nerelerdesınn..
benımde bugun karnım agrıyor cok yakında ayın 13 unu beklemeden hastalanacagım galıba......
slm arkadaşlar bizede hipo teşhisi konmuştu sonra eşim priglny ve menegon kullandı geçen sene mikrotese oldu gelişmemeiş bulundu keşke bizde bu iğnelere devam etseydik belki bizdede çıkış olurdu arkadaşlar sizde tedaviden ne kadar zaman sonra çıkış oldu bide en sonki fsh değeriniz ve ilk fsh kaçtı
slm kızlar benim eşimde hipo hastası tedavinin 4 aynındayız eşim haftada bir defa prengly kullanıyordoktorumuz 6 ayda spermiogram istedi inşl bizdede çıkış olur en kısa zamanda lh ve fsh değerlerimiz 0 altında
Az değil mi? Biz haftada 2 pregnyl 10 000, haftada 3 menagon 150 kullanıyoruz. Sperm sayımız 37 milyon oldu. Bu arada ilk 5 ay sonra yaptırmıştık 600 bin olmuştu. Allah yardımcınız olsun çok meşakatli bi tedavi. İğneleri sakın bırakmayın sonca ulaşırsınız.
gozdemcım sizin tedaviye başladığınızada lh fsh ve testesteron kaçtı bide şuan kaçıncı aydasınız maşşallah 37milyon olmuş allah nazarlardan saklasın sanırımsenin meleğin kendiliğinden gelir:ecrin_bebek:
Hayatım senin için yaptırdığımız ilk testleri elime aldım. Aynen yazıyorum. LH =0.367 miu ml ,fsh 0,565 miu ml ,testesteron 4 müş. Sperm sayımızın sıfır olduğunu yazmama gerek yok heralde.. Bu arada bizim doktorumuz ürolog değil endokrinci. Sanırım ilaçlardaki fark ondan kaynaklanıyo.Ürologlar pek anlamıo bana kalırsa. Onlar direk tedtislerden sperm çıkışı arıyo. Ama bizim sorunumuz hipofiz bezi. Yani beyin sperm yap emri vermio. Dolayısıyla endokrin daha iyi anlıyo. Bu arada ben beklemekten sıkıldım ve tüp bebek tedavisine başladım. Bugün tedavideki ilk günüm hatta. 37 milyonu gördük ama sabrım kalmadı........Sana ve eşine çok kolay gelsin
canım ben seni çok sıktım birazda güzel şeylerden bahsedelim sizin endokrinci kimdi bide nerede tüp bebek tedavisine başladın bu topik çok sessiz kalıyosen hamile kalıncada bizleri bırakma lütfen sen bana umut oldun deneyimlerinle bizi aydınlatırsın bizim durumumuzda olan birinin hamile kalıp bebeğini kucağına alması kendimmiş gibi mutlu eder beni
canım çok teşekkür ederim söylediğin için bende deminden beri eşimin kafasını yiyorum doktorumuzu değiştirelşm eksik tedavi uyguluyo diye en son adam pes etti tmm ay sonu test yaptıralım duruma göre değiştirelim dedi sen yine içime su serptin allahım muradını inşl en kısa zamanda versin canım buarada kısmet olacak olduktan sonra tüp bebekte tutar yada tutmaz sonraki ay kendiliğinden kalırsın sen dediğin gibi şansıı dene inşl mis kokuluna kavuşursun kavuşursunuz bende kendimden haberler veririm sana gelişmeler oldukça zaten istesemde bu topikten vazgeçemem ki kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşıyorum
eşim 25 ben 22 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?