Canım benim mesajını eşime okudum. Ben unutmuşum,seni yanıltmıyım bizde önce sadece pregnyl olmuşuz. 2 ay sonra yani testesteron istenilen düzeye gelince diğerine başlamışız . Aklın karışmasın içini ferah tut.Endokrinci çapa prof. refik t...... ,internete bak görürsün işinin ehli. Bizim gibi çok hastası var. İkisiyle görüşüyoruz ikisininde bebeği oldu. Biri normal yolla, biri tüp bebekle. Bize hala kızıyo yaptırmayın normale yaklaştık dio ama bi deniyim dedim. Maksat eşim iğnelerden kurtulsun. Bizim iğneler yoğun biliyosun. Tedaviye memorialde başladım bu gün ilk günüm)Buradan yazışırşz canım sende beni haberdar et.
hayırlı olsun inşallah 1 gidersin 2 dönersin tedavinden:)) Allah hyardımcınız olsun... :Saruboceq:
hayırlı olsun inşallah 1 gidersin 2 dönersin tedavinden:)) Allah hyardımcınız olsun... :Saruboceq:
canım testesteronun olması gereken değer kaçmışki siz 2 ay prenglyle bunu sağladınız kullandığın bitkiseller varmı dün söylemiştin 2 arkadaşının bebeği olduğunu onlarda hipogonodzm mi bizler gibi öyleyse eğer çok sevindim hele normaal yoldan olanı ilk defa duydum onların en son sperm çıkışı kaç olmuştuki normal gebelik elde etmişler
ay canım allah verecek olduktan sonra demekki milyon felan fasa fisoymuş nasıl sevindim inşl canım inşl darısı hepimize sen bana çok moral veriyosun eşimzayıf kilolu değildi ama ilaçlara başladığımızdan beri biraz kilo aldı göbek kısmı ama çok değil artık tedavi sonuna kadar nolur bilmiyorum spor olsun diye havuza ve fitnesa yazıldı çok takıyo kiloyu birazda gögüste kıl fazlalaştı
canımcım ben sana çok soru soruyorum nolur kusuruma bakma normal yolla hamile kalan arkadaş kaç yaşında eşi ve kendi ve ne zmandır tedavi görüyo onların kullandığı ilaçda sizinle aynımı b ide senin tedavinin ikinci günü neler yaptın bugün nasıl geçiyo günlerin
Gözdecım bende dun ilk iğnelerimi yaptırdım bugun eşim attı iğneleri :) pzartesi kontrole gıdıcem ...
gözdecım aynı zamanda başladık tedavıye Allah umarım bızı mutlu sona ulaştırır...
Gözdecım bende dun ilk iğnelerimi yaptırdım bugun eşim attı iğneleri :) pzartesi kontrole gıdıcem ...
gözdecım aynı zamanda başladık tedavıye Allah umarım bızı mutlu sona ulaştırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?