Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buarada sizinde yaşınız geç sayılmaz ve ne kadar güzelki 2yıl bile olmadan çok güzel bi şekilde tedavinizin karşılığını almışsınız darısı başımıza ben sürecin daha uzun olduğunu sanıyodum gerçi kişiden kişiye değişir ama
benim yazılarım geçmi görünüyo anlamadım ya

hayırlı olsun inşallah 1 gidersin 2 dönersin tedavinden:)) Allah hyardımcınız olsun... :Saruboceq:

canım testesteronun olması gereken değer kaçmışki siz 2 ay prenglyle bunu sağladınız kullandığın bitkiseller varmı dün söylemiştin 2 arkadaşının bebeği olduğunu onlarda hipogonodzm mi bizler gibi öyleyse eğer çok sevindim hele normaal yoldan olanı ilk defa duydum onların en son sperm çıkışı kaç olmuştuki normal gebelik elde etmişler

Canım olması gereken değer o kadar yüksek değil heralde 2 ay sonra başladığımıza göre. Diğer bebeği olan arkadaşlarda hipogonadizm. Normal yolla çocuğu olanın 8 milyonla oldu. Hemde 2 çocukları var. Diğeri milyonu görmedi. Ama tüp bebeği tutturdu. Doğal yolla olanlar gençti. Sizin şansınız çok o yüzden. Diğeri bayağı büyük. Tedaviye başladığında 38 falanmış.Eşinin tipi nasıl? İlaçlardan sonra aşırı değişiyolar o yüzden sordum...

ay canım allah verecek olduktan sonra demekki milyon felan fasa fisoymuş nasıl sevindim inşl canım inşl darısı hepimize sen bana çok moral veriyosun eşimzayıf kilolu değildi ama ilaçlara başladığımızdan beri biraz kilo aldı göbek kısmı ama çok değil artık tedavi sonuna kadar nolur bilmiyorum spor olsun diye havuza ve fitnesa yazıldı çok takıyo kiloyu birazda gögüste kıl fazlalaştı

Hayatım benim eşimin sakalı falan yoktu. Vücut tüyleri çok azdı. Şu anda fışkırıyolar. Önce yağlanma oluyo sonra kasa dönüyo. Benim eşime herkes ne sporu yapıyosun die soruyolar..Sizde sakal var mı?

canımcım ben sana çok soru soruyorum nolur kusuruma bakma normal yolla hamile kalan arkadaş kaç yaşında eşi ve kendi ve ne zmandır tedavi görüyo onların kullandığı ilaçda sizinle aynımı b ide senin tedavinin ikinci günü neler yaptın bugün nasıl geçiyo günlerin

evet canım var benim eşim çok tüylü değil yapı olarakta ama sakal vardı ama eşimin geç çıkmış lise 3 gibi felan çıktı benim eşim ameliyattan sonra sustanon kullanmışya 5 yıl ondan heralde kıl sorunu yok

sustanon ilacıda sanırım testesteronu yükseltiyomuş endokrin doktoru vermiş ameliyattan sonra
dediğin gibi yağ oluyo ama görünüş olarakta kötü durmuyo herkes eşin ne güzel bakıyo diyo ama kilonun devamı gelmesin diye önlem almak istedi dün gidip yazıldı

Canım istediğini sor. Kendiliğinden hamile kalanlar 25 yaşlarındaydı. Tedavilerinin ikinci yılında hamilelik oldu. Dozumuz aynıydı. Bizim doktorumuz işinde bi numara. İmkanınız olsa da bi gelebilseniz. Bu arada tedavi zormuş. İğneler acıtıyo. Yarın kontrolüm var. İnşallah yumurtalarım güzelce gelişiyodur.. Acele etme sende inan çok kolay olucak bide bakmışsın ki bebeğin kucağında..Çok gençsin. Bende antepliyim bilirim oraları seni sıkıştırıyolardır bebek die..Duyma onları...

sağolasın canım hemşeri sayılırmışız aslında imkanımız varda tüp bebeğe istanbula gelmeyi düşünüyoduk tedavimizi burda tamamlayıp.ya akrabalarımız felan durumu bildiğinden hiç bişe demiyolar allahtan bilmeyenler soruyo geçiştiriyorum eşim evlendiğimizde işten çıkmıştı yeni işe girdi 3 ay oldu o bahanemiz daha tedavi çok zor ve meşakkatli ama sonunda bebek düşüncesi bütün acıları götürüyordur eminim allah yardımcın olsun canım dualarımdasın bu arada kandilin mübarek olsun canım

Gözdecım bende dun ilk iğnelerimi yaptırdım bugun eşim attı iğneleri :) pzartesi kontrole gıdıcem ...
gözdecım aynı zamanda başladık tedavıye Allah umarım bızı mutlu sona ulaştırır...

inşl yumurtaların güzelce gelişiyordur canım durumun hakkında fırsat buldukça haber ver inan çok seviniyorum senin adına inşl kavuşursun meleğine allahım önece sana versin sonrada spermcikleri görelimde bana versin.içim çok rahat çok inanıyorum olacağına seninde söylediklerinle dahada pozitif oldum ama işte ilaçlar ve dozları yokmu o kafamı karıştırıyor ay sonu test yaptıralımda neyin ne olduğunu görelim sanada haber veririm sonuçlar

amin canım inşl mutlu sona ulaşırsınız ikinizde allah emeklerinizi boşa çıkarmasın sen nerede başladın tedaviye sizde sperm çıkışı olmuştu dimi hangi ilaçları kullandınız nekadar sürede sonuç aldınız ve yaşınız kaç özel olmadıysa öğrenebilimiyim benim eşimde hipogonodzm geçmişi okuduysan eğer görmüşsündür canım bizim durumumuzda olupta sonuç alanları görünce içim içime sığmıyor çok yazdım lütfen mazur gör

Canım tüp bebek özel bölümde tedaviye yarın başlayacak olan var mı? diye bi başlık attım. Orada yazışıyoruz.Senin benin gibi bi kaç kişi daha var.. Oraya yaz istersen.Hayırlı olsun. Ben bugün kontrole gittim ama dozum değişmedi aynen devam dedi

blueavcı arkadaşım eşim 5000 haftada bır pregnly , fostımon 75 haftada bır bunu 9 ay kullandı daha sonra pregnly 5 gunde bır fostımonu haftada 3 kez kullanmaya basladı tam 12 ay sonra cıkıs saglandı. 9 ay izmirde tedavı gorduk doktor mıkro tese dedı bızde ıstanbul a emre beye kactık
ilaç oran larını yukselttı degerler normale dondu ve 2 ay sonrada cıkıs saglandı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…