blueavcı arkadaşım eşim 5000 haftada bır pregnly , fostımon 75 haftada bır bunu 9 ay kullandı daha sonra pregnly 5 gunde bır fostımonu haftada 3 kez kullanmaya basladı tam 12 ay sonra cıkıs saglandı. 9 ay izmirde tedavı gorduk doktor mıkro tese dedı bızde ıstanbul a emre beye kactık
ilaç oran larını yukselttı degerler normale dondu ve 2 ay sonrada cıkıs saglandı...
canım ilk başlarda dusuk dozla baslanıyor tedavıye yanıt vermeye başladıkca dozu yukseltıyorlar merak etme sona dogru dozlar artacaktır...
canım ilk başlarda dusuk dozla baslanıyor tedavıye yanıt vermeye başladıkca dozu yukseltıyorlar merak etme sona dogru dozlar artacaktır...[
anladım canım teşekkür ederim yardımların için sanırım sende tedavinin 5günündeymişsin dün kısamı olacak uzunmu gerçi ne farkeder bebeğine 1 adım kaldı inşl yumoşların durumuda iyidir inşl allah yardımcınız olsun
gözdemcim canım sen nerelerdesin merak ediyorum senin durumlar nasıl inşl herşey yolundadır canım habersiz bırakma buraları
Canım tedavinin bugün 7. günü. İlaçlar beni zorlamaya başladı .Zor bi tedaviymiş. Yarıladım heraldr..Yarın tekrar kontrolüm car.. Cumartesi falan yumurtalarımı toplarlar heralde..iğneler acıtıyo bayağı.. Baş ağrısı, bulantı hepsi var..Bide sorun eşimizde diye hiçte düşük doz falan kullanmıyoruz..Bayağı ağır gidiyo.. Sperm tahlilimiz yapıldı tekrar.. Sayımız 40 milyona yakın. Morfoloji biraz bozuk çıktı.. Darısı sizin başınıza.. Sıfır spermden bugünleri görebildik allaha şükürr..
sağol canım amin inşl sizdede sayı süper olmuş umarım morfoloji sıkıntı yaşatmaz bitkisel felan işe yarıyosa biraz araştır eşine uygula istiyorsan çektiğin acılarda eminim hiç problem değildir senin için sonunda güleceksinya inşl keşke bende yaşasam onları ama ben sorun saddece eşte olunca ilaçlara çok yüklenilmez diye tahmin ediyodum bayan için demekki farketmiyomuş dr istedikleri gibi geliştirip olgunlaştırıyor yumoşları canım buarada tek embiriyomu koyacaklar
daha yazsam neler neler yazarım ama yormayayım anne adayını dinlensin biraz bu günler iyi günleri yarın öbürgün başını kaşıyacak vaktin olmaz inşlkaydirigubbakcemile3
Canım tek embrio koyacaklar sanırım .Normal yolla hamilelik için uğraşsam bitkilere yönelirim..Ama tüp bebek için çok yeterliymiş sayı..Zaten merkezim erkek infertilitesinde ii. Özel bi yöntemle spermleri seçiyolar.Maalesef ilaçlar azalmıo..Sendeymiş,ondaymış hiç fark etmio..yumurtaları zorluyolar.. Aman zorlansın inşallah donduracak kadar embriom olsun.. Bi daha bu süreç çok zor Allahım korusun. Sen nasılsın? Tahlil yaptırdınız mı???
canım benim inan ççok üzüldüm sonuçta sperminiz var allhım inşallah sana normal yoldan bebeğini gönderirmerhaba arkadaşlar öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum malesefki bu denememizde de başarılı olamadık negatifle sonuçlandı bir kaçgündür kendimi toparlamakla meşguldüm ama şimdi çok iyiyim sonuçta salıklıyım ve benim çok sevdigim ve beni çok seven bir eşe sahibim gerisi yalanmış çünkü bu çok zorlu geçen tedavi sürecinde tüm bunları birkez daha anladım biliyorsunuzdur tıp fakültesinde denemiştik Allah bizlere kuvvet versin ve oralara birdaha düşmeyelim diye dua edip duruyorum herşeye ragmen saglıklı bir şekilde bitirdigimiz için şükrediyorum uzunca bir süre tekrardan bu tedaviye başlayamayacagım bir süre sonrada psikolojik yardım alıcam destek almadan bir 3. denemeye başayamayacagıma eminim neyse tedavilerinin ortasına gelmiş arkadaşlarım var kötü örnek olmak istemiyorum sizlere inşallah sizin güzel haberlerinizi buradan alıp moral bulmak istiyorum sizlerden mümkün oldugunca stresten uzak durun sadece kendinizi ve saglıgınızı düşünün bebeklerinizin sizinle birlikte oldugunu düşünün başka bişeyle kafanızı meşgul etmeyin herşey istediginiz gibi olsun kendinize çok iyi bakın
merhaba arkadaşlar öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum malesefki bu denememizde de başarılı olamadık negatifle sonuçlandı bir kaçgündür kendimi toparlamakla meşguldüm ama şimdi çok iyiyim sonuçta salıklıyım ve benim çok sevdigim ve beni çok seven bir eşe sahibim gerisi yalanmış çünkü bu çok zorlu geçen tedavi sürecinde tüm bunları birkez daha anladım biliyorsunuzdur tıp fakültesinde denemiştik Allah bizlere kuvvet versin ve oralara birdaha düşmeyelim diye dua edip duruyorum herşeye ragmen saglıklı bir şekilde bitirdigimiz için şükrediyorum uzunca bir süre tekrardan bu tedaviye başlayamayacagım bir süre sonrada psikolojik yardım alıcam destek almadan bir 3. denemeye başayamayacagıma eminim neyse tedavilerinin ortasına gelmiş arkadaşlarım var kötü örnek olmak istemiyorum sizlere inşallah sizin güzel haberlerinizi buradan alıp moral bulmak istiyorum sizlerden mümkün oldugunca stresten uzak durun sadece kendinizi ve saglıgınızı düşünün bebeklerinizin sizinle birlikte oldugunu düşünün başka bişeyle kafanızı meşgul etmeyin herşey istediginiz gibi olsun kendinize çok iyi bakın
merhaba arkadaşlar öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ediyorum malesefki bu denememizde de başarılı olamadık negatifle sonuçlandı bir kaçgündür kendimi toparlamakla meşguldüm ama şimdi çok iyiyim sonuçta salıklıyım ve benim çok sevdigim ve beni çok seven bir eşe sahibim gerisi yalanmış çünkü bu çok zorlu geçen tedavi sürecinde tüm bunları birkez daha anladım biliyorsunuzdur tıp fakültesinde denemiştik Allah bizlere kuvvet versin ve oralara birdaha düşmeyelim diye dua edip duruyorum herşeye ragmen saglıklı bir şekilde bitirdigimiz için şükrediyorum uzunca bir süre tekrardan bu tedaviye başlayamayacagım bir süre sonrada psikolojik yardım alıcam destek almadan bir 3. denemeye başayamayacagıma eminim neyse tedavilerinin ortasına gelmiş arkadaşlarım var kötü örnek olmak istemiyorum sizlere inşallah sizin güzel haberlerinizi buradan alıp moral bulmak istiyorum sizlerden mümkün oldugunca stresten uzak durun sadece kendinizi ve saglıgınızı düşünün bebeklerinizin sizinle birlikte oldugunu düşünün başka bişeyle kafanızı meşgul etmeyin herşey istediginiz gibi olsun kendinize çok iyi bakın
sophiacım allah razı olsun canım inşl hepimiz en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz canım inşl 3denemende olumlu sonuç alırsın negüzel 2embiriyoyla şansınız biraz daha artacak inşl eşinin şifasına kavuştuğu gibi sende şifanı bulursunda mutlu sona ulaşırsınız[/QUOT
Yarın yumurtalarım toplanıyo.. Çok heyecanlıyım..Dua edin ne olur!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?