gözdecim nerelerdesin nasılsın seni merak ediyorum inşl rahat bir gün geçirmişsindir toplama işlemin kolay olmuştur canım geçmiş olsun diyorum seni merakla bekliyorum güzel haberlerle gel canım
canımburada ağrılar için herhangi bi ilaç vermiyolarmı böyle çekmek durumundamı kalınıyorki anlamadım valla benimde hiçi bi bilgim olmayınca bişede diyemiyorm canım dinlen demekten başka
canım diğer topikte okudum tospiğinde transferi çarşambayaymış bugün yumoşların durumunu öğrenecekti ne berekatli bi günmüş çarşamba inşl ikinizede uğur getirsin
gözdecim canım sıkıldı yarın tahlil yaptıracaktıkya eşimin işi ay sonu olduğundan çok yogun o yüzden öğleden önce izin alamamış öğleden sonrada diş doktoruna gidicez üniversite hastahaneside tahlilleri sabah alıyormuş bizim tahlil yattı yine eşim cuma yaptıralım diyo iğnemizi çarşamba günleri oluyoruz cuma yaptırısak iğnenin etkisi yüzünden tahliller doğru çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum canım siz bizden deneyimlisiniz ne dersin yoksa önümüzdeki salıyımı beklesek bilemedim
Yok canım.. İğneler etkilemiyo sonucu.. Gönül rahatlığıyla yaptırın.. Yaptırında için rahat etsin..Benim transferimde yarın.. Bakalım hayırlısı.. Umarım şansım bol olur.. Bana dua edin nolur...
üüüüffffffffff saatler kaldıya beni heyecan basıyor inşl yarın herşey çok güzel olur 2hafta sonrada mutluluktan uçarız canım ne dicemi bilemiyorum ama en az senin kadar seviniyorum ve heyacanlıyım
Canım önemli olan spermiogram.. Onu yaptırsın rahat et.. Ben emanetimi almaya gidiyorum.. Bikaç gün yazamam.. Allaha emanet olun.. Hepinizi öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?