Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözdecim canım şu saatlerde yumurtaların toplanmıştır inşl sağlıklı sağlıklı yumoşların olmuştur inan en az senin kadar heycanlıyım canım inşl herşey yolunda giderde kavuşursun bebeğine dualarım hep seninle az kaldı 2hafta kadar bir sürede anneliğe ilk adımını atacaksın bizi habersiz bırakma olurmu yumoşlar embiriyolar hakkında bigi ver transferden öncede haber ver bol bol dua edelim öpüyorum canım herşey gönlünüzce olsun

gözdecim nerelerdesin nasılsın seni merak ediyorum inşl rahat bir gün geçirmişsindir toplama işlemin kolay olmuştur canım geçmiş olsun diyorum seni merakla bekliyorum güzel haberlerle gel canım

gözdecim nerelerdesin nasılsın seni merak ediyorum inşl rahat bir gün geçirmişsindir toplama işlemin kolay olmuştur canım geçmiş olsun diyorum seni merakla bekliyorum güzel haberlerle gel canım

Hayatım dün yumurtalarım toplandı.Ağrım oldu bayağı.. Hala ağrım ve hafif ateşim var.. Doktorumla konuştum normalmiş..Bu akşam tutunma iğnelerim başlıyo. 19 tane yumurtam toplandı..14 tanesi döllenmiş. Az önce aradılar 14 minnoşumda iyiymiş...:))Darısı senin başına.. Sen nasılsın??

tekrardan geçmiş olsun canımbian önce toparlanırsın inşl 14minnoş süper bir haber dondurma şansınızda var ne güzel canım önce bi senin anneliğini kutlaylım ardından ben gelecem inşl.iyiyim bende iğnelere devam salı günü test yaptıracağız inşl gelişme vardır bu ayki adet bitimimle bende bi doktora gitmeyi düşünüyorum inşl bendede bi sorun çıkmaz çok korkuyorum biliyomusun bişe çıkar diye bir tarafla uğraşmak nerde iki tarafla nerde
sen kendini çok sıkmamakla birlikte fırsat buldukça haber ver bana öpüyorum canım allah yardımcınız olsun

Hadi merakla salıyı bekliyorum.. Benim transferimde çarşamba yapılacakmış muhtemelen. Embriyolog donduracak kadar kalır büyük ihtimalle dedi.inşallah kalır da bi daha bu kadar uğraşmam. Sen de bir an önce doktora görün.. Ama üzülma tüp bebek yapılınca sorunun kimde olduğunun bi önemi kalmıo. Sadece rahimin temiz olması önemli.. Tüplere falan bakmadılar bile bende..Ultrasonla rahime baktılar tamam. Bide tavsiyem yumurta takibi yaptır. O önemli. Yumurta rezervini söylüyolar. Olmazsa sende ilaç kullanırsın önden.. Hala ağrım var bu arada ,zormuş bu işler...

kısmet bi türlü karşılaşamadık.inşl önümüzdeki hafta ikimiz içinde iyi olur yumurta rezervini öğrenmek için ne zaman gitmek gerekiyor bende onu merak ediyordum ben adet olup bitince gitmeyi düşünüyordum yanlış biliyosam sen düzelt lütfen ona göre gidim

canımburada ağrılar için herhangi bi ilaç vermiyolarmı böyle çekmek durumundamı kalınıyorki anlamadım valla benimde hiçi bi bilgim olmayınca bişede diyemiyorm canım dinlen demekten başka

canımburada ağrılar için herhangi bi ilaç vermiyolarmı böyle çekmek durumundamı kalınıyorki anlamadım valla benimde hiçi bi bilgim olmayınca bişede diyemiyorm canım dinlen demekten başka

O kadar çok ilacım var ki sayamıyorum bile. Ağrı kesici de içmiyim dedimm. Yumurta takibi için adetin 3. ya da 5. günü gidiliyo.. Sana az dozda ilaç veriliyo..Her gün yarım içmiştim ben sonra 2 günde bir kontrol ediliyo.. O ay hamile kala olasılığı artıyo bu arada.Yaşı genç olupta 40 yaş rezervine sahip olanlar ya da tam tersi olanlar varmış. Ama adetin düzenliyse,miktarı standartlar içindeyse genellikle normal çıkıyo.. Gene de yaptır için rahat eder..En azından döngünü tam öğrenirsin.. Mesela dotorlar 10 ile 18 i arasında ilşki öneriyo am benim çatlamam 16 ve sonrasında oluyomuşş..Yani normale göre geçç..

anladım canım ben o zaman 5.gün gidim dediğin gibi neyin ne olduğunu göreyimde aklımda kalmasın eşimin tedavisi bitince benimki başlamasın durumumuzu bilmediğim o ilk 3 ayda yumurta takipleri kendi kendini dinleme azmı yaptık şimdi aklıma geldikçe gülüyorum biz eşimin ailesin,n kuşkuları sayesinde böyle çabuk öğrendik iyik,ide öyle olmuş yoksa 1yıl düşünmüyoduk kısmet böyleymiş demek

canım diğer topikte okudum tospiğinde transferi çarşambayaymış bugün yumoşların durumunu öğrenecekti ne berekatli bi günmüş çarşamba inşl ikinizede uğur getirsin

canım diğer topikte okudum tospiğinde transferi çarşambayaymış bugün yumoşların durumunu öğrenecekti ne berekatli bi günmüş çarşamba inşl ikinizede uğur getirsin

Çok heyecanlıyım... Daha tam belli değil benim ki. Sabah arayıp söylüyolar bugün veya değil diye..Büyük ihtimalle çarşamba..İnşallah çarşamba olur...Dondurulmuşlarım olur.. Dua edin bana.......................................................

dualarım seninle canım bende seninle aynı hyecenı yaşıyorum olacak inşl emeklrin boşa gitmeyecek sen içini ferah tut ne gelirse allahtan ama sen olumlu düşün olumlu olsun

gözdecim canım sıkıldı yarın tahlil yaptıracaktıkya eşimin işi ay sonu olduğundan çok yogun o yüzden öğleden önce izin alamamış öğleden sonrada diş doktoruna gidicez üniversite hastahaneside tahlilleri sabah alıyormuş bizim tahlil yattı yine eşim cuma yaptıralım diyo iğnemizi çarşamba günleri oluyoruz cuma yaptırısak iğnenin etkisi yüzünden tahliller doğru çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum canım siz bizden deneyimlisiniz ne dersin yoksa önümüzdeki salıyımı beklesek bilemedim

Yok canım.. İğneler etkilemiyo sonucu.. Gönül rahatlığıyla yaptırın.. Yaptırında için rahat etsin..Benim transferimde yarın.. Bakalım hayırlısı.. Umarım şansım bol olur.. Bana dua edin nolur...

yarın büyük gün sana özel isminle dua edecem canım inşl olacaya ben çok inanıyorum sende inan 12gün inanarak bekleyelim olurmu ben yine burdan senden güzel haberler beklicem canım
biz o zamna cumaya yaptıralım lh fsh testeteron ve spermiogram yaptıracaz eşim yan çizipte sadece spermiogram yaptıralım demezse

üüüüffffffffff saatler kaldıya beni heyecan basıyor inşl yarın herşey çok güzel olur 2hafta sonrada mutluluktan uçarız canım ne dicemi bilemiyorum ama en az senin kadar seviniyorum ve heyacanlıyım

üüüüffffffffff saatler kaldıya beni heyecan basıyor inşl yarın herşey çok güzel olur 2hafta sonrada mutluluktan uçarız canım ne dicemi bilemiyorum ama en az senin kadar seviniyorum ve heyacanlıyım

Canım önemli olan spermiogram.. Onu yaptırsın rahat et.. Ben emanetimi almaya gidiyorum.. Bikaç gün yazamam.. Allaha emanet olun.. Hepinizi öpüyorum.....

canımmm gözdemm allah hayırlısıyla evladınla dönmeyi nasip etsin. 12 gün sonra inşallah pozitif sonucunuda görelim.Allah yardımcınız olsun....

Canım önemli olan spermiogram.. Onu yaptırsın rahat et.. Ben emanetimi almaya gidiyorum.. Bikaç gün yazamam.. Allaha emanet olun.. Hepinizi öpüyorum.....

tmm canım olmadı sadece onu yaptırırız şuanda emenetin senin yanında ve inşl 9ay boyuncada senin aldığın nefesle yaşayacak dinlenmene bak canım sen bebişe iyi bak ay ne güzel bi kelime oldu dimi bende bugün doktora gidicem inşl iyi geçer canımfırsat buldukça senden haber almak için giricem iyice dinlen sen öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…