gözdecim hergün girip bi bakıyorum girmeyeceğini biliyorum ama bi umut belki bi haber vardır diyorum inşl iyisindir mutlu haberlerle gel emi
canım bende seni merak ettim..Sonucun nasıl? Be ii değilim yoğun bel ve kasık ağrılarım var..Bi de bunlar yetmezmiş gibi boğazlarım şişti...:)) Atlatıcaz inşallahhhhhhhhhhhh
transfer gününüde sayarsak bugün 8.gün az kaldı heyecen doruktadır şimdi inşl bebeğin tutunur canım
transfer günü sayılmıyomuş canım...yani 7. günüm...yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum..doktor çıkmaz dedi ama merak işte.bi umuttttt.....senden ne haber?
bende çıkmıyomuş diye biliyorum canım ama şimdi negatif çıkarsa bozma moralini çünkü erken yapıyosun bizde de sonunda eşim cumaya test yaptıracak hayırlısı olsun ama çıkmaz bişe gibime geliyor tedavi eksikya bizimkide merak işte merakımızdan yaptıracaz bende cumaya tekrardan doktora gidip yumurtamın gelişimin görecem eşim yarın emre beyden randevu alacak bu ay içiinde bize istanbul yolu gözüküyor hayırlısı inşl
gözdecim nasılsın ne alemdesin idrar testi yaptınmı eşim bugün test yaptırdı sonuç haliyle sıfır çıktı cuma günüde emre beye gidicek hafta içi lh fsh felanda yaptıracak emre bey yeni tedavi uygulayacak inşl hayırlısı olur
canım sonuç normall üzülme..biliyosun sonuçta olucak..bak örneklerinn var önünde..benim önüm karanlıktı..bu hastalığı duymamıştım bile..sen şanslısınn...testi yarın ypıcam haber veririm hayırlısıyla...........dua et bana................................................................
gözde canım nerdesin tospiğin güzel haberini aldık bugün inşl darısı sana ama senden ses çıkmaması beni korkutuyor
hayatımm inan moralim bozuk...............şu anda hamileyimmmmmmmmmm......ama yarın ne olacak bilmiyorumm..idrar testinde çıkınca testi erken yaptırdım değerim 40 çıktı..çok düşükmüş..ama yükselebilirmiş..yarın tekrar test var..bu değerin ikiye katlaması lazımmış.....sevinemedim...milletin değerleri ço yüksek bunun 2-3 katıı..acaba erken yaptırdım die mi bilemedim..doktor yarın belli olur dedi.....yarın hayırlı haberler veririm inşallahhhhh.....
inşl canım inşl erken yaptın diye düşüktür yarın inşl çok daha güzel haber verirsin 1gün daha sabret hakkınızda ne hayırlı ise o olsun inşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?