Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar pc yı acmıyoum yasak var... yarın ikinci testimi yaptıracagın işallah hersey yolundadır... gozdecım senın ıcın cok sevındım allah tmamına erdırsın herkesı evlat sahıbı yapsın...

TOSBİK ve GÖZDEMM hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah...Darısı bizlerin başına sağlıkla....

amin canım inşl.sen pc açma sadece arada gir bize bebeğin ve kendin hakkında güzel haber yeter bize onun dışında kendine çok iyi bak

canım iyiyiz şükür...değerim katlanmış..haftaya kontrolüm var..ultrasonda bakılacak...senden ne haber

hadi hayırlısı canım çok sevindim belki kalp atışınıda duyarsın biz tedaviye devam bi değişiklik yok emre beyden duyduğumuz güzel haberlerle mutluyuz hala kendimi potansiyel hamile gözüyle görüyoyorum ailelerimiz felanda çok mutlular sende anlarsın aynı şeyleri yaşadınız sizde doktorun normal yoldan olur demesi şaşırttı onlar allah büyük hakkımızda hayırlısı olsun canım kendine çok dikkat et özel bebeğinle güzel güzel 9ay geçir inşl:ecrin_bebek:

canım ben bi on gün kadar yokum sen yine habersiz bırakma burayı ben gelince bakarım

selam arkadaşlar.dualarınıza da beni de katın.benim eşimde hipo.1.5 ay önce evlendik.biliyorduk durumu ama erteledik.artık başlamak istedik doktora gittik.azospermi tabiki.tedaviye başlayacağız ama pregnyl 1500 ve menagon75 i bulamıyoruz.Allah rızası için olan bir eczane ismi veren olursa çok sevinirim.

Eşi hipogonadizm olan bir arkadaş beni bu konuda bilgilendirebilirmi acaba. Belirtileri neler tedavisi süresi nasıl oluyor. Tedavi kesin gerçekleşiyormu...

Bilgisizlik belirsizlik insanı mahvediyor...

kızlar geriye dönüp okuduğunuzda hikayemi öğrenmiş olursunuz gerekli bilgiler mevcut.3 yıla yakındır tedavi görüyoruz. son spermiyogram 38 milyon.
ilaçlar gerçekten problem. ama işin içine girince bulunuyor.pregnyl sadece bir kaç eczanede oda arasıra bulunuyor.menagon heryerde var.endokrin raporuyla alınabiliyor.
eczane adı vermek doğru olmayabilir ama çok sıkışırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
inancınızı kaybetmeyin eşinizi 3-5 ay sonra ameliyat edelim diyen doktor bozuntularından uzak durun..

selam arkadaşım bi emre beyede tedviye başladık emre bey eşime prengyl yzmış fakt biz burda bu iğneyi bulamıyoruz bana yardımcı olurmusunuz lütfen

slm arkadaşım mlesef biz de dulunduğumuz yerde bulamıyruz bu iğneyi prengyl 5000 verdi bize doktor iyasa da yok diyorlar napıcaz bimiyorum

Kızlar eşimi doktora gitmeye ikna ettim sonunda ama Kaaan AYDOST doktoru aradığımda izne ayrıldığını 1 ay sonra geleceğini söylediler. Ankarada başka doktor yokmu acaba...Hazır ikna etmişken gidelim....Lütfen yardım..........

canım ben ankarada başka doktor bilmiyorum ama istanbulda emre bakırcıoğlu eğer imkanınız varsa tavsiye ederim çok iyi bir doktor sizin durumunuz nedir hiç tedavi olduuzmu

Canım bizim 5 senedir cocuk sahibi olamadık.Ben doktora gittim ama eşim hiç gitmedi. İnternetten araştırdıgım kadar hipogonddizm olma ihtimali büyük. Çünkü bütün belirtleri var bu hastalığın.

(((((((4 senelik evliyim. ilk başlarda deneyimsizliğin verdiği cahillikle ne olduğunu anlayamadım..Şimdi şimdi internetten araşıtırıp öğreniyorum. Kızlar benim eşim de tüy nerdeyse yok denecek kadar az..Kendisi 31 yaşında ama sakalları ve bıyığıda yok...Çocuğumuzda olmuyor. Cinsel organlarındaki gelişim yetersizliğinden dolayıda cinsel hayatımı nerdeyse hiç yok. Yani ben zevk almadığım için yanaşmıyorum.Eşime bişey diyemiyorum. Doktora gidelim diyorum çocuk için yanaşmıyor. Çocuk bahane önce halledelmesi gereken sağlık problamleri var ama diyemiyorum. Bunu kimseylede paylaşamıyrum.
Eşi benim gibi olan varmı acaba...Yoksa dünyada bu problemle karşı karşıya olan benmiyim...Peki hep hayatım böylemi geçecek benim...Bunun bir çözümü yokmu...Tek çözüm boşanmakmı...
Kendi kendime ağlayıp duruyorum...Kimseye bişey diyemiyorum...Ne olur bilgisi olan paylaşsın... )))))))))

bu mesajı daha önce paylaşmıştım. Belirtilerimiz bunlar tatlım...

canım benseni biraz rahatlatayım!!!
bu belirtilerin benzerleri bizdede vardı.
2.5 senelik sıkı bir tedavi süreci sonrasında hepsi düzeldi allaha şükür.
tedavinin birinci aşaması sağlam bir doktor.bu çok önemli!!!!!
çünkü ortalık dr. diye geçinen üç kağıtçılarla dolu..
biz istanbulda vakıf gureba hastanesinde iç hastalıkları uzmanı Celalattin Peru nun doğru yönlendirmeleri ile hiç sıkıntı çekmedik kendisi pırlanta gibi bir insandır eşini en ufak bir şüphe bırakmayacak şekilde tedaviye inandırır.kendisiyle görüşmek sgk lıysanız bedavadır.
Ayrıca tüm tahlilleride bedava yaptıra bilirsiniz.
Kendisi endokrinolog olmadığı için çapa tıp fakültesinden hocası prof. Refik Tanakol la tedaviyi birlikte götürmektedirler.
Bu işin; bize ve daha evvel tedavi ettiği hastalara göre piri REFİK beydir.İlaç ayarlamalarını kendisi yapmaktadır.Rapor çıkartarak hemen hemen tüm ilaçlarınızı devlet karşılamakta (fakat pregnyl 5000 adlı ilaçda bulunmama gibi sıkıntılar var)
Yalnız Refik hocaya yoğunluğu nedeniyle biraz zor ulaşılmakta.Bu yüzden muayenehanesinden başlamanız doğru olabilir.

tedavi biraz yorucu (eşim bu süreçte haftada 5 gün iğne olmak zorunda kaldı)
fakat eşinde yaklaşık bir sene kadar sonra kendindeki mucizevi değişiklikleri gördükçe(sadece görünüm değil bu hastalığın 50 çeşit gözle görülmeyen etkisi olabiliyor kemik erimesi,kolesterol,kalp,kas gücü kaybı gibi) daha sıkı sarılacak ve inşallah allahında izni ile iyileşecek hiç ümitsizliğe kapılmayın
moral çok önemli tür hastalıklarda. bu yazıyı eşinede okut bence!
0 spermden enson 38 milyon spermi görmüştük ve daha güzeli şu anda bebek bekliyoruz.
sorun varsa yaz yardımcı olmaya çalışırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…