merhaba arkadaşlar pc yı acmıyoum yasak var... yarın ikinci testimi yaptıracagın işallah hersey yolundadır... gozdecım senın ıcın cok sevındım allah tmamına erdırsın herkesı evlat sahıbı yapsın...
gözde bugün yine test yapacaktın inşl iyi sonuçlara almışsındır
canım iyiyiz şükür...değerim katlanmış..haftaya kontrolüm var..ultrasonda bakılacak...senden ne haber
kızlar geriye dönüp okuduğunuzda hikayemi öğrenmiş olursunuz gerekli bilgiler mevcut.3 yıla yakındır tedavi görüyoruz. son spermiyogram 38 milyon.
ilaçlar gerçekten problem. ama işin içine girince bulunuyor.pregnyl sadece bir kaç eczanede oda arasıra bulunuyor.menagon heryerde var.endokrin raporuyla alınabiliyor.
eczane adı vermek doğru olmayabilir ama çok sıkışırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
inancınızı kaybetmeyin eşinizi 3-5 ay sonra ameliyat edelim diyen doktor bozuntularından uzak durun..
selam arkadaşlar.dualarınıza da beni de katın.benim eşimde hipo.1.5 ay önce evlendik.biliyorduk durumu ama erteledik.artık başlamak istedik doktora gittik.azospermi tabiki.tedaviye başlayacağız ama pregnyl 1500 ve menagon75 i bulamıyoruz.Allah rızası için olan bir eczane ismi veren olursa çok sevinirim.
(((((((4 senelik evliyim. ilk başlarda deneyimsizliğin verdiği cahillikle ne olduğunu anlayamadım..Şimdi şimdi internetten araşıtırıp öğreniyorum. Kızlar benim eşim de tüy nerdeyse yok denecek kadar az..Kendisi 31 yaşında ama sakalları ve bıyığıda yok...Çocuğumuzda olmuyor. Cinsel organlarındaki gelişim yetersizliğinden dolayıda cinsel hayatımı nerdeyse hiç yok. Yani ben zevk almadığım için yanaşmıyorum.Eşime bişey diyemiyorum. Doktora gidelim diyorum çocuk için yanaşmıyor. Çocuk bahane önce halledelmesi gereken sağlık problamleri var ama diyemiyorum. Bunu kimseylede paylaşamıyrum.
Eşi benim gibi olan varmı acaba...Yoksa dünyada bu problemle karşı karşıya olan benmiyim...Peki hep hayatım böylemi geçecek benim...Bunun bir çözümü yokmu...Tek çözüm boşanmakmı...
Kendi kendime ağlayıp duruyorum...Kimseye bişey diyemiyorum...Ne olur bilgisi olan paylaşsın... )))))))))
canım gözde çok güzel açıklamış eşinede okut bu yazıyı ve bi şekilde ikna et tedavinin sonucunda herşey yola girecek kendini üzme çözüm yolları üretmeye bak allah yardımcın olsun]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?