(((((((4 senelik evliyim. ilk başlarda deneyimsizliğin verdiği cahillikle ne olduğunu anlayamadım..Şimdi şimdi internetten araşıtırıp öğreniyorum. Kızlar benim eşim de tüy nerdeyse yok denecek kadar az..Kendisi 31 yaşında ama sakalları ve bıyığıda yok...Çocuğumuzda olmuyor. Cinsel organlarındaki gelişim yetersizliğinden dolayıda cinsel hayatımı nerdeyse hiç yok. Yani ben zevk almadığım için yanaşmıyorum.Eşime bişey diyemiyorum. Doktora gidelim diyorum çocuk için yanaşmıyor. Çocuk bahane önce halledelmesi gereken sağlık problamleri var ama diyemiyorum. Bunu kimseylede paylaşamıyrum.
Eşi benim gibi olan varmı acaba...Yoksa dünyada bu problemle karşı karşıya olan benmiyim...Peki hep hayatım böylemi geçecek benim...Bunun bir çözümü yokmu...Tek çözüm boşanmakmı...
Kendi kendime ağlayıp duruyorum...Kimseye bişey diyemiyorum...Ne olur bilgisi olan paylaşsın... )))))))))
slm canım,
öncelikle herkesin ramazanı mübarek olsun rabbim bu güzel günkerin yüzü suu hürmetine bizlere evlatlar nasip eylesin .
cenabı hak diyorki sizi canınzla,malınızla,evladınızla imtihan ederim,rabbim bizleri evlatsızlıkla imtihan ediyor ama sabrı celil olsun isyan etmeyelim şükredelim çok şükür ki tedavisi var ve en kolay tedavi edilebilir infertilite sebebi.......
en başta sakın üzülme ve umutsuz olma senin yaşadıklarının beneri bizdede vardı eşimde gelişme geriliği varmış çocukken bizde evlendiğimzde eşimde sakal bıyık yoktu
şimdi de yok denilecek kadar az biz evlendikten sonra eşimin cinsel fonksiyonları düzee girmiş o anlattığına göre göbek şeridinde hiç tüy yok tu sonra evlendikten sonra çıkı biz 3 yıllık evliyiz ama sanırım eşinin psikolojisi bozuk en büyük destekçisi sen olmalısın onu ikna edebilmen için biz şimdi çok şükür sorunumuz sadece bebek olmaması o da inşla olacak inanıyorum bizde istanbulda emre bakırcıooğlunda tedaviye başladık bugün eşim pregnyl 5000 iğnenin ikincisini vurulacak hadi hayırllısıhihoyyyt
tedavi biraz yorucu (eşim bu süreçte haftada 5 gün iğne olmak zorunda kaldı)
fakat eşinde yaklaşık bir sene kadar sonra kendindeki mucizevi değişiklikleri gördükçe(sadece görünüm değil bu hastalığın 50 çeşit gözle görülmeyen etkisi olabiliyor kemik erimesi,kolesterol,kalp,kas gücü kaybı gibi) daha sıkı sarılacak ve inşallah allahında izni ile iyileşecek hiç ümitsizliğe kapılmayın
moral çok önemli tür hastalıklarda. bu yazıyı eşinede okut bence!
0 spermden enson 38 milyon spermi görmüştük ve daha güzeli şu anda bebek bekliyoruz.
sorun varsa yaz yardımcı olmaya çalışırım....
Tatlım biz hiç doktora gitmedik. Ben sadece internetten belirtiler dogrultusunda araştırma yaparak hastalığın bu olabilecegi konusunda tahmiinde bulundum. eşimin bunlardan haberi yok.Sakalının. bıyıgının ve cisel organlarındaki gelişme geriliğinden de hiçaramızda konuşmadık.Lafı bile acılmadı 5 senede. Ya kendi de farkında degil yada benle konuşmaya cekiniyor.
Onuda cocuk için ikna etmeye calıştım.Tamam dedi. Diğer sorunlarını kendi doktorla konuşsun yada doktor ona söylesin diye bekliyorum.
Ama Kaan AYDOST dan baska birinin ismine rastlamadım internette. Oda izindeymiş.Bir ay yok dediler. Baska doktor bilmiyorum. İşİn kötüsü tek bunları arastıran benim. Dedimya eşim hiçbişeyin. benim düşüncelerimin farkında degil..
Bide korkum ya düzelmezseee...Kızlar 28 yasındayım daha...Ömür böyle gecermii.... İmtihan diyorum ama bazen sabrım kalmıyor....
Ankarada ikamet ediyorum..Hangi doktora gidicez, napıcaz bilmiyorum...Kimseye anlatamıyorum bunu....
tedavi biraz yorucu (eşim bu süreçte haftada 5 gün iğne olmak zorunda kaldı)
fakat eşinde yaklaşık bir sene kadar sonra kendindeki mucizevi değişiklikleri gördükçe(sadece görünüm değil bu hastalığın 50 çeşit gözle görülmeyen etkisi olabiliyor kemik erimesi,kolesterol,kalp,kas gücü kaybı gibi) daha sıkı sarılacak ve inşallah allahında izni ile iyileşecek hiç ümitsizliğe kapılmayın
moral çok önemli tür hastalıklarda. bu yazıyı eşinede okut bence!
0 spermden enson 38 milyon spermi görmüştük ve daha güzeli şu anda bebek bekliyoruz.
sorun varsa yaz yardımcı olmaya çalışırım....
minik meleğimin kalbi durduu...dün hastanede bıraktım...çok kötüyümmmmmmmmmm
Tatlım biz hiç doktora gitmedik. Ben sadece internetten belirtiler dogrultusunda araştırma yaparak hastalığın bu olabilecegi konusunda tahmiinde bulundum. eşimin bunlardan haberi yok.Sakalının. bıyıgının ve cisel organlarındaki gelişme geriliğinden de hiçaramızda konuşmadık.Lafı bile acılmadı 5 senede. Ya kendi de farkında degil yada benle konuşmaya cekiniyor.
Onuda cocuk için ikna etmeye calıştım.Tamam dedi. Diğer sorunlarını kendi doktorla konuşsun yada doktor ona söylesin diye bekliyorum.
Ama Kaan AYDOST dan baska birinin ismine rastlamadım internette. Oda izindeymiş.Bir ay yok dediler. Baska doktor bilmiyorum. İşİn kötüsü tek bunları arastıran benim. Dedimya eşim hiçbişeyin. benim düşüncelerimin farkında degil..
Bide korkum ya düzelmezseee...Kızlar 28 yasındayım daha...Ömür böyle gecermii.... İmtihan diyorum ama bazen sabrım kalmıyor....
Ankarada ikamet ediyorum..Hangi doktora gidicez, napıcaz bilmiyorum...Kimseye anlatamıyorum bunu....
SLM CANIM inan ki çok üüldüm rabbim sabır versin inşallah bu güzel günlerde yeniden bir mtl haber alırsın rabbim yeniden gönlüne göre versin senin bana yaptığın iyiliği unutamama sen bana umutsuzluğa kapıldığım anda ışık oldun rabbim de sana öyle ışık tutsun
benim ışığım söndü....hayırlısı buymuş ....üzülmemeye çalışıyorum..ama bulupta kaybetmek çok zormuş....hepiniz destek oluyosunuz..bu bana ii gelio...
Merhaba rojdacım gözdemin verdigi bigilerin aynısını bende verebilirim sana ancak bu tedavi süreci zor bir okadarda birbirinize sevgi ve destek vermeniz gereken bir süreç eşinle bunları açık açık onuşamamana çok üzüldüm sonuçta siz iyi günde saglıkta ve hastalıkda birbirinize destek olmak için evlendiniz birbirinizla konuşamadıktan sonra bir anlamı kalmıyorki tüm bunların sen kendi kendine kafanda kurup düşünürsün belki eşinde kendi kafasında kurup düşünüyor sessizlik içinde geçen bir hayat pek saglıklı olmaz zaten
sen netten araştırıyorum demişsin bu araştırmalarını yaparken neden eşinede hadi beraber bakalım yada aa böyle bir yazı buldum gel beraber okuyalım falan de bunun gibi ilk adımı sen atmaya çalış tabiki iyi bir doktora gitmeniz çok önemli kaan beyi bulamadıysan o gelene kadar eşin durumunu net olarak anlayabilsin diye bulundugun ilin tıp fakültesinde yada herhangi bir hastanenin endokrin yada üroloji(hoş üroloji sizi endokrine sevk edicektir) bölümüne gidip genel bütün tahlillerinizi yaptırabilirsiniz en azında eşin rahatsızlıgının farkına varır ve kendisi iyi bir doktor arayışına girebilir internetten bunla ilgili bilgilerede sahip olmuş olur inşallah enkısa zamanda tedavinize başlarsınız
benim ışığım söndü....hayırlısı buymuş ....üzülmemeye çalışıyorum..ama bulupta kaybetmek çok zormuş....hepiniz destek oluyosunuz..bu bana ii gelio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?