Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bu arada gözemmm sana çok teşekkür ederim sayende tedaviye başlayabildik va iğneyi bulabildik sen olmasaydın belkide hafatalarca arayışiçerisinde olucaktık sağol çok sağol rabbim evladını sana bağışlasın anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallh

Tatlım biz hiç doktora gitmedik. Ben sadece internetten belirtiler dogrultusunda araştırma yaparak hastalığın bu olabilecegi konusunda tahmiinde bulundum. eşimin bunlardan haberi yok.Sakalının. bıyıgının ve cisel organlarındaki gelişme geriliğinden de hiçaramızda konuşmadık.Lafı bile acılmadı 5 senede. Ya kendi de farkında degil yada benle konuşmaya cekiniyor.
Onuda cocuk için ikna etmeye calıştım.Tamam dedi. Diğer sorunlarını kendi doktorla konuşsun yada doktor ona söylesin diye bekliyorum.
Ama Kaan AYDOST dan baska birinin ismine rastlamadım internette. Oda izindeymiş.Bir ay yok dediler. Baska doktor bilmiyorum. İşİn kötüsü tek bunları arastıran benim. Dedimya eşim hiçbişeyin. benim düşüncelerimin farkında degil..
Bide korkum ya düzelmezseee...Kızlar 28 yasındayım daha...Ömür böyle gecermii.... İmtihan diyorum ama bazen sabrım kalmıyor....

Ankarada ikamet ediyorum..Hangi doktora gidicez, napıcaz bilmiyorum...Kimseye anlatamıyorum bunu....

Son düzenleme:
gözdem canım şu sizin doktorun cebini bana verirmisin endokroloji doktorunun canım bu arada bebeiş nasıl umarım herşey yolundadır

canım evet imtihan bu ama biz çabalayıp bu imtahanı anlımızın akıyla verebilirz allahın izniyle ve bu sende çok fazlla var ama eşin neden bi adım atmıyoki anlamıyorum belkide oda durumun farkında ama düzelme ihtimali olabileceğini düşünmüyor bile ama hipogonodzmse eğer durumunuz tedavisi mümkün sen ferah ol sadece eşinin ikna olması lazım bizim doktorumuz emre bakırcığolu biz çok memnun kaldık imkanınız varsa gidin derim ben istanbulda gözdede doktorundan çok memnun kadı sen bu doktorları araştır aklına yatanla tedaviye başlayın daha fazla beklemeyin canım aklına takılan bişeyler olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz sabırlı ol sağlıcakla kal

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. Gözdemmm özelden sana sormam gereken bişeyler var ama mesaj sayım az oldugu için mesaj atamıyorum..:))))))))

minik meleğimin kalbi durduu...dün hastanede bıraktım...çok kötüyümmmmmmmmmm

kilitlendim kaldım bilgisayarın başında canım ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabrını versin ilk hamilelik haberini verdiğn günü hatırlıyorum canım verende allah alanda güçlü olmaya çalış bırakma kendini herşey yolunda değilmiydi bi sebebi varmı neden böyle olduki

gözdem canım çok üzüldüm allahım sabır versin demekki hayıorlısı böyleymiş sonuçta veren de alanada allahım sana en kısa zamanda tekraradan verir camnım ne olur kendini bırakma

canım Allah sabır versin çok üzüldüm şuan ne söylesem boş şu mübarek Ramazan ayında Allah bütün duaları kabul edermiş sende Allahdan bol bol sabır iste hep dua ediyorum inşallahen kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım diye moralini yüksek tutmaya çalış canım

bir arkadaşım vardı eşi hipo hastasıydı ve kendinde bir sorun yoktu uzun süre tedaviden sonra eşini sperm sayısı 27 milyona çıkmıştı ve ilk tüp bebek denemesine başlamaya karar verdiler malum uzun ugraşlardan sonra pozitif sonucunu onlarda almıştı 2 ay sonrada bebegin kalbi kendi kendine durdu sonuç kürtajla aldılar doktor 2 ay korunun demiş rahim kendini toparlasın diye 3. ay korunmayı bıraktıgı ay yani kendiliginden hamile kaldı ve şuan 2 yaşında nurtopu gibi bir oglu var

Allahdan ümit kesilmez ve herşeyin en güzelini düşün ve tüm güzellikler seninle olsun

tosbikcim senin adınada çok sevindim Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah kendine dikkat et ve bu sıcaklarda bol bol sıvı tüketmeye çalış

Merhaba rojdacım gözdemin verdigi bigilerin aynısını bende verebilirim sana ancak bu tedavi süreci zor bir okadarda birbirinize sevgi ve destek vermeniz gereken bir süreç eşinle bunları açık açık onuşamamana çok üzüldüm sonuçta siz iyi günde saglıkta ve hastalıkda birbirinize destek olmak için evlendiniz birbirinizla konuşamadıktan sonra bir anlamı kalmıyorki tüm bunların sen kendi kendine kafanda kurup düşünürsün belki eşinde kendi kafasında kurup düşünüyor sessizlik içinde geçen bir hayat pek saglıklı olmaz zaten

sen netten araştırıyorum demişsin bu araştırmalarını yaparken neden eşinede hadi beraber bakalım yada aa böyle bir yazı buldum gel beraber okuyalım falan de bunun gibi ilk adımı sen atmaya çalış tabiki iyi bir doktora gitmeniz çok önemli kaan beyi bulamadıysan o gelene kadar eşin durumunu net olarak anlayabilsin diye bulundugun ilin tıp fakültesinde yada herhangi bir hastanenin endokrin yada üroloji(hoş üroloji sizi endokrine sevk edicektir) bölümüne gidip genel bütün tahlillerinizi yaptırabilirsiniz en azında eşin rahatsızlıgının farkına varır ve kendisi iyi bir doktor arayışına girebilir internetten bunla ilgili bilgilerede sahip olmuş olur inşallah enkısa zamanda tedavinize başlarsınız

SLM CANIM inan ki çok üüldüm rabbim sabır versin inşallah bu güzel günlerde yeniden bir mtl haber alırsın rabbim yeniden gönlüne göre versin senin bana yaptığın iyiliği unutamama sen bana umutsuzluğa kapıldığım anda ışık oldun rabbim de sana öyle ışık tutsun

benim ışığım söndü....hayırlısı buymuş ....üzülmemeye çalışıyorum..ama bulupta kaybetmek çok zormuş....hepiniz destek oluyosunuz..bu bana ii gelio...

:
benim ışığım söndü....hayırlısı buymuş ....üzülmemeye çalışıyorum..ama bulupta kaybetmek çok zormuş....hepiniz destek oluyosunuz..bu bana ii gelio...

ne demek arkadaşım ışığım söndü sen hi ışık yokken yola çıkmışsın ve bu yolda yürürken bir sürü ışık yakmışsın canlı sperm çıkışınız olmuş bizler inanıyoruz ki senn normal yolla olucak inşallah sakın üzülme mutlaka olucak eşibib sperm sayısı normal olması için yeterli değilmi şuan da nette neler var emre beyin sitesinde sizden gelen mesajlar bölümünde sperm sayısı hiç yokken emre beyin tedavisi ile norml yolla çocuk sahibi olanların yazdıkları var sakın umudunu yiitirne rabbim en doğrusunu en güzelini en hayırlı zaman da karşına çıkarsın tatlım üzülme sen umudunu yitirirsen bizler de yitiririz bizler daha yolun başındayız sen dağları delip geçmişsin hadi bize de umut ol:teselli:

Tatlım evlendiğimizde ben zaten eşimde bir problem olduğunun farkında değildim. Sadece iyi gitmeyen bir cinsel hayattan şikayetim vardı. Onuda kimseye söyleyemiyordum zaten...Zamanla internetten niye diyerek araştırmaya başlarken eşimdeki belirtilerin bir hastalık olduğunu anladım. Tabi bunu anlayalı 6 ay falan oldu ben 5 senelik evliyim.....
Şimdide durup dururken eşim halinden şikayet etmeyip, benim şikayetler ve bişeyler ileri sürmem evliliğimizi zedeler. Kaan hoca ilede telefonda konuştum bana sakın sen konuyu açma bişey deme eşine dedi...Eylül ayında gelecekmiş onu bekliyorum...

Eşim ya kendi durumunun farkında değil yada biliyor susuyor. Ama niye evlensin benimle bide o var. Çocuğunun olmayacağını bile bile...İyi bir cinsellik yaşayamayacağını bile bile değil mii....Ay kurup kurup çözmeye çalışıyorum sorunları...Bakalım Eylüle az kaldı....

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım...Seni şuan tam anlayamıyorum belkide...daha yolun çok başındayım ben...

Ama emanetini veren de Allah alan da....Unutma ve fazla üzülüp yıpratma kendini...

canım her hayrın içinde bir şer her şerrin içinde bir hayır vardır innıyorum rabbim sana en kısa zamanda yeni bir mutluluk daha verecek sen çok güçlüsün neler yaşayıp bu zamana geldiniz tam bebeğini buldun derken şimdide kaybettin ama buda bi sınav canım sabırlı ol sabrının mükafatını yine alacaksın inşl sağlıkla kal öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…