Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben do ktorumuza güveniyorum ama böyle fsh içeren ilaçları okuyunca kafam karışıyo diorum boşuna günlerimiz geçmesin 6 aydır pregnyl 5000 i.ü kullanıyor

mrb canım peki hiç bu sürede yaptırdınız mı spermiogram bizde 4ay sadece prengly kullandık ve sperm çıkışımız olmamıştı ama bizim lh fsh da düşük daha sonra fostimon verdi emre bakırcıoğlu onunla çıkış sağladık benim eşimde hipofiz bezi tümoründen ameliyat olmuştu

balcalı hastahanesinde bir doktordu canım bize fsh düşür diye bişe söylememişti eski doktorumuz sadece 6ay kullanın prengly dedi ondan sonra spermiogram yaptırın gelin dedi ama biz 4ayda yaptırıp emre beyde başladık tedaviye

ben do ktorumuza güveniyorum ama böyle fsh içeren ilaçları okuyunca kafam karışıyo diorum boşuna günlerimiz geçmesin 6 aydır pregnyl 5000 i.ü kullanıyor

gözdem canım seninle bayadır görüşemiyoruzda nasılsın neler yapıyosunuz şuanda eşin iğnelere devam ediyomu tüp bebek düşünüyomusunuz yoksa bekleyecekmisiniz çok sordum ama merak ettim seni

canım zaten güvenmek önemli zaten gözdemde demiş onlarda o doktorda tedavi oluyolardı ve sonuç aldılar ben bizim ilk doktora güvenmiyordum nedense içime sinmemişti ve internetten araştırdım emre beyle başladık 2ay oluoy ve çok şükür 12milyon sperm oldu inşl arkadaşım darısı başınıza

dediğim gibi her sitede hipogonadizm için pregnyl yanında ek bir ilaç daha veriliyor bize neden tek pregnyl anlayamadım:S

dediğim gibi her sitede hipogonadizm için pregnyl yanında ek bir ilaç daha veriliyor bize neden tek pregnyl anlayamadım:S

Canım biz de ilk üç dört ay sadece pregnyl kullandık..Pregnyl testesteron yükseltiyor.Testesteron yükselmeden diğer iğneleri olman bi işe yaramaz zaten..Acele etme....

gözdem canım seninle bayadır görüşemiyoruzda nasılsın neler yapıyosunuz şuanda eşin iğnelere devam ediyomu tüp bebek düşünüyomusunuz yoksa bekleyecekmisiniz çok sordum ama merak ettim seni

Eşim iğnelere devam ediyo.Kürtaj oldum bir ay önce..Toparlanıyım donmuşlarla deneyeceğim..Senin adına da çok sevindim bu arada....

ben refik beye sordugumda fsh ilaçlarını hyr dedi sadece pregnyl kullanıcaksınız dedi bakalım kontrole gidince belki verr başka ilaçta...pregnyl tek başına neden sperm yapmazki pregnyl ham maddesi koryonik gonadotropin bu ham madde erkekte sperm kadında yumurta üretiyor fsh ilaçları neişe yararki?

Son düzenleme:
Eşim iğnelere devam ediyo.Kürtaj oldum bir ay önce..Toparlanıyım donmuşlarla deneyeceğim..Senin adına da çok sevindim bu arada....

biliyorum canım rabbim inşl bidaha böyle bir acı yaşatmaz en kısa zamanda alırsınız bebeğinizi kucağınıza.çok teşekkür ederim arkadaşım inşl katlanarak artar hepimizin ki

canım normalde prengly iki yada 3ay verikirmiş ama bizim doktorda 6ay vermişti sizde öle kullanmışsınız zaten refik bey neden size fsh için bir ilaç uygun görmedi bi türlü anlamadım ama dedğin gibi konturole gittiğinizde muhakkak sor zaten spermiogarmda yaptırısınız biz 4ay kullanıp yaptırdık yine 0dı sperm sayımız seninde dediğin gibi prengly sperm üretiyor ama sperm çıkışı için bir ilaç daha(fsh) lazım senin aklını karıştırmak istemem çünkü eşinin durumuna göre doktorunuz öyle uygun görmüş olabilir ama bizde aynı durumu yaşadığımzdan sen konturole gidince muhakkah sor derim

Demek ki fsh normal sizde..Bizim hepsi düşüktü..İlk üç dört ay pregnyl 5000 haftada iki kez kullandık..Şimdi haftada 2 kez pregnyl 5000, 3 kez menagon 75 onu da çift yani 150 lik olarak kullanıyoruz..refik hocanın muaynanesine mi gittiniz?

hiç sperm yok 0 sperm hiç çıkmıcak sanıyorum üzülüyorum ya bitanecik bile çıksa yeter:)

hiç sperm yok 0 sperm hiç çıkmıcak sanıyorum üzülüyorum ya bitanecik bile çıksa yeter:)

Hiç merak etme..Yapılacak bişey varsa Refik Hoca yapar...Bende çok ümitsizdim..Şimdi normal yolla deneyebilecek kader spermimiz var..Sakın bırakmayın ilaçları..Hiç aksatmayın..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…