dediğim gibi her sitede hipogonadizm için pregnyl yanında ek bir ilaç daha veriliyor bize neden tek pregnyl anlayamadım:S
gözdem canım seninle bayadır görüşemiyoruzda nasılsın neler yapıyosunuz şuanda eşin iğnelere devam ediyomu tüp bebek düşünüyomusunuz yoksa bekleyecekmisiniz çok sordum ama merak ettim seni
Eşim iğnelere devam ediyo.Kürtaj oldum bir ay önce..Toparlanıyım donmuşlarla deneyeceğim..Senin adına da çok sevindim bu arada....
ben refik beye sordugumda fsh ilaçlarını hyr dedi sadece pregnyl kullanıcaksınız dedi bakalım kontrole gidince belki verr başka ilaçta...pregnyl tek başına neden sperm yapmazki pregnyl ham maddesi koryonik gonadotropin bu ham madde erkekte sperm kadında yumurta üretiyor fsh ilaçları neişe yararki?
ben refik beye sordugumda fsh ilaçlarını hyr dedi sadece pregnyl kullanıcaksınız dedi bakalım kontrole gidince belki verr başka ilaçta...pregnyl tek başına neden sperm yapmazki pregnyl ham maddesi koryonik gonadotropin bu ham madde erkekte sperm kadında yumurta üretiyor fsh ilaçları neişe yararki?
evet hep gdiyoruz canım şişliye tabi herkezin tedavisi farklı olabilir
hiç sperm yok 0 spermhiç çıkmıcak sanıyorum üzülüyorum ya bitanecik bile çıksa yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?