inşl sizin için en hayırlı sonuç neyse o olur canım bizimde toplamda 20milyon ama ben normal spermiogram değerlerine bakmıştım orda 1cc de 20milyon normal sınır kabul ediliyor ve bunun altına ozosperm deni,liyomuş o aklıma takılmıştı daha ne kadar yol katetmemiz gerek diye zaten bende bu ay morfolojiye takmış durumdayım inan elimi eteğimi herşeyden çektim ona odaklandım önceden sperm var azda olsa var deyip bebek için çalışma yapıyoduk ama bu ay serdim ben doktora gittim canım sadece alttan ulturasonla bakıldı bana bi problem görülmedi yumurtlamamda normal şimdi hormon test, felan yaptırim diyorumda eşimde sen çok kafana takıyosun rahat ol bak problem bende ve çözülüyor diyor
Hormonlarında bişey yoktur korkma..Eğer olsa yumurtlamadan ve adet düzensizliğinden kendini belli ederdi...
Biz 3 yıldır bu işle uğraşıyoruz...az çok bilgi sahibi olduk..Doktorumuz aynı zamanda yakın görüştüğümüz birisi..Bu hastalığa sahip diğer hastaları ile ailece görüşmeye başladık...Örneğin bir tanesinin doğal yollarla bebeği var..Diğeri tüp bebekle bebek sahibi oldu..Biz bir kere hamilelik yakaladık ama kısmet değilmiş bebeğimizin kalbi durdu...Aklınızı karıştırmak istemiyorum doktorun söylediğinin üstüne bizlere laf düşmez.ama bizim doktorumuzda istanbulun en iyi proflarından...Bize şöylediği şu...Pregnyl bulmaya çalışın çünkü bu iğnelerin alfa ve betası varmış..Ovitrall östrojen için daha yatkınmış..Tüp bebek tedavisinde biz bayanlar bunu kullanırız...Siz pregnyl bulamadığınız için iyinin kötüsü die ovitral kullanın demişlerdir...Burda bir arkadaşa nasıl temin edeceği konusunda yardımcı olduk...Bir kaç eczanede var..Ama burdan yazamam...Özelden yardımcı olmaya çalışırım...
Kızlar bizde Emre Beye gittik. Eşime preglyn verdi. 5 günde bir vurulacak eşim. 3. iğneden 48 saat sonra total testesteron yaptırın yanına ek ilaç vericem dedi doktor.Kızlar eşimde değişiklikler ne zaman başlar biliyormusunuz.Bu sakal ve kıl sorunu ne zaman düzelir.Ve diğer eksiklikler...Çok sabırsızlanıyorum kızlar...
kızlar eşim yarın test yaptıracak morfolojiyede bakılacak inşl herşey yolunda gider yarın güzel bir haber alırımda sizlerede güzel bir haber veririm buarada kızlar benim adet günüm geçti 13aylık evliyim ve ilk defa geçti pazartesi idrar testi yaptım negati çıktı ve dün kahverengi leke geldi başkada bişe yok yarında kan sonucunu alıcam umudum yok olacağından ondada negatifi görecem ama bir umut yaptırdım bakalım hayırlısı olsun inşl
Hayırlısı de..Belki gelir meleğin seni daha fazla bekletmeden:))
adetim 4gün geçmişti değerim 7.2 0 ile 10 arası gebelik yokmuş 5 ile 50 arasında 2günile 1haftalık hamilelikmiş doktorumda seninki 7 haftaya kadar adetin gelmezse testi tekrarlayalım dedi bu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi
Canım ilaç konusunda bir fikrim yok...Gebelik testinin sıfır çıkması gerekirdi...5 çıkanlara bile hamile diyolar..Belki aralıkları farklıdır..Sen testini tekrar et..İnşallah hamilesindir..Bu arada sperm testiniz maşallah çok güzel..Hem de tedaviye başlayalı çok olmadı..Ya hamilesindir ya da çok yakın zamanda gelir bebişin...İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler..Çok naziksin...
güncel... arkadaşlar nerelerdesiniz...
ben burdayım tatlım sürekli bakıyorum yazan olmayınca bende bakıp çıkıyorum malesef
Canım ne haber?? Bende seni merak ettim..Gelen giden var mı???
iyidir valla canım perşembe akşamı adetim gelmeye başladı ama herzamanki gibi değildi siyahımsı geliyodu cuma tam söktü ve bu sabahta bitti oldu bir tuhaflık vardı ama arkadaşlar kimyasal gebelik diyor değer 5üstünde olduğu için sanırım sağlıksızdıda tutunma olmadı eğer öyleyse tutmadığı iyi oldu hayırlısı buymuş
eşim test sonuçlarını doktorumuza mail atmıştı sonuçların çok iyi olduğunu morfolojiyi yaptırmayı iyi akıl ettğimizi söylemiş ve onunda sonuçalrını beğenmiş ve eşime demişki ben sizden haber bekliyorum eşimde ilk size söylicez demiş inşl rabbim o günleri gösterir hepimize buarada morfoloji için bizi ayıktırdığın için çok teşekkür ederiim siz naptınız morfolojide varmı değişlik tüp bebek için şubat tatilinimi bekleyeceksiniz inşl sizin için en hayırlı zaman ne ise o zaman başlarsınız tedaviye
Canım sonuçlarınız güzel demiştim.. Galiba uzman oldum:)) Kimyasal gebelik olsaydı hem çok sancın olurdu,hem de adetin daha fazla olurdu die düşünüyorum ama emin de değilim..Biz spermiogram yaptırmıyoruz artık..Bi yola girdik sonuçta..Tahlillerimiz ii çıkarsa çok mutlu olacağım ..O zaman donmuşlarla yoluma devam ederim..Sonuçlar salı günü belli olacak..Şubat tatili benim için bir fırsat..Küçük sınıf okutuyorum , yoruyolar beni..tedavi meşakatli...İnsan psikolojik olarak yoruluyor bi kere..Umarım yaşamazsın, doğal yollarla gelir meleğin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?