Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hormonlarında bişey yoktur korkma..Eğer olsa yumurtlamadan ve adet düzensizliğinden kendini belli ederdi...

Hormonlarında bişey yoktur korkma..Eğer olsa yumurtlamadan ve adet düzensizliğinden kendini belli ederdi...

aaa bak ben bilmiyodum bunları eşimin durumuna o kadara takılmışım o konuda öyle uzman olmuşum ama bizlerle ilgili hiç bişe bilmiyodum içimi rahattlattın neyseki adetlerim düzenli ve yumurtlamamda normalmiş rabbim inşl muradını versin canım arkadaşım

sağolasın gözde kardeşim.wallahi fena olmaz aslında nasıl bulduğunuz özelden yazabilirseniz çok memnun olurum.yani ben şöyle biliyorum gözde kardeş prenglyn testesteron için önemli yani cinsel istek ile alakalı.eşimden duymuştum hatta bir ara diyordu daha önce gençlik yıllarında hep sustaon diye bir iğne yaptıryormuş aşırı cinsel istek yapıyor demişti yani cinselliğini devam ettirebilmek için dışarıdan testesteron hormonu alıyormuş sustalon ile.tabi şimdi bebek istediğimizden dolayı prenglyn v.b ilaçlarla alınıyormuş testesteron hormonu.ama önemli olan fsh ilaçları demişti emre bey eşime.onu da fostimon ve puregon bu tedavimizde erkekler için çok iyi sonuçlar alabiliyoruz demişti.

Kızlar bizde Emre Beye gittik. Eşime preglyn verdi. 5 günde bir vurulacak eşim. 3. iğneden 48 saat sonra total testesteron yaptırın yanına ek ilaç vericem dedi doktor.Kızlar eşimde değişiklikler ne zaman başlar biliyormusunuz.Bu sakal ve kıl sorunu ne zaman düzelir.Ve diğer eksiklikler...Çok sabırsızlanıyorum kızlar...

gözünüz aydın canım başlamış artık tedaviniz canım eşinde şu zaman değişiklik başlar diye bişe diyemeyiz hepimiin eşi hipogonodzm ama hepsinin tedaviye cevap veriş şekli başka siz tedaviye başladınızya artık gerisi çorap söküğü gibi geliri en kısa zamandada normale dönmeye başlar inşl bizi habersiz bırakma güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar eşim yarın test yaptıracak morfolojiyede bakılacak inşl herşey yolunda gider yarın güzel bir haber alırımda sizlerede güzel bir haber veririm buarada kızlar benim adet günüm geçti 13aylık evliyim ve ilk defa geçti pazartesi idrar testi yaptım negati çıktı ve dün kahverengi leke geldi başkada bişe yok yarında kan sonucunu alıcam umudum yok olacağından ondada negatifi görecem ama bir umut yaptırdım bakalım hayırlısı olsun inşl

Hayırlısı de..Belki gelir meleğin seni daha fazla bekletmeden:))

gözdecim yurtdışından pregnly gelecektiya bize dün elimize geçtide almanyadan geldi yine organon firmasının ilacı ve adı predalon içinde hcg felan var doktorumuzada sorduk zaten içinde hcg var aynı ilaç kullanabilirsiniz dedi disbiritörlerle alakalı sanırım bu isim farklılıkları yoksa içerik aynı senin bu konuda bir fikrin varmı bide bu ilaç daha pahalımış reçeteye yazılmış hali 22 doktorumuz bunu kullanmak pahalı gelirse ovitirelle geçebilrsiniz dedi zaten şuan elimizde 6 7 aylık var ama olmasda değiştirmeyi düşünmüyoruz ilacımızı pregnly etkisini çok şükür fazlasıyla gördük senin bu konuda bilgin varmı diye sormak istedm

adetim 4gün geçmişti değerim 7.2 0 ile 10 arası gebelik yokmuş 5 ile 50 arasında 2günile 1haftalık hamilelikmiş doktorumda seninki 7 haftaya kadar adetin gelmezse testi tekrarlayalım dedi bu durumda hamilelik olabilirde olmayabilirde dedi

Canım ilaç konusunda bir fikrim yok...Gebelik testinin sıfır çıkması gerekirdi...5 çıkanlara bile hamile diyolar..Belki aralıkları farklıdır..Sen testini tekrar et..İnşallah hamilesindir..Bu arada sperm testiniz maşallah çok güzel..Hem de tedaviye başlayalı çok olmadı..Ya hamilesindir ya da çok yakın zamanda gelir bebişin...İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler..Çok naziksin...

tmm canım sağolasın bugün ilk iğneyi olduk bir ay sonra yine test var arada fark varsa görürüz o zaman inşl aynı sonucu verir sperm testi gerçekten çok güzel çıktı ama bu morfolojide iyi demek dimi hiç bişe anlamdık biz inşlspermlerin devamıda böyle gelir.bende internetten araştırıyorum 5 ve üstü hamilelik var diyolar pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum 10 gün olacak o zaman bi test daha yaparım

Canım ne haber?? Bende seni merak ettim..Gelen giden var mı???

iyidir valla canım perşembe akşamı adetim gelmeye başladı ama herzamanki gibi değildi siyahımsı geliyodu cuma tam söktü ve bu sabahta bitti oldu bir tuhaflık vardı ama arkadaşlar kimyasal gebelik diyor değer 5üstünde olduğu için sanırım sağlıksızdıda tutunma olmadı eğer öyleyse tutmadığı iyi oldu hayırlısı buymuş

eşim test sonuçlarını doktorumuza mail atmıştı sonuçların çok iyi olduğunu morfolojiyi yaptırmayı iyi akıl ettğimizi söylemiş ve onunda sonuçalrını beğenmiş ve eşime demişki ben sizden haber bekliyorum eşimde ilk size söylicez demiş inşl rabbim o günleri gösterir hepimize buarada morfoloji için bizi ayıktırdığın için çok teşekkür ederiim siz naptınız morfolojide varmı değişlik tüp bebek için şubat tatilinimi bekleyeceksiniz inşl sizin için en hayırlı zaman ne ise o zaman başlarsınız tedaviye

Canım sonuçlarınız güzel demiştim.. Galiba uzman oldum:)) Kimyasal gebelik olsaydı hem çok sancın olurdu,hem de adetin daha fazla olurdu die düşünüyorum ama emin de değilim..Biz spermiogram yaptırmıyoruz artık..Bi yola girdik sonuçta..Tahlillerimiz ii çıkarsa çok mutlu olacağım ..O zaman donmuşlarla yoluma devam ederim..Sonuçlar salı günü belli olacak..Şubat tatili benim için bir fırsat..Küçük sınıf okutuyorum , yoruyolar beni..tedavi meşakatli...İnsan psikolojik olarak yoruluyor bi kere..Umarım yaşamazsın, doğal yollarla gelir meleğin....

evet canım olmuşsun uzman hoş uzman olmamak elde değil valla.zaten adetimin ilk günü çok sancılı oldum gece yatamadım kıvrandım durdum ve onun ertsi günü aşırı oldu ama dünde bitti ya artık neyse ney yeni bir ay yeni umutlar demek ben umutlarımı yeşerttim bekliyorum yine hayılısı olsun.genetik tahlilmi yaptırmıştınız untmuşum inşl hiç bir problem çıkmaz şubat tatilinde raha olursun en azından dinlenme fırsatın olur gerçekte zor bir süreç alınan ilaçlar cabası stres sıkıntı doğal yoldan oluncaneyin ne olduğunu hiç anlamıyosunki ne güzel ama buna şükür hiç spermi çıkmayıpta tüp bebek deneyemeyen arkadaşlarımız var en azından bizlerde sperm çok şükür

Arkadslar sperm sonucumuz 15milyon 6ay öncesine kadar 0spermdi ve 6ayda pregnyl sayesinde 15 milyon oldu tam puregona baslicaktik gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…