brc8 kardeş heyet raporunuz olduğu halde para ödememeniz gerekiyor.bizde ovitrelle ve de puregon için rapor çıkarttık.fakat ovitrellenin bu eczanelerdeki medula sisteminde tanınmış olmamasından dolayı ilacımızı alamamıştık.doktorumuza gittik ve durumu anlattık o da benim yapabileceğim birşey yok şu an sağlık bakanlığının medula sisteminden kaynaklanıyor yapabileceğiz şimdilik ilaçları paranızla alın bu ay sonuna kalmaz sistem düzelir o zaman raporla alırsınız dedi.biz de eczacımızla görüştük tedavimizin aksamaması için ilaçlarımızı bize ücretsiz verin sistem düzelince biz doktora yazdırıp ona göre ilaçları sizden eksik alıp hesaplaşırız demiştik.eczacımız bize puregonunuzu devlet karşılıyor problem yok sadece ovitrelle de problem var biz de size ikisini verebiliyoruz ayrı ayrı veremiyoruz dedi bizde o şekilde bir çözüm bulmuştuk ama şimdi kafama soru işareti takıldı.biz 3 addet ovitrelle ve de 3 adet puregon 600 almıştık.bayramdan sonra sistem düzelirse doktora ilaçları yazdırıp eczacımıza iade edecektik.şimdi eğer sizin dediğiniz şekilde ise puregon 600 tanesi 493 tl.yarısını bile ödeme yapsak ekonomimizi sarsacağı işlerin karışacağa benziyor.
bluavci sizde ilaçlarınıza katkı payı ödüyormusunuz???
ya kızlar benim eşimdede gece yatarken çok aşırı terleme oluyo özellikle çarşamba günü hem fostimonu hemde prengly vuruluyoruzya dün gece 5defa üst değiştirdik ilk defa bu kadar oldu fostimonda yüskek ateş terleme yan etki olarak gözüküyor ama ikisini aynı gün vurulduğumuzda aşırı terleme oluyo sizde de varmı böyle bişe
hııım anladım canım teşekkür ederim dedğin gibi bigün birini bi gün birini vurulmak daha mantıklı bende öyle düşünüyodumCanım aynı gün vurulunca bizde de olmuştu..Doktorumuz günlerini siz ayarlayabilirsiniz demişti...Bizde bi gün pregnyl bi gün menagon oluyoruz...
arkadaşlar bir sorum olacak biz 7 aydan beri ovitrelle ve de menegona para ödemiyorduk sistem yeni mi değişti.doktorumuzu değiştirdik emre beyde tedavimizi devam ettireceğiz emre beyde ovitrelleyeu devam menegon yerine fostimon 150 veya puregon 600 yazdır demişt ve doktora gittim o da puregon yazdı bakanlığın yeni sistemi medula yüzünden sıkıntı varmış doktor 1 aya kalmaz düzelir dedi bizde tedavimiz aksamasın diye eczacımızdan ilaçları emanet alıp sistem düzelince doktorun yazacağı ilaçlarla eczacımıza emanet ilaçları iade edecektik.eczacımızda puregonu devlet ödüyor deyince bizde onlara güvenerek aldık.sizin dediğiniz gibiyse 3 adet puregon 600 ün parasını cebimizden demek zorunda kalacağız o da takriben 750 tl gibi bir rakam yapıyor offffff offfffff yaaa......
ya kızlar benim eşimdede gece yatarken çok aşırı terleme oluyo özellikle çarşamba günü hem fostimonu hemde prengly vuruluyoruzya dün gece 5defa üst değiştirdik ilk defa bu kadar oldu fostimonda yüskek ateş terleme yan etki olarak gözüküyor ama ikisini aynı gün vurulduğumuzda aşırı terleme oluyo sizde de varmı böyle bişe
atrkadaşın siz pregnyli kaç günde bir oluyorsunuz biz haftada bir yapıyoruz o da salı günüe aldık pazartesi çarşamba ve cuma günleri de fostimonu yapıyoruz o zaman bizde fazla şikayet olmuyor
atrkadaşın siz pregnyli kaç günde bir oluyorsunuz biz haftada bir yapıyoruz o da salı günüe aldık pazartesi çarşamba ve cuma günleri de fostimonu yapıyoruz o zaman bizde fazla şikayet olmuyor
biz haftada 2 kere pazartesi ve perşembe günü oluyoruz....salı, çarşamba ve pazar günüde menagon oluyoruz....
gözde kardeş bu bahsettiğiniz ilaçları ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve sperm çıkışı ne zamandan beri oldu kardeşim.bende menegon kullanıyordum 7 aydan ber, şu an emre bey ile tedavimize devam ediyoruz.cevabın için çok teşekkür ederim...
Tedaviye başlayalı yaklaşık 3 yıl oldu...ilk altı ay sonra çıkış görüldü..300.000 di...Sonra artarak devam etti...şimdi 40 milyon sperm sayımız, % 37 ileri hızlı ve hızlı...Fakat morfoloji 0... Biraz sabır gerektiren bir tedavi...Pregnyl kullanmıyor musunuz?
merhaba blueavcı kardeşim iyi geceler.prenglyni emre beye sormuştuk bulamıyoruz bu ilacı olmazsa olmazlardan bir ilaç mı diye biz 7 aydan beri ovitrelle kullanıyoruz demiştik o da hastalar üzerinde yanlış bir intiba var prenglyn olmayınca olmuyor diye.ovitrelle daha kaliteli dedi biz prenglyn ucuz herkesin bulabileceği soğuk zincir ilacı v.s değil diye veriyoruz ama prenglyn yüzünden hastalrımız mağdur olduklarından ovitrelleyi veriyoruz dedi.bizim için önemli olan sperm dedi prenglyn testesteron için önemli dedi.bizim için fsh ilaçları önemli dedi.menegon yerine fostimon veya puregon önerdi.total testesteronumuz 7,41 çıkmıştı fax çekmiştik emre bey cumartesi eşimi aradı total testesteronumuz gayet iyi hatta normalin üzerinde ovitrelleyi 5 günde 1 yaptırın biraz düşsün dedi.aralık ayında sperm testinizi bekliyorum fax çekin dedi.emre bey prenglyn daha iyi diye birşey yok hastalarımızın üzerinde böyle yanlış bir bilgi var dedi.
merhaba blueavcı kardeşim iyi geceler.prenglyni emre beye sormuştuk bulamıyoruz bu ilacı olmazsa olmazlardan bir ilaç mı diye biz 7 aydan beri ovitrelle kullanıyoruz demiştik o da hastalar üzerinde yanlış bir intiba var prenglyn olmayınca olmuyor diye.ovitrelle daha kaliteli dedi biz prenglyn ucuz herkesin bulabileceği soğuk zincir ilacı v.s değil diye veriyoruz ama prenglyn yüzünden hastalrımız mağdur olduklarından ovitrelleyi veriyoruz dedi.bizim için önemli olan sperm dedi prenglyn testesteron için önemli dedi.bizim için fsh ilaçları önemli dedi.menegon yerine fostimon veya puregon önerdi.total testesteronumuz 7,41 çıkmıştı fax çekmiştik emre bey cumartesi eşimi aradı total testesteronumuz gayet iyi hatta normalin üzerinde ovitrelleyi 5 günde 1 yaptırın biraz düşsün dedi.aralık ayında sperm testinizi bekliyorum fax çekin dedi.emre bey prenglyn daha iyi diye birşey yok hastalarımızın üzerinde böyle yanlış bir bilgi var dedi.
canım sizin sperm testinizde kaç milimde 40 milyon çıktı 1milimde mi mesela bizim 3.6milimde 20 milyon ya bide bişe soracam kafa karıştırmak istemiyorum ama bu tedavinin ana ilacı pregnly değilmi çünkü zor bulunuyor ve bizden muadili bi ilacın kullanılması istenmedi
Total sayı canım...Yani tam bilmiyorum kaç cc de olduğunu ama toplam 40 milyon..Bizimde 3.6 dı sanırım...Sayıya takılmıyorum zaten..Aynı hastalığa sahip görüştüğümüz kişilerin 8 milyonla bebekleri oldu....Doğal yoldan hemde....Kısmet diyorum...Bu ayda deneyeceğim ..Olmazsa şubat tatilinde donmuşlarla deneyeceğim...Bakalım sizin morfoloji nasıl çıkacak??? Sen doktora gittin mi?? Senle alakalı bir sorun var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?