Arkadslar sperm sonucumuz 15milyon 6ay öncesine kadar 0spermdi ve 6ayda pregnyl sayesinde 15 milyon oldu tam puregona baslicaktik gerek kalmadi
gözünüz aydın brc kardeşim.sadece prenglyn sayesinde nasıl spperm çıkışı oldu bende anlayamadım.hayret.inş gülüm en güzeli doğal yolla hamile kalırsınız.blueavcı kardeş pc'yi açttığımda ilk senin yazdıklarını merak ediyorum.her an doğal yolla HAMİLEYİM haberlerini duymak için can atıyoorum.sperm değerleriniz doğal yolla hamile kalma durumuna gelmiş.hatta geçenlerde rastladım birisine sizin sperm değeleriniz ve morflolojiside sizden bayağı düşüktü ve hamile haberlerini duymuştum.inş senden de güzel haberler bekliyoruz.bizde iğnelere devam bu ayın 20'si civarı eşim sperm testi yaptıracak buradan herkese güzel haberler vermek isterim.
canım benim çok eşekkür ederim inşl bu dileğini rabbim dua niyetiyle alsın ağzından o günlerde gelsin hepimiz verelim hamilelik haberini çok şükür canım sperm değerlerimiz baya güzel hatta emre bey eşime ben sizden haber bekliyorm dedi bu ay oda sonuçların çok iyi olduğunu söyledi biz elimizden geleni yapacağız gerisi allaha kalmış o ne zaman yazdısa o zaman inşl çok bekletmez hayırlısıyla o kadar çok istiyorum ki bi bebeğimizin olmasın yaşım büyük değil daha ama çevremde hemen herkesin olunca ve artık 1yıllık evli olunca gerçekten yokluğu aranıyor allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşl cümlemize bende senden haber bekliyorum canım ve ilk testtede sayı göreceğinize çok inanıyorum hemen hemen aynı zamanda eşlerimiz test verecek inşl herşey çok daha güzel olacak
inş canım.ben sizin 2010 bitmedeen sevinçli bir haber alacağınıza inanıyorum ve öyle ümit ediyorum.inş eşimin bu ay sonuçları güzel olur.kendisi bu emre beyin tedavisine başladıktan sonra kendisinde değişiklikler olduğunu söyledi bu ay sperm testinde birşeyler çıkacakmış gibi hissediyorum dedi.hayırlısı bakalım güzel sonuçlar alabilmemiz ümidiyle...
Cnm sizinde pregnyl sayesinde fostimon puregon bu tedaviye kombine olarak veriloo kimisine hic verilmio acaba tahlil yanlismi dedim ama olmasina imkan yok bn doktorumuza cok guveniorum simdiki korkum ise bu konulari dusunmekten adet duzenim bozuldu adet olamiorum korkuyorum hamile kalamicam dieiyi akşamlar kızlar nasılsıız bakalım brc canım bizde 9ayda 51 milyonu bulduk çok şükürilk5ay sadec pregnly 4aydırda ikinci olarak fostimon ama sizinki hakketen şaşılacak gibi sadec pregnlyle iyiymiş valla
Cnm sizinde pregnyl sayesinde fostimon puregon bu tedaviye kombine olarak veriloo kimisine hic verilmio acaba tahlil yanlismi dedim ama olmasina imkan yok bn doktorumuza cok guveniorum simdiki korkum ise bu konulari dusunmekten adet duzenim bozuldu adet olamiorum korkuyorum hamile kalamicam die
merhaba blueavcı kardeşim.prenglyn zor bulunuyor demişti ama eğer sorun olacaksa prenglyn bir şekilde bulabilirim dedi eşim.o da yok haır dedi ovitrelle ile devam dedi.arasında fark var mı diye sorduk ovitrelle ile erkek hipogonadizm hastalarının tedavisini pek göremedik dedi eşim emre bey de yok hayır dedi ovitrelle kullanan hastalrımız var hiçbir fark yok dedi maalesef hastalarımız bu konuda yanlış bir biliniç var dedi prenglyn olmayınca olmuyor sanılıyor dedi.halbuki öyle değil dedi biz ovitrelle de veriyoruz erkek hastalarımıza ama ilaç çok pahalı diye veremiyoruz dedi yoksa bizim için prenglyn ovitrelle farkı yok dedi.hatta ovitrelle daha etkin dedi.haftada 2 defa kullanıyordum dozu fazla dedi aşırı sinir yapabilir aşırı cinsel istek yapabilir dedi 5 günde 1 yaptırmamızı istedi.bunu emre bey diyor ben demiyorum.prenglyn ovitrelle ancaak testesteron yükseltir sperm üretmez tek başına dedi.bizim için önemli olan fsh sperm üretimi dedi.fostimon veya puregon v.b ilaçlardır dedi.etraftan farklı söylentiler olabiliyor ama biz eşimizle birlikte doktorumuza çok güveniyoruz.
hııım buara bizde pregnly bitince bulamadık almanyadan getirttik onda pregnly aynısı satışa sunan firmada aynı ama başka yer olduğundan adı predalon emre beyi aradık sorduk oda içinde hcg varsa kullanabilirsiniz dedi aynı ilaç isim farklılığı var disbiritörle alakalı sanırım felan diye ama bu ilaç pahalı isterseniz ovitrelle yazalım size demiş o daha uygun ve kolay bulunuyor diye eşimde şimdilik gerek yok 7 8 aylık var elimizde demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?