Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadslar sperm sonucumuz 15milyon 6ay öncesine kadar 0spermdi ve 6ayda pregnyl sayesinde 15 milyon oldu tam puregona baslicaktik gerek kalmadi

gözünüz aydın canım çok sevindim inşl geriside gelir ama ben anlamadım sadece pregnlylemi sperm çıkışı oldu puregon veya muadili başka ilaç kullanmadınızmı şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz tedaviye devam mı tüp bebek mi

gözünüz aydın brc kardeşim.sadece prenglyn sayesinde nasıl spperm çıkışı oldu bende anlayamadım.hayret.inş gülüm en güzeli doğal yolla hamile kalırsınız.blueavcı kardeş pc'yi açttığımda ilk senin yazdıklarını merak ediyorum.her an doğal yolla HAMİLEYİM haberlerini duymak için can atıyoorum.sperm değerleriniz doğal yolla hamile kalma durumuna gelmiş.hatta geçenlerde rastladım birisine sizin sperm değeleriniz ve morflolojiside sizden bayağı düşüktü ve hamile haberlerini duymuştum.inş senden de güzel haberler bekliyoruz.bizde iğnelere devam bu ayın 20'si civarı eşim sperm testi yaptıracak buradan herkese güzel haberler vermek isterim.

Evet arkadaslar haftada 1pregnyl sayesinde 6 ayda sonuc 15 milyonbende sasirdim daha puregona baslamamistik gerekte kalmadi

canım benim çok eşekkür ederim inşl bu dileğini rabbim dua niyetiyle alsın ağzından o günlerde gelsin hepimiz verelim hamilelik haberini çok şükür canım sperm değerlerimiz baya güzel hatta emre bey eşime ben sizden haber bekliyorm dedi bu ay oda sonuçların çok iyi olduğunu söyledi biz elimizden geleni yapacağız gerisi allaha kalmış o ne zaman yazdısa o zaman inşl çok bekletmez hayırlısıyla o kadar çok istiyorum ki bi bebeğimizin olmasın yaşım büyük değil daha ama çevremde hemen herkesin olunca ve artık 1yıllık evli olunca gerçekten yokluğu aranıyor allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşl cümlemize bende senden haber bekliyorum canım ve ilk testtede sayı göreceğinize çok inanıyorum hemen hemen aynı zamanda eşlerimiz test verecek inşl herşey çok daha güzel olacak

bu arada kızlar bende şaşırdım sadece pregnly sperm çıkmasına hemde maşallah 15milyon pregnly tek başına bişe yapmaz diye biliyoduk ama bu tezde çürüdü brc tekrrdan gözün aydın inşl hamilelik haberinide verirsin bize

inş canım.ben sizin 2010 bitmedeen sevinçli bir haber alacağınıza inanıyorum ve öyle ümit ediyorum.inş eşimin bu ay sonuçları güzel olur.kendisi bu emre beyin tedavisine başladıktan sonra kendisinde değişiklikler olduğunu söyledi bu ay sperm testinde birşeyler çıkacakmış gibi hissediyorum dedi.hayırlısı bakalım güzel sonuçlar alabilmemiz ümidiyle...

inşl aminnnnnnnnnn.eşinde aynı benim gibi düşünüyomuş canım bende bu ay sizde bişeyler çıkacağına çok inanıyorum bak ne güzel dış görünüşünde de değişiklikler başlamış yakındır yakın aralığın 20de sevinecez:))

Bende sasirdin nasil 6ayda 15 milyon oldu hemde preglynle ileri hareketli zaten bu hastalikta asıl ilac pregnylmis ovitrelle falan olmazmis

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsıız bakalım brc canım bizde 9ayda 51 milyonu bulduk çok şükürilk5ay sadec pregnly 4aydırda ikinci olarak fostimon ama sizinki hakketen şaşılacak gibi sadec pregnlyle iyiymiş valla

Dikkat edersen ham maddelerinden anlarsin zaten pregnyl human koryonik gonodotropin yani direk hipofizi uyario sperm yapmasi icin testisleri uyarip testeronu yukseltio ovitrel gnellikle kadinlarda kullanilan bir ilac eger pregnyl kullnmiosan sonuc alamssaniz ovitrelle testeron uretirmez testesteron olmadan sperm olmaz cnm

Cnm sizinde pregnyl sayesinde fostimon puregon bu tedaviye kombine olarak veriloo kimisine hic verilmio acaba tahlil yanlismi dedim ama olmasina imkan yok bn doktorumuza cok guveniorum simdiki korkum ise bu konulari dusunmekten adet duzenim bozuldu adet olamiorum korkuyorum hamile kalamicam die

canım kendini rahat bırak artık bak hrşey yoluna giriyor boşuna kendi düzenini bozma bari olacak allahın izniyle en azından çok şükür sperm var.sanmıyorum testte bir yanlışlık olacağını canım doğrudur kaç ccde 15 milyon çıktı canım

ya bu ovitirelle hakkında bende hiç bişe bilmiyorum esmacım ama emre beyde çok iyi bir doktor ben ona güveniyorum inşl sizede faydası olur ama bu hastalığı yaşayanlar genelde pregnly kullanmış ama sen hemen takılma buna bir test sonucnuzu gör canım zaten sizde başta pregnly verdi sen zor bulunuyor dedin diye değştirmişti yanlış hatırlamıyosam

merhaba blueavcı kardeşim.prenglyn zor bulunuyor demişti ama eğer sorun olacaksa prenglyn bir şekilde bulabilirim dedi eşim.o da yok haır dedi ovitrelle ile devam dedi.arasında fark var mı diye sorduk ovitrelle ile erkek hipogonadizm hastalarının tedavisini pek göremedik dedi eşim emre bey de yok hayır dedi ovitrelle kullanan hastalrımız var hiçbir fark yok dedi maalesef hastalarımız bu konuda yanlış bir biliniç var dedi prenglyn olmayınca olmuyor sanılıyor dedi.halbuki öyle değil dedi biz ovitrelle de veriyoruz erkek hastalarımıza ama ilaç çok pahalı diye veremiyoruz dedi yoksa bizim için prenglyn ovitrelle farkı yok dedi.hatta ovitrelle daha etkin dedi.haftada 2 defa kullanıyordum dozu fazla dedi aşırı sinir yapabilir aşırı cinsel istek yapabilir dedi 5 günde 1 yaptırmamızı istedi.bunu emre bey diyor ben demiyorum.prenglyn ovitrelle ancaak testesteron yükseltir sperm üretmez tek başına dedi.bizim için önemli olan fsh sperm üretimi dedi.fostimon veya puregon v.b ilaçlardır dedi.etraftan farklı söylentiler olabiliyor ama biz eşimizle birlikte doktorumuza çok güveniyoruz.

tabi canım güven sen doktorumuza bak bende çok güvendim ve eşimi emre beye çok inanarak yolladım sonucunuda çok şükür gördüm inşl önümüzdeki ay testi yaptırdığınızda sizde göreceksiniz zaten emre bey öyle dediyse üstüne konuşmaya gerek yok alanında uzman birisi ve her doktorun yöntemi farklı ve kime hangi ilaç daha çok yarayacak biz bilemeyiz ama benim eşimde iilk 4ay pregnly kullanıyodu sperm çıkışı olmadı ve bizde pregnly sadece bişe yapmaz yanna fsh içerikli bir ilaç daha verilmesi lazım demişti bizim eski doktorumuzda raporda yazmıştı ama eşime sadece pregnly vermişti mesela hoş onun derdi başkaymışta

hııım buara bizde pregnly bitince bulamadık almanyadan getirttik onda pregnly aynısı satışa sunan firmada aynı ama başka yer olduğundan adı predalon emre beyi aradık sorduk oda içinde hcg varsa kullanabilirsiniz dedi aynı ilaç isim farklılığı var disbiritörle alakalı sanırım felan diye ama bu ilaç pahalı isterseniz ovitrelle yazalım size demiş o daha uygun ve kolay bulunuyor diye eşimde şimdilik gerek yok 7 8 aylık var elimizde demiş

evet blueavcı kardeş dediğin gibi her yiğidin yoğurt yemesi farklı.birde herkesin ilaca verdiği tepki süresi çok farklı bak seninki 9 ayda o rakamı görmüşsünüz bir başkası 15 ay bir başkası da 20 ayda görmüş.hatta bu bebekistiyorum.com adresindeki erkek hipogonadiz mi bi forum sayfası var orada rastlamıştım.bir erkek hasta 20 ay kullanmış sonuç hala sıfır yılmadan usnamdan devam etmiş 21. ayda sperm çıkışı görülmüş ve ardından 3-4 ay sonra eşi doğal yolla hamile kalmış ve emre beyin hastasıymış.rabbim ol dedi mi önünde dağlar dereler v.s hiçbirşey duramaz bol bol dua edelim birbirmize arkadaşlar....

Sanirim bizim morfolojide sorun var %3 normal %97 anormal bunu anlamadim bilen varmi morfoloji duzelmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…