Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki morfoloji kac olmali sperm sonuc kagidinda referans %>4 yazio bizimde %3 normalde kac olmali

canım %4den büyük olması gerekiyor diyor sizinkide bunun altına ama şöylede bir durum var ben nette bir yerde okumuştum dr yazısı yanlış hatırlamıyosam eğer krugere göre %14 normal morfoloji açısında ama günümüz şartlrında doktorlar %7yide normal kabul ediyolarmış %4 altındada sıkıntı varmış dediğin gibi inşl puregonu kullanınca düzelir doktorunuz sizi ona göre yönlendirir

gözdecim sen bana demiştinya hipo hastalarında genelde morfoloji sıkıntı oluyor diye sperm çıkışı sağlanıyor ama morfoloji düzelmiyo demiştin şimdi benim anlamadığım çok şükür bizim morfolojide bir sıkıntı yaşanmadı sende sonuçlara gayet iyi dedin doktorumuzda zaten öyle dedi bu acaba binde bir ihtimal mi yada ben durumumuzu öğrendiğim ilk günden beri keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime onun sayesinde mi neyin sebep olduğunu m rak ettim valla inşl sizlerin morfolojide düzelir bian önce hepimiz patır patır hamilelik haberi veririz

brc canım biz morfolojiyi diff Quick yöntemine göre baktırdık çok ayrıntılı bakılıyomuş bu yöntemle boyamalı felan eğer bu şekil yaptırmadıysanız bide bunu deneyin isterseniz

gözde ve bluavci sizin morfoloji kaç? zamanla morfolıde duzelme olmuomu acaba çıkış yenı dıemı bızım morfolojı düşük?

Son düzenleme:
bizimki %47 canım ama sana yukardada söylediğim diff Quick yöntemiyle bakılmış bu morfoloji iyiymiş normal gebelikte oluşabilirmiş gözdelerinkinde şuan bi değişiklik yoksa eğer onların morfoloji sıfırdı ama uzun zamandır baktırmıyolar sanırım sizde yeni çıkış var diyemi böyle bilemicem umarım öyledir

Acaba bu dif Quick yöntemi ile kruger yöntemi arasında bi fark var mı? Bize özellikle kruger yöntemiyle yaptırın dediler..Bu bir tarafa tüp bebek denemesinde bile kruger yöntemiyle baktılar..Hem de sayfalarca, o kadar detaylı yani...Tüp bebek denememi de memorialde yaptırdım..Erkek infertilitesinde en ii merkez..Bu tahlillerde bizde ençok % 8 çıkmış..Ama doktorumuz çokta kötü değil demişti.Valla aklım karışık...Tedavi eden doktorum normall yolla olur dio..Memorial olmaz diyo...Sonuç ; olmuyor...Tekrar denemek için az vaktim kaldı..Allaha şükürler olsun genetik sonuçlarım ii çıktı..Donmuşlarla deneyebileceğim...Size tavsiyem; henüz yolun başındayken o kadar düşünmeyin..Bir yıl bekleyin...Ama bir yıl sonra olmuyorsa vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin...Her ay bu beklenti ile yaşamak bi süre sonra insanı yıpratıyor..Birde eşlerimizi düşünelim..Sürekli iğne..Ben çok bunaldım buzdolabını açınca ilaç görmekten( Ay çok yazdım..Başınızı ağrıttım...

Bizde morfoloji %3 normal %97 anormal
Toplam sperm 15 milyon
İleri hareketli toplam sperm 9milyon
İleri hareketli %60
Yerinde hareketli %10
Ben bu sonuclara 6ay sonucunda ulastim ve simdilik okadar onemsemiyorum.. Belki puregona baslayinca duzelir morfoloji de :)

Son düzenleme:

İleri hareketli çok çok ii..Demek ki 8-9 milyon kadarı yumurtaya ulaşıyor..Ama dölleme yetisi yok..Yani baş şekli yumurtayı dölleyebilecek yetenekte değil...Umarım düzelir..Daha kısa zaman olmuş dediğin gibii..Rabbim ol desin....Herşey olur.....

Ne yapalim simdi biz?? Refik hoca iyi dedi heran gebelik olusabilir dedi?? Kafam karisik cok.. ?? Sizin morfoloji kac cikiyor

canım bizim bu testte çok ayrıntılı boyama tekniğiyle felan yapıldı sende söylemiştin hatta bana buna diff Quick deniliyor sanırım normalde krugere göre yapılıyor ve krugerin kuralları katı olduğundan doktorlar tarafından o baz alınıyomuş %4den sonrasına iyi diyolarki sizinki %8miş ya bana kalırsada çok düşünüp kafaya takmamak lazım ben sallamıyorum artık eşim tedavisini oluyo ve sonuç verdi çok şükür bende doktora gittim ee gerisi allahın takdir ettği zaman ben zaten eşime şimdiden dedim tüp bebek deneyelim sürekli iğne vuruluyosun kendini bildin bileli ilaçlarla yaşıyosun diye ama yok dedi devam edelim tedaviye dedi 1yıllık demişti doktorumuz bizim tedavimiz için şuan 6. ayımıza girdik işte siz bide benim dolabı görün benim eşimin onların dışında ameliyatından kalan tedavisi hala devam ediyo ve edecek gittiği yere kadar ecza dolabı gibi dolabim var mübarek.sizin genetik sonucundada bişe çıkmamasına sevindim caınım evete senin denemene az kaldı sayılır sende steresen uzak ol kafanı rahatlat buaada başınızı ağrıttım olurmu sorup cevaplayıp öğreniyoruz bak bende çok yazdım

ya kızlar sizde şu keçiboynuzu kürünü yapsanıza onun tarifinde diyoki hareketli spermlere dahada hareket katar hareketsizleride hareketlendirir ve spermin baş kısmını yumurtlayı delebilmesi için kuvvetlendiriyomuş tam anlatamadım ama keçiboynuzu kürü yazın çıkıyo zaten valla ben bıkmadan usanmadan 9aydır yapıyorum eşimde sağolsun içiyo ve çok faydasını gördüğümüze inanıyorum

Ne yapalim simdi biz?? Refik hoca iyi dedi heran gebelik olusabilir dedi?? Kafam karisik cok.. ?? Sizin morfoloji kac cikiyor

En ii çıkan tahlilimizde, 40 milyon toplam sperm, % 37 ileri hareketli, % 8 morfoloji..Refik Hoca : Kesin normal yolla olur...Memorial: Asla olmaz,kesin tüp bebek..Bu konuşmalardan sonra bir yıl daha bekledik..Sonuç Refik Hoca;; bekleyin normal yolla olur, Memorial: biz size demiştik(...Bence bir yıl bekle ama daha fazla bekleme..Tecrübeyle sabittir..Şimdi diyorum keşke geçen yıl gittiğimde beklmeden yaptırsaydım..Kısmet tabii...

Refik hoca olur diyorsa vardir bir bildigi. Bizde tup bebek dusunuoruz ama cogul gebelik yuzunden istemioruz cunku tek istioruz tup bbk yonteminde tek bbk isteme olanagimiz varmi

bizde denedik...dur bi daha başlayalım.Ama ben bu ay kontrole gidip önümüzdeki aya deneme yapacağım..15 tatil malum..Bir ay şansım var..Belki o da yok.. Doğum kontrol hapı kullandırabilir doktor deneme öncesi...

bizde denedik...dur bi daha başlayalım.Ama ben bu ay kontrole gidip önümüzdeki aya deneme yapacağım..15 tatil malum..Bir ay şansım var..Belki o da yok.. Doğum kontrol hapı kullandırabilir doktor deneme öncesi...

başla başla keşke aslında o yaptığında bırakmasaydın 3ay düzenli sonrda arada diyor ama 1gün biile 1gündür neler değişmemişki 1 ayda hem bi çok şeye faydası varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…