Canım benim durumumdan haberin vardır heralde..Ben tüp bebekle hamile kaldım..11. haftada bebeğimin kalbi durdu.Bütün tahliller yapıldı...Maalesef bebek hastaydı..Doktor ne yazık ki bunu sperm kalitesine bağladı:arkadaşalar düşük morfolojiyle hamile kalanlar olmuş araştırdıklarıma göre peki düşük morfolojiyle hamile kalınca bebekte bi problem olurmu?
iyi geceler gözdemmm
esmacım hoşgeldin canım nasılsın ya sen geçen bebekistiyorumda erkek hipo hastalarının yazılarından bahsetmiştinya ben bulamadım onu tam versen o adresi
blueavcı kardeş vereyim linkli bir şekilde eşimde o foruma üyelerden.ben geçtiğimde pc'nin başına buradan yazıyorum ve üyeyim eşimde o siteye üye o da pc'nin başına geçtiğinde ha bire birşeyleer yazıyor hemen hemen hergün nick'ide nuri.bir ara baştan sona kadar bütün yazdıklarını okumuştum onlarda kendi aralarında bizim kadar olamasalarda yine paylaşımda bulunuyorlar.
http://forum1.cocukistiyorum.com/hipogonadotropik_hipogonadizm-f27.html?s=&daysprune=&f=27
ne hastalığı vardı bebegın morfoloji çokmu düşüktü ama sizin % 8 normal bi değer değilmi
blueavcı kardeş vereyim linkli bir şekilde eşimde o foruma üyelerden.ben geçtiğimde pc'nin başına buradan yazıyorum ve üyeyim eşimde o siteye üye o da pc'nin başına geçtiğinde ha bire birşeyleer yazıyor hemen hemen hergün nick'ide nuri.bir ara baştan sona kadar bütün yazdıklarını okumuştum onlarda kendi aralarında bizim kadar olamasalarda yine paylaşımda bulunuyorlar.
http://forum1.cocukistiyorum.com/hipogonadotropik_hipogonadizm-f27.html?s=&daysprune=&f=27
Valla akraba gibi olduk artık..Nuri yi uzun süredir takip ediyorum..Oradaki uğur öztürk ün eşiyle yazışıyordum..Bu arada benim eşim de süpermen:)))
E vitamini ve preseed kullanan varmı
cnm preseeed jel spermleri hareketlerınde kalitesini artırıo yani ilişki önce sen kendin uyguluosun netten araştır bi daha ayrıntılı okursun faydasını görenler olmuş ben denicem denemekte fayda var
kızlar merhaba uzun zamandır yazmadım topiğe eşim 2 gün önce emre bey de kontrole gitmişti ve test yapıldı sperm testi sonuç 5 milyon sperm morfoloji de %15 miş emre bey süper demiş ve vitamin vermiş aöma o vitamini eczaneler satmıyormuş bulamadık
Canım gözün aydın...Daha da iii olacak AlARKADAŞIM GÜNAYDIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH DEDİĞİN ARTARAK DEVAMI GELİR ARTIK KIAMET RABBİM HAYIRLI ZAMAN DA HAYIRLISI İLE KARŞILAŞTIRI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?