Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler gözdemmm

esmacım hoşgeldin canım nasılsın ya sen geçen bebekistiyorumda erkek hipo hastalarının yazılarından bahsetmiştinya ben bulamadım onu tam versen o adresi

arkadaşalar düşük morfolojiyle hamile kalanlar olmuş araştırdıklarıma göre peki düşük morfolojiyle hamile kalınca bebekte bi problem olurmu?

arkadaşalar düşük morfolojiyle hamile kalanlar olmuş araştırdıklarıma göre peki düşük morfolojiyle hamile kalınca bebekte bi problem olurmu?
Canım benim durumumdan haberin vardır heralde..Ben tüp bebekle hamile kaldım..11. haftada bebeğimin kalbi durdu.Bütün tahliller yapıldı...Maalesef bebek hastaydı..Doktor ne yazık ki bunu sperm kalitesine bağladı:( Ama her seferinde böyle olacak die bişey yokmuş...

refik hoca olcak olcak dıo dur bakalım puregona başlayınca düzelcek falan dıo kafam çok karıştı

iyi geceler gözdemmm

esmacım hoşgeldin canım nasılsın ya sen geçen bebekistiyorumda erkek hipo hastalarının yazılarından bahsetmiştinya ben bulamadım onu tam versen o adresi

blueavcı kardeş vereyim linkli bir şekilde eşimde o foruma üyelerden.ben geçtiğimde pc'nin başına buradan yazıyorum ve üyeyim eşimde o siteye üye o da pc'nin başına geçtiğinde ha bire birşeyleer yazıyor hemen hemen hergün nick'ide nuri.bir ara baştan sona kadar bütün yazdıklarını okumuştum onlarda kendi aralarında bizim kadar olamasalarda yine paylaşımda bulunuyorlar.
http://forum1.cocukistiyorum.com/hipogonadotropik_hipogonadizm-f27.html?s=&daysprune=&f=27

canım çok teşekkür ederim inceleyeceğim buarayı belkim öğrenmem gereke şeyler vardı ordaki tecrübelilerden

ne hastalığı vardı bebegın morfoloji çokmu düşüktü ama sizin % 8 normal bi değer değilmi

Buna rağmen beğenmiyorlar..Refik Hoca ya göre çok çok ii..Ama ben iki kere aşılama oldum, üstüne tüp bebek ..Kime gösterdiysem olmaz dio..Refik Hoca olur diyo bir tek..Sizin için henüz çok erken..Bekleyin bir yıl..Ama fazla beklemeyin..Bebeğe gelince hastalığın ismini söylemiyorlar..ama olmaması daha hayırlı oldu sizin için dediler...Bu arada morfoloji sadece bir kere % 8 çıktı..Genelinde daha düşük..

Valla akraba gibi olduk artık..Nuri yi uzun süredir takip ediyorum..Oradaki uğur öztürk ün eşiyle yazışıyordum..Bu arada benim eşim de süpermen:)))

Kızlar gün yapalım biz artık..Baksanıza bi yerlerden tanıdık çıkmaya başladık..Uzun zamandır birbirimizin sevinçlerine sevinir,üzüntülerine üzülür olduk...Birbirimizin sorunlarını ailelerimizden çok bilir olduk....

Valla akraba gibi olduk artık..Nuri yi uzun süredir takip ediyorum..Oradaki uğur öztürk ün eşiyle yazışıyordum..Bu arada benim eşim de süpermen:)))

canım valla o topiği ilk okuduğumda süpermenin eşin olduğunu anlamıştım ben morfolojinin 0 olduğunu yazmıştı dediğin gibi aile akraba gibi olduk ne mutlu ama görmediğimiz birin sevinciyle sevinmek kederiyle üzülmek dahası dua etmek iyiki bu topiği bulmuşum kk üye olmuşum şimdilik hepinize iyi akşamlar

E vitamini ve preseed kullanan varmı

Canım doktoruna bir sor istersen..Benim eşime vermedi..Önce test yapıp E vitemini eksik mi die bakıyolarmış..E vitemininin fazlası karaciğerde depolanır bilirsin..Zaten o kadar iaç alıyolar,bide fazladan E vitamini karaciğeri yorabilir...Normalde çok kişi kullanıyor ama biz ilaç tedavisi oluyoruz...Daha dikkatli olmamız lazım..Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dimi) Diğerini bilmiyorum, presed mi ne onu bilmiyorum ...

cnm preseeed jel spermleri hareketlerınde kalitesini artırıo yani ilişki önce sen kendin uyguluosun netten araştır bi daha ayrıntılı okursun faydasını görenler olmuş ben denicem denemekte fayda var

cnm preseeed jel spermleri hareketlerınde kalitesini artırıo yani ilişki önce sen kendin uyguluosun netten araştır bi daha ayrıntılı okursun faydasını görenler olmuş ben denicem denemekte fayda var

Benim deneme yapacak zamanım kalmadı ne yazık ki...Tatilde tekrar donmuşlarla deneyeceğim..Normal yolla olma ümidimi yitirdim ne yazık ki..Siz daha yeni başladınız ,enerjiniz vardır ama ben bunaldım ümit edip üzülmekten..Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz...Ben adetimi bekliyorum kontrole gitmek için..Geri sayım başladı....

inş cnm inş olur bu sefer emeklerin boşuna çıkmaz inş. gerçekten çok içten istiyorum az kaldı tatile biran önce anne ol bebeğinle zaman geçir:)

kızlar merhaba uzun zamandır yazmadım topiğe eşim 2 gün önce emre bey de kontrole gitmişti ve test yapıldı sperm testi sonuç 5 milyon sperm morfoloji de %15 miş emre bey süper demiş ve vitamin vermiş aöma o vitamini eczaneler satmıyormuş bulamadık

Canım gözün aydın...Daha da iii olacak Allah ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…