Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu topikte doğal yolla bebeği olan oldumu arkadaşlar?

Bu topiği bilimiyorum ama Refik Hoca nın hastalarından birinin doğal yolla bebeği oldu..Hem de sperm sayıları 8 milyondu..İçin rahat olsun..Bir diğer görüştüğümüz hastası var..Onu da bebeği var ama tupbaby) Benim kide dondurmam kaymak olacak inşallah::))

çok güldüm ya nasıl güzel bir benzetme bu bayıldım bu topiktede var ben baştan sona okumuştum yanlış hatırlamıyosam nur adında biriydi ama topiğin ilk başlarındaydı sanırım şimdi kocaman olmuştur heralde maşallah

bende çok güldüm:)) gözdecim hadi kaymağın gelsin artık:))) açılışı sen yap önce büyükler sonra küçükler heralde bu topikte en küçük benim

bende çok güldüm:)) gözdecim hadi kaymağın gelsin artık:))) açılışı sen yap önce büyükler sonra küçükler heralde bu topikte en küçük benim

Yazık benim kaymaklı dondurmalarıma...Sizler bu havada üşüyorsunuz..Benim minnoşlarım -170 derecede teyzeleri...

kızlar selam, ya kafama takılan birşey oldu size sorayım dedim..şimdi eşimin ilk testinde sıfır çıktı herşey ve azo dediler, ama çok şükür sonraki testlerde sayı gördük, blueavcı biliyor bizim durumu, şimdş sormak istediğim bizim durum bu rahatsızlığa mı girdi..şuanda bizim son testte 51.2 sayı vardı ancak bütün hareketler sıfırdı..ve bayramdan sonra kaan hocaya gittik oda bize proxeed plus ve klomen verdi tekrar..şubatta tüp bebek yapalım dedi, ancak ben yaza bırakmak istedim..ya benim anlamadığım şuanda bizim durumumuz ne? azomuyuz yoksa neyiz? kaan hocada bişey demedi ve bize iğne vs hiçbişeyvermediler..

Canım sperm sayından ziyade hormon sonuçlarını söylersen yardımcı olabilirim..Buradaki arkadaşların sperm düşüklüğü hormonlardan kaynaklanıyor..Bu hormonlar ilaçla takviye edilince düzelebiliyor...Umarım sizinki de öyledir. Çünkü. tedavisi var..

canım saol hemen tahlil sonuçlarımızı yazıyorum..ya okuyorum ama neyin ne olduğunu pek anlayamadım..yada öğrenmek istemiyorum bilerek
canım en son sonuçlar şöyle :
serbest testosteron 3.81
FSH 3.82
LH 3.87

senca nasıl? durum vahimmi? bir yorumlarsan çok sevinirim..şuan sperm var %100 hareketsiz diyor testte..

evet gözdecim senin gayöağın gelsinde ayağını sürü biz ardından gelelim brc canım senin yaşın kaçtı ben unutmuşum ben 22yaşındayım
Yazık benim kaymaklı dondurmalarıma...Sizler bu havada üşüyorsunuz..Benim minnoşlarım -170 derecede teyzeleri...
oyyy kuzularım benim annesi onlar donmuştur kesin donmuştur alıver onlarıda göbişinde ısıt

canım benim siz şimdi azosperm değilsiniz çünkü sizde var ama azya oligosperm oluyosuuz sanırım ama bena hormon değerleriniz iyi gibi geldi çünkü bizlerinki 0 altında bir değerken sperm yoktu ilaçla yükseltip sperm çıkışı sağlanıyor sizin hormon değerleri normal aralığın içinde ya benim anlamadığım hareketsiz olmasının sebebi bulunamıyomu çaresi yokmuki inşl canım bidahaki testinizde hepsi hareketli çıkar

Valla ilk testlerimizde bizim daha düşüktü...Nerede yaşıyorsunuz??? Bide testlerdeki referans aralıklarına göre çok mu aşağılardasınız???

canım değerlerimiz normal referans aralıklarında..zaten hormonlarda bir sorun yok demişlerdi, kaan hocada bişey söylemedi bu konuda..ya benim sinir olduğum ne biliyormusunuz? kaan hocaya gittik 200 lira verdik ve testte 8 milyon var, bide%100 hareketsiz..detaylı asla bakılmamış, baştan savma gibiydi resmen yaa..en azından canlımı ölümü ona baksalardı..yazıkya..biz bunu bulmak için çırpınıyoruz başkalarının umrunda değil..hoca çok iyi ama kurum açısından açıkcası pek memnun kalmadım ben, tüp bebeğide orda yapcaz ama tam emin değilim açıkcası..

Canım tüp bebek merkezleri böyle ne yazık ki...Bizim doktorlarımız tüp bebek olayının tamamen dışında kişilerdi..O yüzden sonsuz güvendim..Tüp bebek önemli bir karar..Onlar için hava hoş..Ama bizim için maddiyatı bi tarafa bırak manevi olarak çok yıpratıcı ir süreç..Bi kere onların söylediği fiyatla kalmıyor..Yok şu test yok bilmem ne bir sürü masraf...Dünya kadar ilaç..Kendine gelemiyosun valla...Daha yaşın gençse biraz bekle derim..Doğal kürler uygula..Sayınız hiçte az değil..Bi de merkez olarak memorial çok profösyonel..Kararlıysan bi görüş derim..

ben 21 1989 yılında doğdum. kıyamam ben onlara -170 de üşüdüler ısıt sen onları annesi :) haftaya refik hocaya uğrucam morfoloji konusunu konuşcm

melisa hemen tüp bebek işine girme gözdeyle benim doktorumuz aynı kesinlikle tüpp bbk tarafında değil doğal olsun istio biraz bekle

canım ben doğudayım ancak ailem ankda olduğu için tüp bebek olursa büyük ihtimalle ankda yaptırcam,çünkü bulunduğum yerde tüp bebek merkezi falan yok. zaten yaza kadar bekleyeceğiz bakalım, eşim şimdi klomenle proxeed plus kullanıyor, yaza kadarda devam edelim diyoruz. kaan hoca aslında şubata kadar kullanın dedi ama biz şubatta yaptırmayacağımız için yaza kadar kullanalım diyoruz, yine hocaya şubatta mail atıp soracağız, bir test yaptırıp..Allah'ım inş şifa verirde yaza kadar doğal yoldan hamile kalırım..aslında benim tek korkum tekrar sıfırlanması..hoca olmaz dedi ama Allah'ın işi, tek korkum o yoksa beklerim mutlaka..26 yaşındayım ben..sadece heyecan çok yapıyorum, hamile haberi duyunca bende hemen kalmak istiyorum sanki tüp bebekte hemen olcakmış gibi..ama umut işte..SABIR..

canım burada yazışan herkesin tedavisi hemen hemen aynı gibi..Sperm arttırıcı iğneler kullanıyoruz..Ben özellikle merak ettim proxed plus eczanelerde satılıyor mu yoksa Kaan Hoca dan mı temin ediyosunuz???

ben 21 1989 yılında doğdum. kıyamam ben onlara -170 de üşüdüler ısıt sen onları annesi :) haftaya refik hocaya uğrucam morfoloji konusunu konuşcm

Sor bakalım ne diyecek..Bize hipogonadizmli hastalar için bu değerler normal...Siz morfolojiye bakmayın demişti..Bakalım ne diyecek..Bana da haber ver olur mu??

canım burada yazışan herkesin tedavisi hemen hemen aynı gibi..Sperm arttırıcı iğneler kullanıyoruz..Ben özellikle merak ettim proxed plus eczanelerde satılıyor mu yoksa Kaan Hoca dan mı temin ediyosunuz???

yok canım eczaneden aldık ama bir kutusu 110 tl ve 1 kutu 15 gün gidiyor.. biz şimdilik 4 kutu alalım dedik..yaza kadar kullanırsak 12 kutu yapıyor 6 aylık tedavi için..ama napalım, inşAllah faydasını görürüz..çoğu kişide olumlu sonuçlar vermiş, bazılarında işe yaramamış..umarım faydası olur..

sorcam bakalım bana hep normal doğal bebek olcak diyo bekleyin dio yeni başladık die pek takmıyorum ama ilerki zamanlarda gereken neyse yaparım senin gibi gözde

hanımlar nerdesiniz?? Benim genetik test sonuçlarım çıktı ve temizzzzzzzzzzzzzzz......Allaha şükürler olsun bişey çıkmadı..donmuşlarımla deneyebileceğim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…