Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hanımlar nerdesiniz?? Benim genetik test sonuçlarım çıktı ve temizzzzzzzzzzzzzzz......Allaha şükürler olsun bişey çıkmadı..donmuşlarımla deneyebileceğim inşallah..

çok sevindim canım gözün aydın şimdi rahat kafayla şubat tatilinde gelsin bebiş

Nerelerdesinizz...Beni hiç mi merak etmediniz??? Bu kız tedaviye başladı mı demediniz mi??????????? Merak eden öğrenir

gözdem kardeş nasılsınız.yoksa hamilemisin.biraz önce eşimin takip ettiği siteye baktım.orada supermen diye bir arkadaş eşim doğal yoldan hamile dedi.supermen bildiğim kadarıyla eşinizin nickiydi galiba.aklıma ilk siz geldiniz.ilk tebrik eden ben olayım kardeşim.çok sevindim okuduğumda.hemen bizim foruma döndüm gözdem kardeşe bakayım dedim.tebrik ederim gülüm.5-6 haftalık hamile demiş eşiniz fakat yanlış yazmış galiba 5-6 günlük diyecekti galiba ( : rabbim kucağınıza almayı nasip eder.

Son düzenleme:
Nerelerdesinizz...Beni hiç mi merak etmediniz??? Bu kız tedaviye başladı mı demediniz mi??????????? Merak eden öğrenir

kız niye yazının ucunu muamma bırakıyon nereye çekersek oraya misali
inan ben sürekli girip bakıyorum mübarek bu topik hiç ilerlemiyoki kimse bişe yazmamış olunca girip çıkıyorum şekerim biz seni en son şubatta tüp bebeğe yollayacaktık şimdi gerçeketen hamilemisin ayyy nolur hemen gelde söyle dğerin kaç adetin kaç gün geçince yaptın ne kadarlık çok sevindim gözünüz aydın allah bu sefer sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin hayırlı haberini bekliyorum

buarada benimde adetim 3gün geçti bakalım cesaretimi toplarsam test yaptıracam

Arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm

Donmuş tedavime başlamak için gün sayıyodum biliyosunuz...Hiç hamilelik aklıma gelmiyo tabiiiii...13 gün adetim gecikti...Aklımdan neler geçti...Kürtajdan sonra rahim yapıştı heralde deim....Cumartesi günü öylesine bi test yaptım pozitiffffffffffff.......Pazar doktora gittim kandan baktılar pozitiffffffffffffffffffff.......6 haftalık görünüyor....Hepiniz benden gençsiniz sakın acele etmeyin Rabbim vakti zamanı gelince gönderiyor mucizesini......

gözdemmm tebrik ederim, allah sağlıkla devamını ve kucağınıza almanızı nasip etsin darısı diğer herkesin başına :)

canım tekrardan gözün aydın çok sevindim inşl sağlıkla sonu gelsinin hayırlı uğurlu olsun

tebrik ederim canım Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.ilaç falan ne kullanıyordunuzda doğal yolla oldu.daha önce tüp bebek denedinizde olmadımı.

arkadaşlar diğer site dediğiniz yer neresi acaba öğrenebilirmiyim..özelden mesajda atabilirsiniz..

gözdemmm bende seni tebrik ederim canım..inşaallah darısı bizlere olur..

tebrik ederim canım Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.ilaç falan ne kullanıyordunuzda doğal yolla oldu.daha önce tüp bebek denedinizde olmadımı.

Canımtüp denedim oldu..Fakat bebeğimi kaybettim ne yazık ki....o yüzden korkularım büyük.....standart ilaçların dışında hiçbir şey kullanmadı..Pregnyl ve menagon....kür falan yapmadık...Ben tamamen tedaviye odaklanmıştım....Ondan oldu belki de:))

gözde çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum içten istemiştim hemde 1 hafta önce yazdım sana hatırlıosan çok sevindim çokkk tebrik ederim yazcak bişe bulamıyorum morfoloji düşüktü sizin morfoloji önemli değil refik hocamız sayesinde:)

Son düzenleme:
gözdem refik hocaya haber verdinmi refik hoca geçen hafta bana bekle dedi doğal yolla olcak dedi bekliyorum ve olcak buna inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…