arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmm
Donmuş tedavime başlamak için gün sayıyodum biliyosunuz...hiç hamilelik aklıma gelmiyo tabiiiii...13 gün adetim gecikti...aklımdan neler geçti...kürtajdan sonra rahim yapıştı heralde deim....cumartesi günü öylesine bi test yaptım pozitiffffffffffff.......pazar doktora gittim kandan baktılar pozitiffffffffffffffffffff.......6 haftalık görünüyor....hepiniz benden gençsiniz sakın acele etmeyin rabbim vakti zamanı gelince gönderiyor mucizesini......
gözdem refik hocaya haber verdinmi refik hoca geçen hafta bana bekle dedi doğal yolla olcak dedi bekliyorum ve olcak buna inanıyorum:)
Kızlar yeni geldimmmm...Bebişimi gördümmKalp atışlarını duyamadık ama gördükkk Allaha şükür...Progestan verdi desteklemek için...Coraspirin.folik asit hapı,balık hapı..Bi sürü ilaçç..Zaten midem bulantıdan ölüyor..Bunları nasıl tutacaksam içimde*?
kızlar yeni geldimmmm...bebişimi gördümmkalp atışlarını duyamadık ama gördükkk allaha şükür...progestan verdi desteklemek için...coraspirin.folik asit hapı,balık hapı..bi sürü ilaçç..zaten midem bulantıdan ölüyor..bunları nasıl tutacaksam içimde*?
Kızlar hepinize iyi yıllar dilerim...Umarım 2011 bize sağlıklı bir bebiş getirir....Hepinizi öpüyorummmm...
ne haber kızlar?? Ben okula başladım..biraz yoruluyorum ama oyalanıyorum:azartesi doktor kontrolüm var dua edin..............
gozdem allah bagıslasın canım.kucagına saglıkla almayı da nasıp etsın Rabbım.darısıda bıze olsun inşallah.canım belırtın oldumu hıc adetten once yada adetın gecınce falan
canım Rabbim isteyen herkese versin.. Hiç anlamadım..çünkü hiç beklemiyodum...düşün testi bile adetim geçmesinden 14 gün sonra yaptım...İnşallah rabbim kucağıma sağlıklaa aldığım günü de gösterir...
AMİN canım.benım de bugun 27. gunum.normalde 25 gunde ,en gec 27. gunde mutlaka olurdum.bugun 27. gunum ama hala gelmedı.ama hıc belırtımde yok.ondan sordum.belırtı olmadanda hamıle olabılırmıyım dıye.ama rahımde hıcbır kıpırtı batma hıssetmıyorum.akıntımda yok.umıtlenmelımıyım:26:
Ne kıpırtısı canım...aynı adet belirtileri..Rabbim büyük hemen idrar testi yap..varsa çıkar....
canım,öğretmenim ben...bebiş biraz yaramaz ...ne yesem kusuyorum...aman bişey olmasında razıyım kusmalara.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?