Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gözdemmm gözün aydın dondurman bal kaymakmış bak gördün mü allah inşallah kuağına almayı nasip etsin canımmm kendine dikkat et hadi hayırlısı kalp atışlarını da duymayı nasip etsin almayı nasip etsin

Kızlar yeni geldimmmm...Bebişimi gördümmKalp atışlarını duyamadık ama gördükkk Allaha şükür...Progestan verdi desteklemek için...Coraspirin.folik asit hapı,balık hapı..Bi sürü ilaçç..Zaten midem bulantıdan ölüyor..Bunları nasıl tutacaksam içimde*?

gözün aydın canım kalp atışlarınıda duymak kucağına almak nasip olsun bulantıların var demkki en kısa zamanda geçer inşl içersin canım ilaçlarıda alı bebiş onun vitaminini sen çıkarmadan bizlerede dua ette ardından bu mutlu haberi bizlerde alalım

gözün aydın gözdemmm inşallahh kalp atışlarını da duyasın en yakın zaman da nazar değmesin folik asit için sardalya balığı yiyebilirsin onda bol mi,iktarda folik asit var hafta da bir ye

Kızlar hepinize iyi yıllar dilerim...Umarım 2011 bize sağlıklı bir bebiş getirir....Hepinizi öpüyorummmm...

Ne haber kızlar?? Ben okula başladım..Biraz yoruluyorum ama oyalanıyorum:azartesi doktor kontrolüm var dua edin..............

ne haber kızlar?? Ben okula başladım..biraz yoruluyorum ama oyalanıyorum:azartesi doktor kontrolüm var dua edin..............

selam gözdemm nasılsın okula başlamışsın ne okulu canım bu birde bebiş nasıl sana yaramazlık yapıyormu bizde senin gibi güzel mutlu haberler alabilecekmiyiz acaba şimdillik enson yaptırdığımız testte eşimde 5 milyon sperm çıkmıştı morfolojide %15 di ama bu ay daha yaptırmadık bakalım ne olacak

Canım,öğretmenim ben...Bebiş biraz yaramaz ...ne yesem kusuyorum...Aman bişey olmasında razıyım kusmalara.....

gozdem allah bagıslasın canım.kucagına saglıkla almayı da nasıp etsın Rabbım.darısıda bıze olsun inşallah.canım belırtın oldumu hıc adetten once yada adetın gecınce falan

gozdem allah bagıslasın canım.kucagına saglıkla almayı da nasıp etsın Rabbım.darısıda bıze olsun inşallah.canım belırtın oldumu hıc adetten once yada adetın gecınce falan

canım Rabbim isteyen herkese versin.. Hiç anlamadım..çünkü hiç beklemiyodum...düşün testi bile adetim geçmesinden 14 gün sonra yaptım...İnşallah rabbim kucağıma sağlıklaa aldığım günü de gösterir...

AMİN canım.benım de bugun 27. gunum.normalde 25 gunde ,en gec 27. gunde mutlaka olurdum.bugun 27. gunum ama hala gelmedı.ama hıc belırtımde yok.ondan sordum.belırtı olmadanda hamıle olabılırmıyım dıye.ama rahımde hıcbır kıpırtı batma hıssetmıyorum.akıntımda yok.umıtlenmelımıyım:26:

Ne kıpırtısı canım...aynı adet belirtileri..Rabbim büyük hemen idrar testi yap..varsa çıkar....

Ne kıpırtısı canım...aynı adet belirtileri..Rabbim büyük hemen idrar testi yap..varsa çıkar....

canım yaa bende adet belırtısıde yok işin garıbı(( canım bırde benım yumurtam gec catlıyor.bu ay da 19. gunde catladı.anladım zaten 27. gunde adet olacagımı.ama bugunde olmadım.benım yumurta catlar 8 gun sonra adet olurum .bu genelde boyledır.dr. a gıttım normal ,sonucta catlıyor dedı.8 gun kala olmasını sorun etmedı.oyuzden bugun 8. gun daha cıkmaz sanırım ıdrardada.

canım,öğretmenim ben...bebiş biraz yaramaz ...ne yesem kusuyorum...aman bişey olmasında razıyım kusmalara.....

canım bilmiyordum ben kusura bakma ama merak etme 4 ay sana zahmet veriri o annesinin kıymetlisi ne yapsa kabuldür neyse kendine dikkat et canım ona bişey olmz korkma sana tutnmuştur sımsıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…