Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar pregnl lazım olan varsa bana haber versin elimde çok fazla var özelden msj atabilrsniz

darısı sizlere olsun canıminan bulantı falan görmüyo gözüm..sağlıkla gelsin de..

gözdem merhaba sana bişey sorucam benim de eşim azodu şimdi sperm çıktı 2 ay önce 5 milyondu şimdi kaç bilmiyoruuz yaptırmadık birde benim adetim geçti 15 nde olmam gerekiyordu hakla yok gelmedi belirtilerinfdr brl ağrısı karın ağrısı ateş basması birden sıcaklama başından aşağı terleme falan ben de böyle şeyler oluyor acaba dedim olabilir mi

arkadaşlar benim hcg 29.9 çıktı acaba gebelik varmıdır?

canım 5ve üstü hamilelikmiş ve hatta 5le 50 arası 2gün ile 1haftalık hamileliği gösteriyor senin adetin geçtimi geçtiyse kaç gün eğer geçtiyse değerin düşük doktora git hemen

canım 5ve üstü hamilelikmiş ve hatta 5le 50 arası 2gün ile 1haftalık hamileliği gösteriyor senin adetin geçtimi geçtiyse kaç gün eğer geçtiyse değerin düşük doktora git hemen

buarada tebrik ederim hayatım çok sevindim gözün aydın inşl darısı başımıza olur durumundan haberdar et bizi olurmu

benim 1 hafta gecikti ama bilmiorumki doktordan geldim 5 gün sonra testi tekrarlıcaz kanda çıkıo idrarda çıkmıo ndn acaba:S

kanda baktırdım 29.9 çıktı idrarda da evde yaptım silik çıktı

oranlarda n çok anlamam ama gebelik olmasaydı 0 çıkması gerekmezmiydi acaba ,bu gibi durumlarda sanırım sonraki günlerde testi tekrarlıyolar artış varmı diye ,inşallah bebeğin seninledir

kanda baktırdım 29.9 çıktı idrarda da evde yaptım silik çıktı

canım tebrik ederim hamilesin ama değerin düşük seni korkutmak amaçlı söylemiyorum ama bi kaç gün sonra testi tekrarla inşl artış görülür 1haftada daha yüksek çıkması lazımdı çünkü ama doktorlar geç döllenme olabilir diyolarve testi tekrarlatıyolar hamile değilsende 0çıkıyor benimde 2ay önceydi 7.2çıktı doktor değer düşük dedi testi bi kaç gün sonra tekrarlayalım onun üzerinden 2gün geçti 3.gün hastalandım kimyasal gebelikmiş sağlıksız olduğundan tutunma olmamş ama inşl sen hamileindir güzel haberlerini bekliyoruzzz

bzde sorun hipogonadizmdi daha tedaviye başlayalı 8 ay oldu

Canım gözlerime inanamadım..Ayağımı sürtmüşüm heralde..Hamilesin işte sevin...Benim de hcg düşüktü çünkü ben hiçbi zaman 28 günde bir adet olmam...Dolayısıyla yumurtlamam geç olur...Yani tahmini adetten sonra 22. günlerde oluyo..Sen de öyleysen 2 haftalık için normal bi değer..Benim 15 gün geçmişti 2000 çıktı..2 günde bir ikiye katlasa seninle aynı oluyo..gene de dinlen tam tutunma haftası..

benim yumurtlamamda sorun var düzensiz geç yumurtlamış olabilirim testi tekrarlıcam geç yumurtlayınca geç döllenmede olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…