Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
söylemedim ki emin değliz kesin bişe yokki değerim çok düşük daha sanki adet olcakmışım gibi sancım var bide akıntım çokk fazla

arkadaşlar benim de adetim geçeli 6+ gün oldu geçen akama iş çıkışı bir test alfım ezaneden evde test yaptım testte be test çizgisi ne de başka bir çizgi öıkmadı ben de bu sabah aile hekimimizin hemşiresine gittim dedim böyşe böyle adetim 6 gün geçti gebelik testi yapalım mı kan da o da dediki birazdaha bekle o zaman daha kesin sonuç alırız dedi 10 gün falan bekle dedi ay meraktan çatlıcam

inş hamilesindir ceylinsu ben yaptırdım kanda hcg tahlil 29.9 çıktı büyük ihtimal kimyasal gebelik çünkü hcg çok düşük çıktı önümüzdeki hafta tahlili tekrarlıcam

inş hamilesindir ceylinsu ben yaptırdım kanda hcg tahlil 29.9 çıktı büyük ihtimal kimyasal gebelik çünkü hcg çok düşük çıktı önümüzdeki hafta tahlili tekrarlıcam

inş canım ben de onun için bekliyorum hemşirem o yüzden yapmadı biraz daha sabret dedş
inşallah sen de hamişsindir canım

Kızlar idrar testinde geç çıkıyo zaten..Kana karışıyo hcg ama idrara geçmiyo..Ceylin senin testin hatalıymış.Bir çizg, çıkmak zorunda..

Brc, adet ağrısı bende hiç geçmedi zaten akıntıda oluyo fazlaca...

akıntım çok beyaz değil hafif sarımtrak gibi seninde ölemiydi 2 gündür adet olcam sanıyorum ama idrarda poz. çıkmıyo neden acaba

akıntım çok beyaz değil hafif sarımtrak gibi seninde ölemiydi 2 gündür adet olcam sanıyorum ama idrarda poz. çıkmıyo neden acaba

benim ara ara kahverengi bile oluyodu akıntım..Ben o yüzden hiç şüphelenmedim zaten..Bugünde yaptın mı idrar testi??Bi de sabah ilk idrardan yap...

benim hiç kahverengi olmadı hep sarımsı yada şefaf aynı yumurtlama gibi mide bulantım falan yok

çok karnımda ağrı var çok merak ediyorum hamilemiyim kimyasal gblkmi p.tesi gitçem bakalım

bakalım kısmetse hayırlısıyla olur birazda senden ve bebişinden konşalım napıyo bebek 2.5 aylık oldu dimi neler hissettiriyo sana karnında büyüme varmı kilo artışın oldumu anlat işte gözdemm

bakalım kısmetse hayırlısıyla olur birazda senden ve bebişinden konşalım napıyo bebek 2.5 aylık oldu dimi neler hissettiriyo sana karnında büyüme varmı kilo artışın oldumu anlat işte gözdemm

Yok be canım..4 kilo verdim ben..Olan karnım da gitti...Bütün kıyafetlerim bol geliyo..Bu hafta kontrolüm var..Hep yüreğim ağzımda geçiyo...İlk 12 haftayı atlatsak,biraz büyüse rahatlıcam...

büyür büyür cinsiyet nezaman belli olcak bende yarın hcg testi baktırcam yine eğer hamileysem 1000 civarlarında bişe olmuştur sanırımmm yarın belli olcak ama hamile değilsemde kafama takmıyorum yeni başladık tedaviye daha

Yok be canım..4 kilo verdim ben..Olan karnım da gitti...Bütün kıyafetlerim bol geliyo..Bu hafta kontrolüm var..Hep yüreğim ağzımda geçiyo...İlk 12 haftayı atlatsak,biraz büyüse rahatlıcam...

mrb canım nasıl geçiyor hamilelik demek kilo verdin az daha geçsin o verdiğin kiloları fazlasıyla alacaksın ,nşl yüreğin ağzında geçmesin günler allahım korktuğuna uğratmasın bebeğini kucağına alacağın günleri göstersin kontürolden sonra bizede haber ver heyecanla bekliyoruz miniğimizin haberini

inş.cnm inş. veririz senin doğum nezaman olcak gözdem:)

Ah be canım daha çok var..Zaman geçmek bilmio zaten.Her an yüreğim ağzımda..Karnım ve kasık ağrılarım hiç geçmedi...Şimdi bile zor oturuyorum..daha 10 . haftaya girdik..perşembe kontrolüm var çok ama çok heycanlıyım...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…