hayırlısı canım..inşallah en kısa zamanda müjdeyi verirsiniz...
Arkadaşlar nasılsınız?? Beni sormuşsunuz.. Allah a şükürler olsun iyiyiz..13. haftaya giricez nasipse..İkili testimizi yaptık...Doktor amniyosentez gerekebilir dedi..Biraz canım sıkılmıştı ama şimdi iyiyim..Büyük ihtimalle oğlum olacakmışDarısı sizlere inşallah..Sizler nasılsınız???Nası gidiyo?
sağol canım ben kendi adma söyleyeyim çok şükür iyiyim
seninde iyi olmana sevindim canım ikili testiniz iyi çıktı dimi sıkma canını herşey yolunda gidiyor maşallah demek oğlun olacakmış tam kesin olmamakla birlikte hayırlısı olsun inşl canım
bende arada giriyorum buraya ama kimse bişe yazmamış olunca girip çıkıyorum bende hamileym canım rabbime şükürler olsun ki inşl herşey yolunda giderde sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
amin canım inşl bakalım daha cinsiyetini öğrenmemize çok var sağlıklı olsunda kızda yok erkekte rabbim neyi nasip ederseCanım çok sevindim.hadi bakalım Allahım tamamına erdirsin..Bugün sonuçlarım çıktı..İyiymişBakalım oğluşuma arkadaş mı gelecek??
gözdem çok sevindim kız erkek farketmez hayırlısı olsun cnm blueavcı senin adınada çok sevindim tebrik ederim sıra bende:)
amin inş ama bizim morfoloji iyi değil
amin inş ama bizim morfoloji iyi değil
slm kızlar Rabbim bebeklerınızı saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın sızlere.darısı da bızlere olsun.
blueavcı sızın tup bebekle mı oldu.degerlerınız nasıldı.offf bende yaza dogru tupbebek dusunuyorum ama kıme guvenecegımı sasırdım.dr.lar para delısı olmus.nereye gıtsem bılemıyorum.
Blue kusmaların başlamıştır..Allah kolaylık versin..Benim bu hafta geçti çok şükür..Yemeye başladım..Hala hamileliğe başlama kiloma gelemedim ama..Okul yoruyo biraz ama idare ediyorum..sizlerden ne haber?
hem nasıl başlamak gözdem amin canım allah kolaylık versin 2haftadır kusuyorum hele dün akşam dasha kötü oldum senin geçtiğine çok sevindim inşl darısı başıma canımya demek sen zayıladım haliyle ye çıkar ye çıkar acaba bende mi zayıfladım ki perşembe gidicem doktora belli olur sen kaç kiloyla hamile kalmıştın canım ben 56 gerçi benim yememde bir sıkıntı yok ağırşeyler yiyemiyorum ama hafif yiyorum yediktem sonrada malum son
sende elinden geldiğince dinlenmeye bak hayatım yorulmamaya çalış inşl dahada kolay atlatırsın hamileliğini
ya bide benim mide yanmam çok oluyo varmı sendede:26:
Ben 58 ile başladım 54 oldum..Hiçbir şey yemiyordum ama..Azcık zorluyodum kendimi ama anlatmıyım felakett..Şimdi de ne yesem doymuyorum:)) 58 kilo oldum..Vitaminlere başlıyosun 12. haftada..Onlar iştah yapıyor...Mide yanması bende olmadı..Ama hala ağzımın tadı kötü..Süt iç bol bol geçer belki..Zaten bebek 12. haftaya kadar bizden beslenmiyomuş..Doktorum yemek için kendini zorlama demişti..Bulantın bu hafta daha da artacak..9. hafta ve sonrası kabus gibiydi..gece bile uyanıp çıkarıyodum..Aman bebişler ii olsun da..
arkadaşlar bebekler nasıl gözdem cinsiyet belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?