Erkek İnfertilitesi Erkek Kısırlıgında Hipogonadotropik Hipogonadizm Hastalığı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hipogonodotropik hipogonodizm teşhisinde ilaca katılım payı ödenmiyor. ben bayanım fakat aynı teşhisi taşıyorum ilaçlarımızı ücretsiz alıyoruz araştırın öğreneceksiniz biraz zor oluyor eczacılara sorun ....

meldır arkadasımhosgeldın.. ilaçlarımızı ücretsız alıyoruz bızde ama pregnlyı bulmakta bıraz zorlandık sukurler olsun kı bulundu.. ilgin için tesekkurler..

sevgıdolu senı sormalı bızım aynı iğneyı vurulup o gunu beklıyoruz sen neler yaptın ne gıbı asamalardan gecıyorsun soyle uzun uzun anlatsan ne guzel olur sanırım dondurmayacaksınız spermlerı hazırlık yapıyorsundualarım senınle inanıyorum bulunacak hersey istedıgınız gıbı olsun...

canım eğer spem bulunusa zaten o an yumurtalar toplanıp spermle birleşcek ben nisanda folik asit ve cor asprin kullanmaya başladım sonra mayıs adetinin ikinci hormon testi yaptırdım sonuçlarım iyi çıktı aynı gün desolet d. kontrol hapına başladım bugün 15. hapı alcam hapın 19. günü yani çarşamba lucrin iğneye başlıcam sonra adet oldumda adetin 3. günü ankaraya gitcz kısmet olursa önce kaan hocaya gitcez eşim sperm testi vercek ilaçların faydası olduysa hiç tese olmasına gerek kalmıcak inşallah gerek kalmaz canım bizim tedavi şuan bmöyle

merhaba kızlar iyi geceler nasılsınız bir süredir giremiyordum nete ancak fırsat bulabildim :) hani size çakşırdan bahsetmiştim eşim başladı diye geçen hafta kan tahlillerini yaptırdı fsh ve testesteron hormonları referens aralıklarına girdi yani çakşır kökünü kesinlikle tavsiye ediyorum hepinize ayrıca aktarda birde ballı çakşır macununu yapmışlar içinde polen ve bir sürü ot var hepsine baktım sperm ile ilgili bitkiler eşime şimdide onu yediriyorum aynı zamanda çakşırada devam tabiki :) 1 hafta oluyor kullanalı 3 hafta sonra sperm tahlili vericek eger işe yararsa macunuda burdan size tavsiye edicem inşallah hepinizin güzel haberlerinizi burdan duyarım ve sizin mutlulugunuzla daha da mutlu oluruz

sevgidolucum inşallah mikroteseye gerek kalmadan isteginize kavuşursunuz dualarımız sizinle gidene kadar çakşırı eşine içir inşallah işeyarar canım ya ilk mutlu haberi sizden alalım bizlerede moral olsun bütün gelişmeleri bizede bildir şimdiden kolaygelsin

arkadaşlar eşlerimiz iğne tedavisi goruyorlar yan etkilerini goruyor musunuz?
Eşimde kızarıklıklar sivilce çıkmaya ve biraz kilo almaya basladı..
5 sene once yine iğne tedavisi gormus 1 sene bu tedaviden sonra sperm çıkısı olmadığı için iğneleri bırakmıs belkide çok yaklasmıstı ama...bu tedaviden sonra kas gelisimi sakal bıyık olusumu baslamıs faydasını gormus dediğim gibi 1 ay once yine basladık iğnelere 5 ay sonra mikro tese bizi bekliyor....:)

merhaba tosbikcim yan etki olarak pek görmüyorum bunları sonuçta horman tedavisi görüyorlar ve bunların olması çok normal benim eşimde de sivilce çok var ve hergün biryerinde mutlaka çıkıyor alştı artık ignelerden sonra 10 kilo aldı ve dikkat etmezse dahada alabilecek gibi oyüzden dikkat ediyor yediklerine sakalbıyık gelişimi bizdede oldu sesde kalınlaşma da keşke bırakmasaymış ama olsun tekrar başlamış moralinizi yüksek tutun hayırlısıyla çabucak geçer 5 ayda isteginize bir an önce kavuşursunuz

sophiacım tesekkurler dediğin gibi kilo almaya basladı bundan sonra yediklerimize daha da dikkat etmemiz lazım nasıp olurda hamile kalırsam benımde kılo vermem lazım 60 kiloyum 5 kilo versem iyi olacak diye dusunuyorum :)

mrb kıslar tünaydın kızlar benim eşimde azolu dr eşime bir aylık 12 adet iğne verdi adı fostimon bakalım umarım işe yarar.. yaradanım hiç kimsenin emeklerini boş çıkarmasın benim eşimin hormonlarında ve genetiğinde hiç bir problem çıkmadı yumurtalıklarıda iyiymiş ama neden çıkış yok onu anlamadık

merhaba sultan öncelikle çok geçmiş olsun canım Allah isteyen herkeze bir an önce bu duyguyu tatmayı nasip etsin adını verdigin igneyi hiç duymadım hipolarda genelde birkaç igne var genelde bütün doktorlar onu veriyor sizinkini hiç duymadım peki size o igneyi neden verdigini yada nasıl bir tedavi uyguladıgını anlatmadımı doktorunuz detaylı bilgi isteseydiniz micro tese falan denediniz mi

canım merhaba dün ankaradaydık eşime kaan hoca tekrar sperm testi yaptı fakat sonuç gene 0 ama hormonlarda düzelme var baya doktor dedi eşime microtese yapılcak bende puregon iğnesine başadım pazartesi ankaraya gidiyoruz kısmetse eşime microtese yapılcak dua edin hemi canlarım

canım hayırlı haberlerını beklıyoruz hersey yolunda gıder bize de umut olursun....
dualarımız senınle....

sevgidolucum bugün eşin mikrotesde ve bizim dualarımız sizinle inşallah Allah gönlünüze göre verir de bizde sizin kadar mutlu oluruz güzel ve çok çok mutlu haberlerinizin bir an önce bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…