slm tosbikcim nasılsın tedavi nasıl gidiyor sizin igneler nezaman bitiyordu sevgidoludan sonra seninde güzel haberleini bir an önce alırız inşallah bizimki birazdaha uzadı bende polikistik over sendromu varmış malesef bir dert vardı şimdi iki oldu birimiz düzelirken birimiz bozuluyoruz bende anlamadım siniroldum ama sizin güzel haberlernizle çok mutlu olucaz bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz inşallah amin
Merhaba, bu hastalıkta mutlaka erkeklerde sakalda falan problem oluyor mu? Bir de benim eşim çok zayıf ne yaptıysa kilo alamadı yaşı 30.Merak ettim.. Bizim de ilk sperm analizimiz azosperm ama ne doktora gittik şu an ne de başka bir sperm verdik. Daha 5 gün oldu öğreneli. Tam teşekküllü bir doktora Emre Bey'e gidicez ama yine de aklıma takıldı.. Biliyorum tam bir muayenden geçmeden bişey denemez ama...
merhaba sayescim evet bu hastalıkda sakal ve bıyık yoktur zayıftır ama igne tedavisinden sonra sakalda çıkıyor kiloda alınıyor sperm testlerinde azosperm olarak çıkıyor ama ana sorun beyindeki hipofiz bezinin tam olarak hormon salgılamaması horman igneleri ile tedaviediliyor şimdiden geçmiş olsun canım ama mutlaka en kısa zamanda doktora gidin zaman kaybetmeyin eger hipo hastasıysa uzun süre tedavi veriyorlar genelde en az 6 ay en fazla 2 ila 3 yıl kadar o yüzden bir an önce doktoro gidin saglık herşeyden önce gelir geçmiş olsun hoşçakal
yok eşimin bol miktarda sakalı var ama zayıf sadece varsayım yaparak konuşuyorum:) Doktora bir ay sonra falan gidicez. Temmuz başı tatil falan var ondan sonra düşünüyoruz. Azospermi nin çeşitlerine baktım da tek tedavi seçeneği olan neredeyse bu tür olanı. Allah herkese şifa versin inşallah. ınsanın aklına gelmeyen başına gelior ama biraz daha iyiyim. ılk günler çok fenaydım ama eşim daha dur panik yapma diyor bir de illa ki tüp bebek merkezinde yaptırmamız ve 3 defa yaptırmamız gerekiyormuş herkes öyle dedi yıkama falan yapılıyormuş canlı çıkabiliyormuş. sağolsun senin gibi çok yardımcı oldular bana:))) Allah kimseye dermansız dert vermesin bütün tedaviler doktorlar kullanılan bitkiseller sebep olur inşallah herkese:)))
Amin canım sagol Allah herkeze acil şifa versin evet özel hastenelerde yıkamalı sperm analizi falan yapıyorlar ileri teknoloiyle o sayede 3 veya 5 tane falanda çıkıyor ama normal yapılan testlerde tane olarak görülmüyor bütün olarak ele alıyorlar ve biliyorunsunki 1 tane sperm hücresi bebek için yeterli o yüzden moralinizi bozmayın sakın pozitif olmaya çalışın Allah herkezin gönlüne göre versin bir an önce saglıgınıza kavuşursunuz insallah
sophia35 bizim tdavimiz ekim ayının ilk haftası bitiyor herhalde o hafta mikro tese yaptırırız sana da gecmiş olsun ilk defa duyuyorum o hastalığı umarım onemlı bısey değildir....
sagol canım ya kadın infertiliesinde bununla ilgili başlıklar var canım yumurtalıklarla ilgili bir problem şimdide onunla ilgili tetkiler yaptırıyoruz tüpbebek yaptıracagımız merkezdeki kadın dogum doktoruna gidicez şimdi eger hemen tüp bebege geçelim derse biz de temmuz ayında tedaviye başlıcaz inşallah eşim için bekliyorduk bende sorun çıkınca beklememeye karar verdik Allah hakkımıza hayırlısı neyse onu versin diyoruz artık
inşallah canım sizinde bir an önce bebeginize kavuşursunuz ekim ayına kadar az bir zaman kaldı çünkü zaman o kadar hızlı ilerliyor ki hiç anlayamıyoruz bile o zamana kadar stressiz hep pozitif olmaya çalısarak güzel günler geçirmeye çalışın ne kadar pozitif giderseniz o kadar güzel sonuç alısınız güzel haberlerinizi burda paylaşın ki bizde sizinle birlilte sevinelim :teselli:
canımbenım cok tesekkurler dediğin gibi zaman cok cabuk gecıyor umarım zaman hepimize iyi gunler getırır esim iğnelere baslayalı 2 ay oldu vucuda felaket kızardı sivilceler kollarında kızarıklıklar sanırım iğnelerın yan etkılerı ama biz hıc aldırıs etmıyoruz sankı 4 ay sonra ameliyat olmayacakmıs gıbı rahatız nedendır bılmıyorum ama alllahım bıze sabrı verıyor umarım hersey istedığimiz gibi olur dualarım hepimiz için.........
Amin canım Allah herkezin dualarını kabuletsin evet o sivilceler yokmu eşiminde onlarla başı dertde ama katlanıyor kollarında bacaklarında bazen yüzünde de çıkıyor napalım sonuç alalımda varsın çıksın sivilce saglıımız bozulmasında
Merhaba kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor kimse aşamalardan bahsetmiyor bizim tedavimiz iyi gidiyor yarın eşim doktora gidip test falan vericek bu arada bitkisel bişeylerde kullanıyoruz onların etkisinide görücezmi bakalım hayırlısı burdan sonuçları yazarım sizde isterseniz kullanırsınız sevgidoludan da haber yok daha vakit bulamadı herhalde daha neyse geç gelsin güzel gelsin haber a.s.
bizimde 27 hazıranda 2 ay olacak iğnelere baslayalı .... 4 ayımız kaldı ..
sevgıdoluyu bende cok merak edıyorum ozellıkle bızım rahatsızlığımızdan oldugu için daha da cok merak edıyorum vakıt bulamadıgını dusunuyorum eger cıkmamıs olsaydı coktan eve gelmıslerdı:) ayın 7 de gıttıler 15 gun oldu bakalım hayırlısı.........
canlarım çok sağolun kusura bakmayın sonuç alana kadar girmedim kadınlar kulübüne eşime microtese yapıldı çok sayıda elegon yani gelişmemiş hücreler bulundu buna rağmen benim yumurtalar toplandı tabi benim toplama çok sancılı geçti eşiminde microtese emeliyatı çok zor aoldu bir hafta ayağa kalkamadı eşimden parça alıp patolojiye yolladılar ve canlı hücrelerin olduğu yazıyodu kaan hoca sonuçları gördü eşime ilaçla bunları normal çıkartırız demiş ama eşimin tesesini genartta ürlog yaptı ama çok ilgilendi neyse doktorlar bize şansımızın az oldunu söledi bizimde sadece 2 embriyomuz oluştu ben kendimi hep omucana anandırdım çokm ğzülmemek için doktorlar fazla umutlanmayın demişti neyse bugün 11. gün kan testi yaptım ve sonuç 1 çıktı yani minik mucizelerim bana tutunmamışlar ama hiç üzülmedim bundada vardır bir hayır umarım sizlerin ilk tedavisi güzel sonuçlanır
s.a kızlar benim eşime önce azo teshisi konuldu herşey gayet normal hormonlar normallll.ilaç tedavisi ile 600.000 sper normal yoldan çıktı(daha önce mikrotesede bile bulunamamıştı) ilaçları bırakınca tekrar 0 gördükkkk ve tabi yıkıldıkkk..
şim bu gün endokrin uzmanı bir doktorla görüştüüü..hormon testlerini ve diğer raporları göstermiş...DOktor iğne önermiş ve hiç merak etme sen hipo hastasısın bu iğne ile normal yoldan bile çocuğun olur benim HıPO olan çok hastam var ve şu an normal yoldan bebek sahibi oldular demişşş.....
as canım laremciğim tesede bulunmadı demişinya elegon bulunmamışmıydı elegon hücre ile embriyo oluşmadımı sizde benim eşimde 6 ay kullnamıştı belkide o iğne sayesinde elegonlar oluştu canım inşallah bizde doğal yoldan hayırlısı ile hamile kalırız
tesede spermatid bulunmuştu..spermin 1.ci aşamasıymışşş fakat tese yapan doktor bunu dikkate bile almadı gidin evlat edinin ded boşuna denemeyin dedi..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız sevgidolucum öncelikle geçmiş olsun ama ümitlerimizi yitirmiyoruz moralimizi yüksek tutuyoruz belkide normal yolla bile hamile kalabilirsin Allahtan ümit kesilmez canım ignelere devamediyorsunuz degilmi eger olusmamıs sperm hüçresi bulunduysa demek ki yakında normal yolla sperm çıkışı bile olabilir pozitif olalım hep
tosbikcim ben bu topigi bile zor takip edebiliyorum ordakileri edemeyip mahcup olmak istemem ama fırsat buldukca okuyorum ordakileride ben hala regli olmadım ikinci günü tedaviye başlıcaz ama bende hala tık yok fisfisfis
slm laremcim erkek kısırlıgında tedavi edilen tek hastalık diyebiliriz hipo için şanslı guruptayız yani bende geçengün bu hastalıkla savaşan iki kişinin normal yollarla hamile oldugunu ögrendim ve inanın kendim hamileymişim gibi sevindim 2 yıldır igne oluyorlardı ve biri 2 aylık biri 6 aylık hamile ve çok sevindim 14 ayda canlı sperm çıkısı olmuş ve doktorları mikrotese yapmayalım bekleyelim demişler igneye devam demiş ve mutlu son
benim eşim praglyn 1500 haftada 3 defa menegon 75 lik haftada 2 defa kullanıyor sizlerin eşleride aynı sekilde mi kullanıyor dozlarıyla ilgili şüphelerim varda çünkü menegonu 100 kullananlar var benim eşim igneleri hiç karıştrmadı ayrı enjektör kullandı geçende doktor ikisini karıştırıp tek enjekte edebilirsin dedi şaşırdım bunca aydır neden söylemedigine sinir oldum açıkcası göbekden yada kalçadan yapılmasında da bir fark yokmuş kas olsunda neresi olursa olsun dedi kafam karıştı ne biliyim biraz fazla pinpirikli davranıyorum galiba
sophia sağol bitanem evet şansımız çok hiç üzülmedim canım hayırlısı olsun sen demek tedaviye başlıyosun hadi inşallah herşey yolunda giderde hamile haberini alırız canım elim şuan iğneyi bıraktı bir ay sonra kkan hocaya gitcek başka ilaç vercekmiş klomen diye canım benim eşim menegonu karıştırarak haftada 2 kere oluyodu bir dozda 150 vuruluyodu iki dozu birleştiriyolardı bizde doğal olmasını beklicez şuan hakkımızda hayırlısı canım bizde çıkan bazı elengoların kuyrukları oluşmaya başlamış embriyolog söledi her aşamada hücre varmış