merhaba canım iyi yapmışsın keçiboynuzu kürüne başlamakla yanında mutlaka çakşır kökünüde kullanmaya başla emin ol çok faydasını görüceksiniz bende yapıyorum eşime yanında bol bol ceviz ve balın içine gingseng, trabulus, üzüm çekirdegi tozu ,toz karanfil, tarcın, arı sütü, çakşır tozu, arı poleni karıştırıp sabah akşam yedir eşine çok faydasını görüceksiniz nede olsa bitki hiçbir yan etkisi yok aksine faydası var
bizde mikro teseye giricez ama önce benim yumurta toplama aşamasına gelmem gerekiyor tedaviye başlaya bilmek içinde benim regli olmam gerekiyor ilaç kullanmama ragmen hala gelen giden yokCADIARZU onu bekliyoruz anlıcagınız bizim microteseye 1 - 1,5 ay var ve bizde bu zaman zarfında alternatif birçok bitkiyi kullanıyoruz inşallah hepimiz faydasını görürüz bunların en kısa zaman da şimdilik hoşçakalın
merhaba sophiamerhaba arkadaşlar evet canım eşimin horman degerleri normal sınırlara çok yaklaştı şimdilik herşey güzel gidiyor inşallah mikrotesede de sperm bulunurda daha mutlu oluruz ben tüpbebek tedavisi için ,ignelere başladım sıksık gidicem yumurtaları kontrol ediceklermiş yani yaklasık 15 gün sonrada eşimi mikroteseye alıcaklar çok heycanlıyız inşallah olurda sizlerede burdan umutdolu güzel haberler veririm sık sık yazmaya çalışıcam
merhaba lamyay eşim mikroteseye istanbul anadolu salık merkezinde girecek işinde uzman bir kadroyla çalışıyorlar gerek tüpbebek merkezi olsun gerek eşimle ilgili bölüm olsun şu an herşey çok iyi gidiyor operasyonunada prof.dr. tufan tarcan giricek evet eşim kontrollü olarak praglyn ve menegon ignesi kullanıyor yanında bitkisel seylerde kullanıyor benim eşim hipogonadizm hastası yani hormolal bir sorun senin eşinde ne sorun oldugu bellimi gerekli test ve tahliller yapıldımı Allah en kısa zamanda herkesin kucaklarına bebeklerini almayı nasip eder inşallah
Allah bu kandil günü dua eden kimsenin dualarını boş çevirmez hepimiz için dua ediyorum en kısa zamanda muradımıza erelim diye inşallah kabul olur arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun
Hadi hayirlisi olsun sophiacim.
Insallah sperm bulunur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Nerde yaptircak mikroteseyi esin ?
Sizin sorun neydi.
Benim esim azosperm dün ikinci spermiogramin sonucunu aldik ve yine 0; Dünyam ikinci kez yikildi maf oldum dünden beri.
merhaba sophia
ins mutlu haberlerle gelirsin mteseden
biz hormon test sonuclarimizi dun aldik,sizce bunun tedavisi varmi ,benzer durumlar,hormon seviyeleri cok yuksek
esimin hormon testi:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
normal olmasi gereken araliklar:
FSH 1-14
LH 1.5-9.2
TESTOSTERONE 2.80-8.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?