Erkek nasıl ikna edilir?

Siz zaten şu an bakıcı konumundasınız, çocuğuna sadece bakıcı bile tutsa adam kaç para harcardı, adamın hayatını efsane kolaylaştırmışsınız ama onun yaptığı bencilliğe bakın. Siz onun çocuğuna annelik yaparken o ikinizin çocuğunu bile istemiyor. Hiç dinlemeyin hamile kalın, mecbur kabullecek bencil adam, sizden ayrılmayı göze alamaz yoksa kim bakacak kızına.

Beni çok seviyor demeden önce biraz düşünün lütfen, sevse bu kadar insani ve haklı bir isteğinizi geri çevirmez.

Bu nasıl insan yaa?
Siz anne olmak için yanarken,bu nasıl bir bencilliktir?Anne olma isteğinizi ertelemeyin.
Aklını başına alırsa,amenna.
Yok bu konuda çok katıysa,hiç düşünmeyin. Bundan daha iyi bir boşanma haklı sebebi olamazdı.

Keşke evlenmeden önce çok net bir şekilde konuşsaydınız çocuk istediğinize dair.
Belki o zaman evlenmekten vazgeçip sizi anne yapacak başka biri ile evlenebilirdiniz.
Zira eşiniz belli ki 2. çocuğu istemiyor kesinlikle.

benim tek çocuğum var, bende ona ihanet ediyormuşum hissi ile 2. çocuğu yapmadım...

Bastan belli etmis aslinda. Su durumda isteginiz onun onune geciyorsa ayrilabilirsiniz. Anne olmak sizinde hakkiniz.

İkna edin öyle yapın dicem ama ikna olur gibi görünmüyor, ayrılırım demenize rağmen ikna olmadığına göre,
ya da inanacagını düşünüyorsanız korunurken hamile kalın, korunurken hamile kalan çok kişi var ,
Bu arada ben sizi haklı buldum, anne olmak sizin de hakkınız

Anne olmak hakkınız tabi. Eşiniz başından evlilik geçmiş bir insan , eşşek değil ya çocuksuz kadını alıyor madem çocuk istediğini de biliyordur eminim. Bencilliğinden yapıyor kendi kızının keyfi yerinde ya.
Net konuşun. Ben annelik hakkımdan geçemem kusura bakma istemiyorsan da boşanırız olur biter diyin.

benim tek çocuğum var, bende ona ihanet ediyormuşum hissi ile 2. çocuğu yapmadım...
Peki çocuğunuzla bu konuyu hiç konuştunuz mu?
Ben de 2.çocuk istemiyordum.Oğluma,uyuyacağında çok istediği şeyler için dua edebileceğini söylediğimde:Allahım,bana biy kaydeş vey,amin! dedi.
Bazen zannettiğimiz şeyler bizi yanıltabilir. Sorunuza cevap verecek yaşta ise,sormanızı öneririm.

küçükkende sordum, aklı erdiğinde sordum hatta 18 li yaşlarında sordum...kardeş lafını duyunca ağlamaya başlıyordu:)
1 defa bile kardeş istemedi...

Bence bu konu kişilerin kırmızı çizgisi.
Bu konuda uzlaşma yoksa o evlilik kesinlikle bitmeli.
Kimse kimsenin anne/baba olna hakkını elinden alamayacağı gibi, kimse kimseyi de zorla anne/baba yapamaz.
Cocuk sorumluluğu cok baska.

eşiniz çok düz bakıyor bu konuda. siz ayrilirsaniz kızı ikinci kez annesiz kalmış olacak halbuki. çocuğun su an kurulu düzeni evinde anne demese de anne gibi sevip güvendiği bi kadin var. ama eşiniz kendi sacma sapan korkulari yüzünden asil kızına çok büyük haksızlık yapmış olacak.

bence eşiniz kızı ve siz pedagog veya aile danışmanlığı ile bi konuyu ele alın. çözüm olmayacaksa da bu adamla vakit kaybetmeyin. ona göre bisey yok zaten çocuğu var.

bide kusura bakmayin da annesi torun istiyo diye kızını yapması kızına haksızlık degil miymis bile bile lades demis. bitecek evlilige çocuk yapmış

Öyle saçmalık mı olur.Anne olmak tabiki de hakkın.istemiyorsa söyleseydi en baştan.geçiştirmeseydi.evlenmeden bu konuyu konuşmanız lazımdı.çok bencil bir insan demekki.nasılsa onun bi çocuğu var,çocuğuna bakan bi karısı da var ohh ne ala akıllıya bak.boşan gitsin ya

yapamıyorum.
kandırmak istemiyorum.
yoksa çok mutluyuz
Bence ondan degilde sizin kizina bakımınız iyi ise senin kendinden olan cocuga daha sıcak davranirsan sorun olur gibi düşünüyordur. Aradan biraz zaman gecsin kizina kardes güzel olur vs de eger babaligi gerçekten hakediyorsa esiniz

Kötü bir üvey anne olun demiyorum ama onun çocuğundan elinizi eteginizi cekin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…