Annesinin başka çocuğu var evlenmiş.Açıkça konuşacaksınız. Bu sürece kızınızı da alıştıracaksınız. Kız neden sizinle kalıyor anne almıyor
Böyle bir örnek var mı bildiğinizAyrıca bu ikna edicek bir konu değil istemeden yapılan bebekler mutlu sonla bitmiyor
KatılıyorumBu nasıl insan yaa?
Siz anne olmak için yanarken,bu nasıl bir bencilliktir?Anne olma isteğinizi ertelemeyin.
Aklını başına alırsa,amenna.
Yok bu konuda çok katıysa,hiç düşünmeyin. Bundan daha iyi bir boşanma haklı sebebi olamazdı.
benim tek çocuğum var, bende ona ihanet ediyormuşum hissi ile 2. çocuğu yapmadım...Kizlar
2,5 yıllık evliyim.
eşimin ilk evliliğinden bir kizi var ,bizimle yasiyor.6 yasinda.
35yasindayim eşim 36
çocuk konusu açılınca renkten renge giriyor.
İlk önce istemiyorum dedi sonra evliliğimiz otursun yapalım dedi.
sonrq vazgeçti.
kısaca 40 şekle girdi.
Akıl verin ne yapmalıyım
Bende anne olmak istiyorum
Peki çocuğunuzla bu konuyu hiç konuştunuz mu?benim tek çocuğum var, bende ona ihanet ediyormuşum hissi ile 2. çocuğu yapmadım...
küçükkende sordum, aklı erdiğinde sordum hatta 18 li yaşlarında sordum...kardeş lafını duyunca ağlamaya başlıyordu:)Peki çocuğunuzla bu konuyu hiç konuştunuz mu?
Ben de 2.çocuk istemiyordum.Oğluma,uyuyacağında çok istediği şeyler için dua edebileceğini söylediğimde:Allahım,bana biy kaydeş vey,amin! dedi.
Bazen zannettiğimiz şeyler bizi yanıltabilir. Sorunuza cevap verecek yaşta ise,sormanızı öneririm.
Bence ondan degilde sizin kizina bakımınız iyi ise senin kendinden olan cocuga daha sıcak davranirsan sorun olur gibi düşünüyordur. Aradan biraz zaman gecsin kizina kardes güzel olur vs de eger babaligi gerçekten hakediyorsa esinizyapamıyorum.
kandırmak istemiyorum.
yoksa çok mutluyuz
Kötü bir üvey anne olun demiyorum ama onun çocuğundan elinizi eteginizi cekinKizlar
2,5 yıllık evliyim.
eşimin ilk evliliğinden bir kizi var ,bizimle yasiyor.6 yasinda.
35yasindayim eşim 36
çocuk konusu açılınca renkten renge giriyor.
İlk önce istemiyorum dedi sonra evliliğimiz otursun yapalım dedi.
sonrq vazgeçti.
kısaca 40 şekle girdi.
Akıl verin ne yapmalıyım
Bende anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?