Erkek nasıl ikna edilir?

Ne demek çocuk yaparak kendi çocuğuma haksızlık yapmak istemiyorum der ya?
Bu ne bencillik?
Madem haksızlık yapmak istemiyordu ayrılmasaydı çocuğunun annesinden.
Rest çekilmelik bir mesele
İşine gelmiyorsa otursun çocuğuna kendi baksın bir başına.

Ben de istemiyordum. Eşim beni bezdirme yoluyla ikna etti bir yılın sonunda. Bir deneyin bakalım

Üstelik doğurganlık yaşı diye bir gerçek var maalesef ki.çocuk sahibi olmanıza engel değil ama yaş geçtikçe risk artıyor.nereye kadar geçiştirecek ki.bundan 5 sene sonra 40 yaşınıza geldiğinizde riskli gebelik grubunda olacaksınız Allah korusun.kesin diye birşey yok ama olabilir yani.bence şuan tam yaşınız.enine boyuna konuşun ona göre hayatınıza yön verin derim ben

Çocuğu cezalandirsin yani? Sahane ikna yöntemi.
Duyacağı ilk şey ise,
Daha çocuk olmadan sen kızımı yok sayıyorsun.. olacaktır.
Çocugun kendini güvende hissetmemesi de bonusu..
Valla kimse beğenmek zorunda değil önerimi.beyefendinin çocuğuna baktığı halde ikna edemediğine göre? Okkalı bir restin zamanı gelmis bence.cocuga kötü davranmasına gerek yok bakımını ustlenmesin ve annelik etmesin o kadar.cocugun kendini güvende hissetmesi mevzuu da konu sahibinin boynunun borcu değil.35 yaşında bir kadın neden başkasının çocuğu için biyolojik saatini riske atsın.

Çocugunuz olursa kızı ilgisiz kalacak diye düşünüyor. İster istemez kendi evladınız gibi sevemezsiniz çocuk olursa ama bu da sizin en dogal hakkınız. Yasınız da gelmiş artık. Madem anlasıyorsunuz güzelce konuşun herseyi.

Eşiniz sizin gibi bir anneyi kaybederek yapacak asıl kötülüğü kızına haberi yok. Kendi annesi bakmazken siz ilgileniyorsunuz, minnet duyacağı yerde. Gerçekten gıcık oldum şu duruma

Lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın, sizi asla üzmek istemiyorum ama bu adam sizi gerçekten sevse kendisi babalık duygusunu tatmışken sizin de annelik duygusunu tatmanızı isterdi, yaptığı tamamen bencillik.

Şimdi iki durum var ya gerçekten sizi çok sevmiyor ki sizi hep oyalamış, çünkü insan sevdiği kişiyle ortak bir varlığı olsun ister, yani hazır olmayabilir ama elbet içten içe ister ve bir şekilde bunu size hissettirirdi.
İkinci ihtimal ise ( bence bu ihtimal daha yüksek) sizi seviyor ama kızı 2.planda kalır diye kızının psikolojisini sizin annelik duygusu tatmanızdan önde tutuyor. Sizi de seviyor ama nasılsa emin sizden, asla nilcelll beni bırakmaz ayrılmaz dediği için sizi oyalıyor.

Çözüm sizin resti çekmenizde saklı bence, kızına haksızlık olur diyorsun ama bana haksızlık olur diye düşünmüyorsun, kendin babalık duygusunu tatmışsın ama benim bu duyguyu tatmamı engelliyorsun. Sana bir hafta düşünmen için süre veriyorum yoksa herkes kendi yoluna demeniz gerekiyor. O bir haftalık sürede de kızına mesefeli olun biraz kendiniz dışarıda vakit geçirin ki sizin hem kızı için hem kendisi için kıymetinizi anlasın. Hatta ben bir kısa tatile çıkacağım yada biraz ayrı kalalım düşün sende gibisinden konuşun ki bu konuda ne kadar ciddi olduğunuzu anlasın.

Kızına bakıcı tutsa şimdiye kadar ne paralar harcamıştı, ne vicdanlıymışsınız ki kendi çocuğunuz gibi üzerine titriyorsunuz. Değer hak edene verilir bu adam gibilerine değil. Gerçekten üzüldüm yaşadıklarınıza.

Bence sen eşine bu çocuğun bi kardeşe ihtiyacı var, bu duyguyu tataması lazım de. İlerde bizlere bişey olursa tek kalır, en azında iki kardeş olurlar de. Aklıma başkada bişey gelmedi

Ben şunu anlamadım alıntılamışsınız ama çok karışık evlenmeden konuşulmadı mı bu konu? Eğer eşiniz en başta ben çocuk istemiyorum dediyse ve siz bunu kabul ederek evlendiyseniz haklı değilsiniz ama eğer eşiniz net bir şekilde istemiyorum demediyse siz haklısınız. Anne olmak istemek, çocuk doğurmak en doğal hakkınız evet ama sadece doğurmakla annelik olmuyor en iyi örnek sizin evinizin içinde. Bir tarafın istemesiyle bebek olması veya çocuk konusunda emrivaki yapılması bence hiç doğru değil o yüzden hamile kalıp karşısına ben hamileyim diye çıkmayı düşünmeyin bile bence.

Bence bir insan eşine asiksa onla ortak bir çocuğu olsun ister hatta çok ister bu konuyu tartismaz bile.onun sizle olan evliliğine bakış açısı daha mantık çerçevesinden bence duygusal değil ve ne demek evliliğimiz bir otursun pardon da iki buçuk sene olmuş zaten ben seni sevmişim evladına evlat demişim birde ikimizin çocuğu olsun o da kardeşi olur işte bu konuyu tartışmaya bile gerek yok yani ay bilmiyorum sizi kırmadan güzel güzel yazayım dedim ama sinirlendim bu adam size aşık değil gibi üzgünüm

Böyle bir örnek var mı bildiğiniz
Benim var, o kadar yakından bir örnek ki..
Bizzat kendim..
Konu sahibi, bu işler kandırarak olmaz,zaten sizde öyle düşünüyorsunuz, hatta bir kere tamam dese bile, bence siz üzerine uzun uzun düşünün..
Baktınız olmuyor, elin adamı için, bu şansı kaçırmayın derim.
Hayattaki en büyük pismanliginiz bu olmasın, telafisi olmaz çünkü, ilerleyen yıllarda.

Uzgunum ama ortada mutlu bir evlilik goremedim. Siz adamin cocuguna bakicilik yapiyorsunuz pasam sizin bu duygunuzu elinizden aliyor sebep? Anlattiklari hikaye sizi kirmak istemem ama mantik evliligi yapmissiniz. Keske evlenmeden iyice konussaydiniz bu islerde ikna etmek cok kirici bana gore. Ne munasebet ikna edeceksiniz cocugu doguracak olan sizsiniz o sizi ikna etsin.

Psikologlar eşinize bir şey yaptırmak için biraz övün gaza gelir daha iyisini yapmaya çalışır diyor kızıyla ilgilendiğinde sen çok iyi bir babasın çocuğuna çok güzel bakıyorsun 2-3 tane olsa onlara da bakarsın çok ilgilisin falan de

İstemiyorum ama evlilkten korkumdan
evliliğimiz otursun o zaman konuşalım.dedi.sonra evlendik 2017de
Dediki 2019 yazın yapalım istiyorum.
sonra kivirdi durdu
Önceden konuşmalıydınız malesef.
Çocuk ağır bir sorumluluk. Istemiyorsa da size en basından söylemeliydi şimdi açık ve net bu konudaki fikrini sorun. Ve sizde ona göre yol alın.

Bahanelerin hiç biri mantıklı değil ama keşke siz bu konuyu evlenmeden önce ilk gorustugunuzde içinizden geçeni soyleseydiniz. Açıkçası esinize siz ne anlatsaniz boş onun güvendiği bir arkadaşının o düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemesi lazım . Şu saatten sonra ne kadar sevseniz de eşiniz sizi bu konuda anlamamaya ısrar ettiği sürece mutlu olamicaksiniz. İnsal eşiniz doğru düşünebilir. Diğer çocuğu evlatlıktan reddetmiyorsunuz zaten belki doğacak olan çocuğu sevip kızını dislarsin diye korkuyordur. Yine de büyük bencillik kendisi babalık duygusunu yaşamış eğer bir sağlık sorunu yoksa bir kadının bunu istemesi çok normal

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Sen, mavigezegen, Tulparr ve 3 diğer üyeler
nilcelll
nilcelll
Uzman Dr.
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019

Alıntı Cevapla
Şikayet Et

[IMG alt="begonyabahcesi"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/940/940117.jpg?1555491329[/IMG]
begonyabahcesi
Üye
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019
Nasıl bir çıkmazda olduğunu az çok tahmin ediyorum ama aşk ve sevgi de kolay bulunmuyor. Eşine biraz daha zaman versen, konuyu sakin bir şekilde konuşsan? Bu durumda ayrılırsan bir başka adam ile mutlu olabilecek misin? Gerçekten zor bir durum. Umarım kendin için en doğru kararı verebilirsin.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:kurabiyekokusu78
[IMG alt="NeuroCathy"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/811/811530.jpg?1532269631[/IMG]
NeuroCathy
❤.❤ Çoook şükür Allah'ım ❣
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019
bence bir psikolog eşliğinde/yardımıyla konuşmayı deneyin

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:TheMiracleee ve mavigezegen
[IMG alt="YPluie"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/830/830491.jpg?1559610306[/IMG]
YPluie
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019

Bu kadar severken ayrılmayın eşinizi ikna etmek için sabredin illaki zamanla o da bu konuda yumuşayacaktır sizi eviyorsa isteklerizi gözardı etmez

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Sen

D
dgdln
Aktif Üye
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019

Eşiniz böyle düşündüğünüzü bilmeli bence ,size neler hissettirdiğini bilmeli

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:NeuroCathy
[IMG alt="Filiziniz"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/936/936711.jpg?1555935354[/IMG]
Filiziniz
Üye
Kayıtlı Üye

13 Mayıs 2019
Neden kabul ettin evlenmeyi ozaman ??? Ben kabul etmezdim insan kendi evladını ister.

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
[IMG alt="Kova hatunu"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/407/407280.jpg?1558996986[/IMG]
Kova hatunu

Pro Üye

13 Mayıs 2019
Esin bastan söyledi ama sana,keske dursaydin üstünde konunun...

Beğen Alıntı Cevapla
Şikayet Et
Reactions:Hyperborea17 ve tontriko

1 of 6Sonraki Last

Biçimlendirmeyi Kaldır

KalınİtalikAltı Çizili (Underline)

Yazı RengiYazı Boyutu

Link EkleGörsel EkleİfadelerEkle

KonumlamaListTablo Ekle

UndoRedo

Toggle BB code

Mesajı

• Yapamıyorum ki
  • ben korunuyorum ama kandırmak istemiyorum
[/QUOTE]
Şimdi konunun Devamını okudum. Eşin çok bencil bir adam.
Sana haksızlık ediyor. Bence isteklerini dile getir. Olmuyorsa da ayrıl. Paşa paşa nafakanı da iste tazminatını da. Sen onun kızının kahrını çekiyorsun seni bile bile ne diye kandırmış evlenirken. Ben istemiyorum bir Çocuğum var zaten demek bu kadar mı zormuş.
En nefret ettiğim erkek tipi.

Sen başta ciddi ciddi konuşmamışsın ki yani
Konuşman lazımdı evlenmeden önce
Sonra ikna ederim demişsin ama olmamış
İnsan sevdiği kadından niye çocuk istemez ki
Sorumluluk sorumluluk.
Bunun sevgiyle alakası yok ki
Çocuk demek para demek gider demek olası bir ayrılıkta nafaka demek ölüm halinde miras paylaşımı demek vs vs.
Erkekler duygusal bakmıyor bu Tür olaylara.

Sorumluluk sorumluluk.
Bunun sevgiyle alakası yok ki
Çocuk demek para demek gider demek olası bir ayrılıkta nafaka demek ölüm halinde miras paylaşımı demek vs vs.
Erkekler duygusal bakmıyor bu Tür olaylara.
Bence seven erkek çocuk ister sevdiği kadından

inanılmaz güzelliği nerede bu evliliğin ben tam burayı anlayamadım
siz her şeyi gereğinden fazlasını yapıyorsunuz zaten
kendinizden olmayan bir çocuğun tüm sorumluluğunu almışsınız
adam sizden çocuk istemiyor
ama evlilik çok güzel.
neresi güzel yani??
kocanız için diyorsanız evet bence de epey güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…