- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Cevabini yazdimKadınsal ve annelik duygularını ne derece hissetmis merak etmiş arkadaş bence gayet doğal zirâ bende merak ettim.
eşcinsellik.
Aa gerçekten mi? Siz master mı yaptınız peki? Keşke böyle bi konuda kör cahil olsaydım ama böyle bi dünya da zoorr.
Ya rabia benim cinsiyet degistirme gibi düşüncem yok bu kendime engel olamadigim dusuncelerim hiçbir zaman gercek olmayacak dusuncelerim dunyayi escinselligi kadinlara birsey hissettiğimi falan gecin bunlar olmayacak hicbir zaman ben dusuncelerden kurtulmak istiyorum kendime aklima kimseye zarar vermedenAa gerçekten mi? Siz master mı yaptınız peki? Keşke böyle bi konuda kör cahil olsaydım ama böyle bi dünya da zoorr.
Bilmiyorum olabilir öyle birsey olsa neden kendime hayati zehir edeyim olurum lez hayatımı yaşarımo zaman söyle bişeyde olabilir sende ..aslında sen hemcinsine ilgi duyuyorsun.fakat bunu kendine çok yakistiramadigin için erkek olma isteği düşüncesiyle ..öteki düşünceni bastirmaya çalışıyor olabilirmisin..yani bu durumda normal olabilir sadece kendine itiraf edemiyorsundur.
Siz bilirsiniz inanmak inanmamak sizin elinizdeHiç şaşırmadım böyle konuya , artık inanamıyorum sayfalarca kandıranlar oldu burada belki sizde onlardan birisiniz.
Ne alaka ya ? Bu mu konu sahibinin çaresi yani ? Ay şaka gibisiniz.
Ya rabia benim cinsiyet degistirme gibi düşüncem yok bu kendime engel olamadigim dusuncelerim hiçbir zaman gercek olmayacak dusuncelerim dunyayi escinselligi kadinlara birsey hissettiğimi falan gecin bunlar olmayacak hicbir zaman ben dusuncelerden kurtulmak istiyorum kendime aklima kimseye zarar vermeden
Iyide bunun hastalik olmadigini herkes biliyor ne kadar tedavi olsam bile degisen birsey olmayacak yasayan ölü olacamÖyleyse benim malum yorumlarım canını sıkmamıştır.
Bunun psikolojik ve hormonal bi bozukluk olduğunun bilincindeysen, Özetle o kadarda cahil değilsen bu konu banlanmadan tedavi olmayı dene. Tedavi olmak ayıp değil bunuda hatırla lütfen..
evet belki master yaptım ne olacak?
doğrudan hastalık deyip geçerek ne kadar bilgili olduğunu gösterdin.
Bİrsey demek istemiyorum artikYine bir araştırmaya kurban gidiyoruz sanki... türbanlıyım, namaz kılıyorum, cinsiyet değiştirmek istiyorum, evliyim ve kızım var...
Sizin dediginiz gibi tedavi olacam tartışmaya gerek yok ya canınızı sıkmayin benim içinBunun hormanal ve psikolojik bi rahatsızlık olduğunun bilincindeyim şimdi nolucak?
Yine bir araştırmaya kurban gidiyoruz sanki... türbanlıyım, namaz kılıyorum, cinsiyet değiştirmek istiyorum, evliyim ve kızım var...
Yine bir araştırmaya kurban gidiyoruz sanki... türbanlıyım, namaz kılıyorum, cinsiyet değiştirmek istiyorum, evliyim ve kızım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?