- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
HayirBir şey merak ettim 24 yasindasin bir bebeğin var hic cilve yapmadin mi yani evlilik hayatın boyunca ruhum erkek diyon ya ondan sordum
Anladim o zaman baska dertlerle ugrastigim icin erkek olma istedigimi hatirlamiyorum
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum hastalik degil bu.düşünceleri düşünmek bile beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor bunun sonu cinsiyet degistirmek midir yani bunu merak ediyorum diger türlü bu düşüncelere sahip olup kadin bedeninde yaşamak mümkün mu diyorum delirmeden tabihemen başlamışsınız tedavi diye yahu eşcinsellik hastalık değil ki ne tedavisi.. belli ki konu sahibi bir trans ve cinsiyetini değiştirmek istiyor.
gidecek cinsiyet değiştirme ameliyatı olacak öyle hemen ameliyata almayacaklar bunun belli bir süreci var testleri var.
hemen başlamışsınız tedavi diye yahu eşcinsellik hastalık değil ki ne tedavisi.. belli ki konu sahibi bir trans ve cinsiyetini değiştirmek istiyor.
gidecek cinsiyet değiştirme ameliyatı olacak öyle hemen ameliyata almayacaklar bunun belli bir süreci var testleri var.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum hastalik degil bu.düşünceleri düşünmek bile beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor bunun sonu cinsiyet degistirmek midir yani bunu merak ediyorum diger türlü bu düşüncelere sahip olup kadin bedeninde yaşamak mümkün mu diyorum delirmeden tabi
Hadi ya hastalık değil mi cidden
Neysse gece gece banlanmayayım.
Bunu anlatmaya çalışıyorum bende bu düşünceler benim elimde olan birşey degil sizin dediginiz gibi kimseyi hice sayip cinsiyet değiştirmem sadece bu düşüncelerden kurtulmak istiyorumErkek Olmak istiyorsan git ol...ailen ,kocan,çocuğun ,dini inanisin bu durumu kaldırıyorsa git erkek ol.maddi manevi bu yükün altından kalkabilecekmisin.erkek diyelim ki oldun tabiii sadece dış görünüşte,geride biraktiklarinin acişini tasiyabilecekmisin.bir kızın varmış.sen annesin.bir çocuğun annesi bu hayatta onun en kiymetlisi..onun ruhunda acicagin yaralara degecekmi.erkek olmak sana ne gibi artilar saglicak...senin dusuncene hiç kizmiyorum,çünkü elinde olmadan içten gelebilir bu dusuncen...hem bu dünyani hem öteki dünyanı mahvetmemek için bu düşüncelerden uzaklasmalisin.iç dunyanda yaşattığın bu hislerini iç dunyanda gene oldurmelisin..
evet değil rahatsız mı oldunuz? :)
Bir şey daha sorucam şimdi bebeğin olunca kv kp görmeye gelmiştir onu sevmek istemiştir lohusalık döneminde bebegini herkesden sakindinmi nasıl davrandin bide bunu merak ettim ben lohusa sendromu yasamistim ondan soruyorum... birde sabret karşim düşünme vesvese bunlar bence 24 yasindasin esin bebegin var çok şükür bak dünyaya milletin yurdu bile yok
O kadar sempatiksiniz ki rahatsız olmamak elde değil..
Bende bebegi kabullenme me sendromu olduBir şey daha sorucam şimdi bebeğin olunca kv kp görmeye gelmiştir onu sevmek istemiştir lohusalık döneminde bebegini herkesden sakindinmi nasıl davrandin bide bunu merak ettim ben lohusa sendromu yasamistim ondan soruyorum... birde sabret karşim düşünme vesvese bunlar bence 24 yasindasin esin bebegin var çok şükür bak dünyaya milletin yurdu bile yok
önceki yorumda da konu sahibine ağır laflar söyledin. bu konuda hiçbir şey bilmediğin belli o yüzden okuyup öyle gelmeni öneriyorum.
Erkek düşüncesiyle evetbişey sormak istiyorum ..Erkeklere karşı değilde bayanlara karşı ilgi duyuyormusun..gerçekten içten cevaplamanı bekliyorum.
Hangi konuda bisey bilmediğim belli anlamadım?
Ne alaka ya ? Bu mu konu sahibinin çaresi yani ? Ay şaka gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?